Star Citizen izdvojena tema

poruka: 4.785
|
čitano: 909.938
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
16 godina
Star Citizen

Dali ima okvirna brojka koliko bi trebla biti teška instalacija finalne igre?

Planiram uzeti ssd pa me strah da 120 gb nebude malo.

Nemožeš stisnut i prdnut.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Star Citizen
goodie kaže...

u svakom slucaju je 120GB malo

i sam imam SSD te velicine i na njega mi stanu samo 3 igre (bf4, rome 2, total war attila)

po meni je neki minimum za SSD 180gb..

17 godina
protjeran
goodie kaže...

sacuvaj jedno mjesto za SSD sto veceg kapaciteta,za par godina  ce pasti cijena a do tada bi svi moduli trebali biti u alpha testiranju odn. early acesu kako se to popularno danas trendovski naziva

17 godina
neaktivan
goodie kaže...

Planiram uzeti SSD za SC i još poneki naslov koje češće igram i mislim uzeti 500GB.

Sam SC će vjerojatno zahtjevati između 60 i 80 GB prostora kad bude oko verzije 1.0 - razvoj tu ne staje nego kao i drugi MMO naslovi svemir SC-a će rasti i rasti...

Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan

Ja sam svojih 500GB vec napunio  Tako da ti je to definitivno, u buducnosti, dobar odabir. 

17 godina
neaktivan
Star Citizen

Sad me zanima koliko će 'težiti' klijent nakon što se inkorporira FPS i social dio na planetama.

To ćemo vjerojatno saznati kroz nadolazeće tjedne..

FPS prezentacija beztežinskih feature-a je sad za vikend na PAX-u, idući tjedan je AC verzija 1.1 i nedugo nakon toga (tjedan do dva) ide FPS modul.

Social tj. planetside modul ide koji tjedan nakon FPS-a.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Tonči kaže...
Dado_ZG78 kaže...
Tonči kaže...

Izdali su igru?

Nah, samo dodatne koncepte vezane za istu..

Bolje da ju još ne izdaju, vidi što se dogodilo s Elite Dangerous - bilo je toliko zabavno sudjelovat u Alphi i Beti, a sad kad je napokon vani već je lagano dosadnjikava  

Srećom pa za 10tak dana dolaze FPS i social modul koji će objediniti hangare igrača kao i simulacije letenja i FPS/zero-G borbe iz sim poda u hangaru.

Exciting times...  

Pa baš i nisam tako čuo. Ljudi su oduševljeni. Nego, želiš reći da je Star Citizen zabavniji kao preglednik modela brodova, nego igra? Zar nije zabrinjavajuće da se bojiš prave igre?

Inače, kladim se da neće ništa izaći ni za 15 dana. Ali neka griješim...

10 12 je prošlo... Dakle, kao što sam i očekivao, nema nikakvih novih modula. Vjerujem da neće ničega biti ni za 15 dana, a sumnjam da ćemo išta vidjeti i za 20.

Kladim se da su naišli na neki ozbiljan problem napraviti FPS demo u FPS engineu. Ako su naišli na probleme za space-sim, sigurno su i za to. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.3.2015 12:24 (Tonči).
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Osobno mislim da su im moduli najgora odluka koju su napravili. Samo oduzimaju vrijeme. Ako sam 15min ukupno bio u igri.

Bolje da su radili igru do kraja i gotovo. Ovo meni nema nikakvog smisla.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.3.2015 17:52 (mislav_01).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Star Citizen

Ima jedna stara, a ona kaže:

"Psi laju, a

karavane prolaze."

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Star Citizen

Ovo mi je zasada najzanimljivije što se tiče kontrole broda.

Kontrola broda sa 3d mišom......odlična stvar.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.3.2015 18:37 (goodie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
goodie kaže...

Ovo mi je zasada najzanimljivije što se tiče kontrole broda.

Kontrola broda sa 3d mišom......odlična stvar.

Koristim 3dconnexion miševe već jako dugo, ali primarno za posao... problem kod upotrebe u igrama i sl. stvarima su od uvijek bili driveri koji su li-la... nedavno sam probao setupirat svojeg miša za Elite i SC, ali driveri koji su tad bili dostupni nisu radili dobro; jedino sam neki polovični uspjeh imao sa beta driverima, ali ti driveri su mi pak loše radili u 3d programima, pa sam odustao od toga. Inaće cijena najjeftinijeg 3dconnexion miša je oko 800 kn, ali ga morate "zaljepit" za stol, jer dosta pleše; ja sam to ovako riješio:

A modeli sa većom bazom i dodatnim tipkama su preko 2000 kn, a za to dobijete već pošteni HOTAS i još vam ostane para (generalno, taj miš se isplati jedino ako ga koristite za posao; samo za gaming ne, radi spomenutih dirivera koji su za sad orijentirani prvenstveno prema upotrebi u 3d programima, a ne igrama)

http://dejankober.com/, http://dd3d.hr/
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.3.2015 19:34 (Berko).
17 godina
odjavljen
Star Citizen

Koliko je zaista precizniji od nekog 7k/1kHz miša klasične vrste? Izgleda dosta zgodno za 3D ako je zaista precizan (fina analogija) i korisnost mu se čini još bolja na High-DPIju...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nisam ga koristio u igri, na poslu imam ovaj: http://www.3dconnexion.eu/products/spacemouse/spacemouse-pro-wireless.html i mogu reci da je za 3D programe (Revit, Max, Lightwave) fantastican. Treba vremena da se navikneš kako bi mogao fine pokrete i rotacije radit al kad se ispraksiraš super je. Puno preciznije mozes kontrolirati kameru, rotaciju i sl. 

U odnosu na miša lakše je raditi precizne rotacije oko poligona koji te zanimaju npr. nego s mišem a zoom in/out je vrlo fluidan. Uglavnom, fora stvar. Skupa doduše zato mi se ipak HOTAS cini bolji za gaming.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2015 9:14 (mislav_01).
16 godina
Star Citizen

to je idealno riješenje za upravljanje brodom u decoupled modu.za klasično letenje ja bolji hotas.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2015 14:20 (goodie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Star Citizen

ova igretina je odlična!vjerojatno će biti najbolja ikad,dosad sam potrošio 4720kn ali nemislim tu stati,ovo je igra kakva se pravi jednom u 10 godina!ovako epic

4 10 hvala 0
17 godina
Tonči kaže...

Koliko je zaista precizniji od nekog 7k/1kHz miša klasične vrste? Izgleda dosta zgodno za 3D ako je zaista precizan (fina analogija) i korisnost mu se čini još bolja na High-DPIju...

Nije zamjena za miša, čisto da napomenem (njime ne upravljaš kursorom); ovo se koristi kao dodatak klasičnom mišu i tipkovnici i primarno se koristi za kontrolu kamere u 3d programima, jer ti daje puno veću kontrolu i preciznost u odnosu na klasične kontrole kamere. Kak često radim sa ogromnim scenama (kao ova dolje u clipu) nekad zna biti dosta često teško manevrirat pogledom u takvim scenama, tak da je ovakav alat nezamjenjim u takvim situacijama. Ja sam čisto zadovoljan sa najjefitnijim modelom, jer skuplji osim dodatnih tipki ne daju ništa ekstra što se tiće 3d kontrole, a broj tih dodatnih tipki je i dalje premal da zamjeni tipkovnicu (samo ga treba "zaljepit" za stol).

mislav_01 kaže...

Nisam ga koristio u igri, na poslu imam ovaj: http://www.3dconnexion.eu/products/spacemouse/spacemouse-pro-wireless.html i mogu reci da je za 3D programe (Revit, Max, Lightwave) fantastican. Treba vremena da se navikneš kako bi mogao fine pokrete i rotacije radit al kad se ispraksiraš super je. Puno preciznije mozes kontrolirati kameru, rotaciju i sl. 

U odnosu na miša lakše je raditi precizne rotacije oko poligona koji te zanimaju npr. nego s mišem a zoom in/out je vrlo fluidan. Uglavnom, fora stvar. Skupa doduše zato mi se ipak HOTAS cini bolji za gaming.

Pošto nisam fan žica, razmišljam si o upgradu na bežični model, ali Spacenavigatora... kak sam gore spomenuo, nisam baš uvjeren u isplativost tih skupljih modela.

windforce kaže...

ova igretina je odlična!vjerojatno će biti najbolja ikad,dosad sam potrošio 4720kn ali nemislim tu stati,ovo je igra kakva se pravi jednom u 10 godina!ovako epic

LoL; samo? Javi se kad prođeš 10 000 kn... Ovo je kikiriki! 

http://dejankober.com/, http://dd3d.hr/
12 godina
Star Citizen

Nadam se da vam te cifre uključuju pola računala, monitor i HOTAS :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Moloch kaže...

Ja sam samo na brodove potrošio 27.440 kn. Nije to puno kad gledaš kako je epic igra i što sve nudi. Ovo je vjerojatno igra koja će zamijeniti sve druge igre.

11 godina
protjeran
naxeem kaže...
Moloch kaže...

Ja sam samo na brodove potrošio 27.440 kn. Nije to puno kad gledaš kako je epic igra i što sve nudi. Ovo je vjerojatno igra koja će zamijeniti sve druge igre.

ako je ikada uopće i završe haha. samo muzu lovu i obećavaju

12 godina
naxeem kaže...

Nadam se da trolaš :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2015 15:36 (Moloch).
13 godina
neaktivan
Star Citizen

Kad se vec razbacujemo koliko je tko potrosio evo ja sam dao 0kuna.

7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Star Citizen

do sad sam je par puta instalirao u klonio.

za sad nije ni blizu igre.

kad ce i da li ce.. ne zna se jos :)

vrhunski path detalji su mi u fazoni. imate novi akvarijum i sl dekoracije na zidu.. jee ebrate to trazim u space csim igrici.. da uredjujemkabinu.

veze. koliko sam se prije sto godina nalozio na ovo toliko sve vise razocarenje.

http://www.modsrigs.com/detail.aspx?BuildID=34436
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Star Citizen

Nemoj tako,  dekoracija kabine je vazna. Jos nisam prebolio sto su u elite maknuli boobleheada iz kabine. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2015 15:51 (brane82).

1 0 hvala 0
13 godina
windforce kaže...

Isto kao sta imas bratica koji testira GTA V... 

Vise je epic bio Red Alert nego ovaj Money Grab shit.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
brane82 kaže...

Nemoj tako,  dekoracija kabine je vazna. Jos nisam prebolio sto su u elite maknuli boobleheada iz kabine. 

Ja hoću čupave kocke za Vipera

17 godina
neaktivan
Star Citizen

Evo i novina:

Na čemu se radilo prošli mjesec...

Novi Retaliator je gotov...

Novi sustav štete je implementiran (još nije sasvim dovršen, no već sada je impresivan)...

Za kraj

- "kamera s ramena" FPS zero G arene (totalni ripoff Ender's game-a, ali je cool..) koja dolazi s FPS modulom uz druge mape. 

I da, A.C. 1.1 stiže ovaj tjedan, a FPS nakon toga :)

Sve u svemu dosta impresivno s obzirom da se radi o waporwareu, scamu i običnoj prijevari, zar ne?  :P

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
6 4 hvala 1
17 godina
protjeran
windforce kaže...

http://i.imgur.com/m4Wme6t.gif

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.3.2015 14:30 (Van_Blaster).
17 godina
neaktivan
Van_Blaster kaže...
windforce kaže...

http://i.imgur.com/m4Wme6t.gif

Lijep pozdrav ;)
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.3.2015 15:21 (Dado_ZG78).
17 godina
neaktivan
Star Citizen

- kako će postići više igrača na jednom serveru (da svi budemo u istom virtualnom prostoru).

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
Star Citizen

Tko želi isprobati arena commander modul free do 15. ožujka:

https://robertsspaceindustries.com/promotions/paxeast-2015

Kod vam je: PAXEASTFREEFLY2K15

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.3.2015 19:48 (Moloch).
Moj PC  
1 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice