Imam pitanje vezano za modove. Igram na ovoj konfiguraciji pod Moj PC i zanima me da li ima kakvih modova koji bi mi uljepšali igru bez velikog utjecaja na performanse? Igram bez ltrzaja na High sa isključenim AA.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni je i na master lagano
Kome je lagano neka ode u vampire i neka se ne hrani. Za dodatnu zabavu, pored vampirizma neka uzme Apprentice standing stone.
Ja sam si stavio par modova koji dodaju par otežavajućih faktora u borbu. I ubacio sam mod za jače i raznovrsnije protivnike i zmajeve.
Ja na master igram (PISE, Deadly Dragons, i Deadly Combat modovi) i poprilično mi je teško, igram Dual Wield Heavy Armor warriora. Sad sam na 38lvlu.
Gdje ?
Solstheim, otok sjeverno, sjevero-zapadno od Morrowinda.
Kako te izbaci, odnosno kada? Kad pokusas loadat ili ti uopce ne da uci u igru?
I meni je bila ista stvar al davno, ne sjecam se dobro al pokusat cu se sjetit. Idi prvo u appdatu u local i nadji od skyrima folder. U njemu ces nac file pod imenom loadorder i stavi da prvo ide Skyrim.esm pa onda update.esm. Kad to napravis otidji u isti folder ali sad u plugine, i tamo samo ostavi da stoji update.esm, ili ako ima vise fileova neka on bude prvi. Ne smije bit nista osim update.esm i tvojih modova, ako vidis izbrisi!
Ovaj Skyrim je nevjerojatan ! Znaci pokrenem nakon mjesec dana neigranja i rekoh sebi odo staviti poboljsane teksture terena,Vurts Skyrim flora overhaul,Enchanced Blood textures i HD2k Landscape teksture.
Znaci prije stavljanja toga sam igroa sat vremena,stavim to i krene izbacivati kad hocu ucitavati da fali objekt i da ono kao save nece raditi mozda,kao kad nesto izbrisite od .esp fileova i izbaci me na desktop.
Znaci,logika me naprosto fascinira,stavio sam 3 nova moda koji su dodali .esp fileove,no mene igra crasha jer fale objekti.
WTF ?
Ovaj Skyrim je nevjerojatan ! Znaci pokrenem nakon mjesec dana neigranja i rekoh sebi odo staviti poboljsane teksture terena,Vurts Skyrim flora overhaul,Enchanced Blood textures i HD2k Landscape teksture.
Znaci prije stavljanja toga sam igroa sat vremena,stavim to i krene izbacivati kad hocu ucitavati da fali objekt i da ono kao save nece raditi mozda,kao kad nesto izbrisite od .esp fileova i izbaci me na desktop.
Znaci,logika me naprosto fascinira,stavio sam 3 nova moda koji su dodali .esp fileove,no mene igra crasha jer fale objekti.
WTF ?
Zapravo ima logike zato jer kad dodaš novi mod u 99% slučajeva se neki komad "starog" sadržaja na neki način miče iz igre. Ili ga novi mod potpuno prebriše ili ga igra jednostavno zanemari jer novi sadržaj ima viši prioritet kod učitavanja.
Pa je očito neki od novih modova u konfliktu s nečim. Ili možda postoji nekakva greška u nekom od tih modova koja ti je sje** teksture ili objekte.
Način na koji se ja borim protiv toga je da radim redoviti backup Data foldera i do sada nije bilo nekih ozbiljnijih posljedica.
WTF ?
Stavljaš unofficial modove na igru i dolazi do grešaka u izvođenju. Stvarno fascinanta logika i čuđenje.
WTF ?
Si to palio preko Nexus Mod Managera? Pocinjem sumanjt da ili Skyrim nakon zadnjeg upadtea ili NMM nakon zadnjeg updatea imaju bug - upisuju ti u jednu fileu nesto sta ne bi trebali.
Idi ovako: C:\Users\(Tvoj user)\AppData\Local\Skyrim i tamo otvori text file plugins.txt
Vjerojatno ti je u njemu na prvom mjestu dva puta Skyrim.esm - obrisi oba, prvi ti mora bit Update.esm i saveaj i trebao bi ti radit normalno
Meni se to dogadja svaki put kad instaliram neki novi mod.
@zvjer2: imam 70 razlicitih modova instaliranih i igra se vrti savrseno, Skyrim je savrsen za moddanje i igrat ga bez modova je prakticki grijeh :)
nešto si podrk*o... ja sam instaliraoi preko 50 modova s nexus managerom plus boss tool da ih posloži... sve radi bez problema na ultra i grafika je brutalna
WTF ?
Stavljaš unofficial modove na igru i dolazi do grešaka u izvođenju. Stvarno fascinanta logika i čuđenje.
daj aj ne lupetaj,takvih padobranaca na temi mi je dosta,ako ne znas pomoci,kani se tog svog cinizma
decki,da probam sa nexus mod managerom mozda on nesto uradi ? skinio sam neki drugi save sa skyrim nexusa i evo radi,idem igrati Dawnguard
koje graficke modove koristite,to mi najvise treba i koje za nove magije/oruzja ?
^koristim RPG i m4a1 modove za oružja, preporučam
ima i kalashnikov mod ali je po meni overpowered, tako da bi se ja na tvom mjestu držao samo ova dva
ima i kalashnikov mod ali je po meno overpowered, tako da bi se ja na tvom mjestu držao samo ova dva
los nacin skupljanja "prstica"...stvarno si duhovit jooj micice mala,evo ti prstic gore kad si vec zeljan tog ;)
^koristim RPG i m4a1 modove za oružja, preporučam
ima i kalashnikov mod ali je po meni overpowered, tako da bi se ja na tvom mjestu držao samo ova dva
HAHAAHAHAHAHAHAHhHA
imam 70 razlicitih modova instaliranih i igra se vrti savrseno, Skyrim je savrsen za moddanje i igrat ga bez modova je prakticki grijeh :)
Slažem se, ako imate mogućnost (minimalno neka HD5670 DDR5, Dual Core proc i min. 4Gb rama) grijeh je bez modova igrat.
Ja imam cca 120ak modova, što vezano za gameplay, što za texture/osvjetljenje. Većina je 2048px, nešto i 1024px, i sa E3300 C2D@3,3GHz, HD6670@850/1.050MHz i 4Gb DDR2 memorije igram bez crasheva, lagga i sl., 25FPS lock.
ma o cemu vi pricate da je grijeh igrat bez modova igra je fenomenalna i s njima i bez iako nikad nisam volio modove jer uvjek rade komplikacije a i volim kad igram igru onakvu kakva je originalna napravljena...
ma o cemu vi pricate da je grijeh igrat bez modova igra je fenomenalna i s njima i bez iako nikad nisam volio modove jer uvjek rade komplikacije a i volim kad igram igru onakvu kakva je originalna napravljena...
probaj... pa se vrati na forum
Vecina nad je presla igru i one najzabavnije sate provela bez modova, ali kasnije ne skodi ubacit pokoji, npr ja imam 20-ak modova za grafiku i vrtim oko 30 fps, skyrim palim samo da se divim lokacijama i uzivam u okolisu. Nekad me uhvati da igram ponovno i samo sikljucim par modova za grafiku i peglam na deadly combat gdje je stvarno izazov, zmaj te 1 shota sa jednim dobrim napadom.
Vecina nad je presla igru i one najzabavnije sate provela bez modova, ali kasnije ne skodi ubacit pokoji, npr ja imam 20-ak modova za grafiku i vrtim oko 30 fps, skyrim palim samo da se divim lokacijama i uzivam u okolisu. Nekad me uhvati da igram ponovno i samo sikljucim par modova za grafiku i peglam na deadly combat gdje je stvarno izazov, zmaj te 1 shota sa jednim dobrim napadom.
ja sam igru presao jos kad je izasla bez ijednog moda i nakon dugo vremena sam odlucio ponovno zaigrati. i do tada je bila hrpetina modova ali to me jednostavno nije interesiralo.
mozda ako se sad ponovno odlucim naci nekakav moda u kojem je ai protivnika poboljsan, jer ako se dobro sjecam igrao sam na prezadnjoj tezini (hard ako se ne varam) i ai je bio smijesan.
ja sam igru presao jos kad je izasla bez ijednog moda i nakon dugo vremena sam odlucio ponovno zaigrati. i do tada je bila hrpetina modova ali to me jednostavno nije interesiralo.
mozda ako se sad ponovno odlucim naci nekakav moda u kojem je ai protivnika poboljsan, jer ako se dobro sjecam igrao sam na prezadnjoj tezini (hard ako se ne varam) i ai je bio smijesan.
ja od prvog prolaska igram na master...
SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO HARDCORE
"prstica" AHAHAHAHAAHAHAHAHAHA
instalirao sam duel - combat realism i mighty dragons mod
mogu li ocekivati zahtjevniju borbu u odnosu na vanillu (master), ako ima neko doticne modove pa da mi kaze svoje iskustvo
Samo vam treba deadly combat, taman je izazov a da nije pre tesko, naravno na nekim dungeonima ce te trebat odustat na neko vrijeme jer 3 trolla su jednostavno prejaka.
nešto si podrk*o... ja sam instaliraoi preko 50 modova s nexus managerom plus boss tool da ih posloži... sve radi bez problema na ultra i grafika je brutalna
Patosirah se!