Rainbow Six Siege

poruka: 1.657
|
čitano: 294.726
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Rainbow Six Siege - vaši nickovi
17 godina
Rainbow Six Siege

Ako koga zanima imam kod za igru neka se javi na p.m

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Rainbow Six Siege

Pozdrav ekipa, ima li netko "tip" gdje naj jeftinije nabaviti igru? Probao sam ju u ovom free trial i stvarno mi je legla. Gameplay mi je odlican, ali ima nekih neispoliranih i frustrirajucih stvari pita, odemo u que 5 man premade i onda me ubaci matchmaking s randomima, cesti errori s konektovanjem i slicno.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Re: Rainbow Six Siege
D3ViL kaže...

Pozdrav ekipa, ima li netko "tip" gdje naj jeftinije nabaviti igru? Probao sam ju u ovom free trial i stvarno mi je legla. Gameplay mi je odlican, ali ima nekih neispoliranih i frustrirajucih stvari pita, odemo u que 5 man premade i onda me ubaci matchmaking s randomima, cesti errori s konektovanjem i slicno.

http://www.allkeyshop.com/blog/buy-rainbow-six-siege-cd-key-compare-prices/

16 godina
D3ViL kaže...

Na CJS-cdkeys su bili uplay keyevi  za 24eura. Problem je što oni znaju prodavati i banirane keyeve pa se moraš onda natezati oko refunda i sl. Ja sam bio sretan što mi je prodao jedan od keyeva koje su mu ljudi prodali kad su kupili nvidia karticu, a ne neki ovako, pa sam bio siguran da je čisti. Ali eto kolega kupio season pass, a key mu je bio baniran. Na kraju je otišao na G2play i tamo uzeo za par eura više.

Tako da CJS ima najjeftinije, ali nisu baš najpouzdaniji. Dok je na drugim pouzdaniji key shopovima(g2play i sl.) skuplje za nekih 5 eura.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.4.2016 18:35 (Jack Sparrow).
16 godina
D3ViL kaže...

ti su problemi jave tu i tam, ja ih nemam cesto, tu i tam zapne ocitati igru svima kad netko ima ping 999 ili mu je racunalo toster....al unatoc tome je igra odlicna i svakome preporucavam

battletag:MasnaKrvavic#2275
17 godina
dado16 kaže...

ti su problemi jave tu i tam, ja ih nemam cesto, tu i tam zapne ocitati igru svima kad netko ima ping 999 ili mu je racunalo toster....al unatoc tome je igra odlicna i svakome preporucavam

Ja se u potpunosti slazem s tobom, meni je igra fenomenalna, bas onaj spori, takticni gameplay koji mi lezi i preporucujem ju takodjer svima, samo da jos ispoliraju neke detalje bilo bi odlicno. Takodjer zaboravio sam reci da mi se zna desiti "loading loop" svima pise Loading complete" a jedino meni "loading" i tako ljudi cekaju, nerviraju se dok ja ne ALT F4 da ih oslobodim muka. A da je do PC-a nije. . .

16 godina
D3ViL kaže...
dado16 kaže...

Ja se u potpunosti slazem s tobom, meni je igra fenomenalna, bas onaj spori, takticni gameplay koji mi lezi i preporucujem ju takodjer svima, samo da jos ispoliraju neke detalje bilo bi odlicno. Takodjer zaboravio sam reci da mi se zna desiti "loading loop" svima pise Loading complete" a jedino meni "loading" i tako ljudi cekaju, nerviraju se dok ja ne ALT F4 da ih oslobodim muka. A da je do PC-a nije. . .

to je do interneta ili racunala, kod tebe je onda internet... neznam zast no eto desava se.... slobodno me dodaj na uplay: djdado , da bacimo koju partiju... ja pokusavam skupit 25000 za one skupe operatore :)(sve sam drugo otkljucao)

17 godina
dado16 kaže...

to je do interneta ili racunala, kod tebe je onda internet... neznam zast no eto desava se.... slobodno me dodaj na uplay: djdado , da bacimo koju partiju... ja pokusavam skupit 25000 za one skupe operatore :)(sve sam drugo otkljucao)

Pretpostavljam da je do net-a mozda me igra odabere za Hosta a nemoze povuc, nije mi PC sad neko cudo ali dovoljno je jak da sve trenutno gura na FULL. (pogledaj pod moj PC)
Dodao sam te, planiram sutra kupiti igru pa mozemo skupa igrati, daleko je zabavnije s premade ekipom. D3ViL1985 slobodno me dodajte 

17 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

Kakvo je stanje s brojem igrača? Broj pada, raste, stabilan?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ZC_Someone kaže...

Pa na steamu kaže da ih ima oko 10000. Ali to oni koji su kupili preko steama, a za one koji igraju samo preko uplay se ne zna ali mislim da ih ima barem još tolko ili više.

Nama nalazi ljude dosta brzo. Casual matchmaking nađe za nekih minutu ili manje igrače, a Ranked po minut i pol do dvije(iako ponekad i manje). Uglavnom za sad ima igrača i nismo naišli na to da nam ne može naći nikoga. Osim toga za 2 tjedna dolazi drugi besplatni DLC od 4 kolko će ih biti do kraja godine.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.4.2016 18:53 (Jack Sparrow).
16 godina
Jack Sparrow kaže...
ZC_Someone kaže...

Pa na steamu kaže da ih ima oko 10000. Ali to oni koji su kupili preko steama, a za one koji igraju samo preko uplay se ne zna ali mislim da ih ima barem još tolko ili više.

Nama nalazi ljude dosta brzo. Casual matchmaking nađe za nekih minutu ili manje igrače, a Ranked po minut i pol do dvije(iako ponekad i manje). Uglavnom za sad ima igrača i nismo naišli na to da nam ne može naći nikoga. Osim toga za 2 tjedna dolazi drugi besplatni DLC od 4 kolko će ih biti do kraja godine.

vjerujem da na uplayu ima troduplo više, jer preko raznih servisa kinguin, g2a itd, je znacajno jeftinija cijena za uplay nego steam.....ja imam sam preko uplaya, i poznajem barem 40-tak igraca koji isto su sam preko uplaya

17 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

Zato i pitam jer Steam nije referentan. Čisto me zanima kak se to čini in-game, dal se kroz vrijeme traženja ili možda očigledan skill-gap među igračima čini da u matchmakingu ima manje igrača, tj. dal broj raste jer se svako malo pojavljuju "noobovi" ili nema nekih značajnijih promjena.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.4.2016 19:07 (ZC_Someone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ZC_Someone kaže...

Zato i pitam jer Steam nije referentan. Čisto me zanima kak se to čini in-game, dal se kroz vrijeme traženja ili možda očigledan skill-gap među igračima čini da u matchmakingu ima manje igrača, tj. dal broj raste jer se svako malo pojavljuju "noobovi" ili nema nekih značajnijih promjena.

casual je skoro instant, cim stisnes nade....ranked zavisi o stupnju na kojem se nalazis pa je drukcije i cekanje...al i u rankedu mi nade za 30 sekundi minutu, sto je opet brze nego trazenje u Hotsu,Doti,lolu....znam da nisu iste igre al primjer matchmakinga sa visokim brojem igraca, u siegu puno brze nade(isto treba 5 playera na oba dve strane)

17 godina
neaktivan
Zasitio sam se malo CSa, RO ne mogu normalno igrati dok ne kupim novi router, za Armu i Insurgency ili možda UT ili Quake baš i nemam volje u zadnje vrijeme, TF2 čekam competative da počne pa osim R6a ne vidim trenutno ništa igrivo od FPSa. Eventualno Overwatch open beta.

Budem još razmislio, pa možda i nabavim za koji dan. Ne znam dal će mi igra možda brzo dosaditi budući da ću vjerojatno igrati solo, tj. s random ekipom...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ZC_Someone kaže...
Zasitio sam se malo CSa, RO ne mogu normalno igrati dok ne kupim novi router, za Armu i Insurgency ili možda UT ili Quake baš i nemam volje u zadnje vrijeme, TF2 čekam competative da počne pa osim R6a ne vidim trenutno ništa igrivo od FPSa. Eventualno Overwatch open beta.

Budem još razmislio, pa možda i nabavim za koji dan. Ne znam dal će mi igra možda brzo dosaditi budući da ću vjerojatno igrati solo, tj. s random ekipom...

ja cesto igram sa random ekipom i svejedno mi je zanimljivo, jednostavno igra ima nest sto podsjeca na stare dane cod 4 cod 2 .... S tim da je ovo buno bolje takticki te ne mozes bas letit ko muha bez glave

16 godina
Koji RO igraš? Ja ponekad bacim RO2/RS, ako ti je dvojka dosadila imaš vrhunski odrađeni mod sa amerima/britancima protiv Švaba. Mod se zove heroes od the West i besplatan za sve sa RO2. U njemu je nekoliko novim mapa na tematiku zapadne fronte, britanci kao nova nacija te naravno njihove puške.

Što se R6 tiče igra nas dosta uzela u ima ono nešto.
15 godina
Jack Sparrow kaže...

Ova rečenica je bolna. 

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
16 godina
fila2208 kaže...
Jack Sparrow kaže...

Ova rečenica je bolna. 

Zvuci ko spam kad salju oni indijanci na mail :)

16 godina
fila2208 kaže...
Jack Sparrow kaže...

Ova rečenica je bolna. 

Ma kad pišem na mobitelu onda mi sam ponekad promjeni ono što pišem, jebo ga pas. Ponekad tako ne moram ni napisati riječ do kraja nego mi već sam u naprijed ponudi ili zaljepi, ali ponekad mi i ovako kao sad naguzi. :)

Htio sam napisati da nas je R6 uzeo jer igra ima ono nešto.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2016 13:05 (Jack Sparrow).
17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Koji RO igraš? Ja ponekad bacim RO2/RS, ako ti je dvojka dosadila imaš vrhunski odrađeni mod sa amerima/britancima protiv Švaba. Mod se zove heroes od the West i besplatan za sve sa RO2. U njemu je nekoliko novim mapa na tematiku zapadne fronte, britanci kao nova nacija te naravno njihove puške.

Nije dosadila, ne mogu igrati jer imam T-Comov šitex router koji se mrzi s Tripwireovim igrama. Spojiš se na server i za 30 sekundi igrači samo počnu ravno hodati kao da mi je pukla veza.

Mislim da mi je već ovaj smrdljivi vanzemaljac koji dijeli tu neke thumb-upove rekao za taj mod, al velim, ne mogu igrati dok ne nabavim novi router. On je imao isti problem dok se nije riješio Thompsonovog routera.

A R6, još razmišljam. Ak budem, vjerojatno budem već ovaj tjedan...

16 godina
ZC_Someone kaže...
Jack Sparrow kaže...

Nije dosadila, ne mogu igrati jer imam T-Comov šitex router koji se mrzi s Tripwireovim igrama. Spojiš se na server i za 30 sekundi igrači samo počnu ravno hodati kao da mi je pukla veza.

Mislim da mi je već ovaj smrdljivi vanzemaljac koji dijeli tu neke thumb-upove rekao za taj mod, al velim, ne mogu igrati dok ne nabavim novi router. On je imao isti problem dok se nije riješio Thompsonovog routera.

A R6, još razmišljam. Ak budem, vjerojatno budem već ovaj tjedan...

Pa nazovi t-com i reci da zahtjevaš novi router jer sa ovim ne možeš raditi šta želiš. Ja sam ih odmah zvao kad sam saznao za taj problem, to je bilo prije neke 4 godine i došao mi lik za 2 sata sa siemensovim routerom i uzeo staroga. Naravno taj siemensov nije bio novi, ali je je radio bez problema i imao sam ga sve do kad mi nisu dali novi radi VDSL-a.

17 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Pa nazovi t-com i reci da zahtjevaš novi router jer sa ovim ne možeš raditi šta želiš. Ja sam ih odmah zvao kad sam saznao za taj problem, to je bilo prije neke 4 godine i došao mi lik za 2 sata sa siemensovim routerom i uzeo staroga. Naravno taj siemensov nije bio novi, ali je je radio bez problema i imao sam ga sve do kad mi nisu dali novi radi VDSL-a.

Ne žele ga zamjeniti jer je router tehnički ispravan. Pitao sam :)

Plan je da kupim svoj router, ovoga koristim samo zato jer mi je stari router, koji sam također sam kupio, prestao raditi. Ali svaki put nešto drugo iskoči ispred njega :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2016 20:06 (ZC_Someone).
16 godina
ZC_Someone kaže...
Jack Sparrow kaže...

Ne žele ga zamjeniti jer je router tehnički ispravan. Pitao sam :)

Plan je da kupim svoj router, ovoga koristim samo zato jer mi je stari router, koji sam također sam kupio, prestao raditi. Ali svaki put nešto drugo iskoči ispred njega :)

Onda ga smrdaj :)

17 godina
neaktivan
dado16 kaže...

Pa, ako ga ostavim ukopčanoga mogla bi ga lako munja spržiti tokom nekakve ljetne oluje. Zbilja mi se to dogodilo već dva puta :)

16 godina
ZC_Someone kaže...
dado16 kaže...

Pa, ako ga ostavim ukopčanoga mogla bi ga lako munja spržiti tokom nekakve ljetne oluje. Zbilja mi se to dogodilo već dva puta :)

ili ga non stop pali gasi 

9 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

molio bi sve koji igraju nek me dodaju uplay:nino.321

0 0 hvala 0
16 godina
Rainbow Six Siege

Evo održali su neki event gdje su predstavili dosta toga o novom DLCu i patchu. Ima video od skoro sat vremena gdje igraju par rundi sa novim likovima i na novoj mapi za koju kažu da je dosta velika i dinamična jer sadrži dosta zidova za uništiti. Kasnije govore i o novi stvarima te fixevima.

Onima kojima se ne gleda:

Malo su poštimali operatore i buffali one koji se slabo igraju. 

• Tachanka je dobio buff u brzini postavljanja i skupljanja svoje mašinke, te mu treba manje mjesta da postavi istu.
  • Montagne je dobio još veći štit i sad se produžije i sa strane.
  •  

•  
  • Od IQ gadget pak je dobio buff u smislu preglednosti i po tome što više toga dektektira. A i sam po sebi će se možda sad korisiti za otkrivanje kamerica od novog operatora.
  •  

Poštimali su svjetlost i sad će se lakše vidjeti kad se izlati iz prostorija van i obrnuto.  

Konačno će ubaciti mogućnost odabira sightova i modifikaciju oružija prije početka runde. A i same sightove su poštimali tako da sad holo bolje izgleda, isto tako i trokut, dok red dot ima manju točku.

Primjer: https://gfycat.com/PartialAbsoluteAlpaca

Uveli su i kostumizaciju glave(headgear) operatora te nove dodatke koje se mogu dodati na puške. Mislim da se radi o nekakvom privjesku, barem sam to na videu kod Blackbearda na SCARu primjetio.

Privjesci:

http://imgur.com/a/qhVPP

Kacige:

http://imgur.com/a/TgDMl

Na kraju meča će biti postava pobjedniče ekipa kao recimo u overwatchu.

I još mnogo poravaka i novih stvari koji će biti u patch notesima.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.5.2016 16:52 (Jack Sparrow).
Moj PC  
4 0 hvala 3
16 godina
Rainbow Six Siege

Prema ovom prvom video blackbeard izgleda stašno dobar. Ne znam dal mu se taj štit strga s vremenom ili ne, ali ako može blokirati sve metke onda će biti stašno koristan i možda OP.

Sve ostale promjene i novosti mi se sviđaju, barem ove koje su spomenuli. I drago mi je što slušaju svoj community i rade upravo ono što oni žele.

EDIT: još jedan video

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.5.2016 16:57 (Jack Sparrow).
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Super! Sve odlične stvari se pojavljuju.
Samo nek nastave u istom tonu!
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina

Nadam se da ce u tom patchu konačno popraviti bug s rankovima,ja sam lvl 90 a jos copper 1 i povećati vrijeme cooldowna rankeda ako se ragequita

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Rainbow Six Siege - vaši nickovi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice