Rust- MMO

poruka: 1.268
|
čitano: 159.777
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Rust- MMO
dado16 kaže...
Bastardo kaže...
dado16 kaže...
samo pitanje sto se tice rudarenja, jer vidim da samo vas par je u glavnoj bazi dok mi svi koji cijepamo i rudarimo nosim kod zagija u skrinje, koje se kasnije prenose kod vas u bazu.... Kojoj mi nemamo pristup, pa je malo ovaj smijesno da rudarimo ko budale a da ipak nemamo pristup tom resursu ako zelimo nesto izgraditi, to je jedino kaj mi upalo u oko, ili da svi izgradimo kuce pokraj glavne pa da si trpam u chest tamo resurse koje mogu koristiti ukoliko mi nekaj zatreba

Niti ja niti Sale niti ostale nose materijal iz Zagijeve kuce. Cijela je kuca sagradjena izvana nasim materijalom iz glavne baze a unutrasnji drveni dijelovi su upgradeani kamenom iz Zagijeve kuce. Od svojih materijala sam vam napravio furnace i stavio ga gore i u njemu ispekao vasu rudu i zamjenio zadnja drvena vrata u kuci s metalnima. Osim tij jednih metalnih vrata, ostala cetvera metalna vrata i svih 5 code lockova su napravljeni - pogadjas - nasim materijalom. U sinocnjem trcanju s nama je ekipa iz zagijeve baze nasla bolt i jos sam im donirao jedan ak47. Nitko vas ne izrabljuje i glupo mi je da se uopce netko tako osjeca nakon sto je uletio u super zrihtanu kucu, dobio sigurnost, sanduke, vrecu, furnace, oruzje ...

Sto se gradnje tice - gradit moze tko god hoce s onim sto si je priskrbio. Mi smo se u glavnoj bazi tako organizirali da sve sto nadjemo ili pofarmamo vucemo na jedno mjesto i onda se od toga nasa baza prosiruje i utvrdjuje. Sto se mene tice, mogu se i Zagijevci tako medju sobom organizirati. Jedino ne zelim da se gradi preblizu nasoj bazi jer je zagi digao prvu kucicu tako da sad svaki napadac ode iza te kucice i to koristi kao skloniste a nitko nema volje otici zatuci kamenu kucu ...

Upravo to ja zelim, ovako se dijelimo na dve ekipe, no ok, budemo se onda mi  stanari zagija dogovorili

NHF ali otkud ja znam tko si i kakav si? Zagi je super simpa tip al decko ne zna zatvarat vrata za sobom. Okrenuo je zidove naopako. I nas 6 je utuklo sate i sate nakon wipea da dignemo to sto imamo i onda uleti netko tko igru ima par dana, ostavi otvorena vrata i udju kerovi francuski i sve nam rasture. Znam da to Spelac, Newman, Sale, Sync i Skwiki nece napraviti jer s njima igram vec danima. Za tebe i sve ostale koji dodju to ne znam (zapravo lazem, D3vil je prekaljena rust kvrga, to se odmah vidjelo, taj ce zatvarat vrata). Zato je ideja bila ne da nikog odjebemo nego da mu damo priliku da se malo izvjezba i pokaze da moze vuc svoj teret a ne da bude teret drugima. Odatle kuca pored nas i ova uzajamna veza. Pazi sad, loot nam je visoko gore. Zamisli njubeka koji cuje heli vani i dodje na ideju da se popne na krov i gadja pipeicom ili lukom na njega. I takav netko nas moze stajati pola baze i svog loota. U nasu bazu ne ide nitko za kog nismo sigurni da zna igrati. Od svega vidjenog do sada, devil udovoljava nacinu igranja stanara glavne baze.

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
16 godina
Bastardo kaže...
dado16 kaže...
Bastardo kaže...
dado16 kaže...
samo pitanje sto se tice rudarenja, jer vidim da samo vas par je u glavnoj bazi dok mi svi koji cijepamo i rudarimo nosim kod zagija u skrinje, koje se kasnije prenose kod vas u bazu.... Kojoj mi nemamo pristup, pa je malo ovaj smijesno da rudarimo ko budale a da ipak nemamo pristup tom resursu ako zelimo nesto izgraditi, to je jedino kaj mi upalo u oko, ili da svi izgradimo kuce pokraj glavne pa da si trpam u chest tamo resurse koje mogu koristiti ukoliko mi nekaj zatreba

Niti ja niti Sale niti ostale nose materijal iz Zagijeve kuce. Cijela je kuca sagradjena izvana nasim materijalom iz glavne baze a unutrasnji drveni dijelovi su upgradeani kamenom iz Zagijeve kuce. Od svojih materijala sam vam napravio furnace i stavio ga gore i u njemu ispekao vasu rudu i zamjenio zadnja drvena vrata u kuci s metalnima. Osim tij jednih metalnih vrata, ostala cetvera metalna vrata i svih 5 code lockova su napravljeni - pogadjas - nasim materijalom. U sinocnjem trcanju s nama je ekipa iz zagijeve baze nasla bolt i jos sam im donirao jedan ak47. Nitko vas ne izrabljuje i glupo mi je da se uopce netko tako osjeca nakon sto je uletio u super zrihtanu kucu, dobio sigurnost, sanduke, vrecu, furnace, oruzje ...

Sto se gradnje tice - gradit moze tko god hoce s onim sto si je priskrbio. Mi smo se u glavnoj bazi tako organizirali da sve sto nadjemo ili pofarmamo vucemo na jedno mjesto i onda se od toga nasa baza prosiruje i utvrdjuje. Sto se mene tice, mogu se i Zagijevci tako medju sobom organizirati. Jedino ne zelim da se gradi preblizu nasoj bazi jer je zagi digao prvu kucicu tako da sad svaki napadac ode iza te kucice i to koristi kao skloniste a nitko nema volje otici zatuci kamenu kucu ...

Upravo to ja zelim, ovako se dijelimo na dve ekipe, no ok, budemo se onda mi  stanari zagija dogovorili

NHF ali otkud ja znam tko si i kakav si? Zagi je super simpa tip al decko ne zna zatvarat vrata za sobom. Okrenuo je zidove naopako. I nas 6 je utuklo sate i sate nakon wipea da dignemo to sto imamo i onda uleti netko tko igru ima par dana, ostavi otvorena vrata i udju kerovi francuski i sve nam rasture. Znam da to Spelac, Newman, Sale, Sync i Skwiki nece napraviti jer s njima igram vec danima. Za tebe i sve ostale koji dodju to ne znam (zapravo lazem, D3vil je prekaljena rust kvrga, to se odmah vidjelo, taj ce zatvarat vrata). Zato je ideja bila ne da nikog odjebemo nego da mu damo priliku da se malo izvjezba i pokaze da moze vuc svoj teret a ne da bude teret drugima. Odatle kuca pored nas i ova uzajamna veza. Pazi sad, loot nam je visoko gore. Zamisli njubeka koji cuje heli vani i dodje na ideju da se popne na krov i gadja pipeicom ili lukom na njega. I takav netko nas moze stajati pola baze i svog loota. U nasu bazu ne ide nitko za kog nismo sigurni da zna igrati. Od svega vidjenog do sada, devil udovoljava nacinu igranja stanara glavne baze.

Kuzim vas sve oko novih i to, mozda sam ja malo zahtjevan posto igram igru jos od pocetne bete kad su bili zombiji pa mi mal ovo sporo dokazivanje :) , nema frke kad vam se uvucemo pod kozu vald cemo zasluziti invite u vašu bazu

battletag:MasnaKrvavic#2275
17 godina
Igramo se i kak ljudi dolaze te savladaju gradivo nek se prebace k nama. Meni je njihova kucica bas fora jer nije komplicirana zgrada i blizu resursa.
Trenutno mi po glavi ide kad ce vise taj wipe da idemo svi skupa od nule, da gradimo pentagon i rasturamo po susjedstvu. Moram pitat ona tri frenda koja je shema budu kupovali ili ne i da dam jednom od njih koji ima slab komp da proba ako moze igrat.
17 godina

Posto igram igru od proslog cetvrtka jos nikad nisam gradio. Mislim da si budem sagradil neku 4x4 vikendicu negdi u nekoj vukojebini cisto za probu.

Inace ima na youtube video kako izgradit kucu koju je nemoguce srusit sa raketama. Igra ima bug gdi ako se zidovi preklapaju ne mozes probit zid bez exploziva.

Ovak ali bi napravil mrvicu vecu u sirinu ako ide da radius bude mrvicu veci.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.7.2016 14:06 (NEW_MAN).
14 godina
neaktivan
Taj build sam vidio cim je izaso i odmah da ti velim ja to nebum gradio jer nije fora. Hocu da me mogu rejdat, hocu branit bazu i hocu vidjet di jebgreska bila i kak su dosli do loota. Zato svaku i gradim s dobrom obranom. Jedino je pederski offline raid, a protiv tog nemres nis jedino da gradit tu zglitchanu bazu..

Al zato offline raidam i ja jer to svi rade...
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
NEW_MAN kaže...

Posto igram igru od proslog cetvrtka jos nikad nisam gradio. Mislim da si budem sagradil neku 4x4 vikendicu negdi u nekoj vukojebini cisto za probu.

Inace ima na youtube video kako izgradit kucu koju je nemoguce srusit sa raketama. Igra ima bug gdi ako se zidovi preklapaju ne mozes probit zid bez exploziva.

Ovak ali bi napravil mrvicu vecu u sirinu ako ide da radius bude mrvicu veci.

trebalo bi cik cak raditi zidove i to pune....i onda nakon toga idu prostorije, mislim da ovako nekako samo puno vece treba

15 godina
NEW_MAN kaže...
Igramo se i kak ljudi dolaze te savladaju gradivo nek se prebace k nama. Meni je njihova kucica bas fora jer nije komplicirana zgrada i blizu resursa.
Trenutno mi po glavi ide kad ce vise taj wipe da idemo svi skupa od nule, da gradimo pentagon i rasturamo po susjedstvu. Moram pitat ona tri frenda koja je shema budu kupovali ili ne i da dam jednom od njih koji ima slab komp da proba ako moze igrat.

Dobra vodilja bi vam mogla biti i vrijeme u satima provedenu u igri koja je javna informacija ako ste prijatelji. Naravno da broj sati nije sve i da je nekome i 50 sati dosta da pohvata masu toga dok nekome mozda treba preko 200sati ali je dobra informacija za pocetak.

live and let live
17 godina
Nakon dvije tri veceri zajedno sve se vidi iz aviona. Jucer i prekjucer smo se druzili i ekipa je super.
16 godina
NEW_MAN kaže...
Nakon dvije tri veceri zajedno sve se vidi iz aviona. Jucer i prekjucer smo se druzili i ekipa je super.

Tek sam se jucer druzio al slazem se, svi ste super i dobar humor imate

14 godina
neaktivan
Pustite vi gradnju meni. Mislim da sam sa 700 sati gradenja najkvalificiraniji tu :P. A da ne spominjem ostale base building igre. Nema koju nemam xD. Ovisnost sta ces..
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
E da...i sigurno jos stotinjak sati u fortify-u lol
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
Pustite vi gradnju meni. Mislim da sam sa 700 sati gradenja najkvalificiraniji tu :P. A da ne spominjem ostale base building igre. Nema koju nemam xD. Ovisnost sta ces..

Nemam nista protiv generale! Ja sam tek na 112 sati :)

12 godina
neaktivan
Rust- MMO

Jao kako mi se sada igra ...

Malo se educiram po youtubeu i jedva cekam da zapalim doma :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jebem ti sunce. Ima da mene zaposlis tam..vec mi je dost gledanja u volan osam sati lol
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
Jebem ti sunce. Ima da mene zaposlis tam..vec mi je dost gledanja u volan osam sati lol

E vidis, ja buljim 9 sati u 3 monitora, onda doma buljim u jedan monitor jos par sati :)

13 godina
Bastardo kaže...
dado16 kaže...

vidio sam ja cim si se spojio na teamspeak da volis pojest, popit i na žensko zagalamit.

12 godina
neaktivan
Rust- MMO

Volim sve sto vole mladi

turi, turi pa izvadi :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Bastardo kaže...

Volim sve sto vole mladi

igra kolo na livadi..

nego vidim da dado16 planira drzavni udar, da se odma izjasnim da ne podrzavam njegovu politiku i podupirem uvodenje smrtne kazne.

meni je villa el zaginjo skroz comfy, samo cu trebat stavit dva tri kofera jos jer brzo napunim sve s resursama pa moram gnjavit new mana da prebacuje stalno.

12 godina
neaktivan
neznalica90 kaže...
Bastardo kaže...

Volim sve sto vole mladi

igra kolo na livadi..

nego vidim da dado16 planira drzavni udar, da se odma izjasnim da ne podrzavam njegovu politiku i podupirem uvodenje smrtne kazne.

meni je villa el zaginjo skroz comfy, samo cu trebat stavit dva tri kofera jos jer brzo napunim sve s resursama pa moram gnjavit new mana da prebacuje stalno.

craftaj, upgradeaj, napravi drugu kucicu iza kuce ... topi metale i sumpor ... vjezba je majka savrsenstva!

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.7.2016 16:53 (Bastardo).
13 godina
Bastardo kaže...
neznalica90 kaže...
Bastardo kaže...

craftaj, upgradeaj, napravi drugu kucicu iza kuce ... topi metale i sumpor ... vjezba je majka savrsenstva!

jel? a zasto onda njumanov avatar jos uvijek ima najmanjeg pimpeka na serveru!?

12 godina
neaktivan
neznalica90 kaže...
Bastardo kaže...
neznalica90 kaže...
Bastardo kaže...

jel? a zasto onda njumanov avatar jos uvijek ima najmanjeg pimpeka na serveru!?

nije dovoljno vjezbao natezanje pimpeka! Eto!

14 godina
Rust- MMO

Ovakvu zamku bismo mogli složiti kod mene 

u potkrovlju. Bila bi idealna za zajebavanje francuza 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Rust- MMO

Evo vam nekaj zanimljivo :P

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Sale_ds kaže...

malo mi se stvrdnuo moram priznat, gud job.

16 godina
Rust- MMO

nabijem te zabare,provalio mi netko u kucu i naravno pokrao sve stvari,sreio vrece i ubio me... srusili mi dva zida ,cak je i dugo trajalo xd

nego di ste ekipa kome da se javim da doletim...(ispraksirao sam se ovako solo)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...

Ahahahahahahahahahaha, genijalno !!! Zamisli da se ovima iznad nas uvucemo u bazu :)

15 godina
Rust- MMO

TS info? kao deda sam 20minuta pregledavam stranice i ne mogu naći info.

live and let live
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Bastardo kaže...

A vi imate avayu

14 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

TS info? kao deda sam 20minuta pregledavam stranice i ne mogu naći info.

nl.clanwarz.com:1177
pass je W3llc0m3

12 godina
neaktivan
dado16 kaže...
Bastardo kaže...

A vi imate avayu

Aha ... super sustav. Ako ne brijes na UC djir, onda je ludnica.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice