Sleeping Dogs

poruka: 449
|
čitano: 106.039
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

slučajno sam izbrisao igricu i samim time mi se izbrisalo sve što sam sejvao, došao sam do dijela igrice kad treba ubit one likove na vjenčanju i odvest uncle po-a u bolnicu. pa sad pitam nekoga ima li taj save da mi pošalje pa da ja prebacim sebi i da nastavim igrati, je li to moguće uopće?

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Sleeping Dogs
E ja sam bas tamo stao :), mozes mi reci gdje se nalati save pa cu ti uploadati..
16 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

Sleeping Dogs data folder, traži HK autosave slot.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Trenutno sam na laptopu jer mi je crklo napajanje.. Ne znam kad cu to rjesit, al mislim da hocu do kraja tjedna pa ti posaljem.. Izvini sto ces cekat..
16 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

nema problema, samo riješi pa pošalji i bit ću ti puno zahvalan {#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

igra je predobra ali nije kao GTA jebiga.

0 0 hvala 0
14 godina
hrki kaže...

slučajno sam izbrisao igricu i samim time mi se izbrisalo sve što sam sejvao, došao sam do dijela igrice kad treba ubit one likove na vjenčanju i odvest uncle po-a u bolnicu. pa sad pitam nekoga ima li taj save da mi pošalje pa da ja prebacim sebi i da nastavim igrati, je li to moguće uopće?

here you go http://www.sendspace.com/file/5c1epr :)

15 godina
Sleeping Dogs

Prešao i ja ovo.

Jako zanimljiva igra. Stvarno sam uživao igrajući. Priča je odlična (barem meni), borba/pucanje također. Jedina mala zamjerka mi je vožnja ,a i neke male sitnice što i nije toliko bitno. Po meni zaslužuje bar 9/10.

http://www.youtube.com/watch?v=Jl_3Yq36fSg&feature=related
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Mene samo zeza sensitivity. Kad trcim pre sporo mi se okrece a kad uzmem weapon i ciljam mis mi leti..
16 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

Potpomaži se sa strelicama ( odnosno A i D tipkama ) dok trčiš.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
kolega @hrki je uspjesno stavio save ..
Napisao mi je ovako u PM : Ne mogu tipkati tamo u temi sleeping dogs, jednostavno mi ne želi ne znam zašto pa s obzirom da je tako ovim putem ti se zahvaljujem što si mi poslao save, ako hoćeš kopiraj ovu poruku u temu da svi vide da sam ti se zahvalio

Hrki uzivaj u igri ;)
16 godina
Sleeping Dogs

Jeli se može neako skinit 1.6 patch i DLC-ovi a da se ne skida opet 7gb nego samo oni?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

Meni se igra svida,sve super..bolje od GTA IV po meni :) zabavna igra

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.11.2012 0:05 (trolljegeren).
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

zasto tumb down?Ja sam samo iznio svoje misljenje..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
trolljegeren kaže...

Pa i on je samo iznio svoje mišljenje, a to je da se ne slaže s tobom.

14 godina
trolljegeren kaže...

Meni se igra svida,sve super..bolje od GTA IV po meni :) zabavna igra

Ako se vec zalis sto ti je netko dao TD, onda si mogao   napisati argumente zasto ti je GTA bolji..

16 godina
neaktivan
trolljegeren kaže...

Zato što se nesmažem sa tvojim mišljenjem, i da si ga argumentirao bolje vjerojatno me nebi uvijerilo i opet bi ti dao td jer se nebi slagao. Što češ, okrutna sam osoba.

16 godina
Sleeping Dogs

Imam problem sa pokretanjem igre. Dođe mi do loading screena i samo se vrti onaj nekakav zmaj i pomiču se slike i na tome ostane. Čekao sam nekoliko minuta ali ništa. Koji skidao sam update 1.6 od nekih 7Gb i onda mi izbaci da je budha.dll trojan, pretpostavljam da me to koči. Jel se netko susretao s tim problemom? SKIDROW je verzija

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Riješavam se Sleeping Dogs-a za PC...Zainteresirani na PM se javite :)

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
16 godina
neaktivan
steve90 kaže...

Imam problem sa pokretanjem igre. Dođe mi do loading screena i samo se vrti onaj nekakav zmaj i pomiču se slike i na tome ostane. Čekao sam nekoliko minuta ali ništa. Koji skidao sam update 1.6 od nekih 7Gb i onda mi izbaci da je budha.dll trojan, pretpostavljam da me to koči. Jel se netko susretao s tim problemom? SKIDROW je verzija

Mislim da je neki crackfix to rješavao, možda je i nešto drugo.

16 godina
thuglife kaže...
steve90 kaže...

Mislim da je neki crackfix to rješavao, možda je i nešto drugo.

Ma ne znam ni sam koliko sam ih do sada isprobao. Skinem sinoć nekakav Repack s verzijom 1.7 i onim DLC-ovima, da mi se igra uopće neće pokrenuti. Ništa se ne događa kada kliknem na ikonu. Jel problem možda to što mi je izbacilo nekakav error kod instaliranja directx-a nakon instalacije igre?

13 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

Ima li ko Save (misije Gun Mission) tu sam stao...Rušao sam windowse pa sam zaboravio staviti save game na HDD...
HVALA 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

pozdrav ljudi

pri pokretanju igre izbaci mi bjeli prozor i dalje se vise nista ne desava..

dali je ko imao slicnih iskustva?koko to rijesiti?

hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

Mislim da je do cracka, ili fixa, tko će se sjetit više.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

krekiram igru,hocu je pokrenut i nista se ne desava kao da nisam nista pokretao..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Tompa123 kaže...

krekiram igru,hocu je pokrenut i nista se ne desava kao da nisam nista pokretao..

upali steam pa probaj onda

16 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

Kombiniraj verzije igre, krekova i fixova, eventualno će upaliti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

evo da napisem dojam o igri(tek sam je poceo igrat presao sam onu misiju kad policajce na igralistu okrenes i zavezes ih )kao prvo.mislio sam da ce mi igra raditi na low grafici no kad sam stavio na high sve bez lagga kad nisam spao sa stolce.

Ali igrica je pre pre zakon nikad nisam igro bolju priznajem :)

Zan klo van dam

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

Odlično za tebe ako ti je stvarno najbolja igra ikad, guštaj onda. Mada češ vidjeti da to nije baš tako kad splasnu prvotni dojmovi.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sleeping Dogs

evo,ja je igram i sviđa mi se, samo da riješe bugove kojih ima na pretek. Evo vam tutorial kako imati bilo koju žensku{#} :

=▲<
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice