E ljudi kaj mislite o ovom Will Wrightovom cudu.
Svaki put kad ga odgode ja padnem u tesku depresiju :)
Inace gledam sve te Fan sajtove i super mi je.
Mozda cu ga cak vise od wowa igrat.
E ljudi kaj mislite o ovom Will Wrightovom cudu.
Svaki put kad ga odgode ja padnem u tesku depresiju :)
Inace gledam sve te Fan sajtove i super mi je.
Mozda cu ga cak vise od wowa igrat.
Kad dolazi?
September 2008. Tak pise na Amazon.com
Pa sad baš više od WoW-a mislim da me neće 'držat'.. ali da ću isprobat igru - definitivno!
Inovativni gameplay i raznolikost igre u pojedinim fazama zanimljivi su koncpti, samo treba naravno vidjeti kako će sve to ispasti u 'konačnom proizvodu'.
Cuo sam da ce biti luda igra .
Kao od bakterije do osvajaca u svemiru .
Igra izlazi 7.8.2008
Čuo sam da će imati i online multiplayer.
Release date je 7.9.08. Mislim da ce imat multiplayer ali ce naglasak biti na singleplayer a istovremeno ce biti spojen na njihov server i slati podatke i igri, odnosno razvoju i usporedjivat sa drugima. Ako ne zaribaju kak su mnogo igre znale prije ovo bi mogao biti bomba naslov. Sa nestrpljenjem iscekujem!
jedva čekam tu igru čnin mi se super zanimnlivom iako ne igram slične žanrove ali me zanjimaju ono evolucija i neke tak znanstvene stvari i čini mi se da ta igra bude SUPER
Gledao sam malo po netu o toj igri i citao dosta i cini se da donosi novi zanimljivi nacin i tip igre
Čuo sam da će imati i online multiplayer.
Ultimatni cilj igre u zadnjoj fazi (svemir) jest doći u sredinu galaksije. A moći će se putovati koristeći se komandama, te postoji napravljena planeta Zemlja negdje u toj galaksiji.
izaći će taman nakon mog rođendana pa mi ga mogu starci kupit
a inaće jedva čekam da izađe