Počeo je HSC IV
pooyo je malo noobski odigrao,prvu je mogao dobit da je malo sacekao i iso sa vise marinaca napast.a drugu je spusio 6 medivaca za bezveze i to ga je kostalo glave..
Počeo je HSC IV
pooyo je malo noobski odigrao,prvu je mogao dobit da je malo sacekao i iso sa vise marinaca napast.a drugu je spusio 6 medivaca za bezveze i to ga je kostalo glave..
Počeo je HSC IV
Joke?
Gledam sad Stephano vs Moman. Stephano pravi hatch na sredini mape .
mc i marine king cast pre epic
Pozdrav ljudi, evo igram SC2 vec nekih 2 mjeseca, ali nisam jos skuzio kako nekog dodajem ko frenda?? I kakve veze ima onaj neki broj koji moramo znati kada zelimo mekoga dodat??
Pozdrav ljudi, evo igram SC2 vec nekih 2 mjeseca, ali nisam jos skuzio kako nekog dodajem ko frenda?? I kakve veze ima onaj neki broj koji moramo znati kada zelimo mekoga dodat??
Pozdrav! Ima nekoliko opcija za dodavanje frenda:
- nakon bitke, klikni desnim misem na njegovo ime (u onom ekrancicu nakon bitke) i desni klik: add friend
- dok imas otvoren chat s nekim, ista fora: dodaj ga desnim Klikom
- onaj broj je da dodas frenda bez da si pricao ili igrao s njim. Kada si u multiplayeru, klikni na donji desni dio ekrana gdje ti sada pise '0' :) Zatim odi u izbornik gdje ti nudi add friend i upisi nick i code
- i konacno, mozes dodati 'real id' frenda. U istom je izborniku kao i ovo zadnje, samo sto umjesto nicka i coda upisujes email (ako ga znas). Od te osobe ces zatim moci vidjeti pravo ime, kada igra i sto, kada je zadnji put bio online i slicno. Naravno, ako prihvati tvoj request. Takodjer ce i on tebe moci vidjeti na taj nacin.
Btw, dobro dosao ;)
EDIT: pisao sam na mobu
welcome,javi da zaigramo koju..
OBAVEZNO pogledat
Će bit ispit ili nešto?
I dalje baca neki error kad hocu dodat frenda sa fejsa, evo moj nick i mail pa ako neko hoce bacit koju neka me doda.p
FuzzyBrain
kreso.ivanjko@gmail.com
EDIT velocityraptor.ivanjko1@gmail.com retardirani mail al ovaj gore mi nije prihvacalo a posto sam sto brze htio zaigrat smislio sam neku retardaciju samo da prihvati!
Kvalifikacijski kup #4, prijave otvorene
http://www.esl.eu/hr/sc2/news/182239/
Ide li tko od vas na turnire (ili je išao)?
dali ima tu od vas ko da cesce igra,i da ima volje igrat zajedno,skype-ts il nesto..
LAN finale U subotu 21. siječnja održava se LAN završnica. Prostor gdje će se igrati je Harvey Norman trgovina koja se nalazi unutar King Cross Jankomir kompleks. Svi zaniteresirani pozvani su na druženje, navijanje te gledanje mečeva na velikom platnu. Također predstavljamo i 8 igrača koji su se kvalificirali za veliku završnicu.
http://www.esl.eu/hr/sc2/news/182474/Najava-LAN-zavr-nice-Harvey-Norman-kupa-/
https://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=j2QEI1FFR24
ps: Idra i Sen kraljevi,ovi ostali ne vrijede nista :)
ps: Idra i Sen kraljevi,ovi ostali ne vrijede nista :)
bravo... vidi se po njihovim rezultatima. jao arogancija
pa i vidi se po njihovim rezultatima
aha, gsl oba 2 ispali 0-2 i s tim da nisu zaradili mjesto kroz code b i a nego direktno dobili seed
tako mozes reci za svakoga,nepostoji netko tko stalno pobjeduje i zaraduje mjesta
Zabavno, ali totalno nepraktično.
Radije neka Blizzard popravi onaj glitch kad Terran spusti dvije Mule i one obavljaju posao od 14 SCV-ova..
Evo tko nije vidio, stranice jednog od art designera za sc2. Ima zgodnih detalja zašto su odeđene zgrade/jedinice dizajnirane na određeni način, rane varijante i sl. Između redove može se dobiti i uvid kako je zapravo kaotičan razvoj SC2 bio (pogotovo Zergova).
Pa eto, ako ste se ikad pitali zašto Baneling Nest izgleda kao veliki lebdeći zeleni pauk, ili vam je interesantno znati da je Roach Warren nekad bio Queen's Nest a da je burrowed Roach imao melee napad izbacivanjem svojih šiljaka iz zemlje, bacite oko....
Pozdrav ljudi! Mozda medju vama ima netko ko je uzeo kratku pauzu? Ili ne igra SC2 ali ima account! Htio bih platit ili mozda netko i samo posudi na 2-3 dana. Samo da probam igru? Znam da ima trial pocetak ak ose ne varam. Al htio bih malo dalje samo da vidim? Molim vas ako netko ima
Pozdrav ljudi! Mozda medju vama ima netko ko je uzeo kratku pauzu? Ili ne igra SC2 ali ima account! Htio bih platit ili mozda netko i samo posudi na 2-3 dana. Samo da probam igru? Znam da ima trial pocetak ak ose ne varam. Al htio bih malo dalje samo da vidim? Molim vas ako netko ima
ako misliš probati ladder onda trži bronc akaunt jer će te inače ljudi rastrgati
Pa može se probati multiplayer s starter accom, zar ne?
Dobor ti ljudi kažu, otvori prvo taj demo account pa probaj.
Možeš 4, 5 misija kampanje odigrati i možeš igrati i protiv ljudi.
Ima dosta stvari kojih možeš isprobati pa ćeš se onda moći odlučiti želiš li kupiti ili ne.
Pa može se probati multiplayer s starter accom, zar ne?
Može igrati samo 2, 3 mape; samo kao terran; samo custom 1v1.
Po meni, to je i taman za demo.
Ako hoces javi se na pm pa ti ja posaljem kod ostao mi jos jedan.