Tera Online Cro ekipa

poruka: 383
|
čitano: 75.904
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Tera Online Cro ekipa

Sto jaci napad teze ga je kontrolirat.

Ja sam kontra,meni se to svidja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tera Online Cro ekipa

pozdrav, pitanje...

Jeli igra vec sada F2P ? da ne trazim po netu sluzbene/nesluzbene/lazne/istinite odgovore... i dali to znaci da nema pretplatu samo, ili je skroz besplatna, kao League of Legends...

Vidio sam u prvom postu da tada nije bila ali su bile neke ogranicene mogucnosti, volio bi probati igru ali mi se neda ako necu imati full sadrzaj ili bar vecinu dok ne postane sluzbeno F2P... 

hvala

onaj koji jesam
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Re: Tera Online Cro ekipa

igre je od 5-og f2p. Nema ograničenja osim nekih gluposti koje ni premium memberima netreba :)

www.mmo-balkan.com
13 godina
neaktivan
Tera Online Cro ekipa

onda me ocekujte u guildu, samo da skinem igru... pozz

onaj koji jesam
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tera Online Cro ekipa

evo da pitam dok se igra DL...

kakve su klase u praksi ?

malo sam citao neke guidove i nekak mi se cini kao da je svaka klasa bas striktno klasa za sebe i nista drugo, znaci archer radi DPS i to je sve, tank radi agro i nista drugo... ja sam stari WoWaš a u WoWu je i paladin i warrior koji su ajmo reci prirodni tenkovi mogli biti DPS ako se igrac tako orijentirao... jel to tako i u TERA-i...? ili je neki drugi sistem prisutan?

onaj koji jesam
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tera Online Cro ekipa

eto, upravo sskinuo 40GB igre koja nije EU... je*eno...

ima li koji nacin da prebacim US client na EU bez da skidam ponovo 40GB igre... ?

onaj koji jesam
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 19:45 (shimeface).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tera Online Cro ekipa

kolko ja znam ne,ali neka me netko ispravi...a stavi preko noci do jutra bi ti trebalo bit skinuto...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
cropunk kaže...

kolko ja znam ne,ali neka me netko ispravi...a stavi preko noci do jutra bi ti trebalo bit skinuto...

igra i patchevi su i se skidali jedno 12h sigurno ako ne i vise... tako je to kad imas net kao ja...

EDIT: cini se da nema drugog nacina nego ponovni DL...

onaj koji jesam
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2013 2:04 (shimeface).
12 godina
Tera Online Cro ekipa

E ljudi,,jel netko igra Teru sada?Jer ja kada je upalim,

pojavi mi se ono za upisat mail i pass ali bude mi onako

bjelo sve.Znaci nemogu upisati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tera Online Cro ekipa

isto i meni sad stoji...a ponadao se :/

edit: evo pisu da bi oko 15 trebao proraditi; imaju maintenance servera...

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2013 12:29 (cropunk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tera Online Cro ekipa

evo ja ju skidam sada igrao sam do sad Forsaken World i jedva cekam da zaigram teru :):)

0 0 hvala 0
14 godina
kuky007 kaže...

evo ja ju skidam sada igrao sam do sad Forsaken World i jedva cekam da zaigram teru :):)

Tera ti nije tipični MMO kao FW ali je predobra. Uglavnom budi spreman na mnogo promjena na koje si navikao kod ostalih MMO-a

imam muda
13 godina
neaktivan

ee ovak frend je skinuo igru tera i donio mi ju je sad ju snimam na komp pa me zanima dal ce funkcijonirati tako ili bas moram ja skinuti :/

13 godina
neaktivan

sve radi ali ali...imam 17" monitor i rezoluciju imam 1024x768 ali je tolko velika da nevidim slova sve sam probao i nikako da smanjim znate mozda sta je problem???javite molim vas

14 godina
kuky007 kaže...

sve radi ali ali...imam 17" monitor i rezoluciju imam 1024x768 ali je tolko velika da nevidim slova sve sam probao i nikako da smanjim znate mozda sta je problem???javite molim vas

Idi na opcije> UI settings> i onda sliderom smanji prozore kako ti odgovara. Možeš svaki posebno.

imam muda
13 godina
neaktivan

ok jesam uspio hvala....:)

13 godina
neaktivan
Tera Online Cro ekipa

eto, skinem igru i ne mogu na server Fraya jer je pun, a tamo svi vi igrate... lol

ima jos koji server di ima nase ekipe?

onaj koji jesam
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tera Online Cro ekipa

Ja sam na Arcadia, isto odusta o od onog jer previse  se ceka.i tu ali manje.Isto ima balkan guild i tak...a mislim da ti najoblje tamo di mozes upast na nove skroz,jer ce bit bar su rekli kasnije mogucnost prebacivanja likova....a mozda i ta logiranja srede

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
cropunk kaže...

Ja sam na Arcadia, isto odusta o od onog jer previse  se ceka.i tu ali manje.Isto ima balkan guild i tak...a mislim da ti najoblje tamo di mozes upast na nove skroz,jer ce bit bar su rekli kasnije mogucnost prebacivanja likova....a mozda i ta logiranja srede

a nebi volio da se nabildam na nekom drugom pa da ne mogu prebaciti... a nista, igrat cu na Arcadia, tu sam poceo pa cemo vidit poslje...

krenuo sa priestom i nekako mi se ne svida al opet nebi sorcerera jer ih vjerojatno ima 10000...

onaj koji jesam
17 godina
Tera Online Cro ekipa

ma tak mores sa bilo kojim likom rec,igraj ono sto ti se svida nebitno kolko ih je .od njih i 1000 nek valja pla dobro je heh....najvaznije gustaj sto tebi pase,a ako se dvoumis odigraj par lvl pa onda odlucis,ako nista ono pocetno podrucje tj onaj uvod mozes bar vidit dosta skilova pa vidis na koji princip rade...

ja isprobao mage,tak ok mi je ,ali kak probao tak i ostao na lanceru ^^ a drugog kojeg bum dizal vrlo je vjerojatno berserker 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Tera Online Cro ekipa

Cjeli guild sa Freye planira se pribacit na neki drugi server al neznam kada jer nisam ulazio u igru pa nisam mogao vidjeti dali smo dobili iteme za pribacivanje na drugi server.

BEZ ZRTVE NEMA PROMJENE !!!

0 0 hvala 0
17 godina
Tera Online Cro ekipa

na koji nacin se mislite prebacit? ili to tek bude dali mogucnost prebacivanje na druge servere ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
toni42 kaže...

Cjeli guild sa Freye planira se pribacit na neki drugi server al neznam kada jer nisam ulazio u igru pa nisam mogao vidjeti dali smo dobili iteme za pribacivanje na drugi server.

dodite na zenobiu :D

onaj koji jesam
14 godina
neaktivan
Tera Online Cro ekipa

IGN: Pisswasser

CLass: Warrior

Server: EU Fraya

LVL: 31

sniper only
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tera Online Cro ekipa

pa poludit sa ovim upadanjem.... cekam cirka 40 min dodem do nekih 15 i izbaci van i ispocetka...evo treci put cekam upad...dajte sredite te servere... :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tera Online Cro ekipa

moram priznat da mi se community ne dopada previse, po chatu vidim sve nekakva djeca, presli sa League of Legendsa :)... nadam se da ima i starije ekipe

onaj koji jesam
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
shimeface kaže...

moram priznat da mi se community ne dopada previse, po chatu vidim sve nekakva djeca, presli sa League of Legendsa :)... nadam se da ima i starije ekipe

{#} Ja sam danas skinuo igru da probam i to je bila prva stvar koju sam primjetio. Svaka drugi komentar u chatu je l2p noob ili neka psovka ili neko trolanje.

17 godina
Tera Online Cro ekipa

ako tko ne zna sa unstuck se mozete teleportirat u najblizi grad,tako da ustedite hodanje ili scroll ....

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

da, unstuck možete koristiti svako 30 minuta. Svi (koji znaju) kad predzadnji nexus završite učinite unstuck teleportate se u grad i onda odete ispred grada na zadnji nexus. Puno brže nego ići sa konjem, iako možete i s konjem nitko vam ne brani, ali možda nečete stići na prvu fazu nexusa :)

www.mmo-balkan.com
13 godina
cropunk kaže...

na koji nacin se mislite prebacit? ili to tek bude dali mogucnost prebacivanje na druge servere ?

Najavili su da ce se moci svatko prebacivat na druge servere ali to vrijedi samo za one koji su na punim serverima.
I to ce se ubrzo moci ako se nevaram. 

BEZ ZRTVE NEMA PROMJENE !!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.2.2013 1:37 (toni42).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice