Team Fortress 2

poruka: 1.792
|
čitano: 460.369
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Team Fortress 2
Living.Dead kaže...

Ja imam flat ali nemam bas snazan procesor.

lol, wtf??

Comfortably Numb/// D.A.V.E. THE DRUMMER @ BOOGALOO 4.12.2009. meine fav DJ!!........ P.L.U.R.
15 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Ovako sad ovaj update što su napravili čisto je sranje, da tako moram reći. Uložili su vremena i novca super je ispao nema šta... Sad je enginier slab da ne može biti slabiji i ne znaju nešto napraviti dobro neće nitko koristit scouta, snipera jer su preslabi. Enginier je također pre slab ako Demomana ili solidera puni medic ili ako ima uber. Više koriste enginiera u napadanju, nego u obrani tako i isto za heavya. To je glupost... Neka što prije naprave update za enginiera npr da nekako odbija sticki bombe... Ili barem nešto, spy update je bio jedan od boljih.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kkkkk kaže...

Ovako sad ovaj update što su napravili čisto je sranje, da tako moram reći. Uložili su vremena i novca super je ispao nema šta... Sad je enginier slab da ne može biti slabiji i ne znaju nešto napraviti dobro neće nitko koristit scouta, snipera jer su preslabi. Enginier je također pre slab ako Demomana ili solidera puni medic ili ako ima uber. Više koriste enginiera u napadanju, nego u obrani tako i isto za heavya. To je glupost... Neka što prije naprave update za enginiera npr da nekako odbija sticki bombe... Ili barem nešto, spy update je bio jedan od boljih.

Demoman je i prije update imao sticky-bomb launcher XD Engineer već ima oružje za odbijanje - pušku/pištolj. Pucaj po bombama i nema ih više. Demomani uvijek postave 2-3 bombe i onda aktiviraju, preduhitri ih. Nitijedna klasa ne može pobjediti uber, ne znam zašto bi trebao engineer :S To je po meni dobro jer engineeri na goldrushu naprave 3-4 sentrya i nitko ne može ništa jedino uber. Soldier/Demoman je i prije mogao uništavati sentry gun pod uberom, samo što soldier sad ima malo jači rocket launcher. Ne znam zašto netko ne bi koristio snipera(ne vidim razlog), a scout je uvijek bio slab, ali se iskorištavala njegova brzina. On nije napravljen za direktnu borbu.

Why so serious?
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.1.2010 10:56 (Horagio).
16 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...
Living.Dead kaže...

Ja imam flat ali nemam bas snazan procesor.

lol, wtf??

U vezi jedne poruke malo gore.

Braiiiiinss! Hitler je bio zombi također.
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Imal ko da hoće Guest pass?

Ističe mi za par dana...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Team Fortress 2

evo ljudi ja imam flat, i q6600 mi kuca unutra skupa sa 4gb rama, pa ako ocete mogo bi ja hostat al zar mogu ja preko onog in-game create server hostat dedicated servere?!?!?! zar nije to samo za lan? ako mislite preko hamachija zasto ne?

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Pošto je jučer izdan Contribute, evo jedan tutorial kako napraviti vlastiti šešir.

Why so serious?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Ako sam dobro shvatio, mogu modelirati šešir ili neki drugi in-game objekt i isti dodati svom liku?

Ili...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Ti napraviššešir/oružje, pošalješ im to i ako su zadovoljni, ti ga odmah dobiješ, a ostali igrači ga mogu dobiti random dropom. A ako ga Valve ne prihvati... Onda ništa :D

Why so serious?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Meni je sve to pre pre komplicirano i neda mi se sve citati, ali dobio sam napokon gastly gibus(ili kako se vec pise)!!!

Braiiiiinss! Hitler je bio zombi također.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

ajde decki less talk,more game!

www.vodopija.net
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Team Fortress 2

http://tf2lobby.com/

Evo jedan prejednostavan način za okusit kompetetivnu igru.  Pickup (mix) war-ovi.  Trebate napravit account, doć na tu stranicu i ulogirat se, uć u neki lobby, izabrat tim, klasu i stisnut ready, stranica će vam sama pokrenuti igru i joinati server na kojem se igra. Priča se na in-game voice-u pa je sve super brzo i jednostavno.

P.S:  kad se radi account, na Steam ID kopirajte link iz Steam-a kada je otvoren vaš Steam ID profile.  Zatim u Steam account bilo gdje (npr. Summary) dodajte onaj kod koji dobijete kad radite account.

Ko ima kakvih pitanja nek pita.  BTW, europski serveri su trenutno down pa je većina američkih, ali može se nać i europskih ako netko ko igra "posudi" svoj server. (kad prelazite mišem preko određenog servera imate zastavicu EU ili USA)

Comfortably Numb/// D.A.V.E. THE DRUMMER @ BOOGALOO 4.12.2009. meine fav DJ!!........ P.L.U.R.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Team Fortress 2
Jel se isplati još ta igra kupovat? već je dosta stara, ima li puno igrača na serverima? i jel zna tko jel se može negdje kupit samo cd-key, da ne kupujem cijeli box za 150kn.

0 0 hvala 0
17 godina

Ako je u pitanju kvalitetna MP igra onda godine uopće nisu bitne, mislim da će TF2 trajat još 10 godina..

Igra je punija nego ikad, updatea se često i masovno, kvaliteta je neupitna. Po mnogima "The most fun you can find online." Smijeh

Po meni je to trenutno online igra najbliža savršenstvu.

16 godina

da isplati sad je bolja nego ikad serveri su krcati, odo ja na badwater heeheheh

16 godina
Team Fortress 2

zašto mi dođe da mi ne može učitati... jel bi mi učitalo kada bih kupio orginalnu igru?

itko?

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.1.2010 17:10 (XFX).

0 0 hvala 0
17 godina
XFX kaže...

zašto mi dođe da mi ne može učitati... jel bi mi učitalo kada bih kupio orginalnu igru?

itko?

Valve je razbio piratstvo TF2 brojnim patchevima. Gotovo da ni nema načina kako igrati piratski TF2 online, skrati si muke i kupi Orange Box, tako sam bar ja učinio.

Dočekali smo 10.11.2009. što sada?
16 godina
Team Fortress 2

ok hvala ti puno sutra ću naručiti u algoritmu..samo još jedno pitanje onda će mi raditi 100%? i učitati će to?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Radit će ti 110%

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ja jucer dominirao 6 ljudi ko sniper

17 godina
XFX kaže...

ok hvala ti puno sutra ću naručiti u algoritmu..samo još jedno pitanje onda će mi raditi 100%? i učitati će to?

Bez problema, a i ako ih bude tu je steam support koji će ti pomoći dok ne rješiš problem. To je prednost originalne igre.

16 godina
neaktivan

jeli to sigurno?

16 godina
neaktivan
DestructoCRO kaže...
rebelsy kaže...

el se moze kako tf2 igrat a da nije orginal ?

Pa nije ti ni original tako skup.. 110 kn na Steamu:

http://store.steampowered.com/app/440/

Ako nemaš kreditnu karticu, evo rješenja: http://bit.ly/C54CN

Pozdrav!

ali jer je to sigurno iopce

16 godina
neaktivan
Team Fortress 2

pa ako nemate keylogger na kompu sigurno je 99%, osim ako ih bas hakiraju i pokupe bas i vas broj kre3ditne kartice.

osobno mislim da nema razloga za brigu, ali uvjek možete otvoriti poseban račun bez prekoračenja, na koji ćete stavljat pare koje mislite potrošiti na internetu.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Naravno da je sigurno. Ovdje se nema šta razmišljati, jer dati 100 kuna za skupinu igara* je bagatela. Čak i da te novce daješ samo za jednu igru- Team Fortress i dalje se isplati. To je igra koju su radili oko 12 godina i još uvijek na neki način rade na njoj sa svim tim zakrpama.

Ako ikada dođe do problema sa igrom, uvijek možeš upitati STEAM pomoću posebnih kanala (a koliko sam shvatio stvarno pomognu ljudima).

Μολὼν λαβέ! "Daj mi dim da ugasim svijetlo dana, daj mi jedan dim."

4 0 hvala 0
17 godina
reservoir dog kaže...

Naravno da je sigurno. Ovdje se nema šta razmišljati, jer dati 100 kuna za skupinu igara* je bagatela. Čak i da te novce daješ samo za jednu igru- Team Fortress i dalje se isplati. To je igra koju su radili oko 12 godina i još uvijek na neki način rade na njoj sa svim tim zakrpama.

Ako ikada dođe do problema sa igrom, uvijek možeš upitati STEAM pomoću posebnih kanala (a koliko sam shvatio stvarno pomognu ljudima).

I što je najvažnije rade s nekim ciljom, imaju želju i motivaciju, a ne u 6 mjeseci sklepati poluproizvod kao neke jače kuće.

17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

I isti krpiti gigabajtnim patchevim 2-3 mjeseca i onda se baciti na novi nastavak (čitaj: CoD)

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
nedIm kaže...

I isti krpiti gigabajtnim patchevim 2-3 mjeseca i onda se baciti na novi nastavak (čitaj: CoD)

I pritom cjenu stare igre ostaviti istom, a cijenu nove dignuti u nebesa, barem što se kupnje na Steamu tiče.

Ali samo da se razumijemo COD je odlična igra, ali izdavačke kuće kvare dojam, Valve je po meni kuća bi trebala biti primjer svi drugima.

P.S. Dečki iz Infinity Warda rade odličan posao.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.1.2010 21:59 (Dodinho).
17 godina
neaktivan
Pislje kaže...

ja jucer dominirao 6 ljudi ko sniper

neki n00b server ili?

www.vodopija.net
16 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Koliko killova je uopce potrebno za dominaciju? 3, 4? Nikad nisam brojao... i to moraju biti killovi bez da tebe kokne ista osoba, mislim.

Refuse is our inspiration, terrorism our trade, sabotage and piracy, chaos our mental state / In the age of super-boredom, hype and mediocrity, celebrate relentlessness - menace to society

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice