Niti ja niti Sale niti ostale nose materijal iz Zagijeve kuce. Cijela je kuca sagradjena izvana nasim materijalom iz glavne baze a unutrasnji drveni dijelovi su upgradeani kamenom iz Zagijeve kuce. Od svojih materijala sam vam napravio furnace i stavio ga gore i u njemu ispekao vasu rudu i zamjenio zadnja drvena vrata u kuci s metalnima. Osim tij jednih metalnih vrata, ostala cetvera metalna vrata i svih 5 code lockova su napravljeni - pogadjas - nasim materijalom. U sinocnjem trcanju s nama je ekipa iz zagijeve baze nasla bolt i jos sam im donirao jedan ak47. Nitko vas ne izrabljuje i glupo mi je da se uopce netko tako osjeca nakon sto je uletio u super zrihtanu kucu, dobio sigurnost, sanduke, vrecu, furnace, oruzje ...
Sto se gradnje tice - gradit moze tko god hoce s onim sto si je priskrbio. Mi smo se u glavnoj bazi tako organizirali da sve sto nadjemo ili pofarmamo vucemo na jedno mjesto i onda se od toga nasa baza prosiruje i utvrdjuje. Sto se mene tice, mogu se i Zagijevci tako medju sobom organizirati. Jedino ne zelim da se gradi preblizu nasoj bazi jer je zagi digao prvu kucicu tako da sad svaki napadac ode iza te kucice i to koristi kao skloniste a nitko nema volje otici zatuci kamenu kucu ...
Upravo to ja zelim, ovako se dijelimo na dve ekipe, no ok, budemo se onda mi stanari zagija dogovorili
NHF ali otkud ja znam tko si i kakav si? Zagi je super simpa tip al decko ne zna zatvarat vrata za sobom. Okrenuo je zidove naopako. I nas 6 je utuklo sate i sate nakon wipea da dignemo to sto imamo i onda uleti netko tko igru ima par dana, ostavi otvorena vrata i udju kerovi francuski i sve nam rasture. Znam da to Spelac, Newman, Sale, Sync i Skwiki nece napraviti jer s njima igram vec danima. Za tebe i sve ostale koji dodju to ne znam (zapravo lazem, D3vil je prekaljena rust kvrga, to se odmah vidjelo, taj ce zatvarat vrata). Zato je ideja bila ne da nikog odjebemo nego da mu damo priliku da se malo izvjezba i pokaze da moze vuc svoj teret a ne da bude teret drugima. Odatle kuca pored nas i ova uzajamna veza. Pazi sad, loot nam je visoko gore. Zamisli njubeka koji cuje heli vani i dodje na ideju da se popne na krov i gadja pipeicom ili lukom na njega. I takav netko nas moze stajati pola baze i svog loota. U nasu bazu ne ide nitko za kog nismo sigurni da zna igrati. Od svega vidjenog do sada, devil udovoljava nacinu igranja stanara glavne baze.