nadam se da ne, igra je u developmentu punih 6 godina (što smo sigurni), također pričamo o singleplayer igri.
Već je bio postavljen datum izlaska, nakon čega su igru odgodili "indefinitely" i sada su dali ovaj datum, vjerujem da ipak sada znaju na čemu su i šta rade.
Leak Xbox kontrolera za Starfield. Fora, retro look + opisi kontrola.
Fanmade controller design from the Chinese Internet
Sad kad vidim kako su Redfall izdali nedovrsen malo me brine sta ce napravit sa Starfieldom...
Nadam se da ne budu i tu gurali 30fps samo da izbace sto prije.
Izgleda dobro samo me brine optimizacija... Nikakav preorder, čeka se full release.
Microsoft je nazalost potvrdio da je Xbox verzija samo 30fps,suludo da ne postoji i performance mode.
30fps je ok ako je framepacing savrsen ali sumnjam da Bethesda to zna napravit posto je njima tradicionalno u igrama framepacing posvuda.
Ono što sam vidio jako mi se sviđa.
Već vidim da će ekipa sate potrošiti na dizajn brodova.
Microsoft je nazalost potvrdio da je Xbox verzija samo 30fps,suludo da ne postoji i performance mode.
30fps je ok ako je framepacing savrsen ali sumnjam da Bethesda to zna napravit posto je njima tradicionalno u igrama framepacing posvuda.
Zato ces igrati na pcu i mirno more.
Da Bethesda isporuči ovo sve što prikazuje dao bi momentalno 120 eura bez sekunde razmišljanja, ali ne dam im ni 20 centi dok ne vidim user reviewse
Da Bethesda isporuči ovo sve što prikazuje dao bi momentalno 120 eura bez sekunde razmišljanja, ali ne dam im ni 20 centi dok ne vidim user reviewse
A ono makar ovu igricu možeš sam isprobati i igrati mjesec dana jer postoje gamepass trial accounti za 2-3 eura nego čekati tuđe mišljenje jer će biti tonu review bombinga kao na diablu 4.
A ono makar ovu igricu možeš sam isprobati i igrati mjesec dana jer postoje gamepass trial accounti za 2-3 eura nego čekati tuđe mišljenje jer će biti tonu review bombinga kao na diablu 4.
nisam uopće znao za to, hvala na info
al generalno kad pogledam review od SKillupa i pročitam user reviewe na Steamu koje vidim da su kvalitetni znat ću na čemu sam

Naravno da je problem kad se uzme u obzir na kojem se engineu temelji, a oni od njega ne odustaju ni pod koju cijenu. Vjerojatno će i 2030. godine raditi igre u istom engineu, koji se raspadao u svakoj igri koju je pogonio, pa će tako i u ovoj.
Nadam se da je to 5-6 vrlo zanimljivih igara.
https://wccftech.com/starfield-is-like-five-or-six-games-in-one-says-todd-howard/
navodno da Xbox tim pregledava cijelu igru u potrazi za bugovima, možda i bude u igrivom stanju kad izađe

LOL Isti tj. modificirani engine koji koriste od morrowinda,koji je prenesao sve iste bugove u oblivion pa u skyrim.
starfield nema nikakve šanse bez 1000 loading screenova. Engine je smece a ni bethesda kao dev nije niš bolji...Zadnja dobra igra im bila Oblivion
Bethesda ima vise dev timova koji znaju napravit vrhunske igre...DOOM,Fallout itd ali sto vise razmisljam o igri sve mi se manja dopada ideja o proceduralnom generiranju planeta.Ne znam zasto im je to trebalo,cemu tisuce genericnih planeta....mogli su odradit par desetaka planeta koje bi bile duboko integrirane u sadrzaj i pricu.
Mozda sam u krivu i mozda ce taj proceduralni sadrzaj ovaj put bit bolje odradjen i pruzat osjecaj neogranicene slobode i istrazivanja umjesto monotonije i genericnosti.
Bethesda ima vise dev timova koji znaju napravit vrhunske igre...DOOM,Fallout itd ali sto vise razmisljam o igri sve mi se manja dopada ideja o proceduralnom generiranju planeta.Ne znam zasto im je to trebalo,cemu tisuce genericnih planeta....mogli su odradit par desetaka planeta koje bi bile duboko integrirane u sadrzaj i pricu.
Mozda sam u krivu i mozda ce taj proceduralni sadrzaj ovaj put bit bolje odradjen i pruzat osjecaj neogranicene slobode i istrazivanja umjesto monotonije i genericnosti.
rekli su da će biti kombinacija, biti će lokacija koje su bitne sa sadržaj i priču, baš kreirane lokacije koje će biti svima takve. A s druge strane biti će puno lokacija koje su proceduralno generirane.
Nije posjeta tih planeta obavezna i sigurno nebu imala nikave veze sa glavnom i sporednom pričom. Tu su zbog skupljanja resursa, tko želi.
Nije posjeta tih planeta obavezna i sigurno nebu imala nikave veze sa glavnom i sporednom pričom. Tu su zbog skupljanja resursa, tko želi.
Onda je besmisleno i dosadno,ic na hrpu random generiranih planeta samo da skupljam resurse.
Koliko mi onda resursa treba da ih moram skupljat po takvim planetama,to bi bio cisti grindfest.

Ak će biti zabavno onda nije gubljenje vremena.
bas ima hrpa toga u ovoj igri, ali meni je deal breaker kaj nema multiplayer. ovo ce vjerovatno dosadit nakon 200h igranja
bas ima hrpa toga u ovoj igri, ali meni je deal breaker kaj nema multiplayer. ovo ce vjerovatno dosadit nakon 200h igranja
Zašto bi pobogu u Bethesdinoj single player igri bio multiplayer? Hvala nebesima da u današnje doba kad je sve always online i co-op i multiplayer ima developera koji se odluče izdati samo single play.
Već smo vidjeli kako to izgleda kad se Fallout svijet ide silom gurati u multiplayer, Starfieldu definitivno ne treba MP i nadam se da će tako i ostati.