Rust- MMO

poruka: 1.268
|
čitano: 159.522
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Rust- MMO
cropunk kaže...

e i ja bi trebao krevet kod zagija ako moze, u igri sam trenutno

edit

taman napravio nekakvu kucicu,skuzio sistem (promjenilo se bas) i spremao se u nabavku zivotinja da napravim krevet,i evo sad mi netko hoda oko kuce,cuju se koraci - mislim da mi je pametno ne izlazit van

- vec 15 min cujem hodanje, jel moguce da je ipak neka zivotinja ? cuje se par koraka ,pa tisina sec dve pa onda opet - manje vise isto sve.... nitko nis ne napada,kuca je drvo/kamen

Imas tih francuza ludih, stanu u zbunje graj tudje kuce pa se diraju. Jel se cuje i dahtanje ili samo ubrzano slajfanje?

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
12 godina
Bastardo kaže...
cropunk kaže...

edit

taman napravio nekakvu kucicu,skuzio sistem (promjenilo se bas) i spremao se u nabavku zivotinja da napravim krevet,i evo sad mi netko hoda oko kuce,cuju se koraci - mislim da mi je pametno ne izlazit van

- vec 15 min cujem hodanje, jel moguce da je ipak neka zivotinja ? cuje se par koraka ,pa tisina sec dve pa onda opet - manje vise isto sve.... nitko nis ne napada,kuca je drvo/kamen

Imas tih francuza ludih, stanu u zbunje graj tudje kuce pa se diraju. Jel se cuje i dahtanje ili samo ubrzano slajfanje?

ma ljudi fataju pokemone, čuo sam da je jedan Drkaću došao na vašu mapu

17 godina
cropunk kaže...

edit

dojdi na ts i dodaj me na steamu 

http://steamcommunity.com/profiles/76561197996777323/

16 godina
Rust- MMO

netko mozda je bio - mozda ga je pojeo pokemon ili zgazio kamion -

no evo ide polako. 8 lvl kuca napravljena rade se metalna vrata i lokoti na sifru - ok zasad stvarno. ubili me jedno 3 puta i na kraju odustao trckarao pokraj njegagol vidi da mi nemre kaj uzet. uglavnom ja sam pokraj tvornice ili sta vec to je

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Rust- MMO

eto sranja puca se - evo dodajem

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Rust- MMO

Eto i ja dosao kod Zagija, sad gologuz odoh spavat s kalasem i tomijem u rukama od loot run-a, doprinjeo sam tako sto sam razbio onima na brdu furnce da se jos vise naljute na vas! 

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Eto i ja dosao kod Zagija, sad gologuz odoh spavat s kalasem i tomijem u rukama od loot run-a, doprinjeo sam tako sto sam razbio onima na brdu furnce da se jos vise naljute na vas! 

ima ta ekipa na brdu, onda ima ekipa pored njih, i njima smo se zamjerili i onda sam ja dodatno ovima nama na brdu iza ledja ubio miniona koji je skupljao kamenje preblizu nama :)

13 godina
Bastardo kaže...
D3ViL kaže...

ima ta ekipa na brdu, onda ima ekipa pored njih, i njima smo se zamjerili i onda sam ja dodatno ovima nama na brdu iza ledja ubio miniona koji je skupljao kamenje preblizu nama :)

zvekno sam im ja dva miniona sta su nam stavljali sleeping mat iza pecine, ali sam se u pravom hrvatskom duhu nasladivao pa su nam obecali osvetu , a onog bogeca sta sam mu izbio oko sa strijelom na strazarnici ni ne spominjem. uspjeli smo u jedno popodne okrenut pola servera protiv nas, bit ce zanimljivo..

14 godina
neaktivan
Do petka nam treba 100k drva. Tak da kad newman lupi 20 mozemo zidove okacit oko baze i stavit armored vrata. Ovi gore bi nas mogli probat lupit za vikend.
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Sale_ds kaže...
Do petka nam treba 100k drva. Tak da kad newman lupi 20 mozemo zidove okacit oko baze i stavit armored vrata. Ovi gore bi nas mogli probat lupit za vikend.

Budem ja danas skupio drva, oce te zidove stavit i oko zagijeve kuce?

battletag:MasnaKrvavic#2275
14 godina
neaktivan
Yep. Tam nece trebat puno. Mozda vam naguram i large furnance nekak. Nije bas zahvalna lokacija jer se moze s kamenja skakat nutra.
17 godina

Danas mozete do level 18 potegnut i napravit ammo za kalasnjikove jer je thompson zesce smece.
Budem prije spavanja skocil do sfere i kolodvora da na brzaka dignem osamnaesti level a sutra onda dingam dvadesetku.
Od danas igram ko golac sa luk i strijelom.

Ovaj vikend sam free i do nedjelje na vecer sam 25. Napravili budemo explosive charges i idemo od brda do brda rusit ili okupirat kuce.

Citam o sleeping bag limitu, pa mi te vrece ne koristimo dobro. Moramo svi imat po jednu vrecu kraj svake bitnije lokacije.

Danas idem stavit jos tri vrece, jednu na airfield ili kraj njega, jednu do sfere i jednu tam kod zeljeznice.

Kad wajpaju igru napravil budem sve drukcije i pametnije.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.7.2016 8:26 (NEW_MAN).
17 godina
dado16 kaže...
Sale_ds kaže...

Budem ja danas skupio drva, oce te zidove stavit i oko zagijeve kuce?

Kad skupimo dovoljno drva onda ogradimo pola svemira ako treba, zagijev bunker i onu pecinu s druge strane.

12 godina
neaktivan
Rust- MMO

Nista, onda sljedeci plan ... danas golotinja, sjekira, kramp, luk i gas po drvo! Moglo bi biti zanimljivo!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ja sam vam reko di treba imat vrece al mene nitko ne slusa. I to prvi dan :P
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...

Ne talasaj! Mogao si ponovit! :)

16 godina
Treba mine sto prije otkrit te one francuze okruzit sa minama i sam cekat dok ne nagaze
17 godina
Sale_ds kaže...

Ne znam ja nist, imas transkripte?

Sve pet, nubeki smo i ucimo. Naucio sam da je sleeping bag savrseno sredstvo transporta za potrebe levelinga. Imal sam jednu vrecu koju sam tako koristio ali kraj one jadne elektrane. Sfera i kolodvor su zlatne koke.

Kad nam obrisu likove ima da kampiram kraj sfere i kolodvora, ono opce ne budem kopal, cjepal drva, nista. Samo bacve i kopanje po smecu.

16 godina
NEW_MAN kaže...
Sale_ds kaže...

Ne znam ja nist, imas transkripte?

Sve pet, nubeki smo i ucimo. Naucio sam da je sleeping bag savrseno sredstvo transporta za potrebe levelinga. Imal sam jednu vrecu koju sam tako koristio ali kraj one jadne elektrane. Sfera i kolodvor su zlatne koke.

Kad nam obrisu likove ima da kampiram kraj sfere i kolodvora, ono opce ne budem kopal, cjepal drva, nista. Samo bacve i kopanje po smecu.

Bilo bi zgodno bazu napravit oko sfere :), sam najvjerojatnije bi bila makljaza stalno

14 godina
neaktivan
Prva baza nam je bila blizu sfere pa su nas prvi rejdali. Ali sada, posto nas ima ovoliko mislim da nebi bio problem. Cak i ogradit onu malu kucicu ako ima koja u blizini xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
Prva baza nam je bila blizu sfere pa su nas prvi rejdali. Ali sada, posto nas ima ovoliko mislim da nebi bio problem. Cak i ogradit onu malu kucicu ako ima koja u blizini xD

Sale ne lupetat bzvz  nego konkretan plan! Promoviran si u generala i molim te da se tako ponasas!

Newman je postao sekretar komunikacija a ja cu ko Göbbels preuzeti titulu Reich Minister of Propaganda.

14 godina
neaktivan
Ja vec radim na dizajnu za 10+ man bazu. Veliki loot room, soba za odmor, dvoriste za rekreaciju i turnire u macevanju, hostel i naravno birtija u skopu pecenjare :D.

Pokusat cu izvest i neki super honeycomb dizajn..

Mislim da ce pol milje kamena bit dosta +/- lol
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
Ja vec radim na dizajnu za 10+ man bazu. Veliki loot room, soba za odmor, dvoriste za rekreaciju i turnire u macevanju, hostel i naravno birtija u skopu pecenjare :D.

Mi imamo one 2 baze odakle su nas napadali zadnja 2 dana ... newman treba stici na explosive level pa da vidis akcije ...

16 godina
Sale_ds kaže...

Ako trebas pomoc javi, da idemo rudarit

14 godina
neaktivan
Ma to nakon reseta. Sada se ne isplati. Ovo cemo samo dodatno utvrdit i ko ga jebe..
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
samo pitanje sto se tice rudarenja, jer vidim da samo vas par je u glavnoj bazi dok mi svi koji cijepamo i rudarimo nosim kod zagija u skrinje, koje se kasnije prenose kod vas u bazu.... Kojoj mi nemamo pristup, pa je malo ovaj smijesno da rudarimo ko budale a da ipak nemamo pristup tom resursu ako zelimo nesto izgraditi, to je jedino kaj mi upalo u oko, ili da svi izgradimo kuce pokraj glavne pa da si trpam u chest tamo resurse koje mogu koristiti ukoliko mi nekaj zatreba
17 godina
Ma trebamo se dogovorit da vam damo lozinku za glavnu bazu i da preselite k nama. Ovo ovak da su jedni tu a drugi tam je malo pederski ali iz razloga da vidimo ako ste normalni ljudi ili ne.
Po meni ste super i ako ovi nemaju nist protiv onda bi vas pustili u kucu.
Ako mislite da treba onda mozete ogranicit ulaz do odredenih prostorija ali ja bi da ekipa bude s nama nutra u glavnoj bazi.
Stavite drugu loziku na ormar da nemogu preuzet bazu i stavi drugu lozinku na spremiste sa barutom i sumporom.
Bedara je kaj nam bude baza premala LOL, ali zato nakon wajpa idemo odma u megalomanski projekt izgradnje cudovisne baze za deset ljudi koja bude honeycomb bunker svih bunkera.
12 godina
neaktivan
dado16 kaže...
samo pitanje sto se tice rudarenja, jer vidim da samo vas par je u glavnoj bazi dok mi svi koji cijepamo i rudarimo nosim kod zagija u skrinje, koje se kasnije prenose kod vas u bazu.... Kojoj mi nemamo pristup, pa je malo ovaj smijesno da rudarimo ko budale a da ipak nemamo pristup tom resursu ako zelimo nesto izgraditi, to je jedino kaj mi upalo u oko, ili da svi izgradimo kuce pokraj glavne pa da si trpam u chest tamo resurse koje mogu koristiti ukoliko mi nekaj zatreba

Niti ja niti Sale niti ostale nose materijal iz Zagijeve kuce. Cijela je kuca sagradjena izvana nasim materijalom iz glavne baze a unutrasnji drveni dijelovi su upgradeani kamenom iz Zagijeve kuce. Od svojih materijala sam vam napravio furnace i stavio ga gore i u njemu ispekao vasu rudu i zamjenio zadnja drvena vrata u kuci s metalnima. Osim tij jednih metalnih vrata, ostala cetvera metalna vrata i svih 5 code lockova su napravljeni - pogadjas - nasim materijalom. U sinocnjem trcanju s nama je ekipa iz zagijeve baze nasla bolt i jos sam im donirao jedan ak47. Nitko vas ne izrabljuje i glupo mi je da se uopce netko tako osjeca nakon sto je uletio u super zrihtanu kucu, dobio sigurnost, sanduke, vrecu, furnace, oruzje ...

Sto se gradnje tice - gradit moze tko god hoce s onim sto si je priskrbio. Mi smo se u glavnoj bazi tako organizirali da sve sto nadjemo ili pofarmamo vucemo na jedno mjesto i onda se od toga nasa baza prosiruje i utvrdjuje. Sto se mene tice, mogu se i Zagijevci tako medju sobom organizirati. Jedino ne zelim da se gradi preblizu nasoj bazi jer je zagi digao prvu kucicu tako da sad svaki napadac ode iza te kucice i to koristi kao skloniste a nitko nema volje otici zatuci kamenu kucu ...

12 godina
Bastardo kaže...
....

16 godina
Bastardo kaže...
dado16 kaže...

Niti ja niti Sale niti ostale nose materijal iz Zagijeve kuce. Cijela je kuca sagradjena izvana nasim materijalom iz glavne baze a unutrasnji drveni dijelovi su upgradeani kamenom iz Zagijeve kuce. Od svojih materijala sam vam napravio furnace i stavio ga gore i u njemu ispekao vasu rudu i zamjenio zadnja drvena vrata u kuci s metalnima. Osim tij jednih metalnih vrata, ostala cetvera metalna vrata i svih 5 code lockova su napravljeni - pogadjas - nasim materijalom. U sinocnjem trcanju s nama je ekipa iz zagijeve baze nasla bolt i jos sam im donirao jedan ak47. Nitko vas ne izrabljuje i glupo mi je da se uopce netko tako osjeca nakon sto je uletio u super zrihtanu kucu, dobio sigurnost, sanduke, vrecu, furnace, oruzje ...

Sto se gradnje tice - gradit moze tko god hoce s onim sto si je priskrbio. Mi smo se u glavnoj bazi tako organizirali da sve sto nadjemo ili pofarmamo vucemo na jedno mjesto i onda se od toga nasa baza prosiruje i utvrdjuje. Sto se mene tice, mogu se i Zagijevci tako medju sobom organizirati. Jedino ne zelim da se gradi preblizu nasoj bazi jer je zagi digao prvu kucicu tako da sad svaki napadac ode iza te kucice i to koristi kao skloniste a nitko nema volje otici zatuci kamenu kucu ...

Upravo to ja zelim, ovako se dijelimo na dve ekipe, no ok, budemo se onda mi  stanari zagija dogovorili

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice