Splinter Cell Conviction

poruka: 364
|
čitano: 83.136
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Splinter Cell Conviction

evo ljudi prešao sam ju i ja..imam sve najbolje reći...ali nemojte misliti da sam ju igrao predugo..nego sam svaki drugi dan igrao pa mi je trebalo malo duze..

ZLAJA
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Splinter Cell Conviction
the devil kaže...

evo ljudi prešao sam ju i ja..imam sve najbolje reći...ali nemojte misliti da sam ju igrao predugo..nego sam svaki drugi dan igrao pa mi je trebalo malo duze..

eto vidiš, normalan čovjek, fala bogu , nemoj samo mi reći da ćeš za 20 min krenut ponovno ispočetka prelaziti lol

17 godina
Bart Simpson kaže...
the devil kaže...

eto vidiš, normalan čovjek, fala bogu , nemoj samo mi reći da ćeš za 20 min krenut ponovno ispočetka prelaziti lol

Buahahaha, sooo fakin funny... Koji si ti lik ne mogu vjerovati! Treba izmislit neki psihicki test za registraciju na ovaj forum da nas postede takvih budala.

Zasto ja uopce trosim vrijeme na takve primitivce? U 2 godine kolko sam na forumu nikad nisam sreo nikog ni blizu ovakvom ponasanju.

Ivo, daj tu malo reda napravi, podijeli zute, crvene i crne, ne mogu vise ovo citat. A ti Josipe ides na filter listu, steta trosit mjesto na ekranu na tvoje idiotarije.

15 godina
protjeran
Burs kaže...
Bart Simpson kaže...
the devil kaže...

Buahahaha, sooo fakin funny... Koji si ti lik ne mogu vjerovati! Treba izmislit neki psihicki test za registraciju na ovaj forum da nas postede takvih budala.

Zasto ja uopce trosim vrijeme na takve primitivce? U 2 godine kolko sam na forumu nikad nisam sreo nikog ni blizu ovakvom ponasanju.

Ivo, daj tu malo reda napravi, podijeli zute, crvene i crne, ne mogu vise ovo citat. A ti Josipe ides na filter listu, steta trosit mjesto na ekranu na tvoje idiotarije.

ma šta pričaš ti???? uh još jedan opsjednut videoigrama.......

17 godina
neaktivan
Bart Simpson kaže...

lol, pa kad mu pokušavam dokazat da to po svim psihijatrijskim obzervacijama nije normalno ponavljati igru koju si prešo , recimo prije 12 sati. Garant je ovako pomislio u sebi: "Uh ovo je bila toliko dobra igra, ajd evo idu creditsi kad će brže da opet idem new game i krenem ponovno! Ajde brže!"

Osim što nisi kvalificiran davati dijagnoze, jer nisi psihijatar, baš je normalno odmah prelaziti igru koju smo već prešli, jer je možda već jasno da neke stvari želimo drugačije odigrati.

Usput, idete u off-topic, pa bih molio da se suzdržite.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
naxeem kaže...

Osim što nisi kvalificiran davati dijagnoze, jer nisi psihijatar, baš je normalno odmah prelaziti igru koju smo već prešli, jer je možda već jasno da neke stvari želimo drugačije odigrati.

Upravo to. Igra uopce nije linearna, sve misije se mogu proci na vise nacina, a realistic mode daje jos vise adrenalina i veci izazov.

Svi likovi u igri su oprezniji, precizniji i reagiraju na svaku sumnju. Igra jednostavno ima novi izgled na visoj tezini.

Za mene je drugi prohod bio kao druga igra, iako sam znao sto me ceka, ali zavrsavao sam misije na druge nacine.

Da sam sve morao prelazit na potpuno isti nacin, ne bi mi bilo na kraju pameti ici sve ispocetka.

btw, u jednom se prohodu niti ne moze skupiti toliko bodova za sve upgradove oruzja i gadgeta.

Sad imam sve na max, pa deniable ops mogu lakse proci, jer se sve statistike tamo prebacuju.

16 godina
neaktivan

pa neu ju opet prelaziti zato što sam se previse isprovociro da bi si još jednom to priuštio..ali ne vidim smisao ovoga što govoris..ako je igrica dobra...zašto ju ne opet preći??ako je igriva...

ZLAJA
16 godina
odjavljen
Splinter Cell Conviction

evo ja sam sinoc zavrsio i moram reci da je odlicna. nisam igrao starije nastavke i tek sad mogu reci da mi je zao... znam da su se znalci zalili kako neke levele ne mozes proc a da ne zapucas itd meni to nije predstavljalo problem - ja sam ih sve lisavao zivota! drugi prohod necu sve klat jer cu je opet odigrat ali na realistic.. igra je prezabavana + onaj main menu ko da je iz matrixa

imam i koju losu  : nekako mi se cini da su kretnje mogle biti malo fluidnije, konkretno micanje iz jednog zaklona u drugi. to mi se malo cini nespretno ali dobro je i ovako..

iako ne volim reklame, nije lose vidjet neke u igri. kao da daje jos neku dozu realnosti (nivea, phillips, cisco) i ako se dobro sjecam bio sam odigrao jedan demo SC i tamo je bila reklama za sony ericson tj sam je imao neki gadget te marke..

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Splinter Cell Conviction

Da li netko zna kako nastavit igrati deniable ops misiju koju sam prekinuo igrati na polovici ili pred samim krajem?

Znaci igra do onda par puta snima poziciju, al kad drugi dan zelim nastaviti istu misiju, onda moram sve ispocetka.

A svatko tko je probao deniable ops, zna da misije znaju dosta dugo potrajati, pogovoto na realistic tezini.

I drugo pitanje koje sam jos i prije postavio, da li se sticky cam moze skinut sa zida jednom kad se iskoristi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Što se tiče tog ponavljanja igara, to je kao dobar film. Ja sam npr. Gospodar prstenova gledao bar 100 puta, a i pročitao sam sve Tolkienove knjige,

Tako je isto sa igrama, Prince of Persia sam svaki prešao bar 3-4 puta, a Warrior Within oko 20. Ne treba nikoga osuđivati jer o ukusima se ne raspravlja, ko voli nek izvoli.

Ako vam treba pozivnica za Lockerz javite mi se na pm, ili na e-mail
15 godina
protjeran
skank666 kaže...

evo ja sam sinoc zavrsio i moram reci da je odlicna. nisam igrao starije nastavke i tek sad mogu reci da mi je zao... znam da su se znalci zalili kako neke levele ne mozes proc a da ne zapucas itd meni to nije predstavljalo problem - ja sam ih sve lisavao zivota! drugi prohod necu sve klat jer cu je opet odigrat ali na realistic.. igra je prezabavana + onaj main menu ko da je iz matrixa

imam i koju losu  : nekako mi se cini da su kretnje mogle biti malo fluidnije, konkretno micanje iz jednog zaklona u drugi. to mi se malo cini nespretno ali dobro je i ovako..

iako ne volim reklame, nije lose vidjet neke u igri. kao da daje jos neku dozu realnosti (nivea, phillips, cisco) i ako se dobro sjecam bio sam odigrao jedan demo SC i tamo je bila reklama za sony ericson tj sam je imao neki gadget te marke..

mislim da je bluetooth kojeg koristi cijelo vrijeme kroz igru upravo Sony Ericsson

16 godina

Ja sam baš probal igru i super je od grafike,gameplaya i sve.Najbolje mi je ono u vili kad me traže i ono gledaju van kroz svaki prozor.Vidi se da je uložen veliki trud.

Napoleon:Total War
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.5.2010 21:32 (emerik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
emerik kaže...

Ja sam baš probal igru i super je od grafike,gameplaya i sve.Najbolje mi je ono u vili kad me traže i ono gledaju van kroz svaki prozor.Vidi se da je uložen veliki trud.

Meni je jos najjace kada ga zgrabis i fino prizemljis. Onda Sam kaze "hard landing" ili nesto tog tipa :)

16 godina
neaktivan
Splinter Cell Conviction

Igra mi resetira pc, je piratska je ali ako netko zna neka se plz javi na pm. :P BTW igra je super, kao i svi splinter cellovi.

Everybody wants to go to heaven, but nobody wants to die.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Splinter Cell Conviction

Prvo igra zahtjeva 1.5gb rama, možda je do toga

http://gtabalkan.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
joze kaže...

Prvo igra zahtjeva 1.5gb rama, možda je do toga

NHF, al daj nam reci koja to aplikacija (bilo igra ili program), resetira komp ak nema dovoljno rama?

Goru dijagnozu nisam nikad procitao. Meni je bilo do drivera i ATI Tray Toolsa. Nek pocne prvo od tuda.

Napravio sam update ATT-a i stavio 10.4 drivere i sad je ok, igra se ne rusi, bolje ide, komp stabilan.

16 godina
neaktivan
Splinter Cell Conviction

Eto bitno je da je sve ok..

http://gtabalkan.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 13:07 (joze).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Splinter Cell Conviction

Pozdrav! Evo instalirao sam conviction na laptop, igra ide super (ne steka nigdje, doduse, stavio sam sve na low), normalno je da ce se vise grijati. Sad me zanima da li steti laptopu to sto je igra zahtjevna iako je igram na low. laptop je lenovo g550a

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Splinter Cell Conviction

Meni igra i nije nešto.Grafika nije ko na crysisu,igra je nekako spora(nema dovoljno akcije i vraćanje u prošlost i sadašnjost me izludilo).Priča je dobra , ali ubijanje i krv nije.Prijašnji splinter cellovi su mi bili bolji.

1 2 hvala 0
15 godina
iMoljac kaže...

Meni igra i nije nešto.Grafika nije ko na crysisu,igra je nekako spora(nema dovoljno akcije i vraćanje u prošlost i sadašnjost me izludilo).Priča je dobra , ali ubijanje i krv nije.Prijašnji splinter cellovi su mi bili bolji.

Prijašnji Splinter Cell-ovi su ti bili bolji a u ovom nema dovoljno akcije????

PlačSmijeh "smijem se a plače mi se"

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
15 godina
neaktivan
Splinter Cell Conviction

Pa daj si pogledaj onu misiju  u prošlosti gdje spašavaš svog frenda.Sam se boriš protiv njih sto, a dok nekog upucaš izgleda koda si otvorio ciklu.

0 1 hvala 0
15 godina
iMoljac kaže...

Nekužim šta želiš reći.Prvo kažeš da nema dovoljno akcije pa onda kažeš da se boriš sam protiv njih sto!?

16 godina
neaktivan
iMoljac kaže...

Pa daj si pogledaj onu misiju  u prošlosti gdje spašavaš svog frenda.Sam se boriš protiv njih sto, a dok nekog upucaš izgleda koda si otvorio ciklu.

frend spasava SamaNamigiva

Moja graficka je 100% pamuk!!
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
iMoljac kaže...

Nekužim šta želiš reći.Prvo kažeš da nema dovoljno akcije pa onda kažeš da se boriš sam protiv njih sto!?

To ti je neka akcija kidaš ih jednog po jednog.

P.S. 

Nemojmo se više svađat ja mislim tako ,a ti ne.Svatko ima pravo na svoje mišljenje.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.5.2010 19:54 (iMoljac).
15 godina
iMoljac kaže...
Kill Frenzy kaže...
iMoljac kaže...

P.S. 

Nemojmo se više svađat ja mislim tako ,a ti ne.Svatko ima pravo na svoje mišljenje.

Gle dečko, nit se svađam s tobom niti osporavam tvoje mišljenje samo hoću reći da pišeš jedan post jedno,drugi post drugo. Nemožeš očekivat da ćeš ostavit post ovdje i da ga nitko neće prokomentirat.

"To ti je neka akcija kidaš ih jednog po jednog."-totalno sam sebe pobijaš,nevjerojatno

17 godina
iMoljac kaže...

A kako je bilo u prijašnjim nastavcima? Pa to i je vrlina SC-a. Nećeš ići na njih ko u Unreal Tournamentu.

16 godina
iMoljac kaže...

Prvo što mrzim kad neko kaže da grafika nije u crysisu, kao neki klinac od 5 godina koji se pali na našminkanu grafiku.

Pa meni je grafika na zadnjem mjestu prvo se gleda gameplay, a u sc-u je super.

Neznam ako si igrao koji priješnji sc, ali kažem ti da u svakim prije nije bilo akije, to je bila igra da se šuljš i da skidaš jednog po jednog, a baš ovdje u ovim sc-u ima više akcije nego prije.

Neznam što si ti očekivao od igre(izgleda da COD), i igra ima jako dobru grafiku. A vračanje u prošlost se baš uklapa u priču i ta misija je baš dobra, neznam kako nekoga to može izluditi, ako te baš zanima u toj stazi pogode tvoj squad i onda uhvate Sama, a ti odbijaš naredbu za čekanje pojačanja i ideš sam spasiti Sama, a ostatak tvog squada pogine.

A ovo da krv i ubijanje nije neko ne kužim. Kakvo bi trebalo biti ubijanje i krv po tvojem?

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.5.2010 21:10 (Jack Sparrow).
15 godina
odjavljen

Kolega nemoj se trudit objašnjavat djetetu koji je 96 godisteIzlanuo se

BTW, sve sto si napisao apsolutno se slazem, igra je za mene solidna, al nisam neki ljubitelj SC seriala, dao sam igri sansu i nesvida mi se, al da je igra losa to nikako nestoji, igra pruza dosta toga, a svatko ima svoj ukus (koji meni neodgovara, ali kazem unatoc tome igra je za mene solidna, niposto losa).

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali
16 godina

E,imam jedan problem.Naime,igra mi malo šteka i vrlo čest ose zna srušiti,ima kakav patch ili što?Hvala.

Napoleon:Total War
15 godina
odjavljen
emerik kaže...

E,imam jedan problem.Naime,igra mi malo šteka i vrlo čest ose zna srušiti,ima kakav patch ili što?Hvala.

novi driveri? probaj s njima.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice