Rainbow Six Siege

poruka: 1.657
|
čitano: 294.758
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Rainbow Six Siege - vaši nickovi
16 godina
Re: Rainbow Six Siege
fila2208 kaže...

Nisi ko obično skužio. Mislio sam da je pero kapetan, onaj što ide srat u sred runde.

Znam ja šta si to mislio, ali sam ti ja ovako odgovorio jer mi je prošli put kenjao da zašto seruckam po njemu na forumu.

12 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

ima koga da je zainteresirani za igranje?

noob sam pa nemam prijatelja jos

dr.LeftY na ubi, pa ako ima dodajte

uplay: LeftY_CRO | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Rainbow Six Siege

Ace-ao jučer ekipicu na rankedu.

Zadnji je kill ukraden ali nisam znao u tom