Strah za vrijeme igranja

poruka: 417
|
čitano: 69.620
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Strah za vrijeme igranja

crysis one glupe meduze usro sam se kad sam to prelazio

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Strah za vrijeme igranja
toxic kaže...
Chaky kaže...
toma kaže...

...

Igral sam sve te igre koje vi nabrajate,od kojih ste se sposrali i nisam niti u jednoj trzal...

Da li znas pricu o Pinokiju? Narasti ce ti nos, ako budes lagao.
Nema teorije da se nisi scimao na neke trenutke u takvom tipu igara.
Refleksno se trznes na neki iznenadni zvuk.
Znaci da si ili igrao stisano ili nemas reflekse, a to bi znacilo da si robot, a ne ljudsko bice. 
 Ma ne on je Jack neustrašivi, nema toga covijeka koji se nece scimat na nekoj igrici.
 A Chuck Noris Smijeh

Igral sam F.E.A.R,Bioshock,Condemned,Resident Evil 4,Silent Hill 2...
Bilo je scena u kojima sam imal puno više otkucaja srca nego FPS-ova u igri.
Te igre su najbolje za one koji imaju "konjske živce"
http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.
17 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

ja se usro kad sam igro oblivion....

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. HAHA-in your face!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Strah za vrijeme igranja

Uf, izbjegavam horor igre. Sječam se još doom (da, bez broja) i one nekakve ko svinje na trećemo levelu koliko se sječam. Al sam se usro dok sam je prvi put vidio. Ali najviše mrzim takve igre zbog zvukova, zato sam njega igrao samo sa ugašenim zvučnicima. E onda je bilo izdrživo.

btw- išao sam u kuće strave, kao što je ona na velesajmu te se čak nisam nimalo usrao, a od ovoga...

cool

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

A jel igrao ko "The Thing"?

Joooj dok se sjetim... Imaš tim od kojih par ljudi, sve ono prave frajerčine, a onda dok počnu dolazit "stvari", njima se počnu gaće tresti, muzika je napeta, oni na rubu nervnog sloma, atmosfera na vrhuncu... E, onda dok skoči mrcina iz mraka... ufff

Stara je igra, al budi sjećanja...

0 0 hvala 0
17 godina
Strah za vrijeme igranja

Totalno. Sjecam se da sam jednom igrao Tetris i vec na trecem ili cetvrtom nivou, kad kockice padaju onak ful ful brzo, uplasio sam se da ne dobijem kojim slucajem onu dugacku, 4x1, pa da ju greskom okrenem okomito - to bi mi skroz zatvorilo gornji dio i sljedeca bi se kockica samo zalijepila za nju, SKROZ na vrhu ekrana... Bas sam se jako uplasio. Uh...

Smijeh

7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

FEAR necu igrat jer znam da bi me previse bilo strah.

Sjecam se onog dijela iz HL Opposing Force kad si u nekom mracnom tunelu, bas nista se ne vidi bez night vision naocala i napadaju te neki ogromni pauci. Taj dio sam samo jurio da ga sto prije prodjem... I u HL2, onaj Ravenholm nivo, uzas...

Unreala me isto doista strah, jer em cudovista su full brza i od svugdje iskacu, a jos je grafika relativno losa pa ih je tesko skuzit...

Far Cry kad dodjes u onu mracnu klaustrofobicnu tvornicu

Stalker i Fallout 3, nivoi kad su u nekim mracnim gradjevinama i podrumima

Pa i Tomb Raider, kad neka zivotinja iskoci od nikud na mene

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Mi ljudi smo različiti

možda se netko manje boji netko više

ali nema tog čovjeka kojeg ne možete uplašiti sa nekom jakom horor igrom

Neke stvari nekog čovjeka bolje plaše nekog ne

Ja sam uplašio kad sam igrao Penumbru-dođe izvanzemaljac a ja iza stola da me ne zakolje

i tada stave onu dobru atmosferu-čuje se ti srce(na igri i uživoNamigiva)

Stisnem pauzu i gledam 5 min u monitor i pitam se: ''da li se usudim nastaviti?''

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.11.2008 19:09 (Gamer-gts).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
segregator kaže...
toma kaže...

Još nije izašla igra koja bi prenesla atmosfere sa filmova na komp.

A vidiš meni filmovi uopće nisu napeti ko neke igre
 Potpisujem. Ja sad igram F.E.A.R. Igrao sam ga po danu radi testa. Bilo je strašno. Igram po noći. Usro sam se. Srce mi se smirilo nakon 5 sati nakon prestanka. Ta glupa Alma i mrtvaci koji hodaju, pa na jedanput nestanu. Još se sjećam HL2. Ravenholm je bio strašan. Zombiji su bili relativno slabi, ali stalni respawn dok ne nađeš izlaz,... Pojedu ti metke. Malo manje strašna je bila Nova Prospekt. Sva sreća da su antlioni bili uz mene :) HL2 Ep1 : Lowlife (3.chapter), ne vidiš ništa. Doslovno ništa bez lampe(koja se brzo troši, asporo puni), municije je malo, a zombija i antliona previše. Sve najgore je krenulo odmah na mene. I Zombinei :) Iako me strah, to su mi najdraže igre.
Deal with the facts and live with them.
17 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Trenutno kenjam u gace igrajuci Dead Space, fakat dobra igra sa puno scary situacija, a i u Doom-u 3 sam kenjo dok se nisam priviknul na ispade,dok to skuzis znas di bude skocil van pa ga oderes....dok u Dead-u toga nema barem ne u tolkoj mjeri, uvjek te iznenadi negde,ne hodam vise bez napete pljuce u rukama...

livadasb: "...napajanje je itnimno tiho i još pored svega modularno je..."
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.11.2008 20:00 (Kaiserex).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Strah za vrijeme igranja

Zaboravih napisat u Cold Fear-u sam se usro kad je na početku kad sam ušo neku kućicu i pogledam kroz prozor (trenutno mi prolaze trnci kroz ruke) a ono prvo se bljesne grom i lice od zombija i ja izađem van nema nikoga.Pa dok sam došo u neku poplavljenu sobu i ja krenem van a zombi skoči na mene iz vode.A treći put je skočio iz frižidera prvo sam se zbreco a kasnije nasmijo (zombi u frižideru hahahaha !!!!)

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
Xbox360 Modder kaže...

(zombi u frižideru hahahaha !!!!)

Ovo je mega kul
LOL
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
16 godina
neaktivan

U silent Hillu kad sam igro na ps2,ja gledam neke majmune kak ih suseda kolje i odjednom ti se pojavi duh kojeg ofc nemres zaklat suseda zum gamepad meni u facu i izjuri van a ja se smijem i pocnem ga klat i pripicim ga s uzitkom za pod.A ona pita:"jel crkel e si ga vbil" a ja se jos uvjek smijem.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.-//- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.//-
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.11.2008 20:33 (juky).
17 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Inače se ne bojim ničega, ali na par trenutaka me uhvatio strah kada sam igrao Return to Castle Wolfenstein, najviše u onom dijelu kada se izađe iz dvorca prema groblju... brr..

Također je strava i System Shock 2, konstantna napetost kroz cijelu igru...

Don't be ridiculous, it would be pointless.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Doom 3 je na prvom mjestu, nemaš ni trenutke mira u toj igri....

FEAR - više jezivo nego strašno, ali ipak ima puno svojih trenutaka.

Return to Castle Wolfenstein - nakon što pokupiš Venoma i naiđeš na ona čudovišta bez nogu - samo čuješ ono klikanje kako hodaju, a čim ih vidiš odma preskoče 20 metara, i ravno na tebe... WTF?? Pola igre onako casual (po navici iz MoHa) ubijaš švabe i onda odjednom ludi eksperimenti i nemrtvi!!!  zakon igra, nema šta.

There are 10 kinds of people in the world: those who understand binary and those who don't.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ja nisam imao strah kad sam igrao igre ,ali sam imao neki drugi problem...udubim se u igru i ZABORAVIM da disem ,i onda me pocne vatati muka....to mi se cesto desavalo dok sam prelazio COD1...onako muka mi ,zacrvenim se,dodje mi da povrcam..i onda moram stati izaci na svez vazduh jedno 15min i sve ok ... :D to je bilo jos kad je COD izasao ....od tada nisam igrao igre tako da nzm kako bi se sad ponasao :D
K'eni pa te vat' ;)
17 godina
Strah za vrijeme igranja

RTCW je old school, preporučam svima jer sam ju igrao kao mali u vrijeme kad je izašla! Čak sam ju i frendovima dao da je pređu! I moj buraz ju je prešao (sa 7 god., sada ima 8)

Od "novijih" mi je FEAR utjero strah u kosti (nisam prešao igru) jer sam ju uvijek igrao u mraku i kada nikog nije bilo doma!

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Dal vam je strašan L4D? Meni nije baš, jedino se uplašim dok dođe najedanput ogromni val zombija, kad me uhvati smoker ili kad witch poludi. Inače. igra uopće nije strašna.

Deal with the facts and live with them.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Strah za vrijeme igranja

Da podijelim ovo iskustvo s vama. Inače je tema super.

Ja i još tri moja frenda smo bili jedne večeri kod mene i odlučili igrati FEAR. Te večeri smo ga i prešli, a usrali smo se ko grlice od straha. Stvarno jezivo. I kaže ovaj da idemo malo van predahniti od svega. I ajd izađemo mi van. I najedamput se pogase sva svjetla u ulici (nestalo struje). E tada su nam svima doslovce koljena klecala od straha. Ovaj jedan se naslonio na mene, drhtao je od straha (a inače slovi za neustrašivog).

Ovo ne bih želi više nikad u životu doživjeti. Da nestane struje u ulici poslije FEAR-a, brr...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Ja se bojim SIMS igre, bojim se da mi mozak propada kada ju zaigram. :)
What makes a good soldier, Is it his heart, or his maind?
17 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

Da podijelim ovo iskustvo s vama. Inače je tema super.

Ja i još tri moja frenda smo bili jedne večeri kod mene i odlučili igrati FEAR. Te večeri smo ga i prešli, a usrali smo se ko grlice od straha. Stvarno jezivo. I kaže ovaj da idemo malo van predahniti od svega. I ajd izađemo mi van. I najedamput se pogase sva svjetla u ulici (nestalo struje). E tada su nam svima doslovce koljena klecala od straha. Ovaj jedan se naslonio na mene, drhtao je od straha (a inače slovi za neustrašivog).

Ovo ne bih želi više nikad u životu doživjeti. Da nestane struje u ulici poslije FEAR-a, brr...

Znam kako vam je bilo.
Bio ja kod frenda, i rekli mi idemo igrat FEAR, i dobro, sve super.. dok smo igrali smo se zasrali previše puta (jos smo ga igrali u mračnoj prostoriji bez svjetla) i najedamput ja krenuo prema kuhinji po sok, a na jednom djelu hodinka je ogledalo, kada sam se ja vidio u ogledalu (bio mrak, ono, vidis samo odraz) ja sam u roku tri sekunde bio pod krevetom u sobi.. strašno nešto, nakon toga FEAR vise nikad nisam niti primirisao.
Intel Dual 2 Core E8500, Ati Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w
16 godina
neaktivan
segregator kaže...
toma kaže...

Još nije izašla igra koja bi prenesla atmosfere sa filmova na komp.

A vidiš meni filmovi uopće nisu napeti ko neke igre
 baš tak! jer ono, kad gleaš neki skeri muvi, možeš bez frke prekrit oči i začepit uši i čekat da ti cura (koja je hrabrija od tebePlač) kaže da je sve ok... i onda te gadura sjebe a ti otvoriš oči u najgorem trenutku... fala draga...

anyway... a kad igraš skeri igru, jebga, svijet ovisi o tebi, želiš ju proć, a da bi to napravio moraš ubit koje čudovište tu i tamo, a da bi ubio, moraš bit koncentriran sa očima širom otvorenima... tak da... horror igre su na neki način mazohističke budući da sami sebe tjeramo da se dalje mučimo :P
Yesterday is history, tomorrow is a mystery, but today is a gift. That is why it is called the present.
17 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Izgleda da je F.E.A.R. pobjednik ''Najbolji horor''

Još ga nisam zaigrao ali uskoro-več skidam sutra mogu reći svoje dojmove

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gamer-gts kaže...

Izgleda da je F.E.A.R. pobjednik ''Najbolji horor''

Još ga nisam zaigrao ali uskoro-več skidam sutra mogu reći svoje dojmove

Obavezno po noći i u mraku igraj, garantirano ćeš napunit gaće.
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Strah za vrijeme igranja

Stavi ću pelene za svaki slućajNamigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne mogu to nazvati strah, ali recimo malu nelagodu svakako imam kad iznenada iskoci kakav monstrum, ono najgore je kad je tisina, mrak ... i ono odjednom buuu ... :D

17 godina
protjeran
Strah za vrijeme igranja

Mene je bilo strah dok sam haklao WOW

Bilo me strah moje žemske, da bu opet se odnekud stvorila i počela zvocati....nema goreg straha nego kad te frka žemske.

Sad više ne igram WOW, bilo je prestrašno.

0 0 hvala 0
17 godina
Strah za vrijeme igranja

Meni je najgore bilo kad sam u Unchartedu naletio na one zombie u njemačkoj tvornici. Ti sam 50 zombija oko tebe, ne vidiš ih, samo ih čuješ...................... prestrašno!!! Inače ne volim horor igre kao ni horor filmove jer sam dosta plašljiv, pa mi to ne treba u životu.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Strah za vrijeme igranja

Silent Hill serijal ima definitivno najbolesniju glazbu od koje prolaze trnci (kod dolaženja monstera i slično). Ali zato ima i lijepih ambijentalnih glazbenih uradaka.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove.
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.11.2008 8:19 (the_tux).

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
the_tux kaže...

Silent Hill serijal ima definitivno najbolesniju glazbu od koje prolaze trnci (kod dolaženja monstera i slično). Ali zato ima i lijepih ambijentalnih glazbenih uradaka.

Tako je, ja se u potpunosti slazem s tobom....Ja brijem nema plasljivijeg covijeka od mene kad se radi o igranju igrica...Ja brijem da mene moze Super Mario prestrasit :) ,al fakat....

A ovo za Silent Hill je full istina...Najjaca scena, a valjda i najstrasnija je kad ti dolazi onaj lik sa spicastom maskom i onim ogromnim nozem :) .Sve oko tebe magla, a na zadnjim zvucnicima cujes kak lik struze sa tim nozem po podu i pribliziva ti se, a ne znas od kuda....Prebolesno :) .Ja fakat obozava takve igrice, al me je strah u pi.... materinu :) .Zato sad igram 5 minuta Silent Hill Homecoming i 2 sata NFS Undercover, da dodem k sebi :)

I jos samo da dodam neke....Kaj se tice FEAR-a, po meni daleko najstrasnija igrica...Je.bem ti onu malu curicu i onoga ko ju je smislio :) . Ufff kad se sjetim :)

Al mi je i Dead Space zato zakon...Igra u biti nije tolko strasna sve do zadnje sekunde igrice :) ,al bas zadnje :) .Znaci prodes igricu i sve je vec gotovo i ide animacijy Isacc skine masku, vidis ga i sve je ljepo i bajno i onda ona njegova kurva skoci iz stolca ko zombi i unese mu se u facu, tj. tebi ekran....E j.bo me pas, da me je neko tad snimo mislim da bi umro od smijeha :) ...Ja sam skociu valjda pol metra u zrak :)

Uf, nije to za mene, a nemrem si pomoc kad su tak j.bene te igrice :)
Asus Maximus Extreme, E8400@ 4GHZ, Zalman 9500, 2 X 1GB Corsair XMS3 @ 1433MHz, XFX 8800GT@ 700/1750/1000 Creative Labs X-Fi Xtreme Music, Chieftec BA-01B-B-B Razer Copperhead & Goliathus
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice