Shogun 2: Total War

poruka: 365
|
čitano: 70.444
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Da, a i taj Rise je već izašo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai Video Preview

Jedva čekam ovo....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
4 0 hvala 3
15 godina
neaktivan

Ovo se kupuje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ovo mi djeluje fantastično! Općenito Shogun 2 + Rise Of The Samurai mi je najbolji Total War naslov, (igram ga od njegovog postanka, tj od prvog Shoguna koji je bio nešto neviđeno kada je izašao). Dizajn, a pogotovo art i muzika su savršenstvo!

Rise of the Samurai ima fantastičnu diplomaciju i kampanju! Jedino ima nešto manji broj jedinica, ali opet za jedan DLC sasvim dovoljno. Prerada kampanjske mape je stvarno odličan vizualni pomak koji će se naći i u ekspanziji.

Fall of the Samurai mi stvarno djeluje najbolje do sada; a i razlog je taj što ja u TW igrama volim kada ima baruta, (Napoleon mi je također bio vrhunski) tako da se veselim tim bitkama. Trenutno sam na sredini kampanje RotS te jedva čekam ovu ekspanziju

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Dvije slike iz Fall of the Samurai

odabir klana

Slika1 Slika2

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
1 0 hvala 3
15 godina

Ima Fall of the samurai LE na shopto.net za 18 funti! {#}

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast

0 0 hvala 0
17 godina

Fall of the Samurai - Chapter 3 video

Jao, šta će ovo biti dobro.....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.3.2012 19:45 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Samo da ga optimiziraju kak spada.

Biće super igrat s samurajima protiv pušaka i strojnica.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Izgleda dobro, no nisam nešto impresioniran, više iz subjektivnih razloga zbog toga što ne volim "razdoblje baruta" i industrijski napredak u Total War serijalu.

Izgleda da sam jedan od malobrojnih koji voli čistu makljažu prsa  o prsa sa mačevima, kopljima, konjica i sl.

Bez obzira na sve pohvalno je što serijal napreduje.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Preview:

Ovo će biti najbolji TW!! Ali ako volite barut, a meni je on odličan u TW naslovima... Pomorske bitke postaju nešto fantastično; gađanje artiljerijom sa brodova na kopno...... mrak film

Već je Rise of the Samurai napredovao naspram SHOGUN 2...

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.3.2012 12:32 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni neće bit najbolji TW, čisto zbog razloga što mi period nije baš poznat.

Dok recimo Rome Total War i Napoleon Total War su men najbolji TW.

BTW znam ovog dečka što govori na ovom videu s Total War Centra.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.3.2012 12:34 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Performanse bolje nego u Shogunu 2.

A tko je volio bitke u Empireu i Napoleonu ovdje će uživati!

A SHOGUN 2 je općenito bolji od prethodnika jer je AI napredovao kao i diplomacija..

Must have

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

I men se čini da FOTS radi bolje nego Shogun II. Valjda zato što Warscape engine ima problema s mele borbom, a tu će bit više pucanja a manje borbe prsa o prsa, pa možda i zato bolje radi. Jer i Empire i Napoleon kad dođe do bitke prsa o prsa jako fps padne, pogotovo u zumu ide i ispod 15 fps-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Shogun 2: Total War
Praetorian1 kaže...

I men se čini da FOTS radi bolje nego Shogun II. Valjda zato što Warscape engine ima problema s mele borbom, a tu će bit više pucanja a manje borbe prsa o prsa, pa možda i zato bolje radi. Jer i Empire i Napoleon kad dođe do bitke prsa o prsa jako fps padne, pogotovo u zumu ide i ispod 15 fps-a.

Ma to je sasvim normalno sa tim našim konfiguracijama. Igram Ultra/high, 2XAA, DX11 SM5 i igra radi fantastično. Naravno do zumiranja usred bitke akda je na ekranu mali milion jedinica, šta je i normalno!!

Niti neznam koliko sam puta zumiro za vrijeme bitke, može se prebrojat na prste jedne ruke!

A šta se tiče performansi to je rekao na preview videu da na istoj konfiguraciji FotS radi fluidnije!

ššššš - možda su u šumi
15 godina
neaktivan

Ma ni ja neigram baš s zumom, pogotovo je nemoguće zumirat ako igraš na hard ili verry hard. Jer onda baš moraš taktizirat, jer ti dok zumuraš već te netko flanka s konjicom ili sl. Ja zumiram uglavnom kad je bitka već gotova i dok su protivnici u bijegu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.3.2012 13:04 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Imam jedno pitanje koje je vezano uz rome total war. Tražio sam temu za ovu igru, ali su teme mrtve. Sigurno ima nekih koji su igrali rome{#}...

Zanima me kako s onim rimskim kućama napasti druge rimske kuće? Kaže kako nemam dovoljno population support-a ili tako nešto...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
akiv9999 kaže...

Imam jedno pitanje koje je vezano uz rome total war. Tražio sam temu za ovu igru, ali su teme mrtve. Sigurno ima nekih koji su igrali rome{#}...

Zanima me kako s onim rimskim kućama napasti druge rimske kuće? Kaže kako nemam dovoljno population support-a ili tako nešto...

Daj me podsjeti na što misliš kad kažeš "rimske kuće"?

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
17 godina
boxer kaže...
akiv9999 kaže...

Daj me podsjeti na što misliš kad kažeš "rimske kuće"?

U glavnoj kmpanji si prvi put kad igras mogao birati tri rimske porodice "rimske kuce" koje su drzale razlicite djelove imperije. Prvo se fokusiraj na osvajanje barbarskih regija, a poslje im uz pomoc diplomate mozes objavit rat raskinut trgovacke ugovore s njima.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
neaktivan

Evo, došao mi FOTS :)))

Я умираю, но не сдаюсь!
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Blago tebi, javi dojmove od igre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tsar kaže...

Evo, došao mi FOTS :)))

I ja bi......{#}{#}

ššššš - možda su u šumi
15 godina
neaktivan

Ja čekam dok igra dođe u Algoritam, odma naručujem kad stigne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Na TW Center forumima vidim da su pomorske bitke fantastične kao i bombardiranja sa mora..... Odmah sam vidio na onim trailerima da mi te pomorske bitke djeluju odlične....

Uglavnom i cijeli FotS je fantastičan kažu....

Joj jedva čekam nabavit ovo....

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.3.2012 20:12 (doktor1).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Još samo jedno pitanje... Kako promijenti strijelce u vojnike koji se bore mačevima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Shogun 2 10 Eura

Dodatak Rise of the Samurai 1,75 Eura

Akcija na steamu 75% smanjenje cijene... ovo se ne propušta pa čak i ako nisi neki zaljubljenik u strategije.

Edit: Prošla baka s kolačima  :(

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 0:03 (Vakaka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo, probao sam igru, jednostavno je fenoimenalna. {#}

Vrti se savršeno, izgleda super, ima jako puno noviteta.... još nisam niti vidio sve.

Evo, upravo sam igrao kopnenu bitku, napadao sam grad sa oko 1500 vojnika sa svojih 1100 i dva broda.

Igra je "izračunala" da su mi šanse slabe, ali sam pobijedio, jer ima toliko mogućnosti da se dobije bitka.

Od velike pomoći su mi bili brodovi (mogao sam dva puta zvati artiljeriju sa mora), ako i nisam uspio pobiti dosta njih (jer počnu bježat), bar sam ih dio istjerao iz grada. {#}

Igrao sam i jednu custom pomorsku bitku, stvarno je super.

Ima velik izbor brodova i municije za njih, ima fakat ogromnih brodova {#} ali najlijepši je prizor, kada uzmeš explosive shells i napraviš vatromet od tuđeg broda. {#}

Torpedo je super stvar također, samo brodovi koji ih nose su jako slabi, pa treba biti oprezan sa time, i znati kada iskoristiti.

Neznam što bi vam dalje pričao, loše mi to ide, pa sam zato uslikao stotinjak sličica, jer kako se kaže, slika govori 1000 riječi, pa pogledajte sami. {#}

***stavio sam ih u .rar, tak da downloadajte, raspakirajte i pogledeajte. {#}

FOTS_1_Screenshots

FOTS_2_Screenshots

(nije mi dalo da uploadam jedan .rar, pa sam rastavio na 2)

Я умираю, но не сдаюсь!
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 12:18 (Tsar).
Moj PC  
1 0 hvala 3
17 godina

Jao....ja još mjesec dana neću do toga!!! {#}

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
akiv9999 kaže...

Još samo jedno pitanje... Kako promijenti strijelce u vojnike koji se bore mačevima?

Ako sam te dobro razumio želiš da prestanu koristiti strijele i krenu u juriš odnosno koriste svoje mačeve. Samo odabereš jedinicu (strijelce, matchloke..) kojima želiš napast, tj. pretvoriti ih u melee vojnike i stisneš "F" i spremni su. ili pod njihovim mogucnostima imas za odabrat mislim da izgleda kao dva ukrštena mača. Naravno da će biti puno slabiji, ali nekad se mogu i obraniti  {#}

15 godina

Jel još netko dobio 5-GB update za običnog Shoguna 2?

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jesam ja. Velik je toliko zato što je Shgoun II dobio mape i još neke stvari iz Fall of the samuraja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice