meni je re5 najbolji dio do sada...puuuuno bolji od re4 evo sada prelazim normal mode na 3-1 chapter
Ma Resident evil 5 je fenomealan.Jako je zabavan i sve to al neznam jer mi draza 4 ili 5.No da ne diplim predugo želio sam vam nešto reći.Stigao je prvi DLC za Resident evil 5.Sadrži 2 nove epizode,novi mercenaries mod i još malo figura.Sad tužna vijest.DLC nedolazi na komp.Ja sam prošo sve na proffesional na PS3 al me je žao svih onih koji igraju na kompu a obožavaju resident serijal da nemaju tomu pristup.Malo sam odlucio oživjeti ovu temu makar sumnjam da će netko doći ovo pogledati al ako netko dođe pišite još malo i recite što mislite o ovom DLC-u.
4. je bolja
proso je na pro imam beskonacni rocket luncher i chikago tipewriter
jel se može ovo igrat u dvoje na jednom kompu,znači preko tipkovnice i gamepada ?
imam neki iritantni problem. igra naravno ide fluidno ali u nekim levelima igra nenormalno laga, nije trzanje nego kao da je mis podesen na najveci DPI i kretnje su ultra brze sto rezultira tim lagom i stekanjem. e sad to bi se rijesilo samo od sebe kad bi dosla neka animacija, nakon nje sve normalno ali sada sam na levelu gdje se penjem onim liftom (nakon sto ubijes onog fakin pauka) u onoj nekoj komori za pohranjivanje ljudi (kao u matrixu) i oni crnci pucaju u mene a ja ne mogu nis jer je nemoguce ovako igrat a pogotovo ciljat.
e sad, kad sam je prvi puta igrao, pred godinu dana, toga nije bilo a ista je igra i ista konfiguracija.. :/
imam neki iritantni problem. igra naravno ide fluidno ali u nekim levelima igra nenormalno laga, nije trzanje nego kao da je mis podesen na najveci DPI i kretnje su ultra brze sto rezultira tim lagom i stekanjem. e sad to bi se rijesilo samo od sebe kad bi dosla neka animacija, nakon nje sve normalno ali sada sam na levelu gdje se penjem onim liftom (nakon sto ubijes onog fakin pauka) u onoj nekoj komori za pohranjivanje ljudi (kao u matrixu) i oni crnci pucaju u mene a ja ne mogu nis jer je nemoguce ovako igrat a pogotovo ciljat.
e sad, kad sam je prvi puta igrao, pred godinu dana, toga nije bilo a ista je igra i ista konfiguracija.. :/
Probaj reinstall igre, vratit postavke na default, ili jednostavno, igraj sa gamepadom ako ga imaš.
e stvar je u tome da restart ne pomaze, uvijek se desava na istim levelima i cim dode do animacije (srecom animacije su brzo dosle) stvar se rijesi ali na ovom sad levelu ni animacija ne pomaze.. uglavnom aktiviram lift i onda animacija kako se gamad pocme skupljat i tu sam odmah vidio da ce biti problema jer je i ona trzala, inace bi to, ponavljam, popravilo stvar.
na netu sam citao da se locka fps ali ni to mi nije pomoglo. ne zelim idustati od igre kao sto sam pred koji dan odustao od dead space-a... je8ote, dodem do kraja je8ene igre i onda mi se igra crasha na jednom te istom dijelu. popi7dio i obrisao. a bome sam se i sa re5 zayebo, nisam si sacuvao od prvog prelazenja save game.
u biti, moj problem nema veze s osjetljivoscu misa nego se tako samo manifestira... mislim da gamepad nebi pomogao, tj nadam se da nebi jer ga nemam
Mislio sam na reinstall ali sam krivo napisao.
Probaj to, ako ne pomogne, onda stvanro nemam ideje.
Koliko vam je trajala instalacija ove igre???
Ja kupio juce nekoliko originala koje najvise volim i samo Resident Evil 5 traje 45 min ostale za 2-3 minuta i vece igre.
Video sam jos takvih slucajeva. Igra radi normalno sam napravio Account za snimanje i ostalo nema problema nikakvih sem te jako spore instalacije.
ne sjecam se ali toliko dugo nije... ali opet nije da je svako malo instaliravas. ja je imam odkad je izasla instaliranu. polako nabrijavam sva oruzja :)
odlicna mi je igra
A kada reisntaliras sistem kako onda???
Prebacis save games samo.
Meni je na drugom disku ali opet mora nova instalacija posto neke delove snimi nekad u C patriciju.
Pitam posto i Dead Space 2 imam oruzija skoro sva naslagana a morace reinstall sistema uskoro.
da
Ma disk je OK ja ga skenirao, nema gresaka nema nicega, nije izgreban. Tako se instalira 30min i to je to. I to dodje do cetvrtinu za 30 min i onda odjednom instalira. Jos sam video takvih slucajeva.
Nego kupim Assassin Creed igricu i pitam koju imaju oni kazu Directors Cut, ja reko jer full pakovanje. Jeste. Pogledam ja lepo sta sadrzi to pakovanje( znajuci medju kakvima zivim) dodjem otvorim disk nema one knjizice. Odmah sam im poslao 3 maila sa klipovaima kako izgleda pakovanje i sutra idem tamo da trazim knjizicu da mi stvore ili pare nazad. Tj necu pare hocu disk, ja sam platio disk i hocu disk i knjizicu koje sadrzi pakovanje.
Dali banditi na stancovanje, nema serial igrica sto me cudi i sada stampaju oni to lepo prodaju. POakuju u celofan kaao onaj lepljivi sto sendvici se stave ne kao od pljuga.
Mislili su da cu da bacim racun, kesu u kom je zapakovan disk. Ne ne, zivim u Srbiji znam sa kakvima imam posla.
Kakva je pomama za piratima da se smanje, zatvorice im radnju nece ih ni pitati sta se desilo budu li se podbunili.
Firma je velika ako dodje i do vas afera znajte od cega je.
pozdrav ljudi
imam problem,nemogu nikako da predjem chapter 2-3 ,muci me ona godzila,nikako da je skenjam,mitraljez mi sporo puni i uvek me skenja,u cemu je fora?gledao san na you tube ovaj chapter tamo dole pise na mitraljezu venicle a kiod mene nema,sta da radim???
pozdrav ljudi
imam problem,nemogu nikako da predjem chapter 2-3 ,muci me ona godzila,nikako da je skenjam,mitraljez mi sporo puni i uvek me skenja,u cemu je fora?gledao san na you tube ovaj chapter tamo dole pise na mitraljezu venicle a kiod mene nema,sta da radim???
mitraljez se ne puni nego pregrijava... pucaj u kracim rafalima... gadjaj one bacve oko njega a njega gadjaj u glavui onda u ona sranja sto izadju iz njega...
probao sam dosta puta i neide nikako priblizi mi se i skenja me
u svako slucaju hvala
ak ima neko ps3 i re 5 da mi pomogne nac sve bsaa amblems
pa kak nemres to prec ja sam na pro preso iz 5. puta