Ako netko hoce igrati mp neka mi se javi na steamu. Account.
Skinuo sam s torrenta i reinstaliro sam net framework ali niej pomoglo. Nije valjda da je neću onda moć igrat?!! Pa de umrijet ću onda od dosade :(
instaliraj XNA framework 4.0
instaliraj XNA framework 4.0
Hvala ti i Hvala i hvala i hvala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sad radi. Imaš pivu od mene ako si je kupiš ;).. Nego uskoro ću postati slike od svoje male kolibice, koja je u zemlji. Vodič ima svoju prostoriju u kojoj narpavi 2 koraka i nema dalje ;).. Ša mislite, da ga pustim?
I ja igram! Već sam prošao cjelu igru, pa ako netko želi igrat u mp, game on!
Inače igra je zakon.
Ako želiš možeš igrat na mojem serveru tek sam ga prošli tjedan počeo ako si za javi mi se za pass i ip na matejpolgar@live.com kad se spojis samo hodaj lijevo :D
Imaš gumb uredi...Probaj se igrat s njim,zna biti zabavno...
Zelis da igramo mp?
Da ti se javim na mail ili msn?
Ja sam već natukao 60 sati, neznam šta će bit nakon patcha.
OMG pa to izlazi sutra!!!
Terraria na Steamu za 2,50 €, još 17h.
Gdje mogu trenutno najeftinije kupit terariu?!
Gdje mogu trenutno najeftinije kupit terariu?!
Na steamu je možeš jedino kupit. Ili piratizacija.
Evo sad na steam-u kupio ovu igru pa me zanima imali koga ovdje da igra jos ovu igru?
Evo sad na steam-u kupio ovu igru pa me zanima imali koga ovdje da igra jos ovu igru?
Ja igram tu i tamo.
Treba mi pomoc....
Znaci igra mi jednostavno ne dopusta da dobijem vise od 52 fps-a i to me iritira... Sve sam pokusao window mode najmanja rezolucija low quality nista ne uspijeva... Nije meni to toliko gadno ali kada igram multiplayer mobovi mi se teleportiraju zbog toga...
Nije do kompa jer je dovoljno jak : CPU : i5 quad 2,66 GPU : ATI radeon 5770 Hd 1 gb RAM : 4 GB OS : Windows 7 Ultimate SP1
Jel itko zna rjesenje???
Treba mi pomoc....
Znaci igra mi jednostavno ne dopusta da dobijem vise od 52 fps-a i to me iritira... Sve sam pokusao window mode najmanja rezolucija low quality nista ne uspijeva... Nije meni to toliko gadno ali kada igram multiplayer mobovi mi se teleportiraju zbog toga...
Nije do kompa jer je dovoljno jak : CPU : i5 quad 2,66 GPU : ATI radeon 5770 Hd 1 gb RAM : 4 GB OS : Windows 7 Ultimate SP1
Jel itko zna rjesenje???
Lockana je na 60 fps-a jer je pisana u XNA. Dakle nije do tebe nego do igre. Osim ako developeri to ne promjene u codu (ako se uopće može) ti tu nemožeš ništa napravit. Neznam zašto bi ti se mobovi teleportirali, 52 je sasvim dobar frame rate.
naravno da ti se mobovi teleportaju kad je to multiplayer. Malo skoci latencija i mobovi se malo teleportaju, to nije nis cudno i dogada se na svakom serveru u svakoj igri. Tako da to nema veze s tobom nego sa serverom i lokacijom i brzinom tog servera. Ja sa one core 1.8, gigom rama i 256 mb-om grafom koja je napol riknuta vrtim Terrariu sa malo stekanja onda bi tebi trebala letiti :P
Nije do latencije nego bas do fps-a. Bratov mi laptop nema ovaj problem ide bez problema sa 60 fps-a i mobovi se ne portaju dok meni jesu...
napokon stize novi Terraria update.
http://www.pcgamesn.com/indie/terraria-12-patch-finally-has-release-date-it-s-coming-1-october
napokon stize novi Terraria update.
http://www.pcgamesn.com/indie/terraria-12-patch-finally-has-release-date-it-s-coming-1-october
Kada izade novi update, izaci ce i Terraria za WP i Android
Definitivno jako dobra igra, morate probat