Rainbow Six Siege

poruka: 1.657
|
čitano: 294.755
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Rainbow Six Siege - vaši nickovi
8 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

Evo neki par interesatnih momenata..

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.12.2016 15:39 (2SaiNt4U).

0 0 hvala 0
11 godina
Re: Rainbow Six Siege

Moj uplay nick : Cro_K_Justice

8 godina
protjeran
Rainbow Six Siege

U 22:00 Prijateljski klan war NesDub vs XCT pa ako neko bude ima želju pogledat ic ce uživo

https://www.twitch.tv/du_jo_cro

Muzem krave, udala bi se !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
The_K kaže...

Peeker advantage je kad proletiš zaklon ubijajući neprijatelja. On nema vremena za odreagirati zbog microlaga u igri. Ovo s prozorima nema veze s peeker advantagom

Ne, to nije da imaš prednost na vaultu. To je kad padneš, a on tek onda izađe iza ćoška jer u tvojoj igri on kasni. Kod sebe on tebe skoor sekundu gleda dok ga čekaš. To je advantage.

Dodinho  lijepo da dođeš igrat sa starim klanom, jer nam fali uvijek igrač dva.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
11 godina
fila2208 kaže...
The_K kaže...

Peeker advantage je kad proletiš zaklon ubijajući neprijatelja. On nema vremena za odreagirati zbog microlaga u igri. Ovo s prozorima nema veze s peeker advantagom

Ne, to nije da imaš prednost na vaultu. To je kad padneš, a on tek onda izađe iza ćoška jer u tvojoj igri on kasni. Kod sebe on tebe skoor sekundu gleda dok ga čekaš. To je advantage.

Na to sam mislio, ali sam loše objasnio

13 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

Ima li negdje mjesta za mene?

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Rainbow Six Siege

Iskrene čestitke dečkima, razvozali nas lijepo.

Dečki imaju postav, taktiku i način. Mi soliramo svako za sebe i nema tu igre. 

Eto dobre partije, i za još ovakvih dogodine u drugom formatu možda.

GG!

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Iskrene čestitke dečkima, razvozali nas lijepo.

Dečki imaju postav, taktiku i način. Mi soliramo svako za sebe i nema tu igre. 

Eto dobre partije, i za još ovakvih dogodine u drugom formatu možda.

GG!

Bilo je odlično stvarno, znamo da vas je dama sputava, nadam se samo da ćete ga zaminit da bude još napetije.... 

EDIT: 

Evo kako je izgledalo iz mog kuta :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.12.2016 0:27 (Nestašna).
15 godina
Rainbow Six Siege

Sputava nas neigranje i ne slušanje jedni drugih. 

Sjećam se kad sam odigrao s vama ono jednu, bili ste frula, a vidi sad, kretanje, igra, sheme.

Svatko ima ulogu i operatera, to je najbitinije da se zna ko što bez previše priče.

Dobre partije, iako bartlet kažem, 2. put, ne znam ni di su stepke, ali svejedno, nema opravdanja, bolji ste i to je zasluženi gg.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Cestitke NesDub-u

Jes da je za xct igra dama pa im je to minus al jbg
BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Rainbow Six Siege

Čestitke Dujo. Igramo revanš ako se opet uspijemo skupiti. 

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Zadnjih dana matchmaking me hebe... spao sam s gold 4 na silver 4 i sad ovaj zadnji meč dvojica odmah na početku izađu i ja ostanem 3vs5 s 2 lvl 20 igrača. Pa koji k. više

16 godina
The_K kaže...

Zadnjih dana matchmaking me hebe... spao sam s gold 4 na silver 4 i sad ovaj zadnji meč dvojica odmah na početku izađu i ja ostanem 3vs5 s 2 lvl 20 igrača. Pa koji k. više

Dešavaju se takvi dani. Mi smo izgubili nekih 7 ili 8 u nizu u par dana, ali zato onda dobili 5 u nizu, pa izubili jednu, pa opet dobili 4 u nizu.

Sve u svemu, bit će bolje.

E, da i ne preporučam ti da ideš u ranked sam.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.12.2016 20:21 (Jack Sparrow).
8 godina
protjeran
Soldier977 kaže...

Čestitke Dujo. Igramo revanš ako se opet uspijemo skupiti. 

Može mi smo vecinom svaku noc tu i igramo, samo daj sljedeci put da budete svi zagrijani mi smo odigrali par rundi prije... Jebački je bilo, jedna greškica i mrtav si, nije bilo sumnjivih killova, netcode i ping nisu igrali puno uloge tako da sve u svemu GG

11 godina

iiiii matchmaking strikes again #roadtocopper

Kaj je igra na nekom ludom popustu kad zadnja 3 dana matchmaking me spaja samo s unranked igračima... Nikad me igra nije ovako često spajala s igračima koji nisu moj rank.

Izgleda da cu morat radit ono što sam radio u sezoni 1, u matchmakingu gledat lvl-e i izlazit cim vidim lvl 20

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.12.2016 1:18 (The_K).
16 godina
The_K kaže...

iiiii matchmaking strikes again #roadtocopper

Kaj je igra na nekom ludom popustu kad zadnja 3 dana matchmaking me spaja samo s unranked igračima... Nikad me igra nije ovako često spajala s igračima koji nisu moj rank.

Izgleda da cu morat radit ono što sam radio u sezoni 1, u matchmakingu gledat lvl-e i izlazit cim vidim lvl 20

I meni se dešavalo to ove sezone kad sam sam igrao. Zato ti kažem kad si sam bolje na casual skočiti.

----------------------------------------------------------------------------

Evo jedanu vruću situaciju od jučer 

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.12.2016 11:54 (Jack Sparrow).
14 godina

Imam igru već neko vrijeme i čudim se kako je Ubisoft uspio napraviti super igru. Kompetitvnu s jedne strane a i dovoljno taktičku sa druge strane da bi to sve otišlo u krasni qrac jer igra koristi P2P konekciju. 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ TS3: xcell.teamspeak.me IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
16 godina
dj_renny kaže...

Imam igru već neko vrijeme i čudim se kako je Ubisoft uspio napraviti super igru. Kompetitvnu s jedne strane a i dovoljno taktičku sa druge strane da bi to sve otišlo u krasni qrac jer igra koristi P2P konekciju. 

Ne. Igra ima dediceted server za PvP koje hosta ubisoft, a PvE kao terorist hunt je P2P i voice chat je isto tako P2P.

Eto sklepao jedan video od svega snimljenog na disku, 45gb sveukupno. Prvotno je video ispao 25minuta ali sam srezao još pola toga van pa je samo 12.

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.12.2016 19:59 (Jack Sparrow).
14 godina
Jack Sparrow kaže...
dj_renny kaže...

Loš im je onda server, meni piše WEU NAT OPEN 39 ms a u igri 80-105 a hitreg krajnje smiješan

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ TS3: xcell.teamspeak.me IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
16 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Rainbow Six Siege

Novi sam u igri i tražim neku ekipicu za igranje.

Steam:FILIP_SF2

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

U iskušenju sam da kupim igru pa me zanimaju neke sitnice.

Gold Edition sadrži season pass, a vidim da postoji sad i neki Year 2 Pass, taj Year 2 isto ulazi u zlatnu ediciju ili...?

Kozmetika u igri se dobija kako, napredovanjem kroz igru, mikro transakcijama...?

Uzeti za steam ili uplay - koji mi se gadi, ali mi je cena daleko prihvatljivija ako bi uzela za uplay, pogotovo ovaj Gold Edition.

0 0 hvala 0
16 godina
Nastasja0001 kaže...

U iskušenju sam da kupim igru pa me zanimaju neke sitnice.

Gold Edition sadrži season pass, a vidim da postoji sad i neki Year 2 Pass, taj Year 2 isto ulazi u zlatnu ediciju ili...?

Kozmetika u igri se dobija kako, napredovanjem kroz igru, mikro transakcijama...?

Uzeti za steam ili uplay - koji mi se gadi, ali mi je cena daleko prihvatljivija ako bi uzela za uplay, pogotovo ovaj Gold Edition.

Ne isplati se season pass, jer dobivas sve dlc operatere otkljucane, znaci nemas se cemu truditi... Kozmetika dodatci oruzjima itd se kupuje novcima koje zaradis unutar igre..

battletag:MasnaKrvavic#2275
13 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

Isplati se ako ce igrati puno..JA cu uzeti vjerojatno..

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

Pa jel u season pass-u dobijam samo automatsko otključavanje likova itd, koje mogu napretkom u glavnoj igri i sama vremenom otključati, ili se dobijaju i neke nove mape itd, znači nešto što nema u glavnoj igri i nije moguće ostvariti napretkom?

I opet ono pitanje koje sam već postavila, da li u Gold Edition ulaze svi dodatci koji su već izašli i koji će izaći?

0 0 hvala 0
17 godina
fila2208 kaže...
The_K kaže...

Vrlo rado stari, ovo je zapravo tek prva igra koju sam uzeo od BF3, a da svi igrate. 

Dodaj me na uplay, dorjan95 ili DorjanHR, ne znam što je username.

Koristite blage riječi i jake argumente
13 godina
neaktivan
Nastasja0001 kaže...

Pa jel u season pass-u dobijam samo automatsko otključavanje likova itd, koje mogu napretkom u glavnoj igri i sama vremenom otključati, ili se dobijaju i neke nove mape itd, znači nešto što nema u glavnoj igri i nije moguće ostvariti napretkom?

I opet ono pitanje koje sam već postavila, da li u Gold Edition ulaze svi dodatci koji su već izašli i koji će izaći?

Dobra stvar u siegu je to što s osnovnom verzijom možeš otključati sve osnovne stvari, znači ništa nije "DLC only", samo je stvar grinda u igri. Mape su sve automatski otključane, a operatere otključavaš s "renownom" kojeg dobivaš nakon svake partije ili terorrist hunta. Ovaj year 2 gold koji gledaš dobijaš osnovnu igru i year 2 SP, tj. automatski će ti se otključavat nadolazećih 8 operatera tijekom godine i nečeš ih morati sam otčljučavati, za ostale več izašle ćeš morati grindat. No ako ti se igra dopadne to neće biti problem, jest da jedan DLC operater iz prošle godine stoji 25k renowna, a nakon meča dobivaš od 200-400, al relativno brzo se skupi... Večina kozmetike radi na istom principu, s gold edicijom dobiješ 4,5 univerzalnih skinova al ostalo opet trebaš otključavati. Ako pak baš jako zagrizeš za igru ima i mikrotransakcije gdje možeš kupovati operatere ili skinove tako da pravom lovom kupiš "R6 credits" pa s time kupuješ...

Ukratko ja bih na tvojem mjestu kupio osnovnu verziju i odigrao 100-tinjak sati, onda ćeš več i sam moći procjeniti ako želiš davat lovu za sp...

Engage...
8 godina
neaktivan

E to me zanima, ma grindanje nije problem :)

Onda uzimam golišavu verziju na steamu, hvala svima!

15 godina
Rainbow Six Siege

Ima tko da je 100+ lvl, zna neki kurac od ove igre i nema ekipu za igrat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Teško da ces takve naci.. Imaš community discord pa se da naci diamond igrace.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Rainbow Six Siege - vaši nickovi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice