Starcraft 2

poruka: 4.260
|
čitano: 722.819
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Starcraft 2

Ovih dana ću igrati još partija pa vidit što se događa.

15 godina
neaktivan
Starcraft 2

Ako jedinice sporo reagiraju to nije lag. Lag je ak je igra trzava, ili ak ti iskače onaj prozor "waiting for server". Loša reakcija na input je neki lokalni problem.

0 0 hvala 0
16 godina
baba kaže...

Ako jedinice sporo reagiraju to nije lag. Lag je ak je igra trzava, ili ak ti iskače onaj prozor "waiting for server". Loša reakcija na input je neki lokalni problem.

fail

13 godina
protjeran

Lagg upravo znaći ako ti klikneš da proba ide gore OD TOGA trena pa do TRENA do kojeg ona reagira i počne ići gdje si joj rekao, to vrijeme se zove lagg. Nije to do lošeg cpu/rama/grafe da igra trza...

15 godina
neaktivan
DisplayGuy kaže...

Lagg upravo znaći ako ti klikneš da proba ide gore OD TOGA trena pa do TRENA do kojeg ona reagira i počne ići gdje si joj rekao, to vrijeme se zove lagg. Nije to do lošeg cpu/rama/grafe da igra trza...

Kad igraš na B.netu server sinkronizira tvoje akcije sa akcijama drugih ljudi. Igra radi samo ako server javlja da je sve sinkronizirano. Ako akcije nisu sinkronizirane zbog toga što paketi nekog od igrača kasne igra se za sve igrače pauzira dok server ne javi da je sinkronizacija postignuta.

E i btw, lag ima samo jedan g, gospon profesor.

15 godina
neaktivan
Starcraft 2

Namjeravam kupiti igru ovaj tjedan pa me zanima moram li kupiti preko blizzardovog store-a ili mogu preko nekog drugog online store-a ako je jeftinije(tj. hoću li imati problema s keyem).

Ako se više isplati kupovati preko nekog drugog online shopa radi cijene , možete li mi preporućiti par pouzdanih.

Unaprijed hvala!

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.6.2012 12:57 (razorst3).

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

ja sam bio uzeo na g2play i upisao ga u igri i evo jos radi :)

16 godina
razorst3 kaže...

Namjeravam kupiti igru ovaj tjedan pa me zanima moram li kupiti preko blizzardovog store-a ili mogu preko nekog drugog online store-a ako je jeftinije(tj. hoću li imati problema s keyem).

Ako se više isplati kupovati preko nekog drugog online shopa radi cijene , možete li mi preporućiti par pouzdanih.

Unaprijed hvala!

Ove dvije opcije su provjerene i sa objema dobijaš i kutiju:

game.co.uk je oko 250 kn, ali računaj i cca 50ak kn za troškove slanja

infomark su iz Hrvatske i ne naplaćuju dostavu. Kutija dolazi sljedeći dan (navodno) i tu SCdođe 299 kn.

Što se tiče ključeva, to ne znam gdje je najpovoljnije. 

Mislim da je kupnja direktno od Blizzarda najskuplja, ali provjeri. 

Sretno i vidimo se na Battle.net u ;)

13 godina
neaktivan
Starcraft 2

sorry na offtopicu al moram pozdravit frenda Tomo Yodu,pa disi ti covjece,nema te nigdi,ne igras,izgleda da cu ja tebe sad morat ucit{#}

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Samo da napomenem nemojte kupovati kod hrvatskih stranica osim algoritma. Sve ove ostale "balkanske" stranice su napravljene od neke djece koja samo želi zavarat nekoga, bilo je puno problema, puno ljudi se žalilo na forumu tako da isključivo preporučujem kupovati od službene stranice, algoritma ili stranih poznatih stranica!

16 godina
Trabant601 kaže...

sorry na offtopicu al moram pozdravit frenda Tomo Yodu,pa disi ti covjece,nema te nigdi,ne igras,izgleda da cu ja tebe sad morat ucit{#}

hehe, alo šta ima? ^^ 

jesi u masteru do sada? :)

15 godina
neaktivan
Tomo Yoda kaže...

Ove dvije opcije su provjerene i sa objema dobijaš i kutiju:

game.co.uk je oko 250 kn, ali računaj i cca 50ak kn za troškove slanja

infomark su iz Hrvatske i ne naplaćuju dostavu. Kutija dolazi sljedeći dan (navodno) i tu SCdođe 299 kn.

Što se tiče ključeva, to ne znam gdje je najpovoljnije. 

Mislim da je kupnja direktno od Blizzarda najskuplja, ali provjeri. 

Sretno i vidimo se na Battle.net u ;)

Game.co.uk mi se čini najpouzdaniji (vidim da ga i ostali forumasi hvale), tako da sam se odlučio za njega.

Nisam senadao da ću ovako proći jer vidim u Blizzard storeu cijena igre je 365 kn + poštarina.

Hvala svima!

Edit: Carina je samo za predmete skuplje od 300 kn?

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.6.2012 23:25 (razorst3).
14 godina
Starcraft 2

Ja sam ti uzeo SC2 sa game-a prosle godine krajem 10 mjeseca cini mi se. Narucen u sri-cet i dosao iduci petak, platio samo ono sta su mi skinuli sa racuna (iznos koji ti na stranici pise da placas). Nikakva carina, posta, dostava kad je stiglo do mene...Sve ljepo zapakirano sve sljaka itd...

Samo Hajduk živi vječno ! (ili dok im ne iskljuce struju))
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
razorst3 kaže...

Game.co.uk mi se čini najpouzdaniji (vidim da ga i ostali forumasi hvale), tako da sam se odlučio za njega.

Nisam senadao da ću ovako proći jer vidim u Blizzard storeu cijena igre je 365 kn + poštarina.

Hvala svima!

Edit: Carina je samo za predmete skuplje od 300 kn?

I po meni je game.co.uk najbolji izbor. 

Nekoliko puta sam naručivao od njih i sve je bilo ok. 

Carina: od siječnja ove godine se sve što je skuplje od 160 kn carini po novom zakonu.

ALI,,,

Ne sjećam se kada su nekom dodatno naplatili tako mali paket (koji prelazi za 90 kn tu cifru). 

Ima o tome dosta na temi game.co.uk

17 godina
neaktivan
Starcraft 2

Jo ekipica, sutra su EU kvalifikacije za Homestory Cup 5, svi se mogu prijaviti pa ako imate vremena zaigrajte, prvih 5 rundi su bo1 pa ko zna, mozda se nekom posreci sa cheezom :D

http://taketv.net/register

For ESPORTS!

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Starcraft 2

Daklem, novosti iz Anahaima, MLG vikend je postao zanimljiviji igracima starcrafta jel napokon vidimo HOTS u pravoj akciji.

Pregled novih jedinica:

Testni ZvP:

Potpuna lista promijena:

http://scvrush.com/posts/9930-a-zerg-s-thoughts-special-edition-part-2-hots

Za sve zeljne dobre SC2 akcije 

www.mlgpro.com/live (pocinje u 20.00)

U nedjelju cemo vidjet najboljih 8 Brood War igraca u posebnom mini invitational turniru kako igraju SC2.

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Moj PC  
3 0 hvala 4
14 godina
neaktivan
Starcraft 2

Nije los Flash u SC2 :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Bakaluar kaže...

Sta je to? Dajtle ljudi javite mi se prek pm-a da odigramo koju, sad sredinom tjedna kad rokovi prodju...1v1 gold, 4v4 #1 platina (nadam se diamond sad kad nova sezona pocne)

16 godina
FuzzyBrain kaže...
Bakaluar kaže...

Sta je to? Dajtle ljudi javite mi se prek pm-a da odigramo koju, sad sredinom tjedna kad rokovi prodju...1v1 gold, 4v4 #1 platina (nadam se diamond sad kad nova sezona pocne)

dream on :D Ako želiš postati bolji pusti timski ladder i primi se 1v1 jer inaće vidim ljude koji bi samo igrali timske igre i već 2 godine nemogu iznad platine, jednostavno ne kuže tajminge i tranzicije koje su toliko važne na višim nivoima. U timskim igrama inaće se puno više oprašta lack u macru i scoutnaju jer ipak imaš više ljudi na koje se u većini slučaja možeš osloniti. Ajde ako ljudi ne uzmu ekspanzije do 8 minute garantirani su 1base allini ali daleko manje se treba paziti

14 godina
acca kaže...
FuzzyBrain kaže...
Bakaluar kaže...

dream on :D Ako želiš postati bolji pusti timski ladder i primi se 1v1 jer inaće vidim ljude koji bi samo igrali timske igre i već 2 godine nemogu iznad platine, jednostavno ne kuže tajminge i tranzicije koje su toliko važne na višim nivoima. U timskim igrama inaće se puno više oprašta lack u macru i scoutnaju jer ipak imaš više ljudi na koje se u većini slučaja možeš osloniti. Ajde ako ljudi ne uzmu ekspanzije do 8 minute garantirani su 1base allini ali daleko manje se treba paziti

Ma znam. Kad sam igru kupio 10 mjesec prosle godine igrao sam 1v1 i islo mi je ok onda sam se prebacio na 4v4 i sad nemam blage kad igram 1v1. Inace mi je brat igrao 1v1 stim da je gledao "tutorijale" od combat-exa i stvarno mu je islo.. imao je nekih 20 pobjeda u komadu (tj 17, 3 puta je komp bacio BSOD{#}), nisam mogao vjerovati da se tak "naucio" slusajuci ovog konja!

16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Starcraft 2

Odlucio sam se malo sa protosa prebaciti na terrane pa ako bi mi neko reko kakvu izgradnju da koristim protvi terrana,zerga i protosa  i kada je vrijeme za napadati :)

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zodiak kaže...

Odlucio sam se malo sa protosa prebaciti na terrane pa ako bi mi neko reko kakvu izgradnju da koristim protvi terrana,zerga i protosa  i kada je vrijeme za napadati :)

Hvala!

Koja liga ?? Sve do platine (čak i nekih diamond) možeš raditi samo marince, dok dobiješ stim odeš u napad i gg. Ubaci tu i tamo brzi expo pa onda 6 rax push ili +1 armor/attack timinge itd. Ali kako god da bilo, do platine si siguran samo s marincima.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
14 godina
neaktivan
Starcraft 2

gold ,ali u goldu sam dosao sa protosima  pa sam ovu sezonu poce sa terranima.

Igram svaki put makro igru ,ali me malo zeza sto dosta igram pasivno.

Protiv protosa otvaram sa 1rex i onda CC pa bunker i tako dalje....

A protiv zerga idem rex,gas,CC pa radim eliene  i ubijam dronove ako je moguce... :)

Protiv terrana rex pa CC i onda tenkove...

Nisam jos provao koristiti becije...

Kad napravim ghost-a  da ka kontrliram odvojeno od  glavne jedinice ili?

Dali vi korsite sa njim plašt ,te kad stavim na automacko napdanje on sam skine manu protivniku?

Zanjima me dali mogu naprimjer iz grupe jedan izbaciti  određenu vojsku na koju kliknem sa nekom kombinacijom tipki ili moram ponovno ctrl pa 1 te označit ono što želim?

Dajte koji koristan link za terrane ako imate?

Dali gleda tko od vas GLS cod S?

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.6.2012 20:19 (Zodiak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Starcraft 2

bump!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Starcraft 2

Zbog čega mi je zadnja 2 dana igra počela užasno blokavat(konfa nije problem sigurno).Svako 3 sekunde se osjeti zastoj, ali fps koliko vidim ne pada.A nevjerujem da je problem do mog interneta jer sve ostale online igre rade kako treba.Možda je problem u njihovim serverima, jel i vama lagga?

EDIT : Evo gledam baš po internetu, vjerovatno problem do servera, u mene je identična situacija kao na ovom videu

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.6.2012 22:06 (razorst3).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Starcraft 2

ja sam bas sada igrao i blokalo mi je a komp moze bez beda sve na ultra ,a meni su skoro sve postavke na najmanjem da mi ne smeta za oci

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Starcraft 2

Koliko dip koristite?

Dali ima iko koristi ovaj miš http://www.ebay.com/itm/Steelseries-KinZu-Plus-Gamming-Optical-Mouse-Mice-Bulk-White-Wheel-/110890076497?pt=Mice&hash=item19d1904951#ht_18790wt_1163 ,kod nas se prodaje za 250kn pa na dalje 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Bilo bi dobro da BUG posjeti lokaciju, a ne samo izvjestavanja o najnovijim multifunkcionalnim printerima i slicnima.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice