Resident evil 6

poruka: 137
|
čitano: 30.256
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Resident evil 6
p0temk1n kaže...
Lovac kaže...

R.I.P. Resident Evil {#}

Gle, nekoji radije gledaju druge kako igraju {#}

Previše forsiraju cutscene i quick time evente u igrama, do te mjere da je gameplay kratka pauza među njima, a ne obrnuto...

Stvar je u tome da se dalje ide premo tome da RE bude TPS umjesto da se vrati na horror staze. Za mene je to gotova priča, a vjerujem i za mnoge druge fanove serijala.

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
17 godina
neaktivan
Resident evil 6

Bome i na Metacriticu su pohvalili igru, uspjela je dobiti ocjenu od 0.4! {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
p0temk1n kaže...

Bome i na Metacriticu su pohvalili igru, uspjela je dobiti ocjenu od 0.4! {#}

LOL, neću suditi dok ne odigram, ali ne obećava moram priznat, a ja sam veliki ljubitelj serijala :)

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Joso1000-2396/hero/11403177
14 godina
neaktivan
je*** horor staze.preporucam igru igra je fenomenalna dao bio joj 9/10. resident je od kad su maknuli survival horor posto odlicna igra.

maxy
13 godina
PEXer kaže...
je*** horor staze.preporucam igru igra je fenomenalna dao bio joj 9/10. resident je od kad su maknuli survival horor posto odlicna igra.

Stari moj,bolje briši komentar prije nego što dobiješ tonu dislike-ova.

Mnogi stari fanovi uključujući mene obožavaju stare Resident Evil-e.

Nema ništa bolje nego ići Mansionom ili Raccoon City-jem i isčekivat onaj trenutak kad će nešto iskočiti iza ugla i zgrabiti te,a tko se još ne sjeća kad Nemesis kaže S.T.A.R.S i počne te ganjati dok ti srce silazi niz pete...

Dobra stara vremena.

12 godina
protjeran
Jurassic Park kaže...
PEXer kaže...

Nema ništa bolje nego ići Mansionom ili Raccoon City-jem i isčekivat onaj trenutak kad će nešto iskočiti iza ugla i zgrabiti te,a tko se još ne sjeća kad Nemesis kaže S.T.A.R.S i počne te ganjati dok ti srce silazi niz pete...

Dobra stara vremena.

Ah......ne budi stare dobre uspomene jooj, da bar naprave reboot prva tri dijela jaooo...a ovaj lik je garant neki troler. Krenio igrat igru kaže 28.9. a  igra došla 2.10.

Vidiš Jurasic zbog takvih lutanja mansionom i  prepadanja ja igram Dead Space hehehe

14 godina
neaktivan
daj ajde stari se ne mogu mjerit s 6. i sta jetu zabavno u prva 3 ides tamo vamo nosis kljjuceve...uzasno dosadno.igro sam ih sve kupio sam prva 3 na psn.a 6 mi je dosla dan ranije
maxy
13 godina
Kralj Situacije kaže...
Jurassic Park kaže...
PEXer kaže...

Dobra stara vremena.

Ah......ne budi stare dobre uspomene jooj, da bar naprave reboot prva tri dijela jaooo...a ovaj lik je garant neki troler. Krenio igrat igru kaže 28.9. a  igra došla 2.10.

Vidiš Jurasic zbog takvih lutanja mansionom i  prepadanja ja igram Dead Space hehehe

Da moj buraz obožava Dead Space i igra je odlična samo će 3. napraviti više akcijski nego horror što nije dobra vijest.

I da zaboravio sam,napravili su remake Resident Evil-a za GameCube,igra mi je nakako možda i strašnija zbog odlične grafike i atmosfere a da ne spominjem Lisu Trevor od nje me mogu spavati kad je se sjetim :P

Također su napravili remake 2. i 3. za Xbox ali je dobila manju ocjenu od originala jer je jedino grafika poboljšana.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.10.2012 20:39 (Jurassic Park).
12 godina
protjeran
Resident evil 6

Primjetio sam da mnogi ljudi griješe i prevode Resident Evil kao "Rezidencija zla", dok je zapravo pravi prijevod nešta tipa "Stanovnik, zlo", jer je resident=stanovnik

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ja preso re 6 sve 4 kampanje.mogu rec
da mi ae najvise svida jakeova.a najmanje chrisova.trebalo mi je oko 20h za sve na normal.sad prelazim na pro.za mene definitivno najbolja re igra u povijesti.
maxy
16 godina
neaktivan
Resident evil 6

Datum izlaska i konfiguracije.

klik

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Resident evil 6

0 0 hvala 0
15 godina
Resident evil 6

Resident Evil 6 Seige Mode Gameplay Trailer

0 0 hvala 0
13 godina
Resident evil 6

Kako se izlazi iz igre. stalno vraća na grafičke postavke {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
dar01 kaže...

Zar nitko ne igra ovaj naslov. Nemogu vjerovat

13 godina
dar01 kaže...
dar01 kaže...

Može li se yogurt verzija igrati u coopu? ili je još rano?

Ubi bene, ibi patria.
13 godina
Et_Tu_Brute? kaže...
dar01 kaže...
dar01 kaže...

Može li se yogurt verzija igrati u coopu? ili je još rano?

neznam. kako izlaziš iz igre osim ctrl+alt+del

13 godina
neaktivan
Resident evil 6

Ja instaliraio RE 1/2 i kuvam.

Superiska.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Resident evil 6

igra je smeće. Ja sam je deinstalirao. Grafika je konzolaška, a u igri me siluju s hrpom dugmića sad stisni V sad stisni ENTER sad stisni E sad stisni SPACE swad stisni Q. Ma o....i više. Stisni mene zak...c. A šlag na kraju, nemožeš izić iz igre jer te stalno baca u video postavke. Ma daaaj molim te... Igra je rađena za nedojebanu njumfersku dojenčad.

Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
dar01 kaže...

igra je smeće. Ja sam je deinstalirao. Grafika je konzolaška, a u igri me siluju s hrpom dugmića sad stisni V sad stisni ENTER sad stisni E sad stisni SPACE swad stisni Q. Ma o....i više. Stisni mene zak...c. A šlag na kraju, nemožeš izić iz igre jer te stalno baca u video postavke. Ma daaaj molim te... Igra je rađena za nedojebanu njumfersku dojenčad.

Boldano se slažem, a ovo mora da je do tebe. Ja najnormalnije mogu izaći i ne baca me u video postavke. Inače igra od početka razočara kad u prvih 20 min igrate efektivno 3 minute. Ostalo su loši qtime eventi.

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
15 godina
Resident evil 6

Nezz,ovo vise nije RE,al cu mu dat sansu,ionako ju igram djabe!

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Resident evil 6

Ovako, instalirao sam danas Resident Evil 6 za PC i počeo igrati Leonovu kampanju. Pa imam jedno pitanje, kojim redom da igram te 4 kampanje što su ponuđene da dobijem najbolji storyline. Da ih igram redom onako kako su poslagane ili? {#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Marijano22 kaže...

Ovako, instalirao sam danas Resident Evil 6 za PC i počeo igrati Leonovu kampanju. Pa imam jedno pitanje, kojim redom da igram te 4 kampanje što su ponuđene da dobijem najbolji storyline. Da ih igram redom onako kako su poslagane ili? {#}

https://www.google.hr/search?q=in+which+order+should+i+play+resident+evil+6+campaign&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a

5 sec posla

12 godina
aswada kaže...
Marijano22 kaže...

https://www.google.hr/search?q=in+which+order+should+i+play+resident+evil+6+campaign&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a

5 sec posla

Ma guglao sam ja, ali mislio sam ako je tko prešao s foruma, pa čuti njegovo mišljenje. {#}

13 godina
dar01 kaže...

Haha, ne mozes izaci iz igre i baca te na videopostavke zato sto nisi preso ni uvodnu scenu :D

15 godina
Resident evil 6

Dugo nisam vidio veći fail od igre sa velikim budzetom. Moglo bi se svašta nadrobit što su dobrog ovaj put napravili, ali sama mehanika inventorija, upravljanje likom, kamera je zesci fail koji ubija svaki dobar aspekt ovog nastavka. Jedino što valja je bacanje i rolanje kada imas mjesta za izvest isti.

Sa Rezijem 4 sam tuzna srca iskopao grob Resident Evil zanr u svom umu, sa peticom sam ga zatrpao zemljom, a sa ovim nastavkom sam dignuo nadgrobnu ploču.

Za kraj daleko najgluplja stvar u igri koja bi trebala slovit kao AKCIJSKA third person shooter, da na bilo kojoj tezini od Veteran pa na dalje (ostale nisam probavao), čak i uz Item drop increase perkove , igrac se stalno bori sa nedostatkom municije čak i ako pazljivo bira shotove, (što je nekad bio jak adut u starim nastavcima i tjerao igraca na štekanje, razmisljanje, kombiniranje, štednju i bjezanje kad se moze) ovdje nakon svake 2 scene postaje apsolutna tlaka i gamebreaker, pogotovo u Chrisovoj kampanji. Trčiš ko panj spamajući melee attacks, u nadi da ce monster dropat cca 10tak metaka za pištolj ili rifle ako imas srece, dok te zombači sa vatrenim oruzjem razbacuju ko prasac masnu krpu ljevo desno jer nakon svakog shota padaš na pod ko kruska. Naravno u vecini scena nemozes pobjeć jer je igra zamisljena da 90% vremena  napredujes tek kad pocistis cijeli prostor u kojem se nalazis.

Kao da uopće nisu igru testirali na vecim tezinama da li to uopce funkcionira u smislu igrivosti.

Priča je toliko generična i nebitna da čak i gubi onaj svoj so bad thats its good štih koje su prijašnji reziji imali.

ovaj je lik solidno napravio detaljan review.

Code Veronica je zadnji Resi koji je valjao IMHO i bio ono što je Resi ekipi koja je odrasla uz njega uvijek bio.. Horror survival sa odlicnom atmosferom, sountrackom, i solidnim puzzle sistemom.

Kao najveci plus u igri su mi Bugarski zombiji iz Edonije koji viču psovke na srpskom , priceless {#}

Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Resident evil 6

veliki sam fan resident evila ali ovo šta su napravili od igre je katastrofa , jednostavno forsiram sam sebe da je igram jer mi je najdrža frančiza ali nakon 20 minuta izađem razočaran. re 4 sam prešao 3 puta zaredom koliko mi je bila super igra , re5 lošiji od 4 ali i dalje odlicna igra koju sam igrao sa guštom . sve što mi se sviđalo u re 4 i 5 su maknuli u ovom dijelu, inventori je katastrofa , nema više nadogradnji oružija ,sad i nekakve skilove kupujem kao da wow igram ,nema trgovca,skrivenog blaga , NEMA NIKAKVIH ZAGONETKI KOJE VAS TJERAJU DA MALO JAČE RAZMISLITE, sve u svemu valjda ce resident evil revelations biti bolji kad dođe u 5 mjesecu. :(

kobasica grozna
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
Resident evil 6

meni je igra premocna, sve sto je falilo u 4 i 5 ovdje ima :D inventory mi je super, ispocetka mi se cinila kao zakomplikovana i teska igra, kasnije se ustelis i sve je predobro :D

Moj PC  
1 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Resident evil 6

Došao sam do onog dijela na početku di moraš pomoć onoj curi koja je ranjena.. i onda sam je zbriso

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
DuMe kaže...

Došao sam do onog dijela na početku di moraš pomoć onoj curi koja je ranjena.. i onda sam je zbriso

{#} i ja baš tu

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice