Star Wars: Battlefront

poruka: 933
|
čitano: 154.564
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina

E za power upove se već mogu složit, to je stvarno tupavo izvedeno.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Star Wars: Battlefront
ReverseFlash kaže...
lobotomac90 kaže...

Odigrao dvije partije i iskreno malo me razočaralo ovo, izgleda mi sve ko neko bezglavo napucavanje dječje..ne vjerujem da će nadhebati Bf, kontam bolje potrošit novce na BF 4 premium nego ovaj Sw..

O čem ti? Pa to i je Battlefield sa Star Wars šminkom.

Radije bi potrošio pare na još jedan obični FPS iz mora sličnih FPSova i CODova i ostalih pič.. materini umjesto na nešto ovako unikatno......ne kontam, al nema veze, uostalom baš me briga, tvoje pare.

Bez ljutnje no mislim da ti nisi onda igrao Bf...na prvu mi se Bf čini znatno kompleksniji, možeš taktizirat itd. Ovo mi izgleda ko bezglavo napucavanje gdje gineš kao zec(barem u mom slučaju), nema nekog konstruktivnog zaklona, napucavanje je sa svih strana, ne znaš ko pije ko plaća...sve mi nekako napravljeno ko za klince, samo deri i to je to, a da ne pričam kako igra nije ništa novo donjela, sve već viđeno. Ponavljam to su prvi dojmovi, možda se uvjerim u suprotno, ali za sada mi igra nije baš legla, i nemam u planu davati novce za ovo, pogotovo 50 eura koliko sada košta.

16 godina

Ova mapa na Hothu je čisti užas sa strane balansa. Ne znam ni sam koliko sam partija danas odigrao na njoj, ali niti u jednoj nisu pobijedili pobunjenici. Najbliže što sam vidio je da su uspjeli dogurati jednog AT-AT do 10-tak % hp-a a drugi je bio na 90-tak %. I to tim koji je jako dobro igrao. Jednostavno arsenal koji imperija ima je puno previše. Ako se uspiješ ugurati u AT-AT negine ti bar 10-tak free killova, na 1 minutu sljedi iživljavanje na protivnicima. Totalno nebalansirana mapa. Gine se bez da imaš pojma tko te i odakle. Spawn pointi su mi totalno nejasni, jedan tren se spawnaš na ok mjestu, sljedeći tren te spawna usred neprijatelja i nakon par sekundi si nazad na respananju. Oružja su mi ok, to moram priznati. Nakon što se malo ispraksa skoro pa da nema čekanja na reload, jer čim se dođe do onih žutih točkica za strane i klikne R reload odmah gotov.

Dogurao sam do ranka 5 i otključao sve što se dalo otključati, isprobao sva vozila i oružja, samo nisam uspio naći i probati igrati s Vaderom/Lukeom. Nisam siguran da ću se više vratiti beti nakon danas. Atmosfera i glazba su stvarno vrhunski. Ali gameplay me ostavlja totalno ravnodušnim. Iako će možda druge mape biti bolje Hoth je loš odabir mape, samo se nadam da ovakva neizbalansiranost neće biti na drugim mapama. Mapa je bila zabavna prvih par partija, a onda tako-tako s imperijom a počeo sam automatski napuštati igru kada bi me prebacilo na pobunjenike na navedenoj mapi.

It is better to be hated for who you are, than to be loved for someone you are not.

3 0 hvala 1
12 godina

Gameplay ni meni nije sjeo. Djeluje dosta zastarjelo.

Ugasio sam betu nakon sat vremena.

Nadam se da griješim.

PSN - DeniZg80
12 godina
protjeran

Iam problem da mi nezeli uopce uci u igru pokrene se i onda mi izbaci ovo ? da vratim drivere na starije neke ?

Nemoj se prkosit gravitaciji .
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Meni se sviđa.... 

Evo runde Drop Zone-a 

Battlefield 4 je još uvik primarna ali nije ni 'piju piju' loša 

Vi prekrasni ljudi, sa vama mogu cijelu noć, biti budan i sanjati na nogama..... moran isprobat novu tipkovnicu šta oš?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Igra me ugodno iznenadila jučer u tih 2-3h što sam odigrao. Preorder sam napravio ali nisam siguran mogu li procijeniti koliko ću je dugo igrati. Vjerujem da će i ostali modovi i mape biti super, no vidjeti ćemo.

Što se tiče performansi stvarno sam se ugodno iznenadio, nikakvih problema nisam imao. Na konfiguraciji pod Moj PC radi savršeno u 1440p na High + FXAA High (cirka 80-90 fps-a, dropove nisam primjetio).

Moguće da je u jednu ruku razlog pozitivnom mišljenju i to što volim SW svijet, ali svakako mi se čini kao dosta dobro napravljena igra. Grafika mi je poprilično dojmljiva i snijeg me stvarno oduševio, gameplay je super, UI je minimalistički složen i jako mi se sviđa. Volio bi da slično tako bude i sa BF5

Anyway, vidimo se online :)

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Plusevi

1. Performanse su odlične s obzirom kako igra izgleda.

2. Atmosfera je totalno filmska i kao SW fan, oduševljen sam

3. Drop zone ima nekog smisla i taktike (donekle)

Minusi

1. Lobby. Fu*k you. Mičite to sa PC verzije. Joinanje na frendove je glupo u pm. Zadnji stadiji konzolitisa.

2. "Klase". Niđe veze ni smisla. Karte? Lol.

3. Da nebi ginuo kao zec, moraš se utrpati u turret ili moraš ko divljak tražiti (smislene) powerupove. Zašto se walkeri ne spawnaju na fiksnim mjestima?? Za letjelice ok, može powerup ali walkeri...

4. Hoth je nebalansiran u PM. Rebelsi nisu jučer nijednom pobijedili dok sam igrao. Nijednom.

5. Spawn pointovi. WTF? Razbacani, nema spawn protectiona pa gineš ko budala jer se spawnaš leđima okrenut nekom i ovaj ima free kill.

6. Hoth isto realno nema nikakvog zaklona. Eventualno oni rovovi ali to je mršavo.

7. Opet, na Hothu nema nikakve mogućnosti taktiziranja. Kill - dva, nešto te ubije, ponovi. Jednom sam vidio da ih je 4-5 išlo u istom smjeru ali mislim da je to slučajno.

Dakle, zamjerke su uglavnom na Hoth koji je nebalansiran da je to strašno. Čak su uspjeli i na toj mapetini napraviti neke choke pointove da se Rebelse lakše pobije. Inače, igra djeluje ok ali dok ne vidimo druge mape i modove, ovo je kompletni fail na PCju. Završit će ko Hardline, jedino će na konzolama preživjeti jer je njima ovo normalno (jedno oružje, lobbyiji, powerupsi, no recoil napucavanje).

Pravi PC gameri sad čekaju BFBC3 ili BF5. Ili da ovom padne cijena na 15ak €.

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
Moj PC  
7 1 hvala 0
15 godina
mrsmith kaže...

Igra me ugodno iznenadila jučer u tih 2-3h što sam odigrao. Preorder sam napravio ali nisam siguran mogu li procijeniti koliko ću je dugo igrati. Vjerujem da će i ostali modovi i mape biti super, no vidjeti ćemo.

Što se tiče performansi stvarno sam se ugodno iznenadio, nikakvih problema nisam imao. Na konfiguraciji pod Moj PC radi savršeno u 1440p na High + FXAA High (cirka 80-90 fps-a, dropove nisam primjetio).

Moguće da je u jednu ruku razlog pozitivnom mišljenju i to što volim SW svijet, ali svakako mi se čini kao dosta dobro napravljena igra. Grafika mi je poprilično dojmljiva i snijeg me stvarno oduševio, gameplay je super, UI je minimalistički složen i jako mi se sviđa. Volio bi da slično tako bude i sa BF5

Anyway, vidimo se online :)

Ugodno se iznenadio performansama sa masinom od 5000 eura 

Ali istina, dobre su performanse, cak i ja vrtim sa Moj PC na medium oko 30+ fps

15 godina

Igra je ocito zamisljena kao arcadish verzija Battlefielda u StarWars settingu i ne pokusava biti nesto vise od toga, pa mi nije jasno zasto se neki rage-aju. Za sada djeluje fun, super je uradjena i ispolirana bar sa tehnicke strane. Mozda je uzmem na nekom popustu nekada :P

I plus nema onog retardiranog rucnog trazenja servera kao u Bf3, od kojih pola neradi, nego te  instantno ubaci u match. Neznam kako je u Bf4 to rijeseno?

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
odjavljen
AFARON kaže...
I plus nema onog retardiranog rucnog trazenja servera kao u Bf3, od kojih pola neradi, nego te  instantno ubaci u match. Neznam kako je u Bf4 to rijeseno?

Taj "retardirani" način mi nikad nije našao server koji ne radi.

I u BF4 je isti princip (identičan server browser). Ovi lobbyi su konzolaško zlo (jer da moraju scrollati kroz popis sa gamepadom, umrli bi).

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
15 godina
Sum_of_all_fears kaže...
AFARON kaže...

I u BF4 je isti princip (identičan server browser). Ovi lobbyi su konzolaško zlo (jer da moraju scrollati kroz popis sa gamepadom, umrli bi).

Ja sam imao iskustvo iz pakla sa Bf3. Bukvalno sam znao sjedit pola sata i vise, pokusavajuci naci bilo koji server koji nece puknuti prilikom loadanja. Moguce je da je bilo do moje konekcije, u tom slucaju ne krivim developere, ali takvo mi je bilo iskustvo.

Edit: inace u ostalim igrama nikad nisam imao problem sa konekcijom, ali de znaj

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2015 9:45 (AFARON).
15 godina
neaktivan

Meni je sasvim ok igra, pobjedio sam nekoliko puta ko rebellion...imam dojam da ste ocekivali da ce te peglati ko bf3 i bf4 ali nije tako...stil igre nije jednostavno isti! Da je igra konzolitis, jest. Sve u svemu meni je zabavna, ali postoji ta tuga da jos neko vrijeme nece izaci igra koja će biti kao BF2 ili BF3....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Optimizacija je skroz ok i igra zaista lijepo izgleda i zvuči, ali me izgled ne čudi s obzirom na tip okoliša i puno ''praznog'' prostora te minimum interakcije s okolinom. Volim star wars, no za sada ne vidim neku trajniju vrijednost ove igre.

Teško je strpati sve elemente sw igre u ovakav format, stoga razumijem zašto su luke skywalker i darth vader stavljeni kao nekakve power-up opcije, no možda bi bilo bolje da su ih skroz izbacili i fokusirali se na ''obične'' trupe - ovako je to jednostavno na razini gimmicka. Ostatak naoružanja, opreme i vozila nisu trebali staviti kao power-up, barem ja tako mislim. Neograničene bombe sa cooldownom mi nemaju nikakvog smisla. 

Sve u svemu, kada se prestanem diviti izgledu i zvuku, skužim da nisam pretjerano angažiran i da me igra nije ''uvukla'' - za sada ne kupujem, mooožda kasnije kada vidim ostatak sadržaja. Imam filing da će ljudi izgubiti interes nakon par mjeseci. 

Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
mrsmith kaže...

...Preorder sam napravio ....

Razočarao si me. Zar smo se tako dogovorili. PREORDER??? ejjjj

xyan kaže...

Meni je sasvim ok igra, pobjedio sam nekoliko puta ko rebellion...imam dojam da ste ocekivali da ce te peglati ko bf3 i bf4 ali nije tako...stil igre nije jednostavno isti! Da je igra konzolitis, jest. Sve u svemu meni je zabavna, ali postoji ta tuga da jos neko vrijeme nece izaci igra koja će biti kao BF2 ili BF3....

Ja sam očekivao Battlefield u Star wars svijetu, a mislim da je i 90% ekipe. Sam način reklamiranja da DICE radi SW BF je vuklo ka tome. Sve je super i sve je za pet, ali ja stvarnop ne vidim dugovječnost ovoj igri, iako moram priznati da mi je bilo fora napucavati se sinoć.

Ide mi na živce predug TTK. piju piju piju piju piju piju piju piju piju piju..... tup.

ElektričnaOvca kaže...

Optimizacija je skroz ok i igra zaista lijepo izgleda i zvuči, ali me izgled ne čudi s obzirom na tip okoliša i puno ''praznog'' prostora te minimum interakcije s okolinom. Volim star wars, no za sada ne vidim neku trajniju vrijednost ove igre.

Teško je strpati sve elemente sw igre u ovakav format, stoga razumijem zašto su luke skywalker i darth vader stavljeni kao nekakve power-up opcije, no možda bi bilo bolje da su ih skroz izbacili i fokusirali se na ''obične'' trupe - ovako je to jednostavno na razini gimmicka. Ostatak naoružanja, opreme i vozila nisu trebali staviti kao power-up, barem ja tako mislim. Neograničene bombe sa cooldownom mi nemaju nikakvog smisla. 

Sve u svemu, kada se prestanem diviti izgledu i zvuku, skužim da nisam pretjerano angažiran i da me igra nije ''uvukla'' - za sada ne kupujem, mooožda kasnije kada vidim ostatak sadržaja. Imam filing da će ljudi izgubiti interes nakon par mjeseci. 

Oni su jednostavno MORALI ubaciti nekako Luka i Vedera. I totalno se slažem s postom.

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
16 godina
Soldier977 kaže...
mrsmith kaže...

...Preorder sam napravio ....

Razočarao si me. Zar smo se tako dogovorili. PREORDER??? ejjjj

Napravio sam ja preorder i za BF:Hardline :D odigrao ga par dana i refundao (imaš 7 dana fore ja mislim).

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
13 godina

I za one sa starijim grafama, na gtx560 se vrti na medium bez problema i izgleda dobro.

Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Sum_of_all_fears kaže...
AFARON kaže...

Da si ikad odigrao Battlefield na konzoli ili upotrijebio Google, znao bi da se mogu najnormalnije birati serveri kroz server browser i ne moraš ići na quick join ako ne želiš.

Ali eto, lakše je lupetati po forumu i započinjati flame war.

PSN - DeniZg80
12 godina
protjeran
Adict kaže...

Iam problem da mi nezeli uopce uci u igru pokrene se i onda mi izbaci ovo ? da vratim drivere na starije neke ?

Moze netko help ?

Nemoj se prkosit gravitaciji .
13 godina
Adict kaže...
Adict kaže...

Moze netko help ?

Ako si overclockao grafu probaj vratiti na stock.

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
16 godina
moderator
Adict kaže...
Adict kaže...

Moze netko help ?

Lupaj alt+enter da te izbaci iz full screena...

Bar je meni to pomoglo.

سمندری ڈاکو
16 godina

Igra bolje radi od BF4 jer nema destrukcije, deformiranja tla, levolutiona, mape su obično prazne(barem ove dvije), ne mora račuti pad metka i slične stvari.

Ovo je odlična igra, vizualno, zvuk i SW štimung je jako dobro odrađen, ali igra je malo prejednostavna i monotona. BF je od davno već arkada, a ne simulacija, ali ovo je dodatno pojednostavljeno. Čisti shooter bez razmišljanja, bježi i pucaj, baš za konzole. Oni power upovi što se skupljaju su totalno bezveze, kartice koje se koriste isto i to imaš beskonačno toga za koristiti. Podsjeća me malo na Plants vs Zombies Garden Warfare, ali u SW svijetu. Obje igre su dobre, jednostavni i zabavni shooteri(ne FPS jer je pola TPS), ali ovo maksimalno treba koštati 30€ jer niti SP nema koji je ovdje bitniji od BF serijala koji ga prije nije imao. Mislim EA napravi SP u battlefieldu gdje ne treba i koji ga prije BF3 nikad nije imao, a onda ne naprave u jednoj SW igri gdje je jednostavno morao postojati i ima tolki potencijal. Kojeg bi možda više puta igrao, a ne u BF gdje sam odigrao na silu da dobijem puške u MP i onda zaboravio da postoji.

Igra će vjerovatno imati svoju publiku, pogotovo na konzolama, ali fali ono nešto da se istakne, nešto da te zadrži da igraš i igraš.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2015 12:10 (Jack Sparrow).
Moj PC  
7 0 hvala 0
10 godina

Nekak nema ono nešto, naravno lijepo izgleda, cekam BF5!

Lijep da umreš!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Jack Sparrow kaže...

Podsjeća me malo na Plants vs Zombies Garden Warfare, ali u SW svijetu. O

To sam baš napisao ovdje u temi prije mjesec dana.

pqweasdyxc kaže...

Nekak nema ono nešto, naravno lijepo izgleda, cekam BF5!

Meni izgleda praznjikavo (Hoth), ali treba pričekati konačnu verziju sa svim mapama, pa tek onda donositi konačne ocjene.

Zamislite da je u Battlefield 4 beti bio samo Locker.

PSN - DeniZg80
11 godina

Igjica je vrh!

battlelog: marinacsmrad
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Onaj feeling kad vidiš da ekipa na Empire strani završava mečeve sa rezultatom 90:4...

Neznam koji je idiot dizjanirao ovaj Hoth, ali se iskreno nadam da postoji poseban krug pakla za takve osobe.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2015 12:35 (HAL).

0 0 hvala 0
16 godina
HAL kaže...

Onaj feeling kad vidiš da ekipa na Empire strani završava mečeve sa rezultatom 90:4...

Neznam koji je idiot dizjanirao ovaj Hoth, ali se iskreno nadam da postoji poseban krug pakla za takve osobe.

17 godina
neaktivan
mrsmith kaže...
HAL kaže...

My body is ready!

15 godina

Igra je za konzole ako nije simulacija? Zanimljivo zakljucivanje.

Po meni za konzole nije niti jedna igra iz prvog lica. Tko bi se patio sa gamepadom kada sa misem mozes 10 puta brze naciljati. Isto vrijedi za RTS-ove i Mobe.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
AFARON kaže...

Igra je za konzole ako nije simulacija? Zanimljivo zakljucivanje.

Po meni za konzole nije niti jedna igra iz prvog lica. Tko bi se patio sa gamepadom kada sa misem mozes 10 puta brze naciljati. Isto vrijedi za RTS-ove i Mobe.

http://www.engadget.com/2015/07/27/hori-tactical-assault-commander-4/

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice