Star Citizen izdvojena tema

poruka: 4.785
|
čitano: 872.675
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Sretna godišnjica Star Citizen!  :)

Ukoliko je netko propustio neki limited edition brod, a  sad je prilika...

Prigodna prodaja 

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 10 hvala 0
15 godina
Re: Star Citizen
Dado_ZG78 kaže...

Prigodna prodaja 

Majko draga kakva je ovo idiotarija, ovi su DLC digli ne na kvadrat, nego na 128-u.

You better run, you better take cover!
17 godina
neaktivan
Smucek kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Prigodna prodaja 

Majko draga kakva je ovo idiotarija, ovi su DLC digli ne na kvadrat, nego na 128-u.

Kaj ne???   ;)

Lijep pozdrav ;)
16 godina
odjavljen
Star Citizen

Friday, November 28th will see the launch of the largest capital ship we will make available to players during the pledge campaign: the Javelin destroyer. 200 Javelins will be sold for $2,500 each, with allotments being released at 6 AM, noon, 6 PM and midnight Pacific time.

Dado, jel' kupuješ? :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.11.2014 23:03 (Tonči).
Moj PC  
13 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Friday, November 28th will see the launch of the largest capital ship we will make available to players during the pledge campaign: the Javelin destroyer. 200 Javelins will be sold for $2,500 each, with allotments being released at 6 AM, noon, 6 PM and midnight Pacific time.

Dado, jel' kupuješ? :)

Ja bum zel ovo :)

Lijep pozdrav ;)
11 godina
neaktivan
Star Citizen

{#}.

4 1 hvala 0
10 godina
neaktivan

Jedno od boljih tin foil odijela koje sam do sad primijetio {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.11.2014 13:40 (PanzerGod).
17 godina
protjeran
Star Citizen

..........

5 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Malo si špilam AC Vanduul swarm co-op i mogu reći da je novi HUD uživancija, specijalno nakon zadnjeg patcha.

Brodovi su postali reponzivniji i puno je lakše nanišaniti nešto sa fiksnim oružjima (pomična oružja su ostala standardno cool).

Jedva čekam AC 1.0, dodatne brodove i povečane mape sa raznovrsnim scenarijima (obrana od gusara, švercanje, spašavanje, potraga i sl.).

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Van_Blaster kaže...

..........

Hahaha, baš!  :D

Lijep pozdrav ;)
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Nešto više o mehanici ozljeda i umiranja u svijetu SC-a...

Link

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Star Citizen

jupiiiiiiiiii!

space ships guns u cash store-u.Nije skupo samo od 4-16$(1000UEC= 1$)

https://robertsspaceindustries.com/voyager-direct/weapons

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Van_Blaster kaže...

jupiiiiiiiiii!

Da, i?

Imam 24 000 na računu, a da nisam lipe potrošio..

Moja odluka hoću li nadograditi brod ili čekati PU.

17 godina
neaktivan
NightShadow kaže...
Van_Blaster kaže...

jupiiiiiiiiii!

Da, i?

Baš tak, a ako netko želi neka si nadokupljuje oružja za AC, mene to isto ne zanima previše..   kombiniram oružja sa brodova koje imam dostupne u simulatoru :)

Baš raspravljamo o mogućnosti okupacije Javelin-a u PU i držanja istoga.

Definitivno lakše nego zauzeti Bengal nosač, a opet je ogroman i pitanje koliko će ljudstva biti potrebno za optimalno funkcioniranje.

Lijep pozdrav ;)
17 godina
protjeran
NightShadow kaže...
Van_Blaster kaže...

jupiiiiiiiiii!

Da, i?

pa rekoh ;  jupi ! sta je tu lose,?

... i da znas ja imam vise uec-a.... eto ti sad ! ta...ta...tarira!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.11.2014 15:27 (Van_Blaster).
15 godina
Star Citizen

jeeej, ovo sranje opet ne radi

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
fear619 kaže...

jeeej, ovo sranje opet ne radi

Koliko imaš RAM-a?

Lijep pozdrav ;)
16 godina
odjavljen

8GB, piše mu u "Moj PC".

BTW, koji je trenutno najjeftiniji način za upasti u SC a da ne prodajem bubreg i da ne budem baš totalno gologuz kad to jednog dana konačno krene?

My name is Legion... For we are many!
17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

8GB, piše mu u "Moj PC".

BTW, koji je trenutno najjeftiniji način za upasti u SC a da ne prodajem bubreg i da ne budem baš totalno gologuz kad to jednog dana konačno krene?

45$ Starter paket sa Arena Commanderom (za ostale module će se plaćat po 5$ iduće godine - FPS i Planetside modul, dakle do kraja iduće godine još dodaj 10$ na cifru ali s razmakom od po nekoliko mjeseci..)

Također su spominjali nekakav paket za godišnjicu sa Aurorom za 20tak $ drugi tjedan pa pričekaj možda bude povoljnije...

Lijep pozdrav ;)
15 godina

ovo kaj Sum_of_.... kaže

8GB, gledao sam zauzeće memorije dok je SC upaljen, imam slobodno nešto manje od 4GB

Ssam SC mi guta 2,7GB

vidim da nisam jedini sa tim problemom, valjda će popraviti do 2020-e  ^^

17 godina
neaktivan
fear619 kaže...

ovo kaj Sum_of_.... kaže

8GB, gledao sam zauzeće memorije dok je SC upaljen, imam slobodno nešto manje od 4GB

Ssam SC mi guta 2,7GB

vidim da nisam jedini sa tim problemom, valjda će popraviti do 2020-e  ^^

Jesi prijavio na forumu pod prijave bugova skupa sa svim relevantnim informacijama i screenshot-om?

Lijep pozdrav ;)
15 godina

taman sam krenuo danas napisati post ali sam vidio da je već par puta prijavljen bug

11 godina
Dado_ZG78 kaže...

45$ Starter paket sa Arena Commanderom (za ostale module će se plaćat po 5$ iduće godine - FPS i Planetside modul, dakle do kraja iduće godine još dodaj 10$ na cifru ali s razmakom od po nekoliko mjeseci..)

Također su spominjali nekakav paket za godišnjicu sa Aurorom za 20tak $ drugi tjedan pa pričekaj možda bude povoljnije...

To će svi plaćat??? 

MPLAB C18
17 godina
neaktivan
zhUPer_C18 kaže...
Dado_ZG78 kaže...

To će svi plaćat??? 

Samo ako nisi original (ili veteran) backer pa nemaš pristup Alphi tj. ako ti game package brod nema LTI - po tome se najlakše raspozna.

To su svi koji nisu upali u zajednicu do određenog datuma (zaboravio sam kojega).

Provjeri si pod game package jel ti piše 'Alpha access' ili samo 'Beta access' (jer ovi moduli su za sad samo Alpha, Beta stiže na godinu).

Lijep pozdrav ;)
11 godina
Dado_ZG78 kaže...
zhUPer_C18 kaže...
Dado_ZG78 kaže...

To će svi plaćat??? 

Samo ako nisi original (ili veteran) backer pa nemaš pristup Alphi tj. ako ti game package brod nema LTI - po tome se najlakše raspozna.

To su svi koji nisu upali u zajednicu do određenog datuma (zaboravio sam kojega).

Provjeri si pod game package jel ti piše 'Alpha access' ili samo 'Beta access' (jer ovi moduli su za sad samo Alpha, Beta stiže na godinu).

da, ja sam veteran backer, digital mercenary LTI

mislim da je bilo do negdje 13.6.2013.

znači sve ću te stvari dobivati besplatno {#}

MPLAB C18
17 godina
Star Citizen

ajmo skupit miljon dolara za petse {#}  ja ocu nekakvo mini lebdece svjetlece stvorenje {#}

Pets – We have repair bots, we have fish… but we haven’t implemented a traditional pet system in Star Citizen yet.

At $64 million, that changes. From Jones the Cat in Alien to the Battlestar Galactica’s Daggit, pets have a place onboard starships…

and we want to give you that option in Star Citizen. Expect traditional terrestrial options, plus anything exotic we can dream up in the Star Citizen universe!

(Those Torshu Grey crabs that keep escaping are just the start.) This stretch goal is in honor of Paddington, Strike Dog of the UEES Paul Steed.

In one of our first videos Paddington helped us get to $4 million back in the initial campaign, and sadly passed away recently.

https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/14336-Letter-From-The-Chairman

Potpis:
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Star Citizen

Ko hoće nek ima peta u igri, meni je to previše WoW-like.

Doduše, ovisi kako će izgledati i kako će se uklopiti u ugođaj igre - možda promijenim mišljenje..

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
Dado_ZG78 kaže...

Doduše, ovisi kako će izgledati i kako će se uklopiti u ugođaj igre - možda promijenim mišljenje..

Kazu da umirovljenici jako vole kucne zivotinje i ine stvari, pa ces vjerojatno i ti bit medu istima {#}

11 godina
Zemljanin kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Kazu da umirovljenici jako vole kucne zivotinje i ine stvari, pa ces vjerojatno i ti bit medu istima {#}

on će voziti autobus na relaciji ganimed - europa

MPLAB C18
16 godina
odjavljen
Necto kaže...

ajmo skupit miljon dolara za petse {#}  ja ocu nekakvo mini lebdece svjetlece stvorenje {#}

Pets – We have repair bots, we have fish… but we haven’t implemented a traditional pet system in Star Citizen yet.

At $64 million, that changes.

Yet? Nisu implementirali ništa u ništa još, a kamoli petove.  Ali srećom, sa 64 milijuna, petovi više nisu problem u imaginarnoj igri. 

{#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Star Citizen, Star Citizen - nickovi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice