U jbt, baš razmišljam kako bi je*en bio film na temu starcrafta.
kad je prvi izašao igrao sam ga od jutra do mraka i fantazirao sam o tome da jednoga dana napišem scenarij i pošaljem u hollywood.
U jbt, baš razmišljam kako bi je*en bio film na temu starcrafta.
kad je prvi izašao igrao sam ga od jutra do mraka i fantazirao sam o tome da jednoga dana napišem scenarij i pošaljem u hollywood.
Jel ima netko HOTS beta key ? Bio bi zahvalan.
lol... nećeš ga sigurno tako dobiti, možeš kupiti za 50kn ili preorderati igru
Ja sam svog srećom na turniru dobio
lol... nećeš ga sigurno tako dobiti, možeš kupiti za 50kn ili preorderati igru
Ja sam svog srećom na turniru dobio
Pa što ja znam, vidim da je lik sad podjelio jedan, pa nisam znao jel se lako dijele ili su endemi.
Ja sam dobio tako što imam like-ano na facebooku grupu od PcGamer-a i prije tjedan-2 su djeliti tisucu ili nekoliko tisuca keyeva za ovu betu, a često dobijem ono što oni djele, pa onda dajem kako sam i dobio. Vidim da tu pišete da se može kupiti/prodati, ali mi ne pada napamet da prodajem betu od igre.
ja nisam nasao, jedino g2play ako imaju fakat bolesni popust , inace ne
Uf jel ovo pouzdano?
Uf jel ovo pouzdano?
Kupio ja preko njih i pouzdano je .
super, sutra naručujem HOTs
Pozz!
128....previše stranica za listanje, sorry ak ponavljam pitanje!
Kako vam se kreću APM-ovi, sa kojom rasom i u kojoj ligi??
Koliko je AMP uopće referentna vrijednost???
Pozz!
128....previše stranica za listanje, sorry ak ponavljam pitanje!
Kako vam se kreću APM-ovi, sa kojom rasom i u kojoj ligi??
Koliko je AMP uopće referentna vrijednost???
nije uopce, igras kolko god mozes brze, j,bes apm
Ako misliš se koncentrirati na povišenje APMa... nećeš se uopče poboljšati u igri.
Stvari idu obrnuto, čim si bolji u igri, kad macro ide sam od sebe... poveća se APM... ako misliš obrnuto, bezbeze češ spamati
ma zanima me samo oko koliko se apm vrti kod vas, tek sam primjetio nakon 500tinjak odigranih da ga uopće mogu vidjeti na replayevima
isto tako, me otprilike interesira koliko tko ima sa kojom rasom u kojoj ligi.....ćisto informativno
Pročitao sam, da "potrebni AMP" jako varira obzirom na rasu....ja npr. igram zerga, i neki prosjecni amp mi je oko 60-70, što je, koliko sam
shvatio, za zerga dosta malo, u usporedbi sa drugim igračima golda i platinuma!
Ja sam top platinum, imam 100-110, zerg. S tim APM-om za zerga možeš bez problema doći do mastera IMO.
ja imam oko 150, master zerg. Mada u hotsu mi je 250... neznam na koju foru, možda drugačiji način mjerenja
ja imam oko 150, master zerg. Mada u hotsu mi je 250... neznam na koju foru, možda drugačiji način mjerenja
Da, meni bude average do 300 u hots, a u wol nije prelazio 150. Ne znam je li to bug ili su preracunali po realnom vremenu. (Jer do sada se mjerilo po onom "fastest" vremenu koje je zapravo brze od realnog tako da je APM bio nerealan).
Da, meni bude average do 300 u hots, a u wol nije prelazio 150. Ne znam je li to bug ili su preracunali po realnom vremenu. (Jer do sada se mjerilo po onom "fastest" vremenu koje je zapravo brze od realnog tako da je APM bio nerealan).
pa onaj tjedan dana je bacao po 8000 apam.. totalna banana, tako da meni piše average 600, ali sad nakon fixa daje oko 250-300
pa onaj tjedan dana je bacao po 8000 apam.. totalna banana, tako da meni piše average 600, ali sad nakon fixa daje oko 250-300
Haha, bilo je i toga jedno vrijeme, meni je sad season average APM 1200 - rofl!
Nisam puno igrao Hots, ali sam primjetio da (osim u zvz) nemogu nikog pobjedit. Trenutno sam u platini, ali dobijam protivnike i iz gold lige, zadnji put sam dobio jednog iz bronze :D. U wol-u sam bio uglavnom diamond, a kad sam cesce igrao bio sam master pa me sramota :)
Pa, je*o ti, tu sam jedino ja zgubljeni slučaj koji je pao iz golda u silver :P užas....
Pa, je*o ti, tu sam jedino ja zgubljeni slučaj koji je pao iz golda u silver :P užas....
Nisi, samo ostali to skrivaju :D
Haha, bilo je i toga jedno vrijeme, meni je sad season average APM 1200 - rofl!
Nisam puno igrao Hots, ali sam primjetio da (osim u zvz) nemogu nikog pobjedit. Trenutno sam u platini, ali dobijam protivnike i iz gold lige, zadnji put sam dobio jednog iz bronze :D. U wol-u sam bio uglavnom diamond, a kad sam cesce igrao bio sam master pa me sramota :)
Mislim da samo treba malo vremena da se privikneš na nove gluposti :). Nisam igrao par mjeseci, kad sam nedavno probao malo HOTS peglali su me sa svih strana.Sad sam gold u hots-u (wol sam bio diam)
BTW. Da li je netko primjetio da u HOTS-u u 2v2 partijama ima bug. Kad protivnik pukne pauzu i izađe iz igre, tada se cijela igra zablokira i možeš ga hebat(ne možeš je odpauzirati), jedino ako i drugi protivnik izađe (što naravno nikad neće biti slučaj jer to svi jadnici sada iskorištavaju kada puše). Jučer mi se dva puta dogodilo za redom (tako da sam čak i izgubio želju za igrom).
imam 1 viška guest pass key pa da se ne baci, ako netko hoće nek se javi
Hvala na Key-u!
Nisam igrao wol već dugo. Ako neću imat hots ću moć normalno španat PvP?
Il je to ko nekad broodwar da moram obje?
Došao patch 2.0.4
User interface je sada kao u Heart of the Swarm.
http://us.battle.net/sc2/en/blog/8724162/StarCraft_II_Wings_of_Liberty_Patch_204-2_19_2013
Nisam igrao wol već dugo. Ako neću imat hots ću moć normalno španat PvP?
Il je to ko nekad broodwar da moram obje?
moraš unaprijed prednaručiti legacy of the void kojio će izaći za 3-4 godine da bi mogao pristupiti pvpu
ma ajde nauci googlati... 2 sekunde do odgovora