http://www.ubercharged.net/forum/index.php?topic=3607.0;wap2
http://www.teamfortress.com/pumpkinpatch/the_last_will_and_testament_of_Zepheniah_Mann/
procitajte,izuzetno zanimljivo!
http://www.ubercharged.net/forum/index.php?topic=3607.0;wap2
http://www.teamfortress.com/pumpkinpatch/the_last_will_and_testament_of_Zepheniah_Mann/
procitajte,izuzetno zanimljivo!
Koliko killova je uopce potrebno za dominaciju? 3, 4? Nikad nisam brojao... i to moraju biti killovi bez da tebe kokne ista osoba, mislim.
Mislim da je 3. Redovito me dominiraju! lol
Mora biti killstreak ;-)
Ako si osvetnicke duse, nikad te nitko nece dominirati osim snipera ponekad, he he he
Inace, Soldier mi je stvarno prirastao srcu. Ne koristim novi rocket launcher jer ga smatram besmislenim - moram tocno ciljati za samo 1/4 damagea vise? Ne dolazi u obzir.
Vjezbao sam neko vrijeme Scouta i Spy-a - prvi je zabavan kad sam hiperaktivan, a drugi mi je postao pomalo dosadan.
Demo mi je odlican, ali nadjem sam sebe kako kurvinski spammam granate ili spremam zasjede sa stickyima... to mi ide na nerve, nije 'muski' :-)
Soldier FTW.
Pyro je ženka :)
Nema ništa ljepše od odbijene high crit rakete,
a jednom mi je sasvim slučajno uspjelo da sniperu strijelu vratim
direktno u mozak. I pyro ima hadouken (ili nešto tako) "taunt" (tipka G),
damage 450. Savršeno za prženje heavyja s leđa i scouta kad se zalete
u spawn sobu nakon izgubljene runde :)
Prejak mi je kako mumlja ispod one maske. I izgleda ka da je ispa iz trash horrora, pogotov kad trci okolo sa sikiron.
Vidim ima nas dosta tu na forumu, kad ćemo neki pub na HCL-u bacit??
Jel igra neko lobby kojo sam posto tu u temi??
AJMO malo života udahnut.
Pyro prica ko Kenny :-D
M meevee if f spf!
M hvm if f spf!!
Ma sta Pyro je stvarno zensko?????
Lol @ "ispao iz trash horrora"
Ja sam pao sa stolice od smijeha :-D
Pyro je ili žensko ili transić.. jedno od tog dvoje sigurno.
Al kad pogledaš građa mu je "ženskasta", zgleda ko neka baba (bokovi) pa vjerujem da je žensko. :D
Možda je žensko, ali ipak mislim da nije scoutova majka.
Jel je to samo kod mene,ili se vama steam nezeli connectati ,tojest obaviti logon?
Jel je to samo kod mene,ili se vama steam nezeli connectati ,tojest obaviti logon?
Meni se isto nije htjelo pa sam u Steam folderu izbrisao sve osim steam.exe i SteamApps. Sad radi :)
Meni isto ne radi..
Meni isto ne radi..
Meni se isto nije htjelo pa sam u Steam folderu izbrisao sve osim steam.exe i SteamApps. Sad radi :)
Isto će ti reći na Steam Supportu
Evo sad mi je proradilo a nisam ništa briso iz steam foldera, moguće da je ipak bilo do njih.
Nego zanima me pošto su me banirali na [DC] [battlegrounds] serveru (tamo se vrti meni najdraža mapa orange x3), mogu li ih ikako kontaktirati i gdje da mi ponovno daju pristup serveru. A banirali su me jer sam malo sabotiro svoj tim sa teleportom
Evo sad mi je proradilo a nisam ništa briso iz steam foldera, moguće da je ipak bilo do njih.
Nego zanima me pošto su me banirali na [DC] [battlegrounds] serveru (tamo se vrti meni najdraža mapa orange x3), mogu li ih ikako kontaktirati i gdje da mi ponovno daju pristup serveru. A banirali su me jer sam malo sabotiro svoj tim sa teleportom
Javi se ERAZOR-u ili nekom od admina, možda ti puste :)
Pazite sa Steamom, dolaze neki linkovi sa različitih friend accounta za neku stranicu koja izgleda kao steam ali završava domenom .tk, tamo vas pitaju username i pass i ukradu vam account.
Pazite sa Steamom, dolaze neki linkovi sa različitih friend accounta za neku stranicu koja izgleda kao steam ali završava domenom .tk, tamo vas pitaju username i pass i ukradu vam account.
Nije prvi put
Nije prvi put
Ma fora je ista i sa msn-om i sa svim sličnim programima.. Samo trebaš bit brzoplet i fakat napisat username i pass tamo di ne treba.. OPREZ U GLAVU!
Evo znam da ne ulazi baš u domenu Team Fortress-a 2, ali siguran sam da će vas zanimati. Dakle došao je novi izgled STEAM-a, odnosno novi interface. Pa ako želite sudjelovati u Beti (kao ja) odite na ovaj link. Evo meni je izgled još uvijek malo čudan, ali zato STEAM leti.
Samo se nadam da nije tako brz zbog manjeg broja korisnika koji koriste betu.
Evo znam da ne ulazi baš u domenu Team Fortress-a 2, ali siguran sam da će vas zanimati. Dakle došao je novi izgled STEAM-a, odnosno novi interface. Pa ako želite sudjelovati u Beti (kao ja) odite na ovaj link. Evo meni je izgled još uvijek malo čudan, ali zato STEAM leti.
Samo se nadam da nije tako brz zbog manjeg broja korisnika koji koriste betu.
Ovo izgleda super i funkcionalno je. Steam konačno ne izgleda kao program iz '98. Thumb up for Valve!
Ovo izgleda super i funkcionalno je. Steam konačno ne izgleda kao program iz '98. Thumb up for Valve!
Ovo je vec 3. izgled steam-a inace (ako se ne varam)
1. je izgledao kao iz 98, 2. je izgledao onako minimalisticki ali moderan a ovaj sad mi je nekako vise smooth iako mi je odmah za oko zapelo onoj tab (tj vise ga ni nema) za igre - iskomplicirali su malo, bolje mi je bilo prije
I radi sporo i trzavo za pop...zdit. Al dobro, još je beta, siguran sam da će finalna verzija bit... ista kao i beta :D .
Sporo? Meni se čini brže.
I meni je brži...
Jesu BUG game serveri još živi? Možda da zavrte TF2 :)
Sjećam se da su ga ukinuli - stranica za server je samo nestala nakon što je BOL dobio novi dizajn. Ne znam koju su igru prvu vrtjeli na serveru, ali druga je bila ET:QW Demo (to se igralo :D). Kad je došao update za ET:QW, server nitko nije updateo pa se nitko nije mogao igrati na njemu. Nakon što su najavili TF2 za server, nešto nije bilo u redu i to su "slagali" i "popravljali" mjesecima nakon čega su odustali jer, na kraju krajeva, vjerojatno ništa nisu radili (mislim da je Butcher bio odgovoran za to jer sam njega pitao na Steamu u vezi servera). Ali, nakon što je L4D2 Demo pušten u javnost, Butcher je u Bug grupi na Steamu objavio da je Bugov Game Server otvoren za demo i svi pripadnici grupe su ga mogli vidjeti pri ulasku u igru. Kakva je trenutna situacija, nemam pojma. Možda ga opet otvore pošto Oleg u zadnje vrijeme često igra TF2 :)
I Zec :)
Na kojem serveru igrata (a da je low noob, low ping i da nalazite dosta stvari)???
bump