Team Fortress 2

poruka: 1.792
|
čitano: 460.907
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Team Fortress 2
reservoir dog kaže...

Mario ne budi glup, igra košta 100 kuna i jedna je od najboljih FPS-ova na tržištu. Kupi original, nećeš požaliti.

U Vinkovcima je nemam di kupit :( a ako je kupim pitanje je ocu je moc igrat jel imam star komp 5 godina :P a i ako mi se nevidi bezvezno bacanje para

Ako mozete skinite pls http://www.envirofile.org/download/26872
17 godina
neaktivan

Mario bilo bi dobro da napišeš konfiguraciju svog kompa. Ovo su ti zahtjevi za TF2 i nisu veliki.

http://www.freakygaming.com/pc/action/team_fortress_2/system_requirements.html

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
16 godina
MegaMass 2000 kaže...

Mario bilo bi dobro da napišeš konfiguraciju svog kompa. Ovo su ti zahtjevi za TF2 i nisu veliki.

ma znam ali to kod mene nije bitno jer to zna prevarit koji put :/ jel se ta igra moze igrat i single player da skinem da pa vidim sta ce bit pa cu onda vidit kako je kupit a ako nemoze dali postoji nacin da se igra besplatno multi da nije preko garena jel tamo nema servera nikad -_-

17 godina
neaktivan
MarioVk kaže...
MegaMass 2000 kaže...

ma znam ali to kod mene nije bitno jer to zna prevarit koji put :/ jel se ta igra moze igrat i single player da skinem da pa vidim sta ce bit pa cu onda vidit kako je kupit a ako nemoze dali postoji nacin da se igra besplatno multi da nije preko garena jel tamo nema servera nikad -_-

Nema single playera. Half Life 2 je na istom engineu i ima single, pa ako možeš igrati HL2 moći ćeš i TF2.

16 godina
u Vinkovcima nema nista za kupit, osim nekih starih naslova, inace Vinkovci FTW
Mjenjam demonoid pozivnicu za thr pozivnicu...
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Ako nema za kupiti u Vinkovcima (ili bilo gdje drugdje), onda zamoliš svoju dragu majku ili prijatelja koji ima PayPal da kupi preko interneta (Steam).   Tako ja to radim- prijatelj mi kupi igru, pošalje ju preko Steam-a kao dar, a ja mu dam šolde i platim kavu kad se vidimo.

EDIT:

@Mario- ako imaš (pre)staru konfiguraciju onda bolje nemoj uzeti igru, jer TF2 možeš igrati samo preko interneta. Sa slabom konfiguracijom se nećeš zabaviti u toj igri, tako da ako želiš pošalji mi na PM kakve igre voliš pa ću ti naći desetak starijih ali jako dobrih naslova koji će ti raditi. Cijeli svoj život (do nedavno) sam imao kante tako da su samo stariji naslovi bili "u điru" (eto famozni Crysis sam prešao tek nedavno).

Μολὼν λαβέ! "Daj mi dim da ugasim svijetlo dana, daj mi jedan dim."
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.5.2010 13:11 (reservoir dog).

0 0 hvala 0
16 godina
reservoir dog kaže...

Ako nema za kupiti u Vinkovcima (ili bilo gdje drugdje), onda zamoliš svoju dragu majku ili prijatelja koji ima PayPal da kupi preko interneta (Steam).   Tako ja to radim- prijatelj mi kupi igru, pošalje ju preko Steam-a kao dar, a ja mu dam šolde i platim kavu kad se vidimo.

EDIT:

@Mario- ako imaš (pre)staru konfiguraciju onda bolje nemoj uzeti igru, jer TF2 možeš igrati samo preko interneta. Sa slabom konfiguracijom se nećeš zabaviti u toj igri, tako da ako želiš pošalji mi na PM kakve igre voliš pa ću ti naći desetak starijih ali jako dobrih naslova koji će ti raditi. Cijeli svoj život (do nedavno) sam imao kante tako da su samo stariji naslovi bili "u điru" (eto famozni Crysis sam prešao tek nedavno).

Ma nije to toliko staro, mogu igrat WOW, Call of Duty 2, call of duty 4 ali sve na low mora bit kod cod4 a cod 2 je na medium :P

A ako skinem TF2 non steam verziju ocu moc kako igrat?

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.5.2010 13:23 (MarioVk).
16 godina
neaktivan
MarioVk kaže...
reservoir dog kaže...

EDIT:

Ma nije to toliko staro, mogu igrat WOW, Call of Duty 2, call of duty 4 ali sve na low mora bit kod cod4 a cod 2 je na medium :P

A ako skinem TF2 non steam verziju ocu moc kako igrat?

mario, nemoguce ga je igrat non-steam. tocka. nikako.

ako mozes igrat wow, moci ces i ovo. ja igram oboje bez problema, ali doduse moja konfa je pretpostavljam jaca od tvoje.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
17 godina
Team Fortress 2

Evo

za novi update.

Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn BC2 ingame: Dorjan_CRO
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

Evo

za novi update.

Mislim da je to netko već stavio, nego, pogledajte

.

4chan always finds a way!
15 godina
protjeran
reservoir dog kaže...

Mario ne budi glup, igra košta 100 kuna i jedna je od najboljih FPS-ova na tržištu. Kupi original, nećeš požaliti.

Apsolutno sve ikad izdano nakon izlaska igre je besplatno. Toliko zabave, napucavanja i humora u jednom a sve to zapakirano u orginalnu grafiku i zvuk. Igra je EPIC. Samo zalosno najpodcijenjenija igra u ovoj igracoj zajednici, ikad.

EDIT: evo brojke zakrpi od izlaska igre http://www.teamfortress.com/119/ Ako netko zna igru sa vise zakrpi neka slobodno posta. U samo dvije i pol godine 119 zakrpi za jednu igru, mislim da je definitivni rekord. A i briga developera za igrace.

So fucking What.
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.6.2010 13:01 (Tallahasee).
16 godina
neaktivan
Horagio kaže...
Dodinho kaže...

Evo

za novi update.

Mislim da je to netko već stavio, nego, pogledajte

.

Gleda sam taj film (onaj orginalni), jako je dobar.

Everybody wants to go to heaven, but nobody wants to die.
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

oko 0:40 engineer ima novo oruzje,njusim apdejjjjt!

www.vodopija.net
Moj PC  
6 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Kako vam se čini luk i strijela za snajperistu? Meni i nije baš ok jer od support klase stvara neki miks (da bi bio efektivan moraš biti relativno blizu protivnika za razliku od snajpera), a pored toga čini mi se da ima problema sa hitboxom.

Uglavnom, nisam zadovoljan.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.6.2010 22:01 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Kako vam se čini luk i strijela za snajperistu? Meni i nije baš ok jer od support klase stvara neki miks (da bi bio efektivan moraš biti relativno blizu protivnika za razliku od snajpera), a pored toga čini mi se da ima problema sa hitboxom.

Pa, ja iskreno ako igram snipera, rijetko kad idem sa lukom. Ali ponekad je korisno jer mozes biti na prvim linijama iza nekakvog covera, i zbog toga jer si pokretniji, mozes koristiti jarate - kad snipeam obicno imam stit iza ledja.

Problem s hitboxom? Sumnjam...

Welcome - millenium... the fall of Planet Hate...
15 godina
protjeran
MegaMass 2000 kaže...

Kao i svako oruzje u TF treba izvjesno vrijeme za navikavanje. Ja osobno ne igram snipera, ali na serveru na kojem u glavnom igram ima jedan lik koji to koristi. Mogu samo rec da je majstor za luk i strijelu i nema nikakvih problema.

Problemi s hitboxom? Fala bogu ovaj engine nema s tim problema.

So fucking What.
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Što se tiče hitboxa.

Ponukan igrom gdje sam primjetio da pogađam ljude i ako križić nije na njima dao sam se u potragu netom, i naletio sam na na gornji klip. Uglavnom, i ako me moje pamćenje ne vara, u HL2 se je moglo ubiti protivnika sa samostrelom i ako se baš nije ciljalo u tijelo/glavu.

Dakle, da li je ovo sa klipa hitbox problem ili što? Pitam zato jer kad igram sa snajperistom i koristim snajper ona crvena točkica mora biti spot on, ali kad igram sa lukom i strijelom to nisam primjetio.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.6.2010 23:10 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Ja planiram kupiti Orange Box, te igrati TF2, no zanima me koliko košta te gdje ima u Osijeku za kupiti i jel' dobar odabir Enginer za početak?

MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
4ucker kaže...

Ja planiram kupiti Orange Box, te igrati TF2, no zanima me koliko košta te gdje ima u Osijeku za kupiti i jel' dobar odabir Enginer za početak?

popust na steamu za -50%: sad je negdje cirka 7,5 €, prejeftino :)... pozurite

http://store.steampowered.com/app/440/

BC2 nick: herro Ray
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.6.2010 23:12 (null).
17 godina
neaktivan
4ucker kaže...

U Algoritmu ti je The Orange Box 150 kn. E sad, ako u Osjeku nemaš Algoritam ne vjerujem da će cijena biti veća od ove i u nekim drugim dućanima u Osijeku.

Za 150 kn dobiješ HL2, HL2 Episode One, HL2 Episode Two, Team Fortress i Portal.

Uglavnom, isplati se.

Btw, igru/igre možeš uzeti preko Steama.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.6.2010 23:21 (MegaMass 2000).
15 godina
protjeran
MegaMass 2000 kaže...

Dakle, da li je ovo sa klipa hitbox problem ili što? Pitam zato jer kad igram sa snajperistom i koristim snajper ona crvena točkica mora biti spot on, ali kad igram sa lukom i strijelom to nisam primjetio.

Primjetih da ima veze ako pucas odmah i ako drzis strijelu napetu neko vrijeme. Sto duze, pocne ti ruka drhtat. U glavnom ne znam jer ne igram s tim, a do sada nisam primjetio probleme s hitboxom.

4ucker kaže...

Za sam pocetak Pyro. Kad cujes u svojoj blizini ekipu da pocne vikat "spy" pocni ispaljivat vatru u svim smjerovima nekog ces zakacit.

So fucking What.
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Moj savjet je medic.

Zvuči čudno ali zapravo ćeš samo healati ljude i gledati kako igraju. Puno naučiš tako... Ako želiš ubijati probaj uzeti heavy-a i izbjegavaj otvorene površine.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
reservoir dog kaže...

Moj savjet je medic.

Zvuči čudno ali zapravo ćeš samo healati ljude i gledati kako igraju. Puno naučiš tako... Ako želiš ubijati probaj uzeti heavy-a i izbjegavaj otvorene površine.

Heh, sada ne bih baš da ništa skoro ne radim, sudjelovao bih i u akciji, mogao bih početi kako je kolega rekao sa Pyrom.

Da! Zaboravio sam pitati! Da li je za početak Scout dobar izbor?

17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Vjeruj mi da nije da ništa ne radiš- svima si glavna meta jer si medic, a i svaki put kad onaj koga heal-aš ubije nekog dobivaš bodove. Kad sam tek krenuo igrati TF2 bio sam redovno među prva tri igrača samo zato jer bi se zaljepio za par dobrih player-a i dobivao bodove.

Scout i nije baš dobar za početak, prelako umre a teško je naučiti sa njim napraviti pravu štetu.

1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Team Fortress 2

Scout, medic, spy, snajper su lagane mete osobito za Pyra. S Pyrom je najlakse igrat pocetniku bez daljnjeg. Ako tek sad, tako kasno pocinjes igrat TF, budi strpljiv i trazi noob friendly servere. Na nekim serverima je ekipa preopaka, moglo bi bit frustracija.

So fucking What.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...

Scout, medic, spy, snajper su lagane mete osobito za Pyra. S Pyrom je najlakse igrat pocetniku bez daljnjeg. Ako tek sad, tako kasno pocinjes igrat TF, budi strpljiv i trazi noob friendly servere. Na nekim serverima je ekipa preopaka, moglo bi bit frustracija.

Znači da se držim noobisha. O.K. Razmisliti ću još malo pa vidjeti da li sa Pyrom ili sa Medicom.

16 godina
neaktivan
Team Fortress 2

PYRO JE ZENA!!!!! SLUZBENO!!!!

Sad sam pokrenuo TF2, i kako su izmjenili GUI, postoje savjeti u gornjem desnom kutu sto bis mogao odigrati.

I pise tocno ovo:

PYRO:

Why don't you give her a shot?

Beat this: 9 points as a Pyro.

Edit:

uh... dodali su crafting? Mozda sam ja to tek sad vidio, ali, ovaj, kod konfiguracije equipmenta, postoji crafting button... predmeti koji se skupljaju se mogu craftati u metal i u tokene... err...???

Welcome - millenium... the fall of Planet Hate...
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.6.2010 21:28 (Deus ex machina).

4 0 hvala 3
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Ma da, ona oružja koja skupljaš- možeš pretvarati u grubi metal. Tri gruba metala- dobiješ reciklirani metal- tri reciklirana metala + taj kao class token= šešir.

Dakle ako skupiš taj metal i craftaš si class token za recimo Medica dobiješ jedan od šešira za tu klasu.

TF2WoW! :D

Ali ajde, ja nemam šešir za Medica i nikako da ga dobijem pa ću ga craftati. Nadam se da ću dobiti Prussian Pickelhaube :)

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
reservoir dog kaže...

Ma da, ona oružja koja skupljaš- možeš pretvarati u grubi metal. Tri gruba metala- dobiješ reciklirani metal- tri reciklirana metala + taj kao class token= šešir.

Dakle ako skupiš taj metal i craftaš si class token za recimo Medica dobiješ jedan od šešira za tu klasu.

TF2WoW! :D

Ali ajde, ja nemam šešir za Medica i nikako da ga dobijem pa ću ga craftati. Nadam se da ću dobiti Prussian Pickelhaube :)

Ja skupljam za Heavya (iako već dugo nisam igrao), nadam se Hound Dog-u.

Evo sve o craftanju.

4chan always finds a way!
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.6.2010 10:54 (Horagio).
17 godina
neaktivan
Team Fortress 2

Zapravo ispravka- 3 reciklirana metala = 1 čisti metal (ne znam kako da ga nazovem). Tek kad skupiš ta 3 metala i class token možeš craftati. Pa ti sad vidi koliko je to posla, bez cilja.

0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice