S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

poruka: 784
|
čitano: 212.808
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

110 gb ohohoh cijela igra nova se skida.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Re: S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
dery kaže...

110 gb ohohoh cijela igra nova se skida.

ma šta je to, 20 minuta sam čekao 

15 godina

Hvala im zalažu se dobro.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Sadržajan update ali jbt skidati praktički cijelu igru, ne znam čemu. Nije da imamo svi optiku i brzinu da to skinemo za pol sata

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Sada su zaebali dllss frame gen ne može se uključit samo ima fsr3.1. Glede Ai life vidio jednog mutanta u daljini koji je nestao.Čujem Npc kako ponavljaju jedno te isto u mojoj blizini  i neku beštiju ali nema ih nigdje.Teško da će i ako ikad sredit ovako masivnu igru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

srede ne srede, kao da ju rijetki privedu kraju tj. igraju, npr. sam 4% dobilo ovu značku....

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.12.2024 19:23 (forumaš).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Nema sad onolikog pada fps kad se ulazi u naselje, za to imaju veliki plus. Vidim opet mnogi se žale da imaju svakakvih problema. Trebaju uštelat kompove neka ga daju meni ja sam se izbrusio na na amd-u.

Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina

Jutros neki mali hotfix došao... Proabao sam malo tobože ganjat achivementse i da vidim kakvo je stanje nakon ovog patcha, ali mi se neda to... Spawnanje je malo bolje, ali jako malo bolje, 80 prije a sad negdje na 100-110. samo to sam primjetio. Čekam još patcheva za drugi prelazak

HAIL TO THE KING, BABY!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Srce Isusovo kaže...

Jutros neki mali hotfix došao... Proabao sam malo tobože ganjat achivementse i da vidim kakvo je stanje nakon ovog patcha, ali mi se neda to... Spawnanje je malo bolje, ali jako malo bolje, 80 prije a sad negdje na 100-110. samo to sam primjetio. Čekam još patcheva za drugi prelazak

Ma treba ju pustititi minimalno 4-6mj da uopće dođu na stanje kakava je trebala biti na izlasku pa da se onda još popravlja - ovo kaj je izašlo u 11mj drugi developeri zovu alpha stanje !!

15 godina

Odigrao, dobio najbolji kraj skif ending. Meni fenomenalna igra, nakon ekspanzija bude se još jednom minimalno reprizirala. 84 sata, trajnost kako treba. 

Bravo.

evo i famoznog alife

Moj PC  
0 2 hvala 0
11 godina
forumaš kaže...

evo i famoznog alife

nedilje ti, ta farma u nigdjezemskoj prometnija nego gradski ured za socijalu otkako su nekidan objavili javni poziv za sto eura božićnice penzićima

5 godina
VooDooZg kaže...
Srce Isusovo kaže...

Ma treba ju pustititi minimalno 4-6mj da uopće dođu na stanje kakava je trebala biti na izlasku pa da se onda još popravlja - ovo kaj je izašlo u 11mj drugi developeri zovu alpha stanje !!

Mislim da bi to moglo i puno prije, offline alife kažu da je sad ok još samo online tj njihov 3d model, on se despawna još jako blizu iako je aktivan u offlineu. Uglavnom, živi bili pa vidili

HAIL TO THE KING, BABY!
15 godina

pa to traže igrači, da u zoni ima nekoliko tisuća npca i da se stalno nešto događa ko na korzu. a onda kad CPU zacvili od kaalkulacija bit će zašto je neoptimizirano i tako u krug :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
5 godina

E, ali mi igra puuuuno bolje radi... I ne ubije mi proc kad uđem u PDA mapu više.  tj ne ubije ga jer ga kraken obuzda, ali ga toliko zavrti da mislim da će explodirat.

HAIL TO THE KING, BABY!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
forumaš kaže...

evo i famoznog alife

e ovo je već nešto !!

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.12.2024 12:07 (VooDooZg).
15 godina
forumaš kaže...

pa to traže igrači, da u zoni ima nekoliko tisuća npca i da se stalno nešto događa ko na korzu. a onda kad CPU zacvili od kaalkulacija bit će zašto je neoptimizirano i tako u krug :D

Pretjerali su krivo su shvatili AI life. Ovo su uglavnom borbe npc-a. To sam imao koliko hoču sa modovima pa sam isključio. Nema ništa od mutanata i čopora pseta kako protrče ili se bore u okolini.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.12.2024 13:38 (dery).
15 godina

Ušao u garbage nakon 20h i sve bolje i bolje izgleda. Dosta su živosti ubacili sad je to več ozbiljnija igra.Isplatilo se pauzirat igru i sad nastavit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dery kaže...
forumaš kaže...

Pretjerali su krivo su shvatili AI life. Ovo su uglavnom borbe npc-a. To sam imao koliko hoču sa modovima pa sam isključio. Nema ništa od mutanata i čopora pseta kako protrče ili se bore u okolini.

Ljetos odigrao STALKER ANOMALY GAMMA MODPACK i pred kraj su ažuiranjem čačkali po tome i onda se dobije ovakav pičvajz... :)

krdo Lurkera i Chimera na jednom mjestu

i hrpa Controllera

Yippee ki-yay, motherfucker! :)
15 godina

Evo još jedan prikaz alifea....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pečiraju ga svako malo bravo novi 1.1.2 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ušao u gamersku depresiju, znao sam da ću biti nakon ove igre. deinstaalirao da se primim neke druge, i sad kaj god da krenem razmišljaam da si opet instalioram ovu i krenem ispoćetka, samo ovaj puta na hard.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Koju god zaigraš nakon ovog je razočaranje.Zato ja polako rastežem trajat će to meni cijelu zimu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.12.2024 14:40 (dery).
14 godina

Igra je čisto ok ali vas dvojica pišete ko da je u najmanju ruku top 5 igara u povijesti. Kužim da vas loži atmosfera iz igre i sve ali nije na tom levelu da mi se ne igra ništa drugo nakon ovog...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina

Moje mišljenje i moj dojam, ne znam zašto bi to bilo relevantno bilo kome. Pričamo o subjektivnim stvarima. Isto tak tvoj dojam mene ne dira ni pola posto.

15 godina

DLss Frame gen se nakon velikog peča ne vidi dok se ne uključi gpu akceleracija.Uključio dlss fg te dobio pad fps za 30%.  Isključim ga te vratim fsr3.1 kad eto booom fps boost. E sad treba vidit jeli lošiji prikaz na fsr. Moram malo napregnit oči.Fsr naspram Fg razlika min 25% fps.

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.12.2024 18:53 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
forumaš kaže...

Ušao u gamersku depresiju, znao sam da ću biti nakon ove igre. deinstaalirao da se primim neke druge, i sad kaj god da krenem razmišljaam da si opet instalioram ovu i krenem ispoćetka, samo ovaj puta na hard.

Ja krenuo The Calisto protocol na easy,igra je eye candy na 4k ultra sve,jako zabavna na easy.....

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.12.2024 23:12 (lmutak).
3 godine
lmutak kaže...

Ja krenuo The Calisto protocol na easy,igra je eye candy na 4k ultra sve,jako zabavna na easy.....

zanimljivo, nisam ni čuo za tu igru.

gledam sad i fino izgleda.

ima na Steamu The Callisto Protocol™ - Digital Deluxe Edition za 19,49 €

合氣道
15 godina
lmutak kaže...
forumaš kaže...

Odigrao na medium

16 godina

1.1.2. patch i i dalje mi ne rade save-ovi napravljeni prije verzije 1.1...

Dopisujem se sa supportom, ali ne znaju jos u cemu je stvar.

31 sat igre bez ikakvih problema i usporavanja osim dva CTD na 1.0 i sad cekam u nadi da ne moram krenuti ispocetka...

Object reference not set to an instance of an object
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice