Kupio sam jučer Rust jer mi se igra neki survival game, a trenutno ne mogu dati više love za Day-Z ili H1Z1.
Uglavnom, razočaran sam. Jučer navečer nisam uspio igrati uopće jer je loading time na server toliko dug da sam mislio da nešto nije u redu sa laptopom ili internetom. Danas sam ipak imao malo više živaca pa sam ostavio neka se učita server i nakon 10 min se napokon učitao. A nakon toga, ponovo razočarenje. Igra je užasno neoptimizirana. Moj laptop nije neka brutalna pila, ali ovo je pre jadno. FPS je jedva 15-20, kada pada kiša ni tolko, a igra izgleda očajno na najnižim detaljima.
Realno ti imas ogroman bottleneck di ti je razina kvalitete CPU a i GPU a u najmanju ruku dupla. Sve MMO i Online igre prvenstveno traze dobar CPU.
Osobno dok sam imao Dual Core i Bottleneck sve su mi online igre imale lag ili su imale drop fps, dok se to s 4core CPU om sve promjenilo.
Mislim da glavni razlog sto imas los FPS je prventsveno CPU, ostatak vjerujem da bih ti lagano podnio RUST ali CPU definitivno NE.
--Sam razmisljam da uzmem RUST i zbilja sam u nedoumici stim, po nekom view u vise mi se svidja igra nego H1Z1 koji ce u dogledno vrijeme biti i FTP. S obzirom da mi se zbilja dopao i Unturned mislim da bih i RUST. Malo me buni Early access koji i dalje traje nakon 2 godine kao i to kako bih to moj PC podnio ( primjer medium 28+ fps neki optimalni uvjeti. )