treba na rusiju opalit atomske ustvari poravnat ih samo nek se stalker uradi
Pa da, obavezno atomske da onda imamo što realniji predložak za Staklera 3
treba na rusiju opalit atomske ustvari poravnat ih samo nek se stalker uradi
Pa da, obavezno atomske da onda imamo što realniji predložak za Staklera 3
Postoje li moderatori na ovom forumu? Strašno kakve se poruke mogu pročitati od pojedinaca.
mislim da je prilično očito da se ekipa malo našalila bez zle namjere, humor je potreban i u najcrnja vremena, zapravo pogotovo tada. A to što su neki cijepljeni od istog, e jebiga.
Koji je tebi najbolji Stalker iz dosadašnjih serijala?
genijalan primjer kako se od muhe radi slona. Kao što već rekoh, nitko nije ništa loše mislio, ekipa se zeza. Meni slobodno psuj majku i hrvatsku i ustašku i kakvu god hoćeš, zaboli me tuki.
Isuse pa sad Stalker tek nikad nece izac............. Idi nahui
Al nije bilo da je pred malo Rusija napravila svoj internet?
Reci nam Nastasja0001 kako si? što ti govoriš na ovo sve?
Tužno, žalosno i ne znam što sve ne...
Dio tima radi na igri i seli se u Prag. Ajde možda bude nešto, nada zadnja umire.
Jedan od developera S.T.A.L.K.E.R je ubijen blizu Bahmuta
One of S.T.A.L.K.E.R. video game developers killed in action near Bakhmut
To odigram i mogu završit svoju gaming karijeru, jedino što čekam
Od 0:53 sek do 0:58 se i zelenski ukazao . Grafički impresivno djeluje.1:08min poznato područje "garbage depot" Na kraju izleti preorder now 2023 izlazi,nadamo se ali nije to sigurno.
Lijepo sve to izgleda ali... Treba još malo čekat i vidit.
Idi ko mne!
Vidim da lagano trzaka i u djelovima trailera,znaci nista od 60fps na rtx4090 uz DLSS3.....
Vidim da lagano trzaka i u djelovima trailera,znaci nista od 60fps na rtx4090 uz DLSS3.....
Ma ko zna u kakvom je igra uopće stanju... SoC je bio kaos valja 10 godina još nakon izlaska igre. Nisam nešto uvjeren da će to bez nekih problema uletit u 2023. A nema ni okvirnog perioda nego, eto, 2023... U biti od gameplaya nismo vidili ništa, sve nešto kratko 1-2 sekunde, nedovoljno, jedino ove animacije neke su bile nešto duže a za njih me boli mojih čarobnih 13 cm...
Nebi se ja previše nadao - čekao sam 13 godina nastavak tako da me još 1. neće valjda ubit; a i imamo Atomic Heart u 1/2023 i onaj
mi se čini zanimljivim (samo pitaj boga kad će to, mislim da i to treba u 2023)Meni izgleda kao da ima puno cutscenea i tih "epic" uloga, nekako mi to nije nikad bilo za Stalker. Stalker 1 je baš nailao tu atmosferu gdje nisi epic bad ass lik, vec je sve ocajno i svi su ocajni, jako puno smislenih rpg elemenata... I zbog tog je atmosfera bila toliko fenomenalna.
Treba još vidjet kako ce to bit, možda i ne bude tako hollywoodski kao što mi se cini, ali miriši malo ko svaka klasicna moderna pucacina.
Graficki izgleda jako dobro sudeci po tim trailerima, napokon dolaze next gen igre, hvala qrcu.
Igre sa UE5 ce biti dosta zahtjevne i za XSX i PS5.
Ništa tu još nije optimizirano, a i bojim se igre studija iz zemlje koja sada treba svaki cent. Ne kažem da ne treba pomagati, kažem samo da me strah kupiti i očekivati gotov proizvod.
Ogirinal je bio vrhunska igra, kako kaže kolega gore, pričekati godinu-dvije i odigrat dobru igru ili brzat sa preorderom i biti razočaran...
Ništa tu još nije optimizirano, a i bojim se igre studija iz zemlje koja sada treba svaki cent. Ne kažem da ne treba pomagati, kažem samo da me strah kupiti i očekivati gotov proizvod.
Ogirinal je bio vrhunska igra, kako kaže kolega gore, pričekati godinu-dvije i odigrat dobru igru ili brzat sa preorderom i biti razočaran...
Igra je na Gamepassu day 1 tako da nekog velikog rizika nema.
Igre sa UE5 ce biti dosta zahtjevne i za XSX i PS5.
Hvala na infou,nekako sam propustio da su se prebacili na U5.
Onda je itekako moguce da je to sto sam primjetio zapravo shader stutter a ne problem sa framerateom.
Fortnite sa U5.1 enginom radi nevjerovatno na Ps5 i XsX,ostaje za vidjet kako ce se ovakvi realisticni naslovi vrtijet.