The Elder Scrolls V: Skyrim izdvojena tema

poruka: 9.745
|
čitano: 2.449.435
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
14 godina
neaktivan
The Elder Scrolls V: Skyrim

Imam pitanje vezano za modove. Igram na ovoj konfiguraciji pod Moj PC i zanima me da li ima kakvih modova koji bi mi uljepšali igru bez velikog utjecaja na performanse? Igram bez ltrzaja na High sa isključenim AA.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Vuk15 kaže...

Meni je i na master lagano

MegaMass 2000 kaže...

Kome je lagano neka ode u vampire i neka se ne hrani. Za dodatnu zabavu, pored vampirizma neka uzme Apprentice standing stone.

Ja sam si stavio par modova koji dodaju par otežavajućih faktora u borbu. I ubacio sam mod za jače i raznovrsnije protivnike i zmajeve.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
14 godina
neaktivan

Ja na master igram (PISE, Deadly Dragons, i Deadly Combat modovi) i poprilično mi je teško, igram Dual Wield Heavy Armor warriora. Sad sam na 38lvlu.

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vuk15 kaže...

Gdje ?

Solstheim, otok sjeverno, sjevero-zapadno od Morrowinda.

15 godina
neaktivan

2 0 hvala 0
12 godina
Dana sam stavio nove windowse i instaliro skyrim, stavio enb sharpshooter i kada hocu pokrenuti izbaci me, jos sam stavio 26gb modova...Na starim windowsima mi je sve lijepo radili sa enb-om...Šta da radim, ima li pomoci?
Prodajem matičnu ploču GA-78LMT-S2P stara 8mjeseci garancija u Protisi Cijena 250-200kn
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kako te izbaci, odnosno kada? Kad pokusas loadat ili ti uopce ne da uci u igru?

Vigilo confido
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.1.2013 20:52 (Sunburn).
15 godina
neaktivan
Vuk15 kaže...
Dana sam stavio nove windowse i instaliro skyrim, stavio enb sharpshooter i kada hocu pokrenuti izbaci me, jos sam stavio 26gb modova...Na starim windowsima mi je sve lijepo radili sa enb-om...Šta da radim, ima li pomoci?

I meni je bila ista stvar al davno, ne sjecam se dobro al pokusat cu se sjetit. Idi prvo u appdatu u local i nadji od skyrima folder. U njemu ces nac file pod imenom loadorder i stavi da prvo ide Skyrim.esm pa onda update.esm. Kad to napravis otidji u isti folder ali sad u plugine, i tamo samo ostavi da stoji update.esm, ili ako ima vise fileova neka on bude prvi. Ne smije bit nista osim update.esm i tvojih modova, ako vidis izbrisi!

LoL acc THCJoshi
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.1.2013 2:16 (Jonja).
12 godina
Sam da vam javim da sam uspio složiti !
Prodajem matičnu ploču GA-78LMT-S2P stara 8mjeseci garancija u Protisi Cijena 250-200kn
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Ovaj Skyrim je nevjerojatan ! Znaci pokrenem nakon mjesec dana neigranja i rekoh sebi odo staviti poboljsane teksture terena,Vurts Skyrim flora overhaul,Enchanced Blood textures i HD2k Landscape teksture.
Znaci prije stavljanja toga sam igroa sat vremena,stavim to i krene izbacivati kad hocu ucitavati da fali objekt i da ono kao save nece raditi mozda,kao kad nesto izbrisite od .esp fileova i izbaci me na desktop.
Znaci,logika me naprosto fascinira,stavio sam 3 nova moda koji su dodali .esp fileove,no mene igra crasha jer fale objekti.
WTF ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Ovaj Skyrim je nevjerojatan ! Znaci pokrenem nakon mjesec dana neigranja i rekoh sebi odo staviti poboljsane teksture terena,Vurts Skyrim flora overhaul,Enchanced Blood textures i HD2k Landscape teksture.
Znaci prije stavljanja toga sam igroa sat vremena,stavim to i krene izbacivati kad hocu ucitavati da fali objekt i da ono kao save nece raditi mozda,kao kad nesto izbrisite od .esp fileova i izbaci me na desktop.
Znaci,logika me naprosto fascinira,stavio sam 3 nova moda koji su dodali .esp fileove,no mene igra crasha jer fale objekti.
WTF ? 

Zapravo ima logike zato jer kad dodaš novi mod u 99% slučajeva se neki komad "starog" sadržaja na neki način miče iz igre. Ili ga novi mod potpuno prebriše ili ga igra jednostavno zanemari jer novi sadržaj ima viši prioritet kod učitavanja.

Pa je očito neki od novih modova u konfliktu s nečim. Ili možda postoji nekakva greška u nekom od tih modova koja ti je sje** teksture ili objekte.

Način na koji se ja borim protiv toga je da radim redoviti backup Data foldera i do sada nije bilo nekih ozbiljnijih posljedica.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
17 godina
doky01akablava kaže...

WTF ? 

Stavljaš unofficial modove na igru i dolazi do grešaka u izvođenju. Stvarno fascinanta logika i čuđenje. {#}

Welcome my son...
14 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

WTF ? 

Si to palio preko Nexus Mod Managera? Pocinjem sumanjt da ili Skyrim nakon zadnjeg upadtea ili NMM nakon zadnjeg updatea imaju bug - upisuju ti u jednu fileu nesto sta ne bi trebali.

Idi ovako: C:\Users\(Tvoj user)\AppData\Local\Skyrim i tamo otvori text file plugins.txt

Vjerojatno ti je u njemu na prvom mjestu dva puta Skyrim.esm - obrisi oba, prvi ti mora bit Update.esm i saveaj i trebao bi ti radit normalno

Meni se to dogadja svaki put kad instaliram neki novi mod.

@zvjer2: imam 70 razlicitih modova instaliranih i igra se vrti savrseno, Skyrim je savrsen za moddanje i igrat ga bez modova je prakticki grijeh :)

Vigilo confido
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.1.2013 22:46 (Sunburn).
14 godina
neaktivan

nešto si podrk*o... ja sam instaliraoi preko 50 modova s nexus managerom plus boss tool da ih posloži... sve radi bez problema na ultra i grafika je brutalna

1 0 hvala 0
16 godina
zv'jer2 kaže...
doky01akablava kaže...

WTF ? 

Stavljaš unofficial modove na igru i dolazi do grešaka u izvođenju. Stvarno fascinanta logika i čuđenje. {#}

daj aj ne lupetaj,takvih padobranaca na temi mi je dosta,ako ne znas pomoci,kani se tog svog cinizma

decki,da probam sa nexus mod managerom mozda on nesto uradi ? skinio sam neki drugi save sa skyrim nexusa i evo radi,idem igrati Dawnguard

koje graficke modove koristite,to mi najvise treba i koje za nove magije/oruzja ?

15 godina

^koristim RPG i m4a1 modove za oružja, preporučam

ima i kalashnikov mod ali je po meni overpowered, tako da bi se ja na tvom mjestu držao samo ova dva

Pričam i serem bezveze
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.1.2013 15:54 (The Unforgiven).
16 godina
The Unforgiven kaže...

ima i kalashnikov mod ali je po meno overpowered, tako da bi se ja na tvom mjestu držao samo ova dva

los nacin skupljanja "prstica"...stvarno si duhovit jooj micice mala,evo ti prstic gore kad si vec zeljan tog ;)

14 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

ima i kalashnikov mod ali je po meni overpowered, tako da bi se ja na tvom mjestu držao samo ova dva

16 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...

HAHAAHAHAHAHAHAHhHA

14 godina
neaktivan
Sunburn kaže...

imam 70 razlicitih modova instaliranih i igra se vrti savrseno, Skyrim je savrsen za moddanje i igrat ga bez modova je prakticki grijeh :)

Slažem se, ako imate mogućnost (minimalno neka HD5670 DDR5, Dual Core proc i min. 4Gb rama) grijeh je bez modova igrat.

Ja imam cca 120ak modova, što vezano za gameplay, što za texture/osvjetljenje. Većina je 2048px, nešto i 1024px, i sa E3300 C2D@3,3GHz, HD6670@850/1.050MHz i 4Gb DDR2 memorije igram bez crasheva, lagga i sl., 25FPS lock.

15 godina
neaktivan

ma o cemu vi pricate da je grijeh igrat bez modova igra je fenomenalna  i s njima i bez iako nikad nisam volio modove jer uvjek rade komplikacije a i volim kad igram igru onakvu kakva je originalna napravljena...

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
The White Wolf kaže...

ma o cemu vi pricate da je grijeh igrat bez modova igra je fenomenalna  i s njima i bez iako nikad nisam volio modove jer uvjek rade komplikacije a i volim kad igram igru onakvu kakva je originalna napravljena...

probaj... pa se vrati na forum

15 godina
neaktivan
The White Wolf kaže...

Vecina nad je presla igru i one najzabavnije sate provela bez modova, ali kasnije ne skodi ubacit pokoji, npr ja imam 20-ak modova za grafiku i vrtim oko 30 fps, skyrim palim samo da se divim lokacijama i uzivam u okolisu. Nekad me uhvati da igram ponovno i samo sikljucim par modova za grafiku i peglam na deadly combat gdje je stvarno izazov, zmaj te 1 shota sa jednim dobrim napadom.

LoL acc THCJoshi
17 godina
Jonja kaže...
The White Wolf kaže...

Vecina nad je presla igru i one najzabavnije sate provela bez modova, ali kasnije ne skodi ubacit pokoji, npr ja imam 20-ak modova za grafiku i vrtim oko 30 fps, skyrim palim samo da se divim lokacijama i uzivam u okolisu. Nekad me uhvati da igram ponovno i samo sikljucim par modova za grafiku i peglam na deadly combat gdje je stvarno izazov, zmaj te 1 shota sa jednim dobrim napadom.

ja sam igru presao jos kad je izasla bez ijednog moda i nakon dugo vremena sam odlucio ponovno zaigrati. i do tada je bila hrpetina modova ali to me jednostavno nije interesiralo.

mozda ako se sad ponovno odlucim naci nekakav moda u kojem je ai protivnika poboljsan, jer ako se dobro sjecam igrao sam na prezadnjoj tezini (hard ako se ne varam) i ai je bio smijesan.

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...
Jonja kaže...
The White Wolf kaže...

ja sam igru presao jos kad je izasla bez ijednog moda i nakon dugo vremena sam odlucio ponovno zaigrati. i do tada je bila hrpetina modova ali to me jednostavno nije interesiralo.

mozda ako se sad ponovno odlucim naci nekakav moda u kojem je ai protivnika poboljsan, jer ako se dobro sjecam igrao sam na prezadnjoj tezini (hard ako se ne varam) i ai je bio smijesan.

ja od prvog prolaska igram na master...

SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO HARDCORE  {#}

15 godina
neaktivan

"prstica" AHAHAHAHAAHAHAHAHAHA

12 godina
neaktivan

instalirao sam duel - combat realism i mighty dragons mod

mogu li ocekivati zahtjevniju borbu u odnosu na vanillu (master), ako ima neko doticne modove pa da mi kaze svoje iskustvo

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Samo vam treba deadly combat, taman je izazov a da nije pre tesko, naravno na nekim dungeonima ce te trebat odustat na neko vrijeme jer 3 trolla su jednostavno prejaka.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
alscaul kaže...

nešto si podrk*o... ja sam instaliraoi preko 50 modova s nexus managerom plus boss tool da ih posloži... sve radi bez problema na ultra i grafika je brutalna

{#} Patosirah se!

12 godina
Kako se zove mod za oruzja koja su spremljena u favoritu da su na meni
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TES V: Skyrim - Modding
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice