Resident evil 6

poruka: 137
|
čitano: 30.262
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Resident evil 6

jeste gledalu drugi trailer

maxy
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Resident evil 6

E3 trailer.

Kao i svaki njihov, izgleda vrhunski.

Ovaj bi urbani setting natrpan zombijima i s Leonon kao playable characterom mogao biti pun pogodak ( anyhow, nemože failati koliko Racoon City ).

Edit:

Evo i gameplay, dosta dobro izgleda.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 23:18 (thuglife).
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
Resident evil 6

kad izlazi ovo za pc? 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Resident evil 6

2. 10. 2012. za sve za što ima izać izlazi.

14 godina
neaktivan
Resident evil 6

gameplay ko racoon city

maxy
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Resident evil 6

Imam ja nešto za reći...
Ovaj RE 6 je mrvicu manje lošiji od RE5, ljudi moji ja se dam kladitii da će se većima složiti sa mnom...
Krenimo ovako, ja sam igrao RE 1, njega nisam proša nažalost jer mi je bio pretežak... Ali to su vidjelo zapravo ono pravo: survival horror...
Prošao sam redom: RE 2,3,4 i 5...
Sad ću prokometirati svaki...
RE2 -- odlična igrica, trebao si skupljati municiju štedjeti (ja sam pretkraj igre znao ostajati na minimalcu), zastrašujuće, i sve... Igrao sam je dvaput... Prošao svaki put...
RE3 -- jako dobra igrica, ona mi je bila najdraža, recimo Hard Mod je bilo čisto preživljavanje, počinješ sa pištoljem i u njemu 15 metaka, nema tu napucavanja zombija, nego zaobilažnje što se da zaobići, kad ti naleti Nemesis bježi ako možeš, ako imaš onaj Magnum 44 napucaj ga nekako i mrkni mu kovčeg da nadogradiš malo oružje, znam da se pištolj dao nadograditi... priča je zakon napravljena... Jedino mi je bilo žao što mapa u to vrijeme nije mogla biti veća...

RE4-- postaje zanimljiva zbog samostalnog ciljanja laserom u protivnika, i pogledom iza leđa, dosta ok igra, ali tu već dolazi nerealnost (u onaj uzi stane 200 metaka), pištolj preko 30, mislim glupost... ali igra je jos bila donekle zanimljiva...
RE5 -- Za to nemam riječi, protivnici znaju čavrljati (pričati) divljaju, trče prema tebi pa stanu, umjesto da trče i dalje da... nije mi nešto... premoderno, oružje isto nerealno, 250 metaka pištolj itd...

Moja jedina želja bi bila ta da se reinkreniraju RE2 i RE3 u jedno sa malo više radnje u novoj 3D grafici, i samostalnim ciljanjem i ciljanjem i pucanjem u hodu... S tim da se postave kritične točke kod zombija; znači pogodak u glavu kod običnih zombija (zaraženih ljudi) odmah smrt, pogodak u vratni kralježak smrt, pogodak u predio kraljžnice (oduzimanje nogu zombija, pa onda mogu samo puzati), da zombi ne mogu trčati nego samo malo brže hodati... Ako se ima Rocket Luncher i ako s njime pogodiš boss-a gotovo je s njim, raznese ga (u tom slučaju bi bilo pametno ograničiti takva oružja), jedino ako ga fulas onda ga rani ili nešto slično, ali da boss-evi imaju neku bolju inteligenciju, a ne samo hodaju i mlataraju svojim ekstremitetima, ili imaju neke sekvence napada...

RE bi se trebao sastojati samo od zombija i boss-eva koji su mutirali u nekaj sličnog karaktera zombiju... A ne ono u RE5 neke lijane iz boseva izlaze...
Da se ograniče spremnici oružja, i da se doslovice moraš boriti za municiju i štedjeti je... Da imaš neke zadatke tipa treba naći neke dijelove da bi mogao nešto napraviti i otvoriti novi dio mape... Da bude mapa jedno 3x veća od RE3, ili još veća...
Da likovi imaju neke osnovne funkcije penjanja po objektima, i to po svim mogućima kojima se realno da penjati, da se znaju tući sa zombijem ako nemaju municije, da se bore baš za život...

I da nema neke pretjerane komunikacije preko mobitela i ostalih gluposti, ti si sam ili još par njijh uz tebe i to je to, boriš se za život...Tražiš izlazak...

Ne moraju oni striktno reinkrnirati RE2 i 3 ali neka bude priča u tome smjeru, neka počne recimo sa godina 2010, T-virus nije potpuno uništen, došlo je do zaraze nekoliko gradova, mi smo u jednom i borimo se za život, neki lik je u drugom itd...
I da igra ne bude toliko dinamična u smislu brzine riješavanja problema, tipa ubijanje zombija neka traje malo duže, traženje nekog predmeta itd...
I da likovi imaju realno koliko mogu na sebi nositi municije i stvari, recimo za muškog lika do 20 kg, nakon toga počinje sporije i sporije kretanje (veća vjerojatnost da te zombiji stignu i napadnu)...

Za save igre, treba imati u igri sigurne lokacij, na kojima zombiji ne mogu doći, i tamo se može spremati municija i trpati na hrpu...
E to bi po meni bio što realniji survival horror...
Ima toga još za pričati, ali mi se neda... 

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.6.2012 23:47 (Master11).
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Resident evil 6

Zar nitko nema ništa za prokomentirati...
Ili sam ja već rekao sve potrebno... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Resident evil 6

jeva čekam RE6.Primjetio sam da glasove nekim likovima posuđuju "garrus" i "samara"

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Master11 kaže...

Kako mozes reci da je mrvicu manje losiji (mrvicu manje losiji? WTF, valjda bi bilo pravilno reci mrvicu bolji), kad jos nisi igru ni zaigrao.

Igra ce mozda biti odlicna a mozda i katastrofalna. I RE 5 je izgledao zanimljivo u trailerima ali nije impresionirao previse ljudi (mene sigurno nije).

13 godina
neaktivan
Tyberius_Prime kaže...
Master11 kaže...

Kako mozes reci da je mrvicu manje losiji (mrvicu manje losiji? WTF, valjda bi bilo pravilno reci mrvicu bolji), kad jos nisi igru ni zaigrao.

Igra ce mozda biti odlicna a mozda i katastrofalna. I RE 5 je izgledao zanimljivo u trailerima ali nije impresionirao previse ljudi (mene sigurno nije).

Pa dovoljno mi je vidjeti trailer, isti nacin kao i u RE5, jos dinamičnija igra, što mi se ne sviđa... Zato sam i rekao mrvicu manje lošiji od RE5, jer ima zombija, eto zbog toga...
Nije dobro, gle biti će bolji od RE5 ali opet nije dobro, zato i kažem mrvicu manje...
Ja sam ti gore napisao sve kaj mislim da bi bilo bolje u sljedećim nastavcima RE... A ne ovo...
Igra je previše dinamična, i one glupe fore sa skupljanjem dragulija u RE5 i 4 isto mi nisu fora...  

14 godina
neaktivan
Resident evil 6

bit ce epic igra ima slican gameplay ko racoon city   ono bacanje...akcija od kad su to uveli resident je posto prava igra a ne one stare di imas par metaka i kad hodaju ko neki tenk se cuju  {#}

maxy
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
PEXer kaže...

bit ce epic igra ima slican gameplay ko racoon city   ono bacanje...akcija od kad su to uveli resident je posto prava igra a ne one stare di imas par metaka i kad hodaju ko neki tenk se cuju {#}

*pistol to the head*

*looks again at the screen*

*BANG*

14 godina
neaktivan
Resident evil 6

meni su ovi novi puno bolji 1,2,3 sam preso svaki jednom a 4 oko 40 puta ukljucujuci i hd remake na ps3. i re5 je najprodavaniji do sad

maxy
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
PEXer kaže...

meni su ovi novi puno bolji 1,2,3 sam preso svaki jednom a 4 oko 40 puta ukljucujuci i hd remake na ps3. i re5 je najprodavaniji do sad

Ovo nekako mogu progutati znajući da si mlađi, da si stariji znao bi koju si piz*ariju rekao, ajde' bar ti je četvorka dobra, ona je dosta dobra u odnosu na ovo kasnije.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.6.2012 18:19 (thuglife).
14 godina
neaktivan
Resident evil 6

cetvorka mi je najdraza igra koju sam igro

maxy
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Resident evil 6

Da bar naprave remake 2 i 3 s još većom mapom i realnim ubijanjem zombija...

Ma već sam sve naveo gore u onom big ulomku...

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.6.2012 23:49 (Master11).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Resident evil 6

jeste gledali gameplay od chrisa i ostalih(demo)

maxy
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Resident evil 6

Evo pogledao intro u gameplay sa Leon S. Kennedy, mogu reći da se čini ok, ali sada moramo još vidjeti, kako će se zombači ponašati, ne volim one koji trče, to mi je glupo, može koji onak (ponesla ga tezina)...

Intro nije dinamičan, i ima malo one stare napetosti...
Vidjeti ćemo dalje, ja bi najradije da cijela kanpanja bude sa Leon-nom, gdje su zombači... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Resident evil 6

jesi gledo od chrisa i jakea gameplay

maxy
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
PEXer kaže...

jesi gledo od chrisa i jakea gameplay

Nisam, al preko trailera sam vidio da ne bu dobro, posalji linkove pa da vidim...

13 godina
neaktivan
Resident evil 6

Evo i drugi intro sa Leon S. Kennedy...
Za sada izgleda ova kampanja obećavajuća, ali budemo vidjeli dalje... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Resident evil 6

maxy
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Resident evil 6

Novi gameplay video, prvi s koliko toliko horora u sebi.

klik

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Resident evil 6

Samo da pitam za šesticu piše da izlazi 2.10.2012. ali je Capcom rekao da će (kao i obično) PC verzija izaći kasnije i sada sam zbunjen.

Može mi netko reći kad izlazi za PC?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jurassic Park kaže...

Samo da pitam za šesticu piše da izlazi 2.10.2012. ali je Capcom rekao da će (kao i obično) PC verzija izaći kasnije i sada sam zbunjen.

Može mi netko reći kad izlazi za PC?

Vjerojatno u prvom kvartalu iduće godine.

15 godina
Resident evil 6

Vi morate kužiti da se danas gleda na lovu. Prije "nitko" nije kupovao original igru (namjerno pod navodnicima), neko ti je spržio cd (ko je imao, a jos k tome i internet) i ubacio u Playstation 1&2 i igrao. Kako je netko kazao u jednom proslom postu, RE 5 je najprodavani, a opet najglupnji nastavak... onda vam je jasno kaj vam hoću reči. Gleda da se čim više proda a izgleda da prolazi "akcija" umjesto "preživljavanja, pišanja u gače od nekih scena, mozgalica".

Uglavnom mislim da vam je jasno.

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Resident evil 6

ne svida mi se bas previse igra nema sanse da ce bit bolja od residenta 4

maxy
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
PEXer kaže...

ne svida mi se bas previse igra nema sanse da ce bit bolja od residenta 4

Mozda ce biti kampanja sa Leon S. Kennedy bolja, ali cijela igra ne, jer to sto rade su gluparije...

14 godina
neaktivan
Resident evil 6

nece ni to al sa leonom ce bit najbolja a s jakeom izgleda uzasno glupo sa chrisom je jos ok al sa jakemo shit

maxy
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Resident evil 6

nece ni to al sa leonom ce bit najbolja a s jakeom izgleda uzasno glupo sa chrisom je jos ok al sa jakemo shit

maxy
Moj PC  
0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice