Smijesno je kako ovi wow i lol igracici brisu igru koja je jaca od diabla,wow,lola i bioshocka skupa. Nema vise pravih gamera koji znaju igrat prave igre.
a baš. igrica je tako super i fora. baš su jadni ovi mulci koji je nevole. meni se najviše sviđaju zombiji i sivi tonovi u igri. pravi horor
Smijesno je kako ovi wow i lol igracici brisu igru koja je jaca od diabla,wow,lola i bioshocka skupa. Nema vise pravih gamera koji znaju igrat prave igre.
Pravi gamer koji je igrao sve resident evile kao ja znat ce da je ova igra smeće i nezaslužuje to ime, a još da se zove survival horror igra koja nije ni malo strašna , u kojoj zombie skoci sa 5 metara na tebe , puca iz puške, udara te lopatom i bode nožem,udaraš više nego u tekkenu operation raccoon city sam zaobišao ali izgleda cu i ovaj jer jednostavno kad igram jedva cekam da završi chapter da mogu izac iz igre .
a baš. igrica je tako super i fora. baš su jadni ovi mulci koji je nevole. meni se najviše sviđaju zombiji i sivi tonovi u igri. pravi horor
Ti govoris o ovome Polu proizvodu ili ja nisam dobro informiran u vezi trenutne rasprave?? Ti nazivas ovaj polu proizvod "pravom igrom" sto vjerovatno tebi znaci da je igra majstorsko djelo. Znaci igra koja je propali pokusaj mixanja gameplay mehanika survival horror fransize s standardnim TPSom uz dodatak nepotrebnih QTE sekcija je vrhunski urađena, iako sam pokusaj igranja izaziva samo zgražanje i nelagodu jer se moras muciti s samim kontrolama. Nikad nisam neku igru deinstalirao nakon sat vremena, ali za sve postoji prvi put.
idi u k...c pa vidiš da zajebavam. Pročitaj moje prijašnje postove. deinstalirao sam igricu u roku od odmah. meni je igrica super zbog zombija i sivih tonova aaahhaaaaaaa..
Instalirao sam si novi Update 1 za Resident Evil 6 i sad su mi nestali save games, mogu li ih kako vratiti?
Instalirao sam si novi Update 1 za Resident Evil 6 i sad su mi nestali save games, mogu li ih kako vratiti?
Počeo ga igrati jučer. Petica je bila genijalna ali ovo je baš pravo smeće od igre.
U trecem chapteru sa leonom zombie okrece kurblo i pokrece nekakvu zamku sa kopljima,leon jedva okrece kurblo al zombie raspadnuti sa pol muke okrece ko bizon pa svašta sam vidio u ovoj igri al da zombie kurblo okreče prestašno .
Igra je horor,ali ne horor u smislu kojem treba da bude,nego horor za citavo Resident evil ime.Igrao sam Resident evil 4 i 5 i volio obe igre,ali ova je stvarno losa.Neznam ni kakva je citava prica jer nemam snage da zavrsim igru.Pocetak igre bi covjek rekao da je COD a ne RE.Gameplay odjednom ima nekih milion slidova,rolova i ko zna kakvih gluposti umjesto stare dobre provjerene formule.Sve u svemu po mom misljenu sramota za serijal
Igra je po meni uzasna.Pogotovo ono sra*e oko pravljenja
herbova i konzumiranja tableta.Pa to je sve izgubljeno tamo.
Pravi gamer koji je igrao sve resident evile kao ja znat ce da je ova igra smeće i nezaslužuje to ime, a još da se zove survival horror igra koja nije ni malo strašna , u kojoj zombie skoci sa 5 metara na tebe , puca iz puške, udara te lopatom i bode nožem,udaraš više nego u tekkenu operation raccoon city sam zaobišao ali izgleda cu i ovaj jer jednostavno kad igram jedva cekam da završi chapter da mogu izac iz igre .
Zadnji RE koji valja je Code Veronica, ostalo je shit..........
Da li je to moguće da na početku igre imaš sva oružja, od snajpera do automata, ili je to takav crack na PC-u?
Ejj....nemam u RE 6 uopće izbornik sa opcijama New game,load game option itd.) samo na početku mogu namjestiti video setting i to je to.Ne mogu niti izači iz igre jer nema quit opciju.
Jeli netko imao sl.problem.
Igra je na steamu.
Trebaš mislim odigrati intro, gdje si pun oružja, nakon intro-a moći ćeš sve ostalo...
Trebaš mislim odigrati intro, gdje si pun oružja, nakon intro-a moći ćeš sve ostalo...
Da evo upravo sam pročitao na steam forumu komentare koji tvrde isto pa ću probati.
Već sam se sav iznerviro.