Star Wars: Battlefront

poruka: 933
|
čitano: 154.654
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Slažemo se da igra izgleda lijepo....i to je sve :)

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Re: Star Wars: Battlefront
AFARON kaže...

Igra je za konzole ako nije simulacija? Zanimljivo zakljucivanje.

Po meni za konzole nije niti jedna igra iz prvog lica. Tko bi se patio sa gamepadom kada sa misem mozes 10 puta brze naciljati. Isto vrijedi za RTS-ove i Mobe.

Ako već idemo u off topic,  po meni, tko nije sposoban usvojiti finu motoriku prstiju da bi koristio gamepad, neka koristi miša i tipkovnicu.

Nismo svi rođeni jednaki. Treba pomoći onima manje sretnima. Neki ljudi mogu svirati klavir sa 10 prstiju, a neki ne mogu držati gamepad. 

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2015 13:26 (DeniZg).
16 godina
odjavljen

E jesi ga sad izvalio u pm...

Miševi sa po 5600 DPIja i priča se o "preciznosti" sa gamepadom

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
15 godina
DeniZg kaže...
AFARON kaže...

Po meni za konzole nije niti jedna igra iz prvog lica. Tko bi se patio sa gamepadom kada sa misem mozes 10 puta brze naciljati. Isto vrijedi za RTS-ove i Mobe.

Ako već idemo u off topic,  po meni, tko nije sposoban usvojiti finu motoriku prstiju da bi koristio gamepad, neka koristi miša i tipkovnicu.

Nismo svi rođeni jednaki. Treba pomoći onima manje sretnima. Neki ljudi mogu svirati klavir sa 10 prstiju, a neki ne mogu držati gamepad. 

Tko nije usvojio profesionalno igranje KOF-a s hitboxom se nema sta ovdje javljati  

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | http://pastebin.com/kheqY90X http://pastebin.com/xrfBayiE |Quidquid latine dictum sit, altum sonatur/ http://pastebin.com/jC7WFb8N /http://i.imgur.com/TTQ0qCq.jpg
12 godina
hari85 kaže...
DeniZg kaže...
AFARON kaže...

Tko nije usvojio profesionalno igranje KOF-a s hitboxom se nema sta ovdje javljati  

Plaćam ti KOF sa Hitboxom i dižem za Bloodborne sa Guitar Hero controllerom. 

PSN - DeniZg80
15 godina
DeniZg kaže...

Rekreativno pitanje, zašto nikad nije smišljena i izvedena neka cross platform igra di bi svi igrali skupa, konzole i pc igrači?

Izvedivo je, ali zašto nije napravljeno?

16 godina
fila2208 kaže...
DeniZg kaže...

Rekreativno pitanje, zašto nikad nije smišljena i izvedena neka cross platform igra di bi svi igrali skupa, konzole i pc igrači?

Kako misliš nije napravljeno? Pa npr. Rocket League je cross-platform.

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
12 godina
fila2208 kaže...
DeniZg kaže...

Final Fantasy XIV, Rocket League itd.?

PSN - DeniZg80
15 godina
DeniZg kaže...

naravno da su te igre cross...ima li koji fps ili bar tps u crossu?

16 godina
fila2208 kaže...
DeniZg kaže...

Mislim da neki AAA naslov ne, ali to je najvjerojatnije baš iz razloga kontrola - gamepad vs. kb/mouse. Obično konzolaške verzije imaju daleko manju preciznost ciljanja i većinom neku vrstu aimbota koji se lagano snapa na target da bi olakšalo ciljanje gamepadom (ne sve, neke) pa bi to bilo van balansa. Čak i kad se spoje miš i tipkovnica na recimo PS4 primjeti se lag prilikom ciljanja, tj. nije fluidno kao na PC-u baš iz razloga što se svejedno koristi emulacija gamepad-a bez obzira na spojenu periferiju.

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
15 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Ja sam očekivao Battlefield u Star wars svijetu, a mislim da je i 90% ekipe. Sam način reklamiranja da DICE radi SW BF je vuklo ka tome. Sve je super i sve je za pet, ali ja stvarnop ne vidim dugovječnost ovoj igri, iako moram priznati da mi je bilo fora napucavati se sinoć.

Ide mi na živce predug TTK. piju piju piju piju piju piju piju piju piju piju..... tup.

Kada sam vidio vaša inicijalna mišljenja, znao sam da će to biti tako. Ja nisam očekivao to, i upravo zato ste vi razocarani, ja cak ni ne toliko. Jednostavno, nije moguće pomiriti ta dva svijeta samo tako. Vi ste svi očekivali Battlefield: Star Wars, a ne Starwars: Battlefron. Po meni, ograničavajući faktor je vrijeme događanje radnje. Uzmimo u obzir prva tri filma, tj. episode I,II i III - imali bi sve - tenkove, helice i jet-fightere. Kasnije, ako se dobro sjecam, sama borba nije toliko zastupljena u filmovima.

16 godina
fila2208 kaže...
DeniZg kaže...

War Thunder je cross platform i ovi sa konzola su pokretne mete

Rekao sam da je igra za konzole jer je jako jednostavna, nije kompleksna kao BF, ARMA, DayZ. Trčiš i pucaš, osim toga igra niti nije čisti FPS.

13 godina
mrsmith kaže...
fila2208 kaže...
DeniZg kaže...

Mislim da neki AAA naslov ne, ali to je najvjerojatnije baš iz razloga kontrola - gamepad vs. kb/mouse. Obično konzolaške verzije imaju daleko manju preciznost ciljanja i većinom neku vrstu aimbota koji se lagano snapa na target da bi olakšalo ciljanje gamepadom (ne sve, neke) pa bi to bilo van balansa. Čak i kad se spoje miš i tipkovnica na recimo PS4 primjeti se lag prilikom ciljanja, tj. nije fluidno kao na PC-u baš iz razloga što se svejedno koristi emulacija gamepad-a bez obzira na spojenu periferiju.

Upravo na to Fila i cilja u svom postu. 

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
15 godina
mrsmith kaže...
AFARON kaže...

http://www.engadget.com/2015/07/27/hori-tactical-assault-commander-4/

Dzaba kad ne dolazi uz konzolu. Tek neznatan broj igraca ce se odvaziti na kupovinu.

15 godina

Poanta mojeg rekreativnog pitanja i vaših i više nego sipmatičnih odgovora je bila mala kajla na gore momka koji je rekao da treba usvojiti fine motoričke radnje da bi ciljao kontrolerom.

Sve 5, šta će vam onda aim assist? Pretpostavljam da to gaiste kad usvojite...ili wait, ni ne možete u većini igara.

Htio sam reći da neke fsp ili tps igre na crossu nemaju smisla jer su konzolaši u hendikepu. Da slažem se da je veća šema bacit se u naslonjač i rokati pucačinu, ali ja sjednem par cm od ekrana i puno sam više u tome sa svojim mišem i tipkama.

Igrao sam fps na konzolama, prošao sve, ali nikad ne bih miš dao za gamepad.

DA, igram reli, pes, mortal kombat na gamepad, ali isto tako poznajem ljude koji isto to otkidaju na tipkovnicama.

Ukratko, ne znam pičetak rasprave, ali smatram da je ovo čisto konzolaško casual napucavanje koje će meni za početak i ostalim igračima koje znam, koji traže nešto više od igre, neku krivulju učenja, biti dosadno i suhoparno.

Igra je predivna, feeling je tu, ali to je sve, kao da igram film star wars, a to su valjda i ciljali. Fan sam star warsa, ali ne hvala, vraćam se taktičkim šuterima i pritom ne mislim na bf4 

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
DeniZg kaže...
AFARON kaže...

Nije problem, ajde ti sa finom motorikom i gamepadom protiv mene sa mišem u Quake Live na par minuta (a nisam quake 3 igrao najmanje 12 godina). Pa da vidimo cija motorika je finija :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2015 14:25 (AFARON).
15 godina
AFARON kaže...
DeniZg kaže...
AFARON kaže...

Nije problem, ajde ti sa finom motorikom i gamepadom protiv mene sa mišem u Quake areni na par minuta (a nisam quake 3 igrao najmanje 12 godina). Pa da vidimo cija motorika je finija :)

Ali quake nema aim assist :(

16 godina

Nego zaboravio pitati jeste li letjeli? Nešto najčudnije što sam ikad probao. Uopće nisam imao osjećaj za letenje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2015 14:31 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Nego zaboravio pitati jeste li letjeli? Nešto najčudnije što sam ikad probao. Uopče nisam imao osječaj za letenje.

Jesam....U tie fighteru sam se osjecao kao da me netko lijevom rukom drzi na koncu, a desnom kao mos 360 stupnjeva se vrtiti. Čudno, zaista.

15 godina
Jack Sparrow kaže...

Nego zaboravio pitati jeste li letjeli? Nešto najčudnije što sam ikad probao. Uopče nisam imao osječaj za letenje.

osjeĆaj letenja mi je ko u UT 2004 one letjelice tamo, nekako čudno mišem kao da lebdiš u zraku...možda je lakše s kontrolerom :)

16 godina
odjavljen

Jesam, sa obje letjelice. Zaključak - skoro sam uzeo x360 gamepad koji imam. Nema nikakvog smisla sa mišem i tipkovnicom i totalno je čudno.

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Niđe veze.

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
10 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Plusevi

1. Performanse su odlične s obzirom kako igra izgleda.

2. Atmosfera je totalno filmska i kao SW fan, oduševljen sam

3. Drop zone ima nekog smisla i taktike (donekle)

Minusi

1. Lobby. Fu*k you. Mičite to sa PC verzije. Joinanje na frendove je glupo u pm. Zadnji stadiji konzolitisa.

2. "Klase". Niđe veze ni smisla. Karte? Lol.

3. Da nebi ginuo kao zec, moraš se utrpati u turret ili moraš ko divljak tražiti (smislene) powerupove. Zašto se walkeri ne spawnaju na fiksnim mjestima?? Za letjelice ok, može powerup ali walkeri...

4. Hoth je nebalansiran u PM. Rebelsi nisu jučer nijednom pobijedili dok sam igrao. Nijednom.

5. Spawn pointovi. WTF? Razbacani, nema spawn protectiona pa gineš ko budala jer se spawnaš leđima okrenut nekom i ovaj ima free kill.

6. Hoth isto realno nema nikakvog zaklona. Eventualno oni rovovi ali to je mršavo.

7. Opet, na Hothu nema nikakve mogućnosti taktiziranja. Kill - dva, nešto te ubije, ponovi. Jednom sam vidio da ih je 4-5 išlo u istom smjeru ali mislim da je to slučajno.

Dakle, zamjerke su uglavnom na Hoth koji je nebalansiran da je to strašno. Čak su uspjeli i na toj mapetini napraviti neke choke pointove da se Rebelse lakše pobije. Inače, igra djeluje ok ali dok ne vidimo druge mape i modove, ovo je kompletni fail na PCju. Završit će ko Hardline, jedino će na konzolama preživjeti jer je njima ovo normalno (jedno oružje, lobbyiji, powerupsi, no recoil napucavanje).

Pravi PC gameri sad čekaju BFBC3 ili BF5. Ili da ovom padne cijena na 15ak €.

Čovječe neće fejlati igra koliko god bila loša (meni nije loša) jer je Star Wars fan baza OGROOMNA, jedna od najvećih na svijetu ako ne i najveća.

16 godina
odjavljen

Na PCju će failati samo tako. Previše konzolitisa. Čeka ju ista sudba ko Hardline. Koji mjesec života i onda ćorak. Nećeš nać 3 puna servera.

12 godina
fila2208 kaže...
AFARON kaže...
DeniZg kaže...
AFARON kaže...

Nije problem, ajde ti sa finom motorikom i gamepadom protiv mene sa mišem u Quake areni na par minuta (a nisam quake 3 igrao najmanje 12 godina). Pa da vidimo cija motorika je finija :)

Ali quake nema aim assist :(

Igrao sam ja bez problema BF3 i BF4 na PC sa kontrolerom bez aim assista, pa nisam bio glineni golub. Već je bila prije o tome rasprava na ne znam kojoj temi, pa kad sam stavio skrinšot tablice na kraju nitko nije više komentirao.

Ne kužim kako se netko može hvaliti da ne zna/ne može igrati sa gamepadom. Znate onu, čega se pametan srami...

Enivej, malo me strah za ovu igru. Bojim se da ne završi k'o Hardline. Poluprazni serveri nakon 2 mjeseca.

Nadam se da će druge mape i balans biti puno bolji.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2015 14:36 (DeniZg).
10 godina
Jack Sparrow kaže...

Igra bolje radi od BF4 jer nema destrukcije, deformiranja tla, levolutiona, mape su obično prazne(barem ove dvije), ne mora račuti pad metka i slične stvari.

Ovo je odlična igra, vizualno, zvuk i SW štimung je jako dobro odrađen, ali igra je malo prejednostavna i monotona. BF je od davno već arkada, a ne simulacija, ali ovo je dodatno pojednostavljeno. Čisti shooter bez razmišljanja, bježi i pucaj, baš za konzole. Oni power upovi što se skupljaju su totalno bezveze, kartice koje se koriste isto i to imaš beskonačno toga za koristiti. Podsjeća me malo na Plants vs Zombies Garden Warfare, ali u SW svijetu. Obje igre su dobre, jednostavni i zabavni shooteri(ne FPS jer je pola TPS), ali ovo maksimalno treba koštati 30€ jer niti SP nema koji je ovdje bitniji od BF serijala koji ga prije nije imao. Mislim EA napravi SP u battlefieldu gdje ne treba i koji ga prije BF3 nikad nije imao, a onda ne naprave u jednoj SW igri gdje je jednostavno morao postojati i ima tolki potencijal. Kojeg bi možda više puta igrao, a ne u BF gdje sam odigrao na silu da dobijem puške u MP i onda zaboravio da postoji.

Igra će vjerovatno imati svoju publiku, pogotovo na konzolama, ali fali ono nešto da se istakne, nešto da te zadrži da igraš i igraš.

Nije morao postojati jer je ova igra ciljana čisto kao fps multiplayer i ništa drugo, a i dolaze mnoge druge SW igre idućih godina, tako da što se tiče neke priče, nema za to brige, bit će i toga

15 godina
DeniZg kaže...

Igrao sam ja bez problema BF4 na PC sa kontrolerom bez aim assista, pa nisam bio glineni golub. Već je bila prije o tome rasprava na ne znam kojoj temi, pa kad sam stavio skrinšot tablice na kraju nitko nije više komentirao.

Ne kužim kako se netko može hvaliti da ne zna/ne može igrati sa gamepadom. Znate onu, čega se pametan srami...

Enivej, malo me strah za ovu igru. bojim se da ne završi k'o Hardline. Poluprazni serveri nakon 2 mjeseca.

Nadam se da će druge mape i balans biti puno bolji.

Ne znam na kojem si serveru igrao, ali ako si negdje na domaćem i bio u vrhu onda skidam kapu.

Tko se hvalio da ne zna, znam ja igrati s kontrolerom jer sam odrastao na Play Stationima, ali na mišu sam puno brži i precizniji nego sam bio na konzoli, to sam konstatirao samo.

Vidjet ćemo kad igra izađe brojke nakon 2 mjeseca, pa kad hardline i battlefont budu skupa imali kao bf4 trenutno. 

16 godina
ReverseFlash kaže...

Igra će vjerovatno imati svoju publiku, pogotovo na konzolama, ali fali ono nešto da se istakne, nešto da te zadrži da igraš i igraš.

Nije morao postojati jer je ova igra ciljana čisto kao fps multiplayer i ništa drugo, a i dolaze mnoge druge SW igre idućih godina, tako da što se tiče neke priče, nema za to brige, bit će i toga

Da ali sigurno neće biti ovakva kao ova. Jer igra je stvarno izvedena super, grafika, zvuk, engine i siguran sam da bi bio odličan SP, dok MP sa ovakvim gameplayome me baš i ne zanima. To je čisto moje mišljeje ništa drugo. ;)

10 godina
Jack Sparrow kaže...
ReverseFlash kaže...

Da ali sigurno neće biti ovakva kao ova. Jer igra je stvarno izvedena super, grafika, zvuk, engine i siguran sam da bi bio odličan SP, dok MP sa ovakvim gameplayome me baš i ne zanima. To je čisto moje mišljeje ništa drugo. ;)

Kak znaš da neće biti sve to pogođeno i sad idućom SW igrom? Evo npr meni je Star Wars The Force Unleashed super igra.....vizualno, priča, sve. Nastavak je smeće

12 godina

Ne znam je li već rečeno na ovoj temi, ali Battlefront neće imati mikrotransakcija.

PSN - DeniZg80
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice