S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat

poruka: 531
|
čitano: 254.842
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
Luka kaže...
Hacker-ri kaže...

Ja to ovako igram :D

Imas skoro 22 godine a bojis se jedne obicne igre pa igras sa povecanom svjetlinom (unistis atmosferu)??? Ma svasta hahahahha :D

prvo procitas upute prvog digitalnog fotoaparata na kojeg naides, a nakon toga shvatis da projektor ima svjetlu sliku...

a da, jako se bojim bloodsuckera pa spavam sa upaljenim svjetlom

potpis :D
17 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...
Hacker-ri kaže...

Imas skoro 22 godine a bojis se jedne obicne igre pa igras sa povecanom svjetlinom (unistis atmosferu)??? Ma svasta hahahahha :D

prvo procitas upute prvog digitalnog fotoaparata na kojeg naides, a nakon toga shvatis da projektor ima svjetlu sliku...

Pa ovo ispada jos gore, 22 godine i nazivas se hakerom a ne znas print screen napraviti??? :D

16 godina
neaktivan

Meni nema nista bolja kad pricekam da prode 00:00, stavim slusalice, budu poprilicno pojacane, i onda udri Stalkera. To je ona atmosfera. Jeste da se malo trgnem koji put, ali to je bit igre, to i zelim, maksimalno uzivati. Ovo sve ostalo je upropastavanje atmosfere, doduse, svatko igra onako kako je njemu najbolje, meni je ovako najbolje. :)

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ma ja sam se usred bijela dana tako usrao, da sam mislio da ce mi srce stat. Kako je odjedanput onaj krvopija izletio tako je i meni srce skoro.
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
neaktivan

Da, jesam se i ja usrao usred bijela dana, to je bilo prvi puta igri da mi je naletio mutant, doduse imao sam slusalice, ostale skoro do kraja pojacane od prije toga CoD4 partije. Ona misija kad ti i kolega udete u neku zgradu i mutant cijelo vrijeme nevidljiv, i onda postane vidljiv taman prije nego ce na tebe naskocit i onda onaj vrisak, tu sam se i ja usrao.

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina

Ako koga zanima, CoP je od petka nabavljiv u ducanima u HR.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2010 3:04 (Beno).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Luka kaže...
Hacker-ri kaže...
Hacker-ri kaže...

Pa ovo ispada jos gore, 22 godine i nazivas se hakerom a ne znas print screen napraviti??? :D

Da si biser kao i ovi koje vrijedas, mogao bi probat skinut sliku, pogledat malo boju ili ako nevidis dodaj osvjetljenja, pa ces shvatit da je to ogroman zid 4x4 na kojem igram Stalkera preko projektora, koji baca jacu svjetlu boju i ako je reguliras je pretamna...

Kad nesto slikas digitalcem on automatski doda osvjetljenje na sliku ako je slikano u tamnoj prostoriji, a prostorija je tamna kako bi vidio sliku koju projektor daje

17 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

Da si biser kao i ovi koje vrijedas, mogao bi probat skinut sliku, pogledat malo boju ili ako nevidis dodaj osvjetljenja, pa ces shvatit da je to ogroman zid 4x4 na kojem igram Stalkera preko projektora, koji baca jacu svjetlu boju i ako je reguliras je pretamna...

Kad nesto slikas digitalcem on automatski doda osvjetljenje na sliku ako je slikano u tamnoj prostoriji, a prostorija je tamna kako bi vidio sliku koju projektor daje

Ondak se zdusno ispricavam, moja greska, mogao si me na vrijeme ispraviti! I koga ja to vrijedam bez razloga? Odg. na PP da ne spamamo temu...

16 godina
dr. zlo kaže...

ovako:

još iman onaj problem da kad dođen u onu sobu ti je ona čudna stvar(pobijen ih sve, odgledan cutscene i nedobijen task)

bil mi iko posla save od tog trenutka igre ili šta bliže tome?

Dr zlo jesi li rješija to,ako nisi ja san to danas priša tako da ti objasnin.

ova anomalija je zanimljiva:

gore u stanu je artefakt i još nešto gore u stanu je artefakt i još nešto
to nešto je ovo u rukama hehehe to nešto je ovo u rukama hehehe
 exoskeleton i modificirani gun-nezaustavljivo exoskeleton i modificirani gun-nezaustavljivo
Ovce moje mirujte u toru eto mene stižem na motoru
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.3.2010 12:24 (dery).
17 godina
neaktivan

Evo,prešao sam igru 100% na Veteran danas.Prilično je lagana usporediv sa prošlim nastavcima.Svi kvestovi obavljeni,našao oasis i kalibracijske alate...Dobih "full good" kraj.

15 godina
neaktivan

Pitanjce dali je itko od vas uspio nać karnister sa Perin B3 plinom?

Pronašao sam to na onom mostu u Zatonu (onaj pun anomalija) , u jednom autu bili su dokumenti i prvi ključ, a u drugom autu samo dokumenti bez drugog kljuća.

Dok nisam skužio da je zadnji auto pao sa mosta dolje i u njemu se nalazi drugi ključ i još jedna kopija dokumenata.

Vratio sam se do kamiona koji je imao sanduk gore i otvori ga sa oba kljuća ,i našao bocu sa Perin B3 plinom, i sad se pitam čemu to služi.

Nijedan NPC sa kojim sam razgovarao nema nikakav dijalog o tome, jedino mogu prodat dokumente onom bahatom liku na Skadovsku.

Probao sam i googlat 0 bodova :(

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pitanje nisam nikad igrao STALKER , a sada neam bas previse vremena, nazalost, za igrat sp, pa igram samo jednom tjedno lan s ekipom..

skinuo sam sad stalker cop, zanima kakav je u lanu, ima li bugova, jel ga uopce ima smisla igrat tako u broju od 4-10 ljudi, ili su mape preogromne.. i cisto neki opci dojmovi...

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.3.2010 16:44 (gigi_cro).
16 godina
odjavljen

s tim plinom potamanis bloodsuckere u onom "krug antena" djelu mape, quest je destroy bloodsuckers lair ili tako nesto, ne znam kako se zove NPC koji ti dodijeli quest

JESUS SAVES!!!
17 godina
neaktivan
486dx4 kaže...

Pronašao sam to na onom mostu u Zatonu (onaj pun anomalija) , u jednom autu bili su dokumenti i prvi ključ, a u drugom autu samo dokumenti bez drugog kljuća.

Dok nisam skužio da je zadnji auto pao sa mosta dolje i u njemu se nalazi drugi ključ i još jedna kopija dokumenata.

Vratio sam se do kamiona koji je imao sanduk gore i otvori ga sa oba kljuća ,i našao bocu sa Perin B3 plinom, i sad se pitam čemu to služi.

Nijedan NPC sa kojim sam razgovarao nema nikakav dijalog o tome, jedino mogu prodat dokumente onom bahatom liku na Skadovsku.

Onaj trgovac oružjem na brodu ti ponudi taj posao!

15 godina
neaktivan

Pa to sam  i ja prošao,navije se boca od  plina  na neki ventil od benzinske postaje ili tako nešto,nakon čega ti "vampiri" počnu izlaziti iz nekog kanalizacijskog otvora,i moraš ih porokat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dery kaže...

Dr zlo jesi li rješija to,ako nisi ja san to danas priša tako da ti objasnin.

ova anomalija je zanimljiva:

jesan odavno, svejedno hvala!

Chuck Norris je poreza nož!
17 godina
neaktivan
vjeko kaže...
486dx4 kaže...

Onaj trgovac oružjem na brodu ti ponudi taj posao!

ja nemogu otvorit one kovcege?

Ja u nijednom autu nisam nasao kljuceve :( a evo nakon citanja sam opet trazio ali nista...

i zapeo sam na sljedecem side questu kad moram pricat sa onima u yataru ili kako vec, oko nekih moonligh boraca da se sakrivju ...

sa svima sam pricao ali freedom i duty ih ne zele a nitko drugi ne nudi dialog o njima, a quest nije obavljen pa mi nije jasno...

a prije toga sam porokao bandite spasavajuci onu zbunjolu

15 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...

ja nemogu otvorit one kovcege?

Ja u nijednom autu nisam nasao kljuceve :( a evo nakon citanja sam opet trazio ali nista...

i zapeo sam na sljedecem side questu kad moram pricat sa onima u yataru ili kako vec, oko nekih moonligh boraca da se sakrivju ...

sa svima sam pricao ali freedom i duty ih ne zele a nitko drugi ne nudi dialog o njima, a quest nije obavljen pa mi nije jasno...

a prije toga sam porokao bandite spasavajuci onu zbunjolu

Ključevi moraju biti u jeep-ovima. Jedan je u onom na mostu, a drugi u provaliji.

Da bi te vojnike "predao" jednoj od grupa (Freedom ili Duty) mislim da prvo moraš steći povjerenje jedne od tih grupa tako da odradiš zadatke za njih.

3D Designer
16 godina
neaktivan

Ako ti se da citati evo jedan lijepi walkthrough. Mozes pogledati i samo pojedine questove, tako da si ne spoilas bas cijelu igru.

LINK

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.3.2010 14:23 (toTheCore).
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Taj trgovac oružjem u Zatonu (ak mislite na owl-a) mi sad veli no more jobs :) , a mislim da nisam imo taj quest 100%.

Ma nije ni bitno ionako mi je lagano dosadio,nemam više kaj radit da bar ima kakav mod sa novim questovim ili sl.

Glupo mi je i šta si u ovom nastavku Military , nije cool kad vojsku nemoš klat Plač.

Mislim u Clear Sky-u i Soc-u imaš bar koga pucat normalno,ovdje sad samo mutanti neš malo Monolith-a i pokoji Zombi.

A i ćini mi se da je COP jako puno manji u odnosu na predhodnike.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Neznam dali je problem u igri, ili poslovnim obavezama, ali ovaj STALKER mi je nekako dosadniji...

Mozda zato jer je prije bilo nakon prijelaza iz mape u mapu uvijek neka akcija sa strazarima ili je bilo vise akcije.

Kakav je vama u usporedbi sa prijasnjim?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Stigao mi je DVD jucer i moram priznat da je CoP ispunio moja ocekivanja (a ja sam veliki Stalker fan i uz to jako kritican). Vrlo brzo me prica uvukla i vratio se onaj stari dobro poznati ugodjaj istrazivanja Zone. Za sada sam zadovoljan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Hacker-ri kaže...

Neznam dali je problem u igri, ili poslovnim obavezama, ali ovaj STALKER mi je nekako dosadniji...

Mozda zato jer je prije bilo nakon prijelaza iz mape u mapu uvijek neka akcija sa strazarima ili je bilo vise akcije.

Kakav je vama u usporedbi sa prijasnjim?

po meni je po gameplayu bolji ali po sadrzaju losiji (usporedujem ga sa SOC). malo je dosadan jer te ni banditi ne napadaju ni vojska pa se neprijatelji temelje samo na neke mutante,kasnije monolith i eventualno duty ili freedom frakcija i to ako naletis na njih. i mislim da je dosta laganija, em zbog nedostataka neprijatelja em zbog toga sto prebrzo dobijes jaka oruzja i armore, jedino sto ih ne mozes do kraja nadogradit (dok ne dodes u pripyat) ali i ovako su prejaka. vec nakon 2 sata igranaj sam si mogao priustit exoskeleton sa svim nadogradnjama.

vec sam prije napisao da mi jako fale podzemne lokacije, kojih u ovom djelu ima jako malo i nisu mi bas dobro odradene(kao sto su bile u SOC). joj kad se sjetim agroprom research facility i onoga tajnog labaratorija u dark valley i jantaru jos me trnci prolaze od onih urlika blooduckera, snorka i zvukovi anomalija- FTW

al opet i ovaj mi odlican ali...

JESUS SAVES!!!
16 godina
protjeran

jel se moze na engleskoj verziji stavit ruski audio a subtitlove engleske ?

BUCKETHEAD /// http://companyofheroesonline.tumblr.com/
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

dobro jel ko ovdje ikad igrao multi i moze li mi sta rec o tome?

15 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

jel se moze na engleskoj verziji stavit ruski audio a subtitlove engleske ?

Definitivno. Ruski - FTW! Samo onda eng titlovi, to bi bila idealna kombinacija. Naprosto obožavam čuti Stalkere kad pričaju na ruskom!

3D Designer
17 godina
gigi_cro kaže...

dobro jel ko ovdje ikad igrao multi i moze li mi sta rec o tome?

Pokrenuo, osjetio lag kao i na CS, ubili me, odustao. Mozda se vratim i probam opet, ali ja sam vise SP gamer.

15 godina
neaktivan

Probao. Po meni igra ima dobar MP potencijal. U modu koji sam ja probao kupuješ oružja, lovu dobiješ killovima. Dodatnu napetost izazivaju anomalije na mapama pa moraš i na to paziti.

Sve u svemu, kažem, nije uopće loša MP igra. Namigiva

3D Designer
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hvala na odgovorima..

sutra se umrezavamo.. budemo to isprobali.. mape, fizika i oruzja mi se cini kul... ocu nesto novo i nadam se da bi to moglo biti to :D

15 godina
neaktivan
gigi_cro kaže...

hvala na odgovorima..

sutra se umrezavamo.. budemo to isprobali.. mape, fizika i oruzja mi se cini kul... ocu nesto novo i nadam se da bi to moglo biti to :D

Jel to prek Hamachija? Ako je jel bi mogao i ja sudjelovat? Belji se

Btw. imam još jednog igrača koji bi igrao u tom slučaju. Smijeh

3D Designer
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice