Star Wars: Battlefront

poruka: 933
|
čitano: 154.568
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Star Wars: Battlefront
ReverseFlash kaže...

Kak znaš da neće biti sve to pogođeno i sad idućom SW igrom? Evo npr meni je Star Wars The Force Unleashed super igra.....vizualno, priča, sve. Nastavak je smeće

Pa sigurno će doći kad tad neka nova SW igra, samo ne želim na nešto slično čekati 4 godine kad su mogli odmah ovdje napraviti. Mislim ipak za igru žele 60€.

E da i pa zar izlazi uopće SW igra druge godine?  Ako i izlazi pitanje dali će biti na frostbite engineu i FPS/TPS kao ovo. The Force Unleased je isto dobar, ali tamo se jedi, a ne obični vojnik.

Mislim nije mi jasno zašto u BF rade SP kojeg tak nitko ne igra i koji nikad nije imao, a onda ne naprave u jednoj SW igri u kojoj su mogli odlično iskoristiti taj svijet i napraviti vrhunski SP.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2015 14:48 (Jack Sparrow).
12 godina
Jack Sparrow kaže...

Mislim nije mi jasno zašto u BF rade SP kojeg tak nitko ne igra i koji nikad nije imao, a onda ne naprave u jednoj SW igri u kojoj su mogli odlično iskoristiti taj svijet i napraviti vrhunski SP.

Mislim da su 2 razloga.

Jedan je što u igri koja je primarno zamišljena kao multiplayer, SP uzima razvojne resurse koje su vjerojatno odlučili radije uložiti u MP.

I drugi je što nova priča u Star Wars svijetu sa sobom poteže pitanje licenci, izrade "canona" ili službene priče, a to sve naravno opet košta novaca i vremena.

Ali da, slažem se da bismo svi željeli da igra ima dobar SP.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2015 14:58 (DeniZg).
10 godina
DeniZg kaže...
Jack Sparrow kaže...

Mislim da su 2 razloga.

Jedan je što u igri koja je primarno zamišljena kao multiplayer, SP uzima razvojne resurse koje su vjerojatno odlučili radije uložiti u MP.

I drugi je što nova priča u Star Wars svijetu sa sobom poteže pitanje licenci, izrade "canona" ili službene priče, a to sve naravno opet košta novaca i vremena.

Ali da, slažem se da bismo svi željeli da igra ima dobar SP.

Samo jedno od toga što si naveo. Kanon. Sa novim filmovima Lucasfilms-u je najbitniji kanon, a sa SP dijelom riskiraju da to useru,  a po svemu sudeći to im ovdje nije bitno

13 godina
Jack Sparrow kaže...

Nego zaboravio pitati jeste li letjeli? Nešto najčudnije što sam ikad probao. Uopće nisam imao osjećaj za letenje.

A jesi se igrao sa sensitivity opcijom? Naime, jedan sens je za sve što nije on-foot i to je neviđena retardacija - ja sam malo naštelao da mi bude osjetljiviji dok letim, no u walkerima i turretima je to onda noćna mora. 

Tread softly because you tread on my dreams.
16 godina
ElektričnaOvca kaže...
Jack Sparrow kaže...

Nego zaboravio pitati jeste li letjeli? Nešto najčudnije što sam ikad probao. Uopće nisam imao osjećaj za letenje.

A jesi se igrao sa sensitivity opcijom? Naime, jedan sens je za sve što nije on-foot i to je neviđena retardacija - ja sam malo naštelao da mi bude osjetljiviji dok letim, no u walkerima i turretima je to onda noćna mora. 

Ma nije to, nego su kontrole u tome jednostavno nekako neprecizne i zato valjda sve djeluje čudno.

14 godina
Mquany kaže...
ReverseFlash kaže...
reezon kaže...

Igra definitivno nije vrijedna cijene. Za nekih 15 USD bi je kupio, više i ne vrijedi. Ja sam totalno razočaran. Nemaštovito totalno. Jedino što je koliko toliko dobro je letenje.

Hhahhahahahha a šta su trebali izmišljati? Stvari koje nisu dio Star Wars univerzuma i lora? Pa ja nevjerujem. A da su izmišljali gluposti u igri koje nemaju veze sa Star Warsima, onda bi svi srali kako ovo nije Star Wars igra, a to upravo i jest, vjerna adaptacija  SW univerzuma. E sad da li vrijedi cijene, to je druga rasprava, kako za koga.

Ova mapa na Hothu, osjećam se kao da sam U FILMU u sceni na početku Empire Strikes Back koliko je dobro odrađeno

Mozda covjek nije misio da izmisljaju vizualnu stranu igre, zna se kako sta izgleda u SW. Misim da je mislio na mehaniku igre, mislim trcis po bojistu i kupis nekakve power upove, ako je ovo sto vidimo class costumization onda to niti ne treba komentirati... Nakon sto sam igrao Armu sa 120 ljudi na mapi gjde imas kompletan arsenal na bojistu ova mapa na Hothu meni izgleda kao 2d arkada. Opet sam se log veceras i nemogu da vjerujem da ce netko pa makar i najzagrizeniji SW fan dati novac za ovo smece...

Upravo to. Mehanika je totalno bezidejna. Sustav powerupova je smeće. Trebalo je napraviti ko u BF. Letjelice imaš u hangaru, dođeš do nje i vozi. Isto tako sa svim ostalim "vozilima". Mape su, po meni, očajno male. Mapa će biti malo u konačnoj verziji igre (tako su rekli). Nema aima (sa desnom tipkom), samo zoom. To je isto bezveze. FPS-ovi su nas toliko razmazili sa tim aimom da više ne mogu bez njega. Pogotovo je glupo spawnanje heroja, to bi trebalo staviti kao kakav killstreak, a ne random. Spawn sistem je idiotizam žestoki. Uglavnom čekao samo ovu igru ko ozebli sunce, al definitivno je neću sad kupiti. Rađe ću pare dati za novi COD.

Who dares, wins!
13 godina

Skinuto, instalirano... stisnem play i nista se ne dogada. Ima tko slican problem ? 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
reezon kaže...

Nema aima (sa desnom tipkom), samo zoom. To je isto bezveze. FPS-ovi su nas toliko razmazili sa tim aimom da više ne mogu bez njega.

Kak nema aima nego ima zoom? Ne kužim u čemu je razlika?

PSN - DeniZg80
10 godina
neaktivan
igrao dns nesto malo i zadovljan sam ali kupiti cu tek kad izacu recenzije i komentari igraca ali fali mi fps igra a izgleda da ce ea opet od mene pare uzeti kao i uvijek
CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DeniZg kaže...
reezon kaže...

Nema aima (sa desnom tipkom), samo zoom. To je isto bezveze. FPS-ovi su nas toliko razmazili sa tim aimom da više ne mogu bez njega.

U ostalim modernim igrama si precizniji kad aimaš(manji spread, manji recoil i sl.), ovdje si jednako precizan kad zoomaš i kad ne zoomaš.

Dakle nema penaltija na hipfireu, ako ima tako je mali da se ne isplati zoomati jer time gubiš brzinu kretanja. Isto tako u FPS modu gubiš veći FOV i pogled iza kuteva i covera ;)

12 godina
Jack Sparrow kaže...
DeniZg kaže...
reezon kaže...

U ostalim modernim igrama si precizniji kad aimaš(manji spread, manji recoil i sl.), ovdje si jednako precizan kad zoomaš i kad ne zoomaš.

Dakle nema penaltija na hipfireu, ako ima tako je mali da se ne isplati zoomati jer time gubiš brzinu kretanja. Isto tako u FPS modu gubiš veći FOV i pogled iza kuteva i covera ;)

Da, točno, zaboravio sam na spread i recoil.

Valjda su išli na Star Wars "realizam". Ipak laseri nemaju recoil. 

PSN - DeniZg80
11 godina
protjeran
reezon kaže...

Upravo to. Mehanika je totalno bezidejna. Sustav powerupova je smeće. Trebalo je napraviti ko u BF. Letjelice imaš u hangaru, dođeš do nje i vozi. Isto tako sa svim ostalim "vozilima". Mape su, po meni, očajno male. Mapa će biti malo u konačnoj verziji igre (tako su rekli). Nema aima (sa desnom tipkom), samo zoom. To je isto bezveze. FPS-ovi su nas toliko razmazili sa tim aimom da više ne mogu bez njega. Pogotovo je glupo spawnanje heroja, to bi trebalo staviti kao kakav killstreak, a ne random. Spawn sistem je idiotizam žestoki. Uglavnom čekao samo ovu igru ko ozebli sunce, al definitivno je neću sad kupiti. Rađe ću pare dati za novi COD.

Mislim da je ova metoda s power ups vise fer play, jer u BF igrama ima jako puno campera koji mahnito klikaju da se prvi spawnaju u neko vozilo jer to jedino kao znaju igrat... To me zivcira kad neki noob cijeli match owna u helikopteru.

Ovako u SW je sve random spawn i svakome je jednaka sansa za upravljat necim.

Bit ce 10-12 mapa u konacnoj verziji igre, sta je cisto dovoljno. I mislim da tu nisu uracunati DLC-i kojih ce naravno bit.

BF4 u startu ima 10 mapa bez DLC-a.

Zasad ima zoom jer attachmenti za oruzja jos nisu dostupni u Beti kolko mi se cini.

Jedino se slazem oko spawnanja igraca po mapi. Nema nikakvih oznaka za odredjeni deploy ali igra je jos uvijek u Beta fazi tak da stignu puno stvari promjenit.

U ovoj fazi je normalno da igra ima puno mana, kao i svaka druga.

Kaj se novog COD BO3 tice, to mi tek izgleda debeli trash. Samo slabija kopija AW-a.

15 godina
Hades86 kaže...
r

Mislim da je ova metoda s power ups vise fer play, jer u BF igrama ima jako puno campera koji mahnito klikaju da se prvi spawnaju u neko vozilo jer to jedino kao znaju igrat... To me zivcira kad neki noob cijeli match owna u helikopteru.

isto tako je fer da njub dobije neko vozilo i potroši ga na glupost dok ga jedan bolji igrač može upotrijebiti da okrene partiju. Dobar tenkist ili pilot je čuda značio u bf i okretao partiju, ovdje će njubare trošiti at-st ili fightere kako nalete na njih.

Svaki sustav ima svoje prednosti i mane.

i da, njub koji owna u helikopteru? objasni mi kako njub owna? time što zna letjeti i pwnati s helijem? Zato je njub?

Očito nam se razlikuju viđenja njuba...ali dobro.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2015 16:40 (fila2208).
17 godina

Prestanite više ovo uspoređivati sa Battlefieldom!

Ako je DICE radio ne mora biti Battlefield. Radili su flipere i platformke, pa sada ovo!

Ako se populaciji od 10 miliona BF igrača ovo ne sviđa, postoji 100-200 miliona potencijalnih kupaca kojima će se ovo svidjeti!

Nema Battlefield u prefiksu tako da nije taklo u sveto ime Battlefielda!

Of kors, različita su mišljenja dobrodošla, samo nemojte to dvoje uspoređivati!

Nema smisla! Isto nema smisla COD i BF uspoređivati. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Nahypeali su jadan narod sa onim trailerom koji je izgledao kao Battlefield u SW svijetu i onda dobijemo ovaj konzolaški isprdak...

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
fila2208 kaže...
Hades86 kaže...
r

Hahaha. Ne znam koliko je dotični igrao BF, al njub teško može išta sa helikopterom napraviti.

Who dares, wins!
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2015 17:24 (reezon).
14 godina

Iako sam fan Star Warsa nisam baš nešto nahajpan za ovo. Očekivao sam super dumbed version bf-a i to sam dobio tako da, iskreno, u tom pogledu nemam baš nešto primjedbi.

Ali nisam očekivao da će baš u SVIM segmentima igra biti teški konzolitis te definitivno nisam očekivao j*beni lobby i nemogućnost mijenjanja timova

Btw. ja sam valjda jedan od rijetkih koji je svjedočio pobjedi rebela na Hothu. Junior je igrao za njih i rasturao u wingovima a ja sam se kao stari olinjali imerijalovac povukao nazad i guštao kako to izgleda kad masivni at-at padne

Također, mislim da će situacija biti bolja za rebele kasnije jer će vjerojatno biti dosta boljih gadgeta (ion torpedo, shock, itd...) ali i dalje ostaje činjenica da mapa debelo favorizira imperial stranu i to bi trebalo popraviti a ne samo pustiti u prodaju.

Zasada me igra nije oduševila tako da nema šanse da ju kupim po punoj cijeni. Možda kasnie kad upadne neki bolesno dobar popust ili ako mi ju netko pokloni () ali inače nema šanse da pljunem više od 15 eura za ovo... koliki god ja sw fan pritom bio. 

Battlelog: [G] pijana_carapa
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina

pa da su samo grafički upgradeali SWBF2 sve bi bilo uredu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja prvi put igro s rebelima i dobil odma i to smo ih posteno satrali.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ][EUW:exzzy]
15 godina
neaktivan
Granzon kaže...

Iako sam fan Star Warsa nisam baš nešto nahajpan za ovo. Očekivao sam super dumbed version bf-a i to sam dobio tako da, iskreno, u tom pogledu nemam baš nešto primjedbi.

Ali nisam očekivao da će baš u SVIM segmentima igra biti teški konzolitis te definitivno nisam očekivao j*beni lobby i nemogućnost mijenjanja timova

Btw. ja sam valjda jedan od rijetkih koji je svjedočio pobjedi rebela na Hothu. Junior je igrao za njih i rasturao u wingovima a ja sam se kao stari olinjali imerijalovac povukao nazad i guštao kako to izgleda kad masivni at-at padne

Također, mislim da će situacija biti bolja za rebele kasnije jer će vjerojatno biti dosta boljih gadgeta (ion torpedo, shock, itd...) ali i dalje ostaje činjenica da mapa debelo favorizira imperial stranu i to bi trebalo popraviti a ne samo pustiti u prodaju.

Zasada me igra nije oduševila tako da nema šanse da ju kupim po punoj cijeni. Možda kasnie kad upadne neki bolesno dobar popust ili ako mi ju netko pokloni () ali inače nema šanse da pljunem više od 15 eura za ovo... koliki god ja sw fan pritom bio. 

