bas ima hrpa toga u ovoj igri, ali meni je deal breaker kaj nema multiplayer. ovo ce vjerovatno dosadit nakon 200h igranja
200 sati zvuči skroz zadovoljavajuće
bas ima hrpa toga u ovoj igri, ali meni je deal breaker kaj nema multiplayer. ovo ce vjerovatno dosadit nakon 200h igranja
200 sati zvuči skroz zadovoljavajuće
Bethesda ima vise dev timova koji znaju napravit vrhunske igre...DOOM,Fallout itd ali sto vise razmisljam o igri sve mi se manja dopada ideja o proceduralnom generiranju planeta.Ne znam zasto im je to trebalo,cemu tisuce genericnih planeta....mogli su odradit par desetaka planeta koje bi bile duboko integrirane u sadrzaj i pricu.
Mozda sam u krivu i mozda ce taj proceduralni sadrzaj ovaj put bit bolje odradjen i pruzat osjecaj neogranicene slobode i istrazivanja umjesto monotonije i genericnosti.
doom su bili publisher a ne dev,a new vegas je napravio Obisidian. Bethesda je napravila fallout 4 (smece), i skyrim koji je naspram morrowinda i obliviona miljama iza po mehanikama...
Zašto bi pobogu u Bethesdinoj single player igri bio multiplayer? Hvala nebesima da u današnje doba kad je sve always online i co-op i multiplayer ima developera koji se odluče izdati samo single play.
Već smo vidjeli kako to izgleda kad se Fallout svijet ide silom gurati u multiplayer, Starfieldu definitivno ne treba MP i nadam se da će tako i ostati.
zato kaj je singleplayer dosadan. bilo bi stvarno super da je ovo multi i da mozes zajedno s frendovima negdje letit, vidjet kakve ideje su drugi imali za gradenje brodova i slicno, a ovako ce se sherat screenshoti dok svatko igra svoj sp. meni je to bezveze
zato kaj je singleplayer dosadan. bilo bi stvarno super da je ovo multi i da mozes zajedno s frendovima negdje letit, vidjet kakve ideje su drugi imali za gradenje brodova i slicno, a ovako ce se sherat screenshoti dok svatko igra svoj sp. meni je to bezveze
Nikad nisi igrao Bethesdinu igru zar ne?
Ne kužim, to je ko da na temi "Counter Strike Global Offensive" pišeš da ti je multiplayer dosadan i da je bedasto da nema priče i solo kampanje bez da moraš igrati s/protiv drugih. Ovo je single player RPG po ćemu su i najpoznatiji. No man's sky ti ima neki oblik multiplayera ako se ne varam pa si to pogledaj ako bi craftao/letio s MP komponentom.
Zašto bi pobogu u Bethesdinoj single player igri bio multiplayer? Hvala nebesima da u današnje doba kad je sve always online i co-op i multiplayer ima developera koji se odluče izdati samo single play.
Već smo vidjeli kako to izgleda kad se Fallout svijet ide silom gurati u multiplayer, Starfieldu definitivno ne treba MP i nadam se da će tako i ostati.
Nisi nikad igrao Morrowind, Oblivion, Skyrim, Fallout 3, Fallout 4? Isti developer, ista formula. Čim su poslušali ekipu poput tebe i krenuli u multiplayer s Falloutom 76, usrali su motku.
Očito ovo neće biti igra za tebe. I sve pet, ima izbora. Štoviše, danas ima više MP izbora nego SP.
Igraj Star Citizen.
Ma da kako ne, pričaš teže gluparije. Star Wars Jedi, God of War, Red Dead Redemption, From Software igre, Horizon...Ima SP AAA igara kao nikad, i prodaju se kao lude.
To je vrlo individualno....ja od osamdesetih igram hrpu raznih zanrova a znam ekipu koja zadnjih 30 godina igra samo Fifu ili bivsi PES...ne zanima ih nista drugo.
Veliki izdavaci su se bili u jednom trenutku okrenuli MP naslovima jer se vjerovalo da je to buducnost ali pokazalo se da nije pa su opet veliki izdavaci okrenuli smijer na AAA SP naslove....naprimjer EA,Ubisoft itd.
Ima par live service igara koje su ogroman uspijeh,tipa Fortnite ali ih ima enormno vise koje su propale i ugasene su.
Pogledaj samo prodajne brojke Spidermana,Hoghwarts,Elden Ring,Zelda itd itd itd,to su sve u pitanju igre koje su se prodale 10+ milijuna komada.
Pa uzmi u obzir da starija ekipa ima 80eu da daju za igru dok velika vecina klinaca nema pa igraju vecinom te free 2 play live service igre.
Moja kcer od 6 godina najvise voli igrat Spidermna na Ps5,prije par godina je igrala Maria,Yoshia itd na Switchu.
Klinci u globalu igraju besplatne igre na mobitelima.
da klinci igraju te free igre, i onda se zica za skinove i te gluposti. nemaju oni love da kupe day1 igre za 70e
ajde bar imamo izbora i svako igra sta hoce
ne kužim kakvih 80 eura...ak baš želiš kupiti igru onda ju kupiš za 53 eura...ili uzeš game pass na tri mjeseca za 27 eura i igraš, i to je bez VPN fora sa kojia možeš i daleko jeftinije.
Također ostali idavači imaju pretplate od 15 eura mj. EA i Ubisoft. Za 15 eura odigrao SW Jedi Survior i Dead Space remake te je bilo vreena i za zadnji NFS samo kaj je njesra.
Nema više kupovine igara osim ako baš želiš. Samo još fali Sony pretplata od 15 eura mj, ali srećo igre ia jako pojeftine unutar godinu dana na cdkeys.
ne kužim kakvih 80 eura...ak baš želiš kupiti igru onda ju kupiš za 53 eura...ili uzeš game pass na tri mjeseca za 27 eura i igraš, i to je bez VPN fora sa kojia možeš i daleko jeftinije.
Također ostali idavači imaju pretplate od 15 eura mj. EA i Ubisoft. Za 15 eura odigrao SW Jedi Survior i Dead Space remake te je bilo vreena i za zadnji NFS samo kaj je njesra.
Nema više kupovine igara osim ako baš želiš. Samo još fali Sony pretplata od 15 eura mj, ali srećo igre ia jako pojeftine unutar godinu dana na cdkeys.
Puno ti toga ne kuzis pa opet konstantno piskaras.
Sta mislis ko kupuje milijune primjeraka pojedinog hita?
Ajde razmisli prije piskaranja 🥂
Kupuju neinformirane b.
Kupuju neinformirane b.
Nisu svi pametni poput tebe.
https://www.ign.com/articles/diablo-4-earned-over-666-million-in-the-five-days-following-launch
Igra u baznoj verziji kosta 70eu,zaradila skoro 700 milijuna dolara u samo 5 dana pa racunaj koliko su primjeraka prodali full price.
Sta ti mislis da cijeli svijet trazi gamepass iz Ruande za 3 kune mjesecno ili ukradene preprodane klnuceve igara?
Ti nisi pravilo nego izuzetak kao i ostali slicni tebi 🥂
Jebiga, kaj bi im ja, Sa kupujte po 80 eura
ako pričamo pod uvjetom da će igra ispasti dobra i da ćemo dobiti točno što obećavaju, onda bi ju trebalo kupiti. Jer to baš izgleda kao igra koja će se igrati dugo vremena i sigurno će biti dobrih dlcova i ekspanzija, ovakav tip igara je stvoren za to.
Druga stvar je Dead Space remake ili Star Wars, to su igre koje pređeš jednom i vjerojatno nećeš opet
Otišli ste u off-topic raspravu!
Otišli ste u off-topic raspravu!
Istina,isprike sa moje strane 🥂
ako pričamo pod uvjetom da će igra ispasti dobra i da ćemo dobiti točno što obećavaju, onda bi ju trebalo kupiti. Jer to baš izgleda kao igra koja će se igrati dugo vremena i sigurno će biti dobrih dlcova i ekspanzija, ovakav tip igara je stvoren za to.
Druga stvar je Dead Space remake ili Star Wars, to su igre koje pređeš jednom i vjerojatno nećeš opet
Ja vjerujem da ce velik dio toga sto igra obecava bit ispunjeno,jedino ne znam kako ce odradit taj proceduralni dio.
Proceduralno generiranje i imerzija baš i ne idu u istu rečenicu. A uvijek su napravili odlične svijetove/lokacije za istraživati. Čak i Fallout 4 koji je bio FPS s RPG elementima imao je vrlo dobar svijet. Pretpostavljam da će onih par ogromnih gradova biti isto tako odlično za istraživanje, no velika većina bude ono, 5-10 puta wooow. Napravit par baza da generiraju resurse i dalje samo do posebnih lokacija "napuštena bušotina kakaovca" recimo. Bar to očekujem, al vidjet ćemo.
Više mi se mota po glavi misao, što s modovima. U sve njihove igre sam dodao nove lokacije - fantazija. Dobijete praktički ekspanzije. Kako to napraviti za planet koji se generira igračevim prilaskom, enigma.
EDIT: Iskreni Todd veli da će imati veliku količinu ručno napravljenog sadržaja. Više nego Skyrim i Fallout 4 zajedno. Navodno. 16x the detail!
U video prikazu kad su govorili kako može sletiti bilo gdje na planeti, na mapi su vidljiva već predodređene lokacije. Najvjerojatnije su te lokacije i njihova bliža okolina ručno napravljene, dok se sav ostali dio planeta radi proceduralno da sliči predodređenim lokacijama. Ručna izrada cijelog planet bi uzela jako puno vremena, a i većina ljudi neće obići cijeli planet hodajući.
To ostavlja dosta prostora da moderi mogu postaviti svoj kontent.
Ne znam tko je uopce ocekivao ribolov ali da nema vozila na planetama to je van mozga u igri koja ima toliko planeta...
https://wccftech.com/starfield-doesnt-have-land-vehicles-or-fishing-todd-howard-confirms/
Ne znam tko je uopce ocekivao ribolov ali da nema vozila na planetama to je van mozga u igri koja ima toliko planeta...
https://wccftech.com/starfield-doesnt-have-land-vehicles-or-fishing-todd-howard-confirms/
ma ja sam to očekivao. Žele ograničiti igrača u kretanju na planeti, i to je ok. Mi često izgubimo osjećaj veličine planeta, sad zamisli da sjedneš u auto i ideš se provozati od Zagreba do Pekinga, a ima planeta koji su višestruko veći od Zemlje.
Također je ok da imaš unaprijed određena mjesta na planeti na koja se slijeće, pa nije da možeš sletiti usred Pacifika, zar ne? Također ne možeš sletiti ni na Plitvička jezera, moraš imati neku ravnu ledinu na koju se može sletiti.
Meni će jedino biti problem ako ne bude seamless uzlijetanja i slijetanja, jer mislim da to jako puno doprinosi imerziji
https://www.gamesradar.com/starfield-direct-appears-to-confirm-cutscenes-for-takeoff-and-landing-during-space-flight/
https://www.gamesradar.com/starfield-direct-appears-to-confirm-cutscenes-for-takeoff-and-landing-during-space-flight/
šteta, ali možda izvedu to ok, ako budu dobre animacije. u Star Citizenu sam se ukrcao na brod u svemirskoj postaji, i onda letio kroz duboki svemir, ustao se i prošetao po brodu dok je na autopilotu, pa se vratio na pilotsko mjesto i sletio na neki random planet. Ta cijela procedura je prezanimljiva i stvarno doprinosi imerziji. Ali dobro, bolje da i ne bude baš tako pa da je zaigrmao, nego da ne igramo ništa