crysis one glupe meduze usro sam se kad sam to prelazio
...
Igral sam sve te igre koje vi nabrajate,od kojih ste se sposrali i nisam niti u jednoj trzal...

ja se usro kad sam igro oblivion....
Uf, izbjegavam horor igre. Sječam se još doom (da, bez broja) i one nekakve ko svinje na trećemo levelu koliko se sječam. Al sam se usro dok sam je prvi put vidio. Ali najviše mrzim takve igre zbog zvukova, zato sam njega igrao samo sa ugašenim zvučnicima. E onda je bilo izdrživo.
btw- išao sam u kuće strave, kao što je ona na velesajmu te se čak nisam nimalo usrao, a od ovoga...
A jel igrao ko "The Thing"?
Joooj dok se sjetim... Imaš tim od kojih par ljudi, sve ono prave frajerčine, a onda dok počnu dolazit "stvari", njima se počnu gaće tresti, muzika je napeta, oni na rubu nervnog sloma, atmosfera na vrhuncu... E, onda dok skoči mrcina iz mraka... ufff
Stara je igra, al budi sjećanja...
Totalno. Sjecam se da sam jednom igrao Tetris i vec na trecem ili cetvrtom nivou, kad kockice padaju onak ful ful brzo, uplasio sam se da ne dobijem kojim slucajem onu dugacku, 4x1, pa da ju greskom okrenem okomito - to bi mi skroz zatvorilo gornji dio i sljedeca bi se kockica samo zalijepila za nju, SKROZ na vrhu ekrana... Bas sam se jako uplasio. Uh...
FEAR necu igrat jer znam da bi me previse bilo strah.
Sjecam se onog dijela iz HL Opposing Force kad si u nekom mracnom tunelu, bas nista se ne vidi bez night vision naocala i napadaju te neki ogromni pauci. Taj dio sam samo jurio da ga sto prije prodjem... I u HL2, onaj Ravenholm nivo, uzas...
Unreala me isto doista strah, jer em cudovista su full brza i od svugdje iskacu, a jos je grafika relativno losa pa ih je tesko skuzit...
Far Cry kad dodjes u onu mracnu klaustrofobicnu tvornicu
Stalker i Fallout 3, nivoi kad su u nekim mracnim gradjevinama i podrumima
Pa i Tomb Raider, kad neka zivotinja iskoci od nikud na mene
Mi ljudi smo različiti
možda se netko manje boji netko više
ali nema tog čovjeka kojeg ne možete uplašiti sa nekom jakom horor igrom
Neke stvari nekog čovjeka bolje plaše nekog ne
Ja sam uplašio kad sam igrao Penumbru-dođe izvanzemaljac a ja iza stola da me ne zakolje
i tada stave onu dobru atmosferu-čuje se ti srce(na igri i uživo)
Stisnem pauzu i gledam 5 min u monitor i pitam se: ''da li se usudim nastaviti?''
Još nije izašla igra koja bi prenesla atmosfere sa filmova na komp.
Trenutno kenjam u gace igrajuci Dead Space, fakat dobra igra sa puno scary situacija, a i u Doom-u 3 sam kenjo dok se nisam priviknul na ispade,dok to skuzis znas di bude skocil van pa ga oderes....dok u Dead-u toga nema barem ne u tolkoj mjeri, uvjek te iznenadi negde,ne hodam vise bez napete pljuce u rukama...
Zaboravih napisat u Cold Fear-u sam se usro kad je na početku kad sam ušo neku kućicu i pogledam kroz prozor (trenutno mi prolaze trnci kroz ruke) a ono prvo se bljesne grom i lice od zombija i ja izađem van nema nikoga.Pa dok sam došo u neku poplavljenu sobu i ja krenem van a zombi skoči na mene iz vode.A treći put je skočio iz frižidera prvo sam se zbreco a kasnije nasmijo (zombi u frižideru hahahaha !!!!)
(zombi u frižideru hahahaha !!!!)
U silent Hillu kad sam igro na ps2,ja gledam neke majmune kak ih suseda kolje i odjednom ti se pojavi duh kojeg ofc nemres zaklat suseda zum gamepad meni u facu i izjuri van a ja se smijem i pocnem ga klat i pripicim ga s uzitkom za pod.A ona pita:"jel crkel e si ga vbil" a ja se jos uvjek smijem.
Inače se ne bojim ničega, ali na par trenutaka me uhvatio strah kada sam igrao Return to Castle Wolfenstein, najviše u onom dijelu kada se izađe iz dvorca prema groblju... brr..
Također je strava i System Shock 2, konstantna napetost kroz cijelu igru...
Doom 3 je na prvom mjestu, nemaš ni trenutke mira u toj igri....
FEAR - više jezivo nego strašno, ali ipak ima puno svojih trenutaka.
Return to Castle Wolfenstein - nakon što pokupiš Venoma i naiđeš na ona čudovišta bez nogu - samo čuješ ono klikanje kako hodaju, a čim ih vidiš odma preskoče 20 metara, i ravno na tebe... WTF?? Pola igre onako casual (po navici iz MoHa) ubijaš švabe i onda odjednom ludi eksperimenti i nemrtvi!!! zakon igra, nema šta.
RTCW je old school, preporučam svima jer sam ju igrao kao mali u vrijeme kad je izašla! Čak sam ju i frendovima dao da je pređu! I moj buraz ju je prešao (sa 7 god., sada ima 8)
Od "novijih" mi je FEAR utjero strah u kosti (nisam prešao igru) jer sam ju uvijek igrao u mraku i kada nikog nije bilo doma!
Dal vam je strašan L4D? Meni nije baš, jedino se uplašim dok dođe najedanput ogromni val zombija, kad me uhvati smoker ili kad witch poludi. Inače. igra uopće nije strašna.
Da podijelim ovo iskustvo s vama. Inače je tema super.
Ja i još tri moja frenda smo bili jedne večeri kod mene i odlučili igrati FEAR. Te večeri smo ga i prešli, a usrali smo se ko grlice od straha. Stvarno jezivo. I kaže ovaj da idemo malo van predahniti od svega. I ajd izađemo mi van. I najedamput se pogase sva svjetla u ulici (nestalo struje). E tada su nam svima doslovce koljena klecala od straha. Ovaj jedan se naslonio na mene, drhtao je od straha (a inače slovi za neustrašivog).
Ovo ne bih želi više nikad u životu doživjeti. Da nestane struje u ulici poslije FEAR-a, brr...
Da podijelim ovo iskustvo s vama. Inače je tema super.
Ja i još tri moja frenda smo bili jedne večeri kod mene i odlučili igrati FEAR. Te večeri smo ga i prešli, a usrali smo se ko grlice od straha. Stvarno jezivo. I kaže ovaj da idemo malo van predahniti od svega. I ajd izađemo mi van. I najedamput se pogase sva svjetla u ulici (nestalo struje). E tada su nam svima doslovce koljena klecala od straha. Ovaj jedan se naslonio na mene, drhtao je od straha (a inače slovi za neustrašivog).
Ovo ne bih želi više nikad u životu doživjeti. Da nestane struje u ulici poslije FEAR-a, brr...
Još nije izašla igra koja bi prenesla atmosfere sa filmova na komp.

Izgleda da je F.E.A.R. pobjednik ''Najbolji horor''
Još ga nisam zaigrao ali uskoro-več skidam sutra mogu reći svoje dojmove
Izgleda da je F.E.A.R. pobjednik ''Najbolji horor''
Još ga nisam zaigrao ali uskoro-več skidam sutra mogu reći svoje dojmove
Stavi ću pelene za svaki slućaj
Ne mogu to nazvati strah, ali recimo malu nelagodu svakako imam kad iznenada iskoci kakav monstrum, ono najgore je kad je tisina, mrak ... i ono odjednom buuu ... :D
Mene je bilo strah dok sam haklao WOW
Bilo me strah moje žemske, da bu opet se odnekud stvorila i počela zvocati....nema goreg straha nego kad te frka žemske.
Sad više ne igram WOW, bilo je prestrašno.
Meni je najgore bilo kad sam u Unchartedu naletio na one zombie u njemačkoj tvornici. Ti sam 50 zombija oko tebe, ne vidiš ih, samo ih čuješ...................... prestrašno!!! Inače ne volim horor igre kao ni horor filmove jer sam dosta plašljiv, pa mi to ne treba u životu.
Silent Hill serijal ima definitivno najbolesniju glazbu od koje prolaze trnci (kod dolaženja monstera i slično). Ali zato ima i lijepih ambijentalnih glazbenih uradaka.
Silent Hill serijal ima definitivno najbolesniju glazbu od koje prolaze trnci (kod dolaženja monstera i slično). Ali zato ima i lijepih ambijentalnih glazbenih uradaka.