Dok bude kostala 15 eura, vjerojatno ju nitko niti nece igrati.

12 godina
neaktivan

Jedna zadovoljavajuca stvar kod ove igre mi je njena optimizacija posto evo u videu dole sto sam snimio igra ide odlicno i na dosta ispod min konfiguraciji.

Gameplay je zadovoljavajuci jedino mi malo isprazno igra izgleda kao da joj treba sadrzaja.

Definitivno ako se i odlucim na kupnju to ce biti na nekoj akciji do 20 eura iskreno ne vise.

Jos jedna stvar je sto mi je ono malo sto sam odigrao ispalo da igra je dosta lagana nekako, ali treba na kraju krajeva uzeti u obzir da je ovo samo BETA, moguce da konacni proizvod bude u konacnici daleko drugacije izgledao nego ovo sad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Granzon kaže...

Kupuje se ubrzo ali : Viva Mexico!!!!! 

13 godina
mrfloyd kaže...

Prestanite više ovo uspoređivati sa Battlefieldom!

Ako je DICE radio ne mora biti Battlefield. Radili su flipere i platformke, pa sada ovo!

Ako se populaciji od 10 miliona BF igrača ovo ne sviđa, postoji 100-200 miliona potencijalnih kupaca kojima će se ovo svidjeti!

Nema Battlefield u prefiksu tako da nije taklo u sveto ime Battlefielda!

Of kors, različita su mišljenja dobrodošla, samo nemojte to dvoje uspoređivati!

Nema smisla! Isto nema smisla COD i BF uspoređivati. 

Oprosti, ali nisi u pravu. Ima smisla uspoređivati s Battlefieldom jer je podudarnih točaka puno. Isti je developer, isti je engine, posve isti su grafički resursi i stvari podjednako izgledaju, čak ima stvari koje se posve jednako i zovu. Iako je pretjerivanje reći da je SW:B samo reskin Battlefielda, po mnogočemu kad usporediš to zaista i jest. Ljudi uspoređuju zato što znaju da je DICE sposoban napraviti jebeno dobar MP FPS, ali se kod Star Warsa iz nekog razloga očito išlo na rezanje i podrezivanje tako da je sadržaj manje kompleksan i ima ga manje. Na prvi pogled sve to je napravljeno bez pravog razloga, jer moglo se puno bolje, ali kad se uzme da je danas kod skoro svake igre ciljana publika upravo konzolaška, sve je jasno.

11 godina
protjeran
fila2208 kaže...

isto tako je fer da njub dobije neko vozilo i potroši ga na glupost dok ga jedan bolji igrač može upotrijebiti da okrene partiju. Dobar tenkist ili pilot je čuda značio u bf i okretao partiju, ovdje će njubare trošiti at-st ili fightere kako nalete na njih.

Svaki sustav ima svoje prednosti i mane.

i da, njub koji owna u helikopteru? objasni mi kako njub owna? time što zna letjeti i pwnati s helijem? Zato je njub?

Očito nam se razlikuju viđenja njuba...ali dobro.

Jebes igraca koji 24/7 visi u helicu. Pogotovo ako jos i campa s njim u blizini neprijateljske baze. Svi znaju da je to najbrzi put za nabijat rankove... -.-

Da, ovdje ce svi imat priliku vozikat se po mapi, i neki ce se naucit igrat. Ali radje bi igrao s noobovima nego prepotentnim hardkorasima.

Daj nekom od tih igraca u ruke oruzije pa da proba on foot igrat za promjenu, nece imat pojma.

13 godina

Pocelo je i bananje:

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
CyberDemonVZ kaže...

Pocelo je i bananje:

da da i to na veliko, viđam te poruke igre češće nego poruke igrača

17 godina

Svi se nadaju da če cjena pasti lako, a pogledajte hardline. Unatoč tome što ima jako malo igrača igra drži cjenu. 

Što se tiće same igre moglo je to da bude više u stilu Battlefronta 2.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

To je pocelo odmah dok sam betu krenuo jucer igrati. Svako malo na ekranu poruka da je netko bannan.

12 godina
Hummer kaže...

Svi se nadaju da če cjena pasti lako, a pogledajte hardline. Unatoč tome što ima jako malo igrača igra drži cjenu. 

Što se tiće same igre moglo je to da bude više u stilu Battlefronta 2.

pa pala je nakon mjesec dva, sa 60 na 30 eura

12 godina
L1nNk kaže...

Jedna zadovoljavajuca stvar kod ove igre mi je njena optimizacija posto evo u videu dole sto sam snimio igra ide odlicno i na dosta ispod min konfiguraciji.

Nema to veze s optimizacijom, igra jednostavno nije zahtjevna ko BF4. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice