Ne pricam sa preorderašima
Salim se naravno. Ako igra bude radila ok, kupujem! Igra mi se svidjela i moglo bi biti zabavno. Iako sam sam rekao da ne kupujem igre bez dedi servera. Budemo vidjeli.
Salim se naravno. Ako igra bude radila ok, kupujem! Igra mi se svidjela i moglo bi biti zabavno. Iako sam sam rekao da ne kupujem igre bez dedi servera. Budemo vidjeli.
Hajde pa da imamo kvalitetan tim.
Odoh prodati svoj 144Hzni monitor.
sutra kreće open beta , imate na uplayu napravit preload da budete sprmni na vrijeme
jedva čekam da zaigram!
sutra kreće open beta , imate na uplayu napravit preload da budete sprmni na vrijeme
jedva čekam da zaigram!
Jedva sam čekao...a sada nož u leđa,nema šanse da se spojiš na servere,od 10 igrca uvijek jedan ili dva fale...UBISHIT AGAIN!!!
jedva čekam da zaigram!
Jedva sam čekao...a sada nož u leđa,nema šanse da se spojiš na servere,od 10 igrca uvijek jedan ili dva fale...UBISHIT AGAIN!!!
Ja uopce ne mogu pokrenut igru, jos uvijek mi pise ''Coming soon''..
Beta je odgodena dok ne poprave servere.
Always online........
Naletio sam na više bugova od CB, uglavnom vezani za vaultanje preko stvari,nekad se zgličam na mjestu. Serveri su im i dalje banana (nisu nista popravili u vezi toga,reko bi da je jos losije nego u CB)
Tolko ovako na prvu,u ovih 2 sata kolko sam uvatio da radi
Napomena: Ova igra izlazi za 5 dana
jesu pustili servere online? ja sam u 6h ujutro provjerio prije posla al nisam mogo ni uc u igru... jucer skinio da vidim kak ce gurat to moja masina a nmg uopce uc ... Fck this ubishit !
Sredili su server, odigrao malo, igra ide u dobrom smjeru, ali nedam više od 30e za igru. Mislim da ima na kinguinu i na g2a ako se ne varam.
Čekat ću release čisto da budem siguran
skinuo jucer i ne rade serveri,sada probam ne rade severi stvarno...
edit:ko je treba sa naslovnice kada se pali igra?:)
Vidio sam da ima za skinuti jel za to ima SP ili je to cisto priprema za izlazak pa da se nemora skidati?
edit:ko je treba sa naslovnice kada se pali igra?:)
Stephanie.
Hoće li biti u full verziji server browser?
Hoće li biti u full verziji server browser?
ne
Odigra san i alfu i betu. I sta su ucinili od igre je katastrofa.
U prvom je bilo amo rec 20 terorista i pobi ih. Sad je defusal bombu i pojavi ih se 50. Pa napadam kucu s par terorista, ne vojnu bazu.
To su dvije jako razlicite igre.
Siege je takticki squad based shooter,objective based.
Cod je arena shooter.
Pa ti biraj.
Pa ajmo viditi
BO3 ima
-MP s 12 mapa
-Kampanju
-Zombije
-Dead ops arcade
Siege ima
-MP s 11 mapa
-Vs AI na tim istim mapama
Pa ajmo viditi
BO3 ima
-MP s 12 mapa
-Kampanju
-Zombije
-Dead ops arcade
Siege ima
-MP s 11 mapa
Pa ne možeš gledati čisto matematički. Ovo su dvije totalno različite igre.
Pa ajmo viditi
BO3 ima
-MP s 12 mapa
-Kampanju
-Zombije
-Dead ops arcade
Siege ima
-MP s 11 mapa
A novac nije numerika?
Pa covik mu je odlicno napisa. Pogledaj koliko ces sadrzaja dobit za istu kolicinu novca. Ode ce dobit par mapa i igrat ok igru, a na drugoj i solo kampanju, zombije, dobar mp, i jos stagod.
Nemoj pametovati, ako oces takticki fps ajde igraj malo Raven Shielda, ovo nije puno bolje od coda. Dapace, R6 siege je interpretacija taktickog shootera od Call of Duty generacije, nikad nece biti vise od toga.
Pa covik mu je odlicno napisa. Pogledaj koliko ces sadrzaja dobit za istu kolicinu novca. Ode ce dobit par mapa i igrat ok igru, a na drugoj i solo kampanju, zombije, dobar mp, i jos stagod.
Znači kilo i po krušaka je bolje kupiti nego kilo oraha?
Za iste pare, DA?!?!
Za iste pare, DA?!?!
Ne, orasi su uvijek bolji.
Ne, orasi su uvijek bolji.
Da danasnja djeca jedu mrkvu, nebi imali ovakvih problema