Test Drive Unlimited 2

poruka: 2.151
|
čitano: 472.802
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
RE: Test Drive Unlimited 2

Mjenjam key od TDU2 za COD Black Ops preorder key.

Operation Flashpoint
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.10.2010 18:40 (Weky).
17 godina
Najbrži kaže...

Mijenjam ORIGINAL WIN 7 PRO x86 ili x64 ili WIN VISTU x86 i x64 (32 i 64 zajedno) za ORIGINAL ključ od Test Drive Unlimited-a.

Molim samo ozbiljne ponude.

BTW jel tko igrao? Ja sam nanovo skidao igru i trebalo mi je 10h da ju skinem, a kada sam instalirao trebalo je još 600MB update-a. Tako da sam bio gotov sa svime sat i po nakon završetka.

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

ja sam nabavio beta key

i hoću da uđem na online i neda mi a njie fora

još sam od atare uzeo key

dobio sam ga

zbog konfiguracije

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

vec sam kasno skinuo i dobio sam key i instaniro sam i pojavi mi "Game servers unavailable" zar to nece vise biti dostupan server ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
abajagil kaže...

vec sam kasno skinuo i dobio sam key i instaniro sam i pojavi mi "Game servers unavailable" zar to nece vise biti dostupan server ?

Zna se desit. Bit će dostupni nakon nekog vremena, a ako nisu i dalje dostupni, probaj u neko drugo vrjeme, recimo u ponoć probaj.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png
17 godina
Najbrži kaže...

BTW jel tko igrao? Ja sam nanovo skidao igru i trebalo mi je 10h da ju skinem, a kada sam instalirao trebalo je još 600MB update-a. Tako da sam bio gotov sa svime sat i po nakon završetka.

U trenutku dok si ovo pisao testiranje je još trajalo. Počelo je u 21 i trajalo do cca 01:15.

Bilo je dosta jasno vidljivih bugova poput nestajanja (vlastitog) vozila usred vožnje, propadanja kroz cestu, nemogućnosti pokretanja bilo kakve multiplayer utrke, iznenadnog odspajanja sa servera, grešaka u zvuku (na trenutke je mono), no igra grafički ne izgleda loše. Dobre su izmjene dana i noći, kiše i suhog vremena. Ima dosta staza za off-road-anje.

Zanimljiv i dosta zabavan dio je kad u svojstvu čuvara zakona s drugim igračima naganjaš onog tko je neki od zakona prekršio.

Bit će to dobra igra jednom kad je napokon završe...

17 godina
EVO kaže...
Zna se desit. Bit će dostupni nakon nekog vremena, a ako nisu i dalje dostupni, probaj u neko drugo vrjeme, recimo u ponoć probaj.

Koliko je meni poznato, testiranja su u određenim terminima. I to samo ako si jedan od "originalnih" beta testera koje je Atari odabrao.

Mi koji smo upali naknadno preko npr. FilePlaneta, navodno smo svoje odigrali. Iako postoji neka mala šansa da i mi dobijemo još poneku priliku...

15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

A je su gamad.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Molim vas ljudi,ako ima tko key da mi ga pošalje jer sam veliki fan TDU,i dan danas ga imam na kompu....

Bio bih jako zahvalanBelji se

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
maherDP kaže...

ja sam nabavio beta key

i hoću da uđem na online i neda mi a njie fora

još sam od atare uzeo key

dobio sam ga

zbog konfiguracije

jel to ona ista koja ti pise u moj pc?

15 godina
neaktivan
zstef kaže...
EVO kaže...

Koliko je meni poznato, testiranja su u određenim terminima. I to samo ako si jedan od "originalnih" beta testera koje je Atari odabrao.

Mi koji smo upali naknadno preko npr. FilePlaneta, navodno smo svoje odigrali. Iako postoji neka mala šansa da i mi dobijemo još poneku priliku...

Serveri sad rade.evo ja upravo vozim...

(=XII=)SandMan_CRO....
15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

imam neki problem

sta da radim?

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.10.2010 1:16 (abajagil).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
abajagil kaže...

imam neki problem

sta da radim?

Beta testiranja su određena točnim vremenom (ovaj tjedan je to između 14:00 i 18:00 sati). Izvan tog vremena se javlja ta poruka.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
16 godina
RE: How to get & play TDU 2 beta by "Najbrži"
Najbrži kaže...

Naslov sve govori How to get & play TDU 2 beta by "Najbrži"

1. Registiratise na TDU2 službenu stranicu

2. Skiniti TDU2 Downloader

3. Instalirati TDU2

4. Otvoriti fileplaneti kliknuti na "GET YOUR KEY"

5. Ispuniti "Register" i kliknuti na "Create my account" te zatim na "No Thanks" [Continue with my free account]

6. Na ovoj stranici ispuniti OBAVEZNO kao što je na slici zadnja 4 podatka i selektirati "My video card..."

7. Na ovoj stranici napisati znakove koji su na slici i kliknuti "Submit"

8. Nakon toga Vam piše Vaš TDU2 BETA ključ [Još jedan sam dobio dok sam radio slike :D]. Kopirajte ga i spremite negdje [e-mail, mobitel, notepad...]

9. Ulogirajte se s Vašim TDU2 službenim accountom i upišite ovdje taj BETA ključ

10. ČESTITKE, danas od 19:00 - 23:00 možete testirati TDU2 BETU

BTW ako netko ne želi koristiti svoju pravu e-mail adresu, ovdje može dobiti 10-minutnu e-mail adresu.

kako da inst tdu2 kada nemam key ?

Kada odem na fileplanet i stisnem Get your key izbaci mi samo da skinem tdu2 direct2drive i kada to odem kaze mi da nije dostupno trenutno. Mogu li koristiti ovaj nacin samo u vrijeme dok je beta aktivna ?

EDIT: moze mi netko poslat ako ima viska ? Hvala !

EDIT2: jedan od brzih nacina da dobijete beta key (ja sam svoj dobio u 3 min)

odete na ovaj link tu se registrirate i kliknete get your freebie i dobijete key u istoj sec Smijeh

BF:BC2 ingame nick: steve385
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.10.2010 19:34 (steve90).
15 godina
neaktivan
deadman kaže...
abajagil kaže...

imam neki problem

sta da radim?

Beta testiranja su određena točnim vremenom (ovaj tjedan je to između 14:00 i 18:00 sati). Izvan tog vremena se javlja ta poruka.

Zašto već jednom ne izdaju hack, koji bi to omogućavo. Nešto im dugo treba.

16 godina
Test Drive Unlimited 2

u koje je vrijeme moguce igranje bete ? trazim po netu ali nikako da nadem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
steve90 kaže...

u koje je vrijeme moguce igranje bete ? trazim po netu ali nikako da nadem.

Ovaj tjedan (pon-pet) - između 14:00 i 18:00h.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
16 godina
moderator
Test Drive Unlimited 2

Pa i sad je moguče igrat...

سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

igra ko s volanom?

ja sam primjetio da postoji neki deadzone a u controls-ima nema za namjestit deadzone, trazio po filovima dal ima neki config ili tako nesto ali nista :( a u voznji se osjeti jer pri vecim brzinama bas me iritira taj luft na volanu od cent otprilike na sredini

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Toni2000 kaže...

igra ko s volanom?

ja sam primjetio da postoji neki deadzone a u controls-ima nema za namjestit deadzone, trazio po filovima dal ima neki config ili tako nesto ali nista :( a u voznji se osjeti jer pri vecim brzinama bas me iritira taj luft na volanu od cent otprilike na sredini

Ja i nije baš nešto,i meni je deadzone dosta velik....

سمندری ڈاکو
17 godina
pirat kaže...

Gdje, kako?

"Server update in progress / Offline mode not allowed in beta"

16 godina
neaktivan
Test Drive Unlimited 2

Ovo sa vremenom je totalna glupost,ja sam mislija da je do neceg drugog pa je nisan nakon prvog puta ni upalija ali moga bi.

BMW

0 0 hvala 0
16 godina
zstef kaže...
pirat kaže...

Gdje, kako?

"Server update in progress / Offline mode not allowed in beta"

Tako je i kod mene sinoc bilo

16 godina
Test Drive Unlimited 2

Mozete li mi reci gdje mogu vidjeti informacije o tome u koje je vrijeme moguce igrati na serverima, da znam za ubuduce, da ne moram stalno ovjde ispitivati

EDIT: isprika za dupli post Sramim se

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.10.2010 20:18 (steve90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
steve90 kaže...

Mozete li mi reci gdje mogu vidjeti informacije o tome u koje je vrijeme moguce igrati na serverima, da znam za ubuduce, da ne moram stalno ovjde ispitivati

Na TDU 2 Beta forumu (trebaš se logirati na www.testdriveunlimited2.com da bi mogao pristupiti forumu).

14 godina
protjeran
Test Drive Unlimited 2

Zna li netko zašto mi igra zacrasha? Samo izbaci crash error,igra krene nedođe ni do prvih slova i zacrasha odma.

MOTOR u srcu BRZINA u glavi ADRENALIN u krvi i ANDJELI čuvari
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
luđak na motoru kaže...

Zna li netko zašto mi igra zacrasha? Samo izbaci crash error,igra krene nedođe ni do prvih slova i zacrasha odma.

Zato jer je to beta i još uvijek ima puno bugova.

14 godina
protjeran
deadman kaže...
luđak na motoru kaže...

Zato jer je to beta i još uvijek ima puno bugova.

Odnedavno nemogu nikako u igru ući nonstop izbacuje taj crash error,danas je skinuo neki update velik nekih 750mb.

MOTOR u srcu BRZINA u glavi ADRENALIN u krvi i ANDJELI čuvari
16 godina
Test Drive Unlimited 2

I meni je skinio samo sto nisam mogo igrat, posto serveri nisu bili "gore"

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Test Drive Unlimited 2

Izvor: Forum TestDriveUnlimited2.com

Full Weekend Playtest!

The playtest starts on Friday, October 29th:

• 12:00 GMT

The playtest ends on Monday, November 1st:

• 16:00 GMT

Tek sam danas kada sam došao iz grada oko 1h, probao sam upaliti TDU2 da vidim jel radi, kada ono spoji me na server. Prvi dojmovi su odlični, "zaljubio" se na prvi pogled, kupio Audi TTRS i neke "krpice" za avatara. Kuliram malo po otoku. Ako kome treba, imam 3 ključa za betu, kome treba neka mi pošalje PP. Upute za download igre i ostalo imate OVDJE.

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice