Rust- MMO

poruka: 1.268
|
čitano: 158.714
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Rust- MMO
Bruner kaže...

Kupio sam jučer Rust jer mi se igra neki survival game, a trenutno ne mogu dati više love za Day-Z ili H1Z1.

Uglavnom, razočaran sam. Jučer navečer nisam uspio igrati uopće jer je loading time na server toliko dug da sam mislio da nešto nije u redu sa laptopom ili internetom. Danas sam ipak imao malo više živaca pa sam ostavio neka se učita server i nakon 10 min se napokon učitao. A nakon toga, ponovo razočarenje. Igra je užasno neoptimizirana. Moj laptop nije neka brutalna pila, ali ovo je pre jadno. FPS je jedva 15-20, kada pada kiša ni tolko, a igra izgleda očajno na najnižim detaljima.

Realno ti imas ogroman bottleneck di ti je razina kvalitete CPU a i GPU a u najmanju ruku dupla.  Sve MMO i Online igre prvenstveno traze dobar CPU.

Osobno dok sam imao Dual Core i Bottleneck sve su mi online igre imale lag ili su imale drop fps, dok se to s 4core CPU om sve promjenilo. 

Mislim da glavni razlog sto imas los FPS je prventsveno CPU, ostatak vjerujem da bih ti lagano podnio RUST ali CPU definitivno NE.

--Sam razmisljam da uzmem RUST i zbilja sam u nedoumici stim, po nekom view u vise mi se svidja igra nego H1Z1 koji ce u dogledno vrijeme biti i FTP. S obzirom da mi se zbilja dopao i Unturned mislim da bih i RUST. Malo me buni Early access koji i dalje traje nakon 2 godine kao i to kako bih to moj PC podnio ( primjer medium 28+ fps neki optimalni uvjeti. )

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.12.2015 10:12 (L1nNk).
11 godina
Rust- MMO

@Roko567

Ne igram na prastaroj konfi. Igram na laptopu čije su komponente novije generacije nego one u tvojem PC-u, iako to nema nikakve veze, ali kad me već načinješ...
Isto tako sam rekao da sam svjestan toga da nemam neku "pilu" od laptopa, ali ako mogu pokretat WoT, BF3 i sl. na srednjim do visokim detaljima sa vrlo stabilnim FPS-om, onda bi bilo za očekivati da će se i Rust vrtit budući da su im requirementsi tu nedje (overall gledano).

Nije mi jasno kako je to moguće da je od 11.12.2013. pa do sada (30.12.2015.) prošlo samo godinu dana. Čudna mi je to neka matematika. Al dobro, šalu na stranu, znam što si htio reći. Mislim da sam pročitao negdje da je development igre bio u jednom trenutku zaustavljen jer su vjerojatno otišli u krivom smjeru sa razvojem pa su shvatili da tako dalje neće ići i nakon toga počeli raditi igru skroz od početka. Ok, nema problema, mali su razvojni tim, nisu predvidjeli neke stvari i dogodilo se, nikome ništa. Ali da nakon nečeg takvog oni opet nakon godine i nešto dana nisu uspjeli napraviti relativno igrivu igru (što se optimizacije tiće) to je onda sramotno i bezobrazno. Neka kaže tko što hoće, ali to je činjenica. Razumio bi da se ovdje radi o Witcheru 3, Falloutu 4 ili nećem sličnom, ali ovo je zbilja...ne znam više ni što da kažem.

Istina, igrači nemaju puno veze sa kvalitetom igre, ali to je bilo nešto što je na mene ostavilo iznimno loš prvi utisak pa sam to spomenuo.

Na kraju, ono gore nije bio moj "review", iako ga je kolega forumaš @quickr tako nazvao jer ga je vjerojatno on tako shvatio. Meni je svejedno.
I da, igru sam igrao svega 5 min, zato mi i nisu htjeli dati refund na steamu. Ipak je to daleko iznad granice od 2h.

P.S Nemam ništa protiv tebe i sve što sam gore rekao ide na sramotu developera, a ne na sramotu tebe. Ti si samo igrač ko i svi mi drugi i ne utječeš na ništa, ali kad si već zapeo za mene, onda ću i ja reći svoje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.12.2015 10:21 (Bruner).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

Ja na konfi iz Moj PC igram na ~80 fps-a, nekad padne i do 60 ali skoro pa nikad ispod.

Loading time mi traje max. 3-4 minute. (najčešće puno brže)

Igrači nemaju veze sa kvalitetom igre. Tražiš survival igru a kenjaš kad te ubiju? O čemu pričamo?
Na igri rade malo dulje od godinu dana. Igra je više nego igriva, nema bitnijih glitcheva i updateovi izlaze svaki tjedan. 

Igraš na prastaroj konfi i očekuješ dobar fps, grintaš jer te ubiju u pvp igri i žališ se da je igra neigriva, a igrao si možda 5 min sudeći po tvom "reviewu". Svaka čast majstore

White Knight detected.

Samo jedna sitnica: PVPUbijanje lika koji se tak spawnao, to bi se zvalo spawn campanje u klasičnom smislu, i to rade idioti i loši igrači.

14 godina
neaktivan
Sry al ti Bruneru pricas gluposti. Facepunch je jedini studio koji je priveo igru kraju i napravio dobar posao. Igra vec sada odlicno radi, a jos nisu ni stigli do faze poliranja. I to kaj tebi bf3 radi ne znaci apsolutno nista jer je izasao prije 4 godine i velicina mape nije ni priblizno mjerljiva sa rust proceduralnim mapama. Ocito je problem u tvojem racunalu, jer izjava da imas komponente novije generacije je u najmanju ruku smijesna. To po tebi znaci da ako ja kupim najnoviji proc i grafu za po 500kn komad da bi mi sve trebalo radit jer je eto, novije generacije? -.-

Ajd napisi tocno koje komponente imas, ukljucujuci i rame i brzinu diskova na tom laptopu?

Da, loading time je malo duzi zbog velicine mape ali igra radi odlicno. A to kaj si reko da te netko ubio necu ni komentirat lol...
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
12 godina
Rust- MMO

Uzeo sam RUST maloprije, pa eto neka me add tko zeli :) [ L1nNK ] 

Nadam se da nisam pogrijesio s buy om i veseli me sto postoji nas server u igri i to daje definitivno neki bolji znacaj citavoj igri kao i community u vezanom za ovaj naslov. 

enjOY :) Have a nice daY :) 

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.12.2015 11:31 (L1nNk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
L1nNk kaže...

Nadam se da nisam pogrijesio s buy om i veseli me sto postoji nas server u igri i to daje definitivno neki bolji znacaj citavoj igri kao i community u vezanom za ovaj naslov. 

Zatrazio sam refund za igru jer u 44 minute provedene u igri 5 minuta sam svega dospio u real gameplay iz drugog pokusaja. I stim da je na lowest settings isla na 26-30 fps a.

Tako da definitivno tko ima slican PC kao ja, ne bih mu dao preporuku za buy. 

Vjerujem da je odlicna igra, i buyati cu je ili kad promjenim GPU i slicno ili pomalo stariji HDD ili kad izadje iz faze early accessa :) no trenutno cekanje 20minuta dok ne udjem u server i onda pilikom svake promjene settinga jos cekas 10 minuta dok igra dodje sebi ne isplati mi se, vjerujem da bih iako na stabilnih 26-30fps a na low settings u serveru s puno ljdui to jos gore islo, kao i mnogi crash ovi ostaviti cu za jedno buduce vrijeme. 

12 godina
Bruner kaže...

@Roko567

Ne igram na prastaroj konfi. Igram na laptopu čije su komponente novije generacije nego one u tvojem PC-u, iako to nema nikakve veze, ali kad me već načinješ...
Isto tako sam rekao da sam svjestan toga da nemam neku "pilu" od laptopa, ali ako mogu pokretat WoT, BF3 i sl. na srednjim do visokim detaljima sa vrlo stabilnim FPS-om, onda bi bilo za očekivati da će se i Rust vrtit budući da su im requirementsi tu nedje (overall gledano).

Nije mi jasno kako je to moguće da je od 11.12.2013. pa do sada (30.12.2015.) prošlo samo godinu dana. Čudna mi je to neka matematika. Al dobro, šalu na stranu, znam što si htio reći. Mislim da sam pročitao negdje da je development igre bio u jednom trenutku zaustavljen jer su vjerojatno otišli u krivom smjeru sa razvojem pa su shvatili da tako dalje neće ići i nakon toga počeli raditi igru skroz od početka. Ok, nema problema, mali su razvojni tim, nisu predvidjeli neke stvari i dogodilo se, nikome ništa. Ali da nakon nečeg takvog oni opet nakon godine i nešto dana nisu uspjeli napraviti relativno igrivu igru (što se optimizacije tiće) to je onda sramotno i bezobrazno. Neka kaže tko što hoće, ali to je činjenica. Razumio bi da se ovdje radi o Witcheru 3, Falloutu 4 ili nećem sličnom, ali ovo je zbilja...ne znam više ni što da kažem.

Istina, igrači nemaju puno veze sa kvalitetom igre, ali to je bilo nešto što je na mene ostavilo iznimno loš prvi utisak pa sam to spomenuo.

Na kraju, ono gore nije bio moj "review", iako ga je kolega forumaš @quickr tako nazvao jer ga je vjerojatno on tako shvatio. Meni je svejedno.
I da, igru sam igrao svega 5 min, zato mi i nisu htjeli dati refund na steamu. Ipak je to daleko iznad granice od 2h.

P.S Nemam ništa protiv tebe i sve što sam gore rekao ide na sramotu developera, a ne na sramotu tebe. Ti si samo igrač ko i svi mi drugi i ne utječeš na ništa, ali kad si već zapeo za mene, onda ću i ja reći svoje.

Ne znam jel ovo neka zajebancija, al ako misliš da je Pentium 3556 1,7GHZ, 4GB rama, GeForce 940m 2GB bolja konfa od moje pod "Moj PC" onda ti nije mjesto ni na ovom forumu, a kamo li da ideš raspravljat o optimiziranosti i komponentama. Budi sretan što uopće možeš pokrenuti igru, taj pentium se može nabavit još samo u muzeju a 4 gb rama je premalo već par godina. Pokaži mi molim te, kako su to tvoje komponente novije generacije od mojih?

Ne znam šta si očekivao od survival igre, da će ljudi igrat po neki tvojim pravilima ili šta? Zašto tražiš survival igru ako ti smeta preživljavanje?

Oni su nakon godinu dana napravili poprilično igrivu igru, za razliku od ostalih early accessova. Btw, tvoje iskustvo i mišljenje nije činjenica, to si valjda trebao skužit u prvih 10 godina života

HAL kaže...

White Knight detected.

Samo jedna sitnica: PVPUbijanje lika koji se tak spawnao, to bi se zvalo spawn campanje u klasičnom smislu, i to rade idioti i loši igrači.

Kako je moguće spawn campanje ako je spawn random svaki put? Znaš šta rade idioti i glupi igrači? Plaču kad ih netko ubije u survival igri. 

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.12.2015 13:43 (Roko567).
17 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
Kako je moguće spawn campanje ako je spawn random svaki put? Znaš šta rade idioti i glupi igrači? Plaču kad ih netko ubije u survival igri. 

Zato sam rekao u klasičnom smislu, ali vidim da ti nije to lako razumjeti.

Nemoj se ljutiti ukoliko si se prepoznao u jednoj od dvije skupina koju sam gore naveo.

Dobro da nisi rekao da su igrači koji ubijaju golu ekipu sa kamenom u ruci skilled, pošto ovakav tip igre u pravulu zahtijeva mad skillz.

11 godina
Rust- MMO

@Sale_ds

Ili nisi pročitao moje postove ili ne znaš što znači "komponenta novije generacije" u kontekstu računalnog hardvera. I u prvom i u drugom od svojih postova rekao sam da sam svjestan da mi laptop nije gaming mašina, ali sadrži komponente novije generacije od komponenti PC-a kolege forumaša @Roko567. Sve te generacije ne bi ja ni spominjao da mi dotični forumaš nije išao spominjat kako igram na prastarom računalu, a očito nije provjerio ni o kojem se radi. To što se vama, na spomen riječi "Pentium", odma vrzma po glavi Pentium III, IV ili nešto slično što je bilo aktualno ranih 2000-ih, to je vaš problem. Tek toliko da spomenem, moj "Pentium" u laptopu je procesor koji je izbačen na tržište u 3. kvartalu 2013. godine, dok je procesor kolege @Roko567 (konkretno i5-4570) izbačen na tržište u 2. kvartalu 2013. godine. Svatko i sa malo pameti može zaključiti koji je stariji. Al dobro, to neću ni uzimati u obzir jer su datumi izlaska tu negdje. No da mi velite da je Radeonka HD7870 novija od GeForce 940m...na to uopće nemam komentara.
Napomena za one koji ne čitaju kako spada ili ne razumiju hrvatski: čitavo vrijeme pričam o tome što je novije, a što starije. A ne o tome što je jače, a što slabije!!

@Roko567

Za tebe vrijedi isto što sam iznad napisao za kolegu @Sale_ds. Ubuduće čitajte što ljudi pišu i nemojte izvlačiti (i to još pogrešno) stvari iz konteksta. Hvala!

btw. Eto, i kolega @L1nNK je podijelio sa nama svoje mišljenje o igri pa neka ljudi sami prosude što je i kako je.

Ja ću se sad lagano povući iz cijele rasprave jer nemam više živaca raspravljati na ovaj način. To je čisto preljevanje iz šupljeg u prazno. No ako još nekome nešto nije iz mojih postova jasno, sa radošću ću pojasniti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ajmo kratko i jasno. Tvoj laptop je smece za igranje iako je novije generacije. Jel sad jasnije? O majko mila...
12 godina
Sale_ds kaže...
Ajmo kratko i jasno. Tvoj laptop je smece za igranje iako je novije generacije. Jel sad jasnije? O majko mila...

Kratko i jasno igra je jako lose optimizirana, GPU je sasvim solidan i na laptopu i na PC u kod njega, CPU je problem i ogroman bottleneck. Donekle bih mu bio dobar PC samo da promjeni CPU, HD 5750  je sasvim solidna graficka za sve naslove trenutne generacije na  medium postavkama i 30FPS na  720p. 

16 godina

Uzalud se raspravljate. Meni igra radi fenomenalno. Kome ne radi nek traži refund i to je to. Pa ne treba ti 3 sata da shvatiš radi li ti igra pobogu.

Naravno, ako imate kamen umjesto procesora, ne očekujte da ćete upogoniti ovu igru. 

šumski put je bio ravan.
12 godina
L1nNk kaže...

Kratko i jasno igra je jako lose optimizirana, GPU je sasvim solidan i na laptopu i na PC u kod njega, CPU je problem i ogroman bottleneck. Donekle bih mu bio dobar PC samo da promjeni CPU, HD 5750  je sasvim solidna graficka za sve naslove trenutne generacije na  medium postavkama i 30FPS na  720p. 

- Igra je dobro optimizirana, igrate na lošim konfiguracijama i očekujete dobre rezultate, a to tako ne ide

- Niko pri zdravom razumu ne bi očekivao da će na Pentiumu normalno igrat neku novu igru

- HAL nisi vrijedan mog vremena, nastavi plakat jer te ubijaju u survival igri i ostani na tome i budi loš pa plači po forumima

- Igrat na 30 FPS-a je praktički nemoguće jer su ostali koji imaju normalan fps (bar 60) u ogromnoj prednosti. Ko kaže da može najnormalnije igrat na 30 FPS-a laže sam sebe ili nikad nije igrao pucačine iz prvog lica

- Bruner nema veze kad je proizveden, to je i dalje zastarjela tehnologija. Ako ja sad proizvedem kuburu, jel ta kubura bolja od glocka koji je proizveden prošle godine? Po tvojoj logici je, jer je ova proizvedena kasnije. Svašta

12 godina
Roko567 kaže...
L1nNk kaže...

- Igra je dobro optimizirana, igrate na lošim konfiguracijama i očekujete dobre rezultate, a to tako ne ide

- Igrat na 30 FPS-a je praktički nemoguće jer su ostali koji imaju normalan fps (bar 60) u ogromnoj prednosti. Ko kaže da može najnormalnije igrat na 30 FPS-a laže sam sebe ili nikad nije igrao pucačine iz prvog lica

Kao prvo igra trazi dx9 GPU,  2Ghz Dual Core i ako igra ne funkcionira barem donekle solidno na min req nije dobro optimizirana.

A definitivno ne funkcionira niti na daleko boljim zahtjevima osim onih preporucenih. 

Druga stvar stavi igru na lowest i dx9 i upali ju s nekim low - mid end PC om i biti ce super ako u 30 minuta odigras 5 minuta real gameplay a u 20-30FPS

Igrati na 30FPS se da definitivno story line igre, Online igre i ne bas no s obzirom da ova igra nije punokrva pucacina ima tu jos stosta za raditi koliko sam uvidio bilo bih zadovoljavajuce imati i 30FPS i do neke razine uzivati u igri i imati stabilan frame rate, sto mislim da je realno za ocekivati s HD 6670 DDR5, 4GB RAM i Phenom II x4 945 3.0Ghz s obzirom na izgled igre, zahtjeve min req i broj opcija od lowest do max settings u 720p. 

--Tako da greska je odmah u startu postavljena sto igra ljudima ne govori sto je zapravo min req ove igre-- jer onaj min req sigurno s steam a i opcenito stranica tipa game - debate nece dalje menu a krenuti. --

To dali cu ja kupiti novi PC i uzeti GTX 960 kasnije i igrati igru u 60fps opet mi ne daje zapravo reci da je igra optimizirana kad svoj minimum pobija. Sve su igre optimizirane za onoga tko ima GTX 960 pa nadalje i igra u FHD u kao i GTX750 i igra na 720p jer nece postojati igra u tome razmaku da mu nece ici fluidno pod minimalnih 30fps i medium postavkama. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.12.2015 23:18 (L1nNk).
14 godina
neaktivan
I na plotu pise p*zda pa ga neces ic ..... Lol. Kaj bi ja onda trebao rec na min req od arme pa nemam ni 30 u gradovima, a trebao bi je vrtit po njihovom na ultra... Frend mi igra na phenomu 955, 6850 i 4gb rama i radi mu super. Za mene je to dobro optimizirana igra. Znaci da radi i na nesto losijoj konfi. Al ako pise da je minimum dual core 2ghz kak si reko, a ovaj ima pentiuma na 1.7 i to mobilnog i onda ocekuje cuda mi ne klika bas. I onda su krivi devovi jer igra koja nije ni izasla mu ne radi. Ma lol... A i nije da ne pise da je igra EA...
12 godina
Sale_ds kaže...
I na plotu pise p*zda pa ga neces ic ..... Lol. Kaj bi ja onda trebao rec na min req od arme pa nemam ni 30 u gradovima, a trebao bi je vrtit po njihovom na ultra... Frend mi igra na phenomu 955, 6850 i 4gb rama i radi mu super. Za mene je to dobro optimizirana igra. Znaci da radi i na nesto losijoj konfi. Al ako pise da je minimum dual core 2ghz kak si reko, a ovaj ima pentiuma na 1.7 i to mobilnog i onda ocekuje cuda mi ne klika bas. I onda su krivi devovi jer igra koja nije ni izasla mu ne radi. Ma lol... A i nije da ne pise da je igra EA...

Svejedno zasto postoji min req nego da se mozes orijentirati prema njemu dali kupiti igru ili ne. Mislim da je stvar i do starijeg HDD a no opcenito, oni su stavili bzvze minimalnu konfiguraciju preko koje bilo tko da ju vidi ako mu se svidi igra kupiti ce ju i onda na kraju ce traziti refund jer to nije to. Tako da nije stvar niti optimizacije igre no vecina ih se zaleti i kupuje igre zbog bas preporucene i minimalne konfiguracije. Optimizirana igra je recimo MGS V Phantom Pain koja se vrti odlicno i na konfiguracijama ispod min req. 

14 godina
neaktivan
To je istina. Ali isto tako treba primjetiti trend koji se u zadnje vrijeme ustalio. A to je da njihove procjene minimalnih konfiguracije potrebnih za igranje mozes okacit macku o rep. Nije to samo za rust tako. Kompletan early access je takav i sve treba uzet sa zrnom soli. Nabolje je potrazit po tubi i onda vidjet.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
A i metal gear je gotova igra. Ovo su igre u razvoju i vjerovatno ce bit takvi minimalni zahtjevi kada bude gotova tak da tek onda mozemo bitchat o tome kaj nije kak pise..
17 godina
neaktivan
Roko567 kaže...

- HAL nisi vrijedan mog vremena, nastavi plakat jer te ubijaju u survival igri i ostani na tome i budi loš pa plači po forumima

Meni je samo drago da si se ti prepoznao, mislim da ne moram naglašavati u koju skupinu spadaš od dvije koje sam nabrojao.

14 godina
Rust- MMO

Igra nije dobro optimizirana i treba tu jos dodatnih radova. Pa majko mila meni ova igra dere PC jace nego Witcher 3 na ultra. No dobro cim vidim Unity Engine sve mi je jasno.

Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
L1nNk kaže...
L1nNk kaže...

Zatrazio sam refund za igru jer u 44 minute provedene u igri 5 minuta sam svega dospio u real gameplay iz drugog pokusaja. I stim da je na lowest settings isla na 26-30 fps a.

Tako da definitivno tko ima slican PC kao ja, ne bih mu dao preporuku za buy. 

Vjerujem da je odlicna igra, i buyati cu je ili kad promjenim GPU i slicno ili pomalo stariji HDD ili kad izadje iz faze early accessa :) no trenutno cekanje 20minuta dok ne udjem u server i onda pilikom svake promjene settinga jos cekas 10 minuta dok igra dodje sebi ne isplati mi se, vjerujem da bih iako na stabilnih 26-30fps a na low settings u serveru s puno ljdui to jos gore islo, kao i mnogi crash ovi ostaviti cu za jedno buduce vrijeme. 

Bok!

Ja imam AMD Athlon II X4 (ne phenom) 2.6Ghz, 4gb DDR3 1333MHZ, HD5750... Igra na LOW settings, 720p (zatim sve smanjeno na 25-30 u onim postavkama imam 40-60 FPS-a, s tim da nekad dropa na 1FPS, ali jako rijetko.... Igra se ucitava 100 godina, ali nakon umiranja se dosta brzo loada.

Ali za uc u igru i na server mi treba minimalno 15min :)

14 godina
neaktivan
Mmmm flamethrower :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rust- MMO

Pozdrav,vidim da svi imaju problema sa fps droppovima i laggovima na Rustu pa tako i ja..Prije par dana sam kupio igricu i lagga mi na fastest postavkama(minimum),npr kad prvi put puknem iz pistolja ili otvorim research table i slicno..

Pretpostavljam da je to zbog nedostatka RAM-a?Moze li se ikako smanjiti taj lagg?

http://prntscr.com/a7rmrl

Hip-hop is not dead

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Igraj se s opcijama malo. Ugasi virtual texturing il tak nes. Nisam ziher kak se zove al pojede dosta resursa..
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Rust- MMO

Frend i zamke

+pravi se mutav varijanta 

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Rust- MMO

Ne bas novi rust igrac, trazim team jer mi je soliranja malo pun kufer. :) 

0 0 hvala 0
12 godina
Rust- MMO

Pozz..Imam igru jos od kada je izasla i prije sam je igrao i sljakala je super na starom kompu...Sada sam nabavio novi CPU i igra mi steka nenormalno...Vidim da nakon 5 min sto se neko cudo ucitavalo ok 0/1700 i nesto steka po 1FPS...Jel mogu ja vrtiti sada ovu igru sa ovim kompom,ili trazi slabiji PC?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Endymon kaže...

Pozz..Imam igru jos od kada je izasla i prije sam je igrao i sljakala je super na starom kompu...Sada sam nabavio novi CPU i igra mi steka nenormalno...Vidim da nakon 5 min sto se neko cudo ucitavalo ok 0/1700 i nesto steka po 1FPS...Jel mogu ja vrtiti sada ovu igru sa ovim kompom,ili trazi slabiji PC?

Naravno da traži slabiji PC, tvoj je predobar za ovu igru

12 godina
Pa u cemu je problem?
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Endymon kaže...
Pa u cemu je problem?

"Vidim da nakon 5 min sto se neko cudo ucitavalo ok 0/1700 i nesto steka po 1FPS"

Kako da ti pomognemo s ovakvim detaljnim opisom problema?

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2016 19:58 (Roko567).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice