Drugi ključ ti je u đipu ispod mosta.
Pogledaj malo.
Artefakt pokupiš tako da mu dođeš blizu(gledaj detektor) i on se "pojavi",press f i briši van
Drugi ključ ti je u đipu ispod mosta.
Pogledaj malo.
Artefakt pokupiš tako da mu dođeš blizu(gledaj detektor) i on se "pojavi",press f i briši van
@dr.zlo "može mi iko reć di da tražin ljudi za u prypat....tražia san po ciloj bazi freedom-a i naša samo Vana"
Vano,Lt. Sokolov u bunkeru znanstvenika(moraš mu donjeti kolobok i meat chunk),onda vođa monolitovog odreda kod "volkhov aa" kompleksa-moraš ih prvo regrutirati u duty/freedom,ali prvo moraš jednoj frakciji donijeti pda vođe duty odreda zarobljenog u anomaliji sjeverno od bunkera znanstvenika(kod tunela sa controllerom)
Ta misija ti je "research the anomaly with advanced detector",a da dobiješ taj detektor(bez kojeg nećeš vidjeti tu anomaliju) moraš donijeti 3 veles detektora oružarniku znanstvenika(misiju dobivaš kod Owl-a u Skadovsku)
OK, iman jedan detektor, da mi ga je onaj trgovac u Skadovsku kad san ugušia one bloodsuckere
i kako da dobijen još dva?
metcima! od drugih stalkera...
Savjet svima...naručite exoskelet...ima nadogradnju za trčanje(zbog neznanja te činjenice ga nisam skoro do kraja htio), naravno trebaju vam toolsi iz pripyata....
Savjet svima...naručite exoskelet...ima nadogradnju za trčanje(zbog neznanja te činjenice ga nisam skoro do kraja htio), naravno trebaju vam toolsi iz pripyata....
Nema se love to je skupo 70 000 papira.
nešto šta mi najviše ide na živce ja da kad dođem tehničaru da mi nadogradi oružije ili armor nemože jer triba toolove...preglupo, ništa nemoš nadogradit
di ima nać tih toolova?
Probaj malo čeprkat po netu, da si nađeš trader's mod, imaš mod di ti trgovci imaju sve za prodat, pa možda čak i te toolove(u clear sky je bio takav mod i mogao si kupit memory stickove koje daš njima da mogu pojačat puške)pa ako ti se neda tražit možeš tako ić, mada to idi kad budeš prelazio 2. ili 3. put da si skratiš muke, al prvi put bez modova
opet san pratija kako iskorištava jezgre,loše
Ako imate problema sa iskorištavanjem jezgri procesora učinite sljedeće (to vrijedi za sve igre):
Nakon ulaska u igru pritisnite Alt+Tab i skočite na desktop i pokrenite Task Manager (ili Ctrl+Alt+Del -> Task manager), odaberite procese te kliknite desnom tipkom miša na proces, u ovom slučaju xrEngine.exe*32. Odaberite Processor Affinity (postavljanje afiniteta) te u novootvorenom prozoru odaberite da igra koristi samo jednu jezgru; nakon toga kliknite ok te odmah ponovite istu radnju samo sada treba ponovo osposobit sve jezgre. Vratite se nazad u igru i procesori bi trebali raditi bolje, (slika).
Evo primjer kako je kod mene prije i nakon tog postupka.
Na ovoj slici šta si stavio se ne vidi ama baš ništa (koliko koristi koju jezgru)
za u prypat san naša vana i sokolova jel to dosta?
Inače,umjesto postanja na forum svakih par misija s kojim imate problema,nađite walkthrough ili,ako hoćete uistinu doživjeti igru,istražujte okolo i uživajte u atmosferi.
"OK, iman jedan detektor, da mi ga je onaj trgovac u Skadovsku kad san ugušia one bloodsuckere
i kako da dobijen još dva?"
Imaš jedan u bageru u Kopačima.(Selu zakopanom istočno od Janova)
Mislim da sam našao jedan u "Parking anomaly" na lešu.
Traži okolo i naći ćeš,nije problem.
U Pripjat možeš ići i samo sa Vanom i Sokolovim,iako imaš 20-ak štakora i isto toliko snorkova koji napadaju u valovima,te dosta monolitovaca na kraju(isto oko 15-20),pa si gledaj.
Alati se nalaze:
Zaton: U zgradi plaćenika kojima se treba donijeti hrana(između Iron forest-a i Circus anomaly)
U "Sawmillu" u najsjevernijoj zgradi na tavanu.
Janov:
U vlaku kojim protječe neka struja na prugi ispod mosta južno od Janova
U naj istočnijoj zgradi kompleksa Jupiter,punoj električnih anomalija
Inače,koristite Google za takve upite:
http://forums.filefront.com/s-t-l-k-e-r-cop-modding-mapping-editing/409528-help-where-find-tools.html
Ja se vec dva dana mucim i neznam kako krenuti.
Kad igra krene,gdje trebam ici,s kime razgovarati...?
Vec sam pokusao razgovarati s ljudima i sve sam skoro tipke isprobao i niti jedna ne radi.
Pomoc!
Problem:
Slučajno sam upucao jednog stalkera koji je napao druge stalkere, i sada nemogu ući na onaj brod, u močvari. A tamo imam 2 misije za riješit (riješene su, ali moram napraviti 'turn in'. Kad sam došao do broda, oni čuvari su počeli pucat po meni, i ja sam ih poubijao :)
Kad dođem do vrata, kaže da su zaključana, jer su ovi unutra 'on alert'. Kako ući u brod?!
Problem:
Slučajno sam upucao jednog stalkera koji je napao druge stalkere, i sada nemogu ući na onaj brod, u močvari. A tamo imam 2 misije za riješit (riješene su, ali moram napraviti 'turn in'. Kad sam došao do broda, oni čuvari su počeli pucat po meni, i ja sam ih poubijao :)
Kad dođem do vrata, kaže da su zaključana, jer su ovi unutra 'on alert'. Kako ući u brod?!
load game!
a jel zna netko kako skroz maknut on maglu, ili skroz povecat vision distance (u options je sve na najvise)
Vec sam pokusao razgovarati s ljudima i sve sam skoro tipke isprobao i niti jedna ne radi.
Pomoc!
cek ti nas zaje.xxxxs
idi na options- controls trazi tipku koja ti otvara pda ili mapu neznam sad tacno i vidices na mali ko si i sta trebas radit
Pomoc!
cek ti nas zaje.xxxxs
Ne,ne zayebavam.
Ozbiljno.
a jel zna netko kako skroz maknut on maglu, ili skroz povecat vision distance (u options je sve na najvise)
Kako češ povečat kad ti je vision na najviše.Valjda ne može više jer je i meni tako.
@dery
Skupljaj i prodaj artefakte? Ima ih posvuda..
Evo i ja sam malo zaigrao. Atmosfera je odlićna. Igram oko 2 sata i radim te side misije. Jako je zabavno.
iman jedan problem nakon misije monolith forces....uđen tamo s onon dvojicon, pobijenih ih sve, nađen onu antenu, nazoven onoga u bazi, onda nešto popričaju, dobijen mission complete i dalje više neman nijedan task, neznan šta onda tiban napravit...da nije neki bug?
ako vam fali novaca skupljajte artefakte, oni se respawnaju u anomalijama nakon svake emisije
EDIT : eno na steamu S.T.A.L.K.E.R. call of pripyat 10€ ali postoji uvjet : da imate prijasnje nastavke kupljene takoder na steamu!
nije mi jasno šta ovde triban radit?
prvo moras poubijat sve neprijatelje,,, pogledaj mapu vidices da ti se jos crvene one tackice imas likova koji leze na zemlji ali nisu jos mrtvi tako da kad ih sve porokas..pridjes tom cudu i stisnes u mom slucaju je bilo slove E(action)