Splinter Cell Conviction

poruka: 364
|
čitano: 83.065
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Splinter Cell Conviction
emerik kaže...

E,imam jedan problem.Naime,igra mi malo šteka i vrlo čest ose zna srušiti,ima kakav patch ili što?Hvala.

Naravno,da ima.

OVDJE

• Added DLC support
  • Fixed many disconnection and divergences issues in coop modes.
  • Added Multi-GPU support for SLI/Crossfire (remaining issues on ATI side)
  • Added ATI Eyefinity support (we are waiting on a validation by AMD for theEyefinity Ready official stamp)
  • Some configuration specific divergences fixes, crashs et minor bugs
  • Graphic glitches when running in low visual quality:
  • Improve performances and some flickering issues.
  • Low-end video card optimizations.
  • Fixed Microsoft Wireless X360 controller not being detected properly with some drivers.
  • Fixed interaction buttons overlapping in certain resolutions/aspect ratios.
  • GTX400 Nvidia video card support (removed the error message)
  • Various minor fixes.

Death has a thousand faces,evil only one.
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.5.2010 21:22 (luckyluke).
15 godina
protjeran
Splinter Cell Conviction

tako je, priča je odlična akcije ima zaista puno, pa to i dijete  vidi. Ja čekam da se pojavi igra prema seriji 24(bivši agent vladine agencije, iako ne dovoljno agresivan i nasilan kao Jack Bauer :)), ali ovo joj je toliko blizu prema priči da sam zaista uživao, a sad uživam multiplayer s frendom (deniable ops mi se neda pošto te iste misije igram u MPu)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
luckyluke kaže...
emerik kaže...

E,imam jedan problem.Naime,igra mi malo šteka i vrlo čest ose zna srušiti,ima kakav patch ili što?Hvala.

Naravno,da ima.

OVDJE

• Added DLC support
  • Added ATI Eyefinity support (we are waiting on a validation by AMD for theEyefinity Ready official stamp)
  • Fixed Microsoft Wireless X360 controller not being detected properly with some drivers.
  • Various minor fixes.

Hvala,a gde je donwload gumb?

Napoleon:Total War
15 godina
neaktivan
Weky kaže...

Kolega nemoj se trudit objašnjavat djetetu koji je 96 godisteIzlanuo se

BTW, sve sto si napisao apsolutno se slazem, igra je za mene solidna, al nisam neki ljubitelj SC seriala, dao sam igri sansu i nesvida mi se, al da je igra losa to nikako nestoji, igra pruza dosta toga, a svatko ima svoj ukus (koji meni neodgovara, ali kazem unatoc tome igra je za mene solidna, niposto losa).

Gledaj, ja nisam rekao da je igra loša.Ja sam samo nabrojio njene (po meni)loše strane.I dijete koje je "96 godište" ima pravo na svoje mišljenje.Jedino što ste vi iskusniji. 

16 godina
emerik kaže...

Hvala,a gde je donwload gumb?

Evo.

Death has a thousand faces,evil only one.
16 godina
neaktivan
Splinter Cell Conviction

Shit mrzin ljude kad otiđu usred dobrog coopa.

Everybody wants to go to heaven, but nobody wants to die.

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Splinter Cell Conviction

Prešo igru.Ukupni dojam, tak tak.Prvi i drugi dio spadaju u antologiju, legendarne igre koje i dan danas nisu zastarijele, klasici.Nastake između dvojke i ovog zadnjeg se nisam mogao prisiliti da zaigram više od prvog levela koliko su bili pušioničarski.A o ovom zadnjem mogu reći da nisam baš oduševljen, previše peri deri konzolaških elemenata sa kojom su pokvarili dojam.

Upravo mrzim kada došem do mjesta kroz koje se ne mogu prošuljati i pobiti ekipu "na finjaka" nego moram glumiti Ramba.Niti je uvjerljivo niti zabavno, možda je za dvanaestogodišnjaka, ali kada zađeš u treće desetljeće života takve taktike postaju malo infantilne, a svi znaju da je udio nas koji se igramo a prešli smo tridesetu upravo največi.Čemu onda podilaziti konzolaškoj klinčadiji.

Uglavnom solidna igra, ali nemojte očekivati da će vam ostati u pamčenju kao nešto posebno.

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Baotica kaže...

Prešo igru.Ukupni dojam, tak tak.Prvi i drugi dio spadaju u antologiju, legendarne igre koje i dan danas nisu zastarijele, klasici.Nastake između dvojke i ovog zadnjeg se nisam mogao prisiliti da zaigram više od prvog levela koliko su bili pušioničarski.A o ovom zadnjem mogu reći da nisam baš oduševljen, previše peri deri konzolaških elemenata sa kojom su pokvarili dojam.

Upravo mrzim kada došem do mjesta kroz koje se ne mogu prošuljati i pobiti ekipu "na finjaka" nego moram glumiti Ramba.Niti je uvjerljivo niti zabavno, možda je za dvanaestogodišnjaka, ali kada zađeš u treće desetljeće života takve taktike postaju malo infantilne, a svi znaju da je udio nas koji se igramo a prešli smo tridesetu upravo največi.Čemu onda podilaziti konzolaškoj klinčadiji.

Uglavnom solidna igra, ali nemojte očekivati da će vam ostati u pamčenju kao nešto posebno.

Onda si ti ušao u 4 desetljeće života, a ne 3, ta te spoznaja sigurno ubija. :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.5.2010 22:28 (Oblomir Gombalo).
17 godina
neaktivan
Oblomir Gombalo kaže...

Onda si ti ušao u 4 desetljeće života, a ne 4, ta te spoznaja sigurno ubija. :)

wtf bi ti to trebalo značiti?

Meni je iskreno igra jadna premda sam fan starih SC-ova

(teenager...)

"Mene je cura odje**** jer me pitala koliko si clockao proc, a ja sam reko radi na defaultu" Oly_E3
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.5.2010 22:30 (momak).
15 godina
protjeran
momak kaže...
Oblomir Gombalo kaže...

šta se ti buniš buntovni tijedžeru ? Ti si još srao u gaće kad se prvi SC pojavio na tržištu.  Nije tebi ovaj remark bio namjenjen :)))

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.5.2010 22:32 (Oblomir Gombalo).
17 godina
neaktivan
Oblomir Gombalo kaže...
momak kaže...
Oblomir Gombalo kaže...

šta se ti buniš buntovni tijedžeru ?  Nije tebi ovaj remark bio namjenjen :)))

Ako nemaš nešto pametno za reći šuti.

Iz tvog prvog komentara zvučiš kao krelac "ta te spoznaja sigurno ubija" !?

"Mene je cura odje**** jer me pitala koliko si clockao proc, a ja sam reko radi na defaultu" Oly_E3
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
iMoljac kaže...

Meni igra i nije nešto.Grafika nije ko na crysisu,igra je nekako spora(nema dovoljno akcije i vraćanje u prošlost i sadašnjost me izludilo).Priča je dobra , ali ubijanje i krv nije.Prijašnji splinter cellovi su mi bili bolji.

Prvo što mrzim kad neko kaže da grafika nije u crysisu, kao neki klinac od 5 godina koji se pali na našminkanu grafiku.

Pa meni je grafika na zadnjem mjestu prvo se gleda gameplay, a u sc-u je super.

Neznam ako si igrao koji priješnji sc, ali kažem ti da u svakim prije nije bilo akije, to je bila igra da se šuljš i da skidaš jednog po jednog, a baš ovdje u ovim sc-u ima više akcije nego prije.

Neznam što si ti očekivao od igre(izgleda da COD), i igra ima jako dobru grafiku. A vračanje u prošlost se baš uklapa u priču i ta misija je baš dobra, neznam kako nekoga to može izluditi, ako te baš zanima u toj stazi pogode tvoj squad i onda uhvate Sama, a ti odbijaš naredbu za čekanje pojačanja i ideš sam spasiti Sama, a ostatak tvog squada pogine.

A ovo da krv i ubijanje nije neko ne kužim. Kakvo bi trebalo biti ubijanje i krv po tvojem?

Igram SC otkad znam za sebe i ovaj mi je najgori,al fakat najgori.SC je bi poznat po taktiziranju i skidanju jednog po jednog na razne načine, po tome je igra bila poznata i takva je trebala ostati,a da sam htio neprestano puckaranje igrao bi COD,zapravo ovo i jeste COD u trečem licu.

I'll be back
15 godina
Oblomir Gombalo kaže...

šta se ti buniš buntovni tijedžeru ? Ti si još srao u gaće kad se prvi SC pojavio na tržištu.  Nije tebi ovaj remark bio namjenjen :)))

prolaznik iliti  "rolling bush"(max 2tjedna)Smijeh

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.5.2010 22:55 (Kill Frenzy).
15 godina
protjeran
Splinter Cell Conviction

Tko hoće igrati coop  MP  neka me pozove ja sam u igri   Joso1000

edit- zašto thumb down? lol

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.5.2010 19:48 (Oblomir Gombalo).
Moj PC  
1 3 hvala 0
17 godina
Splinter Cell Conviction

Meni jednostavno nije jasno zasto se vecina SC igraca poziva na CoD? Jedine dvije misije koje sam ja prolazio na silu bile su one u Iraku i "okršaj" s onim helićem kad treba deaktivirati onaj drugi EMP (najveći minus u igri). I mozda ona pred sam kraj (po onoj cestici prije White House-a), iako sam i tu dosta cesto koristio zaklone i trikove. Ostatak igre prolazio sam suljajuci se, koristio sjene, gasio svjetla, radio trikove sa sticky kamerom, koristio one zapaljive bacve, vatrogasne aparate i druge explozivne materije, itd itd. Hocu reci da sam 98% igre prolazio kao i u prijasnjim nastavcima (više-manje), ali definitivno "tišije" od vas ostalih. Mislim da ovdje ima previse CoD/BF/Unreal igraca koji kad vide nekog, jurisaju galopirajucim stampedom na njega i pritom pucajuci iz shotguna deru se na glas "madr fakr die die die!". To nije SC. Istina da se moze proci i na taj nacin, al ja igram na takav nacin da u vecini slucaja niti ne znaju sto ih je snaslo. Treba taktizirati i igrat polako. Prvo promotriti situaciju, vidjet kud se ko krece i osmisliti plan. Dok neki pobacaju sve frag/emp/flash bombe i remote mine i juris prema kraju misije. Takvi su skroz krivo shvatili smisao igre i sto je ustvari Splinter Cell.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Splinter Cell Conviction

Bio sam komentirao igru dok ju još nisam prošao i rekao sam da nisam baš zadovoljan s njom.

Sada sam ju prošao i moram reći da se dojam nije promjenio.

Nemam više onaj osjećaj koji sam imao prije kada sam igrao SC.

Budući da sam igru uzeo preko game.co.uk dobio sam i besplatno SC1, pa sam ga krenuo ponovo igrati.

Razlika je zaista velika. Upravo sam završio misiju u sjedištu CIA-e, i takve misiije niti blizu nema u novom SC.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.5.2010 9:02 (ROADRUNNER).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Bok, jel zna ko di se upisuje onaj kod za 3rd echalon mapu?

#!

16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
emerik kaže...

Naravno,da ima.

OVDJE

• Added DLC support
  • Various minor fixes.

na toj stranici ne vidim link za download

http://gtabalkan.com
15 godina
neaktivan

DOLJE TI JE POD ''RELATED''

16 godina
neaktivan
Splinter Cell Conviction

Samo imam jedan problem. Nevezano za patch jer nisam još patchira. Kada idem u igru pola izbornika mi se ne vidi.. A kad sam u igri kad s mišem vrtim oko sebe i kad sam kraj zida opet se zamuti jedan dio ekrana itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

E,imam jedan problem,neće mi instalirati nove drivere ,imam 9,12 i ove neće instalirati.Znate kaj napraviti?

17 godina
emerik kaže...

E,imam jedan problem,neće mi instalirati nove drivere ,imam 9,12 i ove neće instalirati.Znate kaj napraviti?

Probaj sa driver sweeper-om ili driver cleaner-om maknut sve vezano za grafu, pa probaj jos jednom.

I ja sam do neki dan imao 4850 i nikad nije odbijala nove drivere. Mora ici, ako ne, pitaj dalje...

16 godina
Splinter Cell Conviction

Ima li još ikakve prijedloge za poboljšavanje performansa? Moj PC je dosta loš, ali ovo stvarno prelazi svaku mjeru. Igra šteka ko nijedna do sad.

Ne mogu je igrati ni na 800X600 na low, a npr. METRO 2033 mogu igrati na 1024X768 na medium. Zanima me ima li ikakvih rješenja.

Evo nekih mjera koje sam već poduzeo:

1. instaliranje patcha 1.02

2. instaliranje novog drivera za grafičku

3. drastično snižavanje kvalitete grafike i rezolucije

A life? Where can I download one of those?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma ovaj conviction je uzasno neoptimiziran, meni dosta sporo ide na mom kompu cak i bez aa

16 godina
neaktivan
Splinter Cell Conviction

kako isključit blur motion kako se već zove jer u kutu se uvijek javlja, izgleda kao nedovrsena grafika

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja sam to napravil sa sweeperom,ali mi svejedno ne želi instalirati nove.

16 godina
neaktivan
Splinter Cell Conviction

a može li ko pomoc zasto mi se ne vidi slova u izborniku.. nešto se vidi al dva naslova

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
joze kaže...

a može li ko pomoc zasto mi se ne vidi slova u izborniku.. nešto se vidi al dva naslova

Mozda je do rezolucije. Drugi prijavljuju problem da igra u specificnim slucajevima krivo detektira rezoluciju koju monitor i/ili grafa podrzavaju. Meni igra prije v1.02 patcha ponekad nije radila na nativnoj 1680x1050 rezi, tj. radila je samo prvi put nakon friskog pokretanja windowsa. Sad je ok, pa ako nisi instalirao taj patch, probaj s njim. Druga stvar, ako iz igre mozes nekako doci do izbornika za mijenjanje reze, probaj s nekom drugom. Ako ne, onda odi u ovaj folder: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Ubisoft i otvori ConvictionUserPC.ini file. Skrolaj skroz do kraja dok ne dođeš do [UserVideoOptions.Burs] sekcije (u tvom slucaju .joze ili kako ti se vec zove profil u igri). Pronađi linije gdje pise FullscreenViewportX i FullscreenViewportX i rucno promijeni rezoluciju (tipa 1024 za x i 768 za y... kombiniraj malo). Poslije editiranja snimi file i opet pokreni igru. Ako opet ne radi, onda bi na tvojem mjestu stavio najnoviji directx i 10.4 drivere za grafu i to sa defaultnim postavkama (da nisi mozda nabrijavao performanse, pa napravio kontra efekt? LOD pogotovo ne diraj!). Ako nije nista od toga, onda fakat neznam. Surfaj po guglu, pisi na Ubisoft forumu, baci komp kroz prozor, ...

16 godina
neaktivan
Splinter Cell Conviction

Imam najnovije catliste i directx. Kad sam prvi put instalirao igru sve je radilo, i kasnije se javilo to da ne vidim pola izbornika. Namistia sam rezoluciju ali ne pomaže.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Je White House zadnja misija?

Splinter Cell:Conviction
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: