Evo jos mi se nije ni prvi update updejta od TF2, napokon sam ga dobio. Moj steam account je Cockassdick.
Je li netko zna zasto treba ovako dugo da pocne drugi update?
Je li netko zna zasto treba ovako dugo da pocne drugi update?
E daj me dodaj za frenda pa cu ti prek stema obrazlozit kaj moras.
Jesam.
STa je taj Idle program, kako se koristi?
Uključiš ga i onda ti se važi kao da si in-game, tj. imaš više šanse da dobiješ neki predmet. Valve ja kaznio one koji su ga koristili, oduzeli su im predmete koje su dobili tim programom, a oni koji ga nisu koristili su dobili auru(halo).
Uključiš ga i onda ti se važi kao da si in-game, tj. imaš više šanse da dobiješ neki predmet. Valve ja kaznio one koji su ga koristili, oduzeli su im predmete koje su dobili tim programom, a oni koji ga nisu koristili su dobili auru(halo).
I ono najbitnije, koje stalno ponavljam jer me ekstremno zabavlja sipati sol na ranu - niti jedan cheater _nikad_ - _nikad_ - _nikad_ nece imati tu prelijepu auricu koju mi, posteni igraci imamo :-D
He he he he he!
Ah, a te forice "Kill the halos first" - najzabavnije je samo pratiti klase koje ti fenomeni uzimaju: oni pyroa, ja demoa. Oni snipera, ja spya. I tako ukrug. Dok ne pocnu psovati i logoffaju se.
Ah, predivnog li svijeta kad si posteni igrac.... :-D
Zato si me blokirao na friends listi ROFL
Zato si me blokirao na friends listi ROFL
Pa ti nisi normalan majke mi! Sta mislis da ja imam nekih kocnica reci ti osobno da odhebes ako mislim da si papak???? Da mi ides na nerve, jednostavno bi ti rekao "Ides mi na nerve, otkaci", a ne lagao. ROFL tebi na takav blentav zakljucak.
OK si mi, odlican TF2 igrac, i rado igram s tobom:
nego kao sto sam ti rekao na PM ali ocito nisi shvatio, zajedno s vecinom ostalih ljudi na mojoj Steam listi koji piratiziraju ARKHAM ASYLUM:
OD*****E SA SPOILERIMA. NE INTERESIRA ME KAKO VAM DOBRO IDE, NA KOJEM POSTOTKU IGRE STE, KOJI JE BOSS TEZAK I KOJI JE FIGHT DOBAR!
Rekao sam lijepo svima, i to cak i na forumu, opomenuo jedanput osobno; neces slusat nego imas potrebu reci - dobro, block.
Odblockat cu te kad finim AA.
Do tada, ako ti se igra TF2 uvijek me mozes naci na preko Join game... jer znas da igram svako vece.
Mislim, stvarno ne kuzim koliko komplicirano moze biti za shvatiti?
Nego da, lagat cu i izmisliti razlog da te blockam, to je sigurno istina, ma lol :-)
LOL, jesi se natipkao, a ja se samo šalim XD
Evo, idemo igrati. IP: 85.25.73.72:27030, svatko je dobrodošao.
Evo baš sam jučer igrao, bilo je fora, još da nas je više bila bi to rokačina.
evo i danas je bilo dobro
Ja nisam imal vremena, evo knjige došle, moram sve potpisati i te stvari.
čiiiiiiiiil, ne se pogeekčit odma....
čiiiiiiiiil, ne se pogeekčit odma....
:D Heh, problem je u tome da sam ja u vezi najmanjih sitnica živčan.
Koliko otprilike kosta Nvidia GeForce 6100 graficka, a koliko Nvidia 8800 GT? I jos koliko bi kostala ugradnja? :) Moram to kupit jer ne mogu ni tf 2 pokrenit LOL!
EDIT:Mislim naravno koliko u hrvatskoj kosta.
Koliko otprilike kosta Nvidia GeForce 6100 graficka, a koliko Nvidia 8800 GT? I jos koliko bi kostala ugradnja? :) Moram to kupit jer ne mogu ni tf 2 pokrenit LOL!
EDIT:Mislim naravno koliko u hrvatskoj kosta.
ja ti prodajem gf6600 za 100kn a 8800gt nađes za 500kn sigurno
Mozda nekoga interesira kako se tocno rade i balansiraju TF2 mape.
Dobio sam Brigade Helm za Pyra :D Predobra kapa!
Gratz! :-D
Ajde se pojavi veceras online da mi je pokazes iz tvoje ruke :-D
Pa cemo se onda igrati da ti je ja probam skinuti bez da je dodirujem, samo sa granatom :-D
Gratz! :-D
Ajde se pojavi veceras online da mi je pokazes iz tvoje ruke :-D
Pa cemo se onda igrati da ti je ja probam skinuti bez da je dodirujem, samo sa granatom :-D
Može. Dođem poslije 7, nadam se da ću do onda napravit sve za školu(imam nešto sitno iz matematike i engleskog, ali zato imam OGROMNU zadaću iz latinskog).
P.S. U zadnje vrijeme slabo igram zbog nedostatka vremena i ostalih igara, u rujnu sam jedino igrao cp_orange i razne podvarijante. Evo, sad sam ju popodne dobio.
Jel mi može netko objasniti kako se osvajaju te kape, ja sam osvojio samo neku za doktora.
Jel mi može netko objasniti kako se osvajaju te kape, ja sam osvojio samo neku za doktora.
Već sam odgovorio na to pitanje u ovoj temi, evo post:
Da vas obavjestim(osnovno), oružja se također dobivaju random, ali može se i preko achievementa(milestone), znači da trebate ispuniti neki zadatak(npr. kod snipera ubiti heavy s jednom strijelom i sl.) i onda osvajate achievement. Nakon određenog broja osvojenih achievementa, dobivate Milestone achievement. Milestonea ima 3. Za svaki Milestone dobivate oružje za klasu s kojom ste ispunjavali achievemente. Svaka klasa može ispunjavati samo achievemente koji su predodređeni za nju. Milestone-e zasada možete ispunjavati s ovim klasama: Scout, Pyro, Heavy, Medic, Sniper i Spy(znači, samo za ove klase postoje dodatna oružja). Kape/kacige se mogu dobivati samo random, znači igranjem. Valve najavljuje dodatna oružja i za ostale klase koji će doći s kasnijim updateovima. Ti updateovi uključuju i dodatne official mape.
Ovo ste vjerojatno znali, ali ima lakši način kako do achievementa. Preko achievement mapa. Na njima ima capture pointove, "intelligence" i vodu pa se zadaci lako ispunjavaju. Najbolji je achievement_pyro (to mu nije puno ime, ali dovoljno je to upisati da vam ga nađe u server browseru) jer se na njemu instantno respawnaju botovi koji samo stoje na mjestu(mislim da sve klase) pa vrlo lagano dobivate željene killove, odnosno achivemente. Iako je predodređen za pyra, achivemente možete dobivati kao bilo koja klasa. Postoji čak i zid na kojem pišu svi zadaci za pyra. Naravno, postoji intelligence(aktovka u ctf mapama) i capture pointovi). Možete ubijati i "žive" protivnike u drugom teamu. Postoji 2 mjesta gdje punite zdravlje i municiju(kao na respawn pointu na običnim mapama).
Ako želite dobiti kape, one se dobivaju random pa ih ne možete osvojiti na gore navedenom serveru. Za to postoje tzv. idle serveri (u server browser upišite achievement_idle). Na mnogim serverima vas kickaju jer ste AFK, ali ovdje vas neće. To su često serveri s visokim pingom gdje su igrači spojeni na server, ali su AFK. Stalno gubite zdravlje pa se vaš "in-game" važi kao igranje čak i kada ste AFK. Možete otići na sladoled i ostaviti igru spojenu na taj server. Ovako ćete dobivati kape. Naravno, dobivate i oružja, nitko vam ne garantira da će te dobiti "duplić". Navodno će Valve pustiti update u kojem se mogu mijenjati itemi. Addajte mene, nick mi je horagio, imam hrpu duplića(dosta je zasluženo :D) pa vam mogu dati kad taj update izađe! Nadam se da sam pomogao.
P.S. Ako volite Valveove igre, evo jedan free ponuda!
Dosadio mi je TF2 x) Igram cili dan i sve sto dobijem je achivment. I ako dobijem oruzje dobijem za klasu s kojom najmanje igram (spy i sniper).
Već sam odgovorio na to pitanje u ovoj temi, evo post:
Da vas obavjestim(osnovno), oružja se također dobivaju random, ali može se i preko achievementa(milestone), znači da trebate ispuniti neki zadatak(npr. kod snipera ubiti heavy s jednom strijelom i sl.) i onda osvajate achievement. Nakon određenog broja osvojenih achievementa, dobivate Milestone achievement. Milestonea ima 3. Za svaki Milestone dobivate oružje za klasu s kojom ste ispunjavali achievemente. Svaka klasa može ispunjavati samo achievemente koji su predodređeni za nju. Milestone-e zasada možete ispunjavati s ovim klasama: Scout, Pyro, Heavy, Medic, Sniper i Spy(znači, samo za ove klase postoje dodatna oružja). Kape/kacige se mogu dobivati samo random, znači igranjem. Valve najavljuje dodatna oružja i za ostale klase koji će doći s kasnijim updateovima. Ti updateovi uključuju i dodatne official mape.
Ovo ste vjerojatno znali, ali ima lakši način kako do achievementa. Preko achievement mapa. Na njima ima capture pointove, "intelligence" i vodu pa se zadaci lako ispunjavaju. Najbolji je achievement_pyro (to mu nije puno ime, ali dovoljno je to upisati da vam ga nađe u server browseru) jer se na njemu instantno respawnaju botovi koji samo stoje na mjestu(mislim da sve klase) pa vrlo lagano dobivate željene killove, odnosno achivemente. Iako je predodređen za pyra, achivemente možete dobivati kao bilo koja klasa. Postoji čak i zid na kojem pišu svi zadaci za pyra. Naravno, postoji intelligence(aktovka u ctf mapama) i capture pointovi). Možete ubijati i "žive" protivnike u drugom teamu. Postoji 2 mjesta gdje punite zdravlje i municiju(kao na respawn pointu na običnim mapama).
Ako želite dobiti kape, one se dobivaju random pa ih ne možete osvojiti na gore navedenom serveru. Za to postoje tzv. idle serveri (u server browser upišite achievement_idle). Na mnogim serverima vas kickaju jer ste AFK, ali ovdje vas neće. To su često serveri s visokim pingom gdje su igrači spojeni na server, ali su AFK. Stalno gubite zdravlje pa se vaš "in-game" važi kao igranje čak i kada ste AFK. Možete otići na sladoled i ostaviti igru spojenu na taj server. Ovako ćete dobivati kape. Naravno, dobivate i oružja, nitko vam ne garantira da će te dobiti "duplić". Navodno će Valve pustiti update u kojem se mogu mijenjati itemi. Addajte mene, nick mi je horagio, imam hrpu duplića(dosta je zasluženo :D) pa vam mogu dati kad taj update izađe! Nadam se da sam pomogao.
P.S. Ako volite Valveove igre, evo jedan free ponuda!
E hvala, mislio sam da si to negdje napisao, ali sam bio lijen da pretražim temu
Dosadio mi je TF2 x) Igram cili dan i sve sto dobijem je achivment. I ako dobijem oruzje dobijem za klasu s kojom najmanje igram (spy i sniper).
Pa pogledaj zadatke koje moraš ispuniti. Pitaj mene pa ti dođem pomoći...
Di se to vidi. Volio bi dobit nesto za pyroa, scouta...
Di se to vidi. Volio bi dobit nesto za pyroa, scouta...
Uđi u igru i stisni na Achievements. Ako želiš vidjeti one koje nemaš, stisni gumb Hide achieved, ili ih filtriraj. Achievemente možeš gledati i ako uključiš Steam-Community-View my profile-View all "X" games-ispo Team Fortress 2 View stats- Personal achievements, dalje možeš sam filtrirati.
Daj ne budite lame, pa nitko (normalan) ne skuplja achievemente planski, to se jednostavno dogodi...
Ja skupljam i stariji igrači koji su željni novih oružja. Ja imam sva oružja i kad dođe novi "big update", normalno da idem osvajat achievemente, dogovorim se s nekim pa si pomažemo ili otiđem na achievement server. Normalno da vi mališani nećete ići osvajati svih 200-300, ali ja sakupljam onoliko, koliko mi treba za nova oružja.
Evo novi hat: