Koji su serveri na kojima vi igrate, na kojima je ping fin?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hmmm, ima ih dosta. GTFOGaming, Fragmasters, UKCS,... Izbjegavam SAIGNS servere, diceroll, tj. party servere i one koji ne podržavaju critical hit. Uglavnom, nemam neki određeni server. Stavim kvačicu na "Server not full", "Has users playing" i "Is not password protected". Filtriram ih po pingu(max. 100), lokaciji(Europa) i VAC statusu(Secure). Spojim se na onog koji mi se najviše sviđa, ako imam neku mapu koja mi se da igrati, priključim se na server koji vrti nju.
mene i jos par hrvata se moze samo na 85.14.218.9:27021 Huwelpack's Todeszone#2|HLstatsX|Dust/Gold/Badw/Hoo|by huwelpack.com koji trenutno ne radi zbog j.... updejta :(
inace da uspio sam nakon sat vremena updejtati nas jedini tf2 server, na kojem nitko ne igra...
85.25.73.72:27030 HCL.hr TF2 Server -|badw|goldr|dustb|hoodf|- by Hrvatski-Hosting.com
inace na oba servera su pingovi ok, svabski serveri tak da nema beda..
mene i jos par hrvata se moze samo na 85.14.218.9:27021 Huwelpack's Todeszone#2|HLstatsX|Dust/Gold/Badw/Hoo|by huwelpack.com koji trenutno ne radi zbog j.... updejta :(
inace da uspio sam nakon sat vremena updejtati nas jedini tf2 server, na kojem nitko ne igra...
85.25.73.72:27030 HCL.hr TF2 Server -|badw|goldr|dustb|hoodf|- by Hrvatski-Hosting.com
inace na oba servera su pingovi ok, svabski serveri tak da nema beda..
Na HCL-u se znala naći domaća ekipa, ali ne znam zašto nitko ne ide.
zato jer se tantrumu, pigiju i meni neda vise lupati obavijest na steam grupu tf2 cro players da se ljudi skupe igrat...
zato jer se tantrumu, pigiju i meni neda vise lupati obavijest na steam grupu tf2 cro players da se ljudi skupe igrat...
Sad smo igrali. Evo, ja sam otišao.
da igralo se, da nisam puknuo obavijest na grupu nebi bilo nista od toga...
Još sad se igra. Mene je Spacepig pozvao. Bilo nas je na početku 2 na 2, sad je malo više. Igrali smo koth_sawmill, cp_yukon, koth_viaduct i sad se igra pl_goldrush. Ne znam dal je bilo kaj između viaducta i goldrusha, onda sam večeral.
Ajde da ja odem malkice u OT: Jeste li primjetili da valve-ove igre u eurima dođu manje nego u dollarima, npr. css je 15€ u EU a u americi 20$, valve complete pack je u americi oko 80$ a u nas 60€!
Ajde da ja odem malkice u OT: Jeste li primjetili da valve-ove igre u eurima dođu manje nego u dollarima, npr. css je 15€ u EU a u americi 20$, valve complete pack je u americi oko 80$ a u nas 60€!
Ne znam ja za cijene u SAD-u.
Ne znam ja za cijene u SAD-u.
E kad nemas frenda Amera ko ja
, ako mi treba koja igra on ce je kupit za mene, kao gift, a ja njemu lovu na racun, jos to nisam radio, ali mogu ako pozelim. 
EDIT: Evo i dokazi o cjenama, sta kazete momci:
20$ je 15€, 80$ je 60€.
Još sad se igra. Mene je Spacepig pozvao. Bilo nas je na početku 2 na 2, sad je malo više. Igrali smo koth_sawmill, cp_yukon, koth_viaduct i sad se igra pl_goldrush. Ne znam dal je bilo kaj između viaducta i goldrusha, onda sam večeral.
da igralo se, igrat ce se jos eventualno sutra... i to je to, server ce opet biti prazan po cijele dane...
kao sto vidis ljude treba zvati i moliti da dodju igrat, server se nikada nece napuniti sam
da igralo se, igrat ce se jos eventualno sutra... i to je to, server ce opet biti prazan po cijele dane...
kao sto vidis ljude treba zvati i moliti da dodju igrat, server se nikada nece napuniti sam
Ne znam za HCL grupu, ali Bug grupa ima stotinjak članova i već su neki predlagali da se nađemo pa da igramo. Ja postam announcement kad nas bude dosta online i vjerujem da će se ljudi javiti.
Mene zanima ta igra...stoga da pitam: Ona se mora kupit ili skinit s neta ?
Ako se treba skinit s neta molio bih vas da mi date link da ju skinem...hvala
Kupit preko steama i onda skinit s neta 
EDIT: Svo ti link za kupit.
Možeš kupiti preko Steama i skinuti, ali ti se više isplati kupiti The Orange Box koji u Algoritmu košta 120 kn. U njemu dobiješ 5 igara(TF2, HL2, Ep1, Ep2 i Portal).
Možeš kupiti preko Steama i skinuti, ali ti se više isplati kupiti The Orange Box koji u Algoritmu košta 120 kn. U njemu dobiješ 5 igara(TF2, HL2, Ep1, Ep2 i Portal).
Nazalost nije dostupan, ja bi sebi kupio jedan (ili 2) da ima. 
Nazalost nije dostupan, ja bi sebi kupio jedan (ili 2) da ima. 
U VŽ ima. Moj prijatelj si je kupio Orange Box. I još jedan prijatelj s kojim idem u razred si je kupio Orange Box. Oba u Algoritmu, prije kojih mjesec-dva.
U VŽ ima. Moj prijatelj si je kupio Orange Box. I još jedan prijatelj s kojim idem u razred si je kupio Orange Box. Oba u Algoritmu, prije kojih mjesec-dva.
Ja sam gledao na stranicama, i pise nije raspolozivo 
Ja sam gledao na stranicama, i pise nije raspolozivo 
Ne znam, onda je valjda bilo. Ja sam ga kupio prije godinu dana.
u CRO TF2 Players (crotf2p) grupi ima oko 70 ljudi i to sam zvao samo ljude koji igraju tf, u pocetku se svaki dan stavljala obavijest da se dodje na server
evo za danas mozda navece stavim obavijest da se dodje malo igrat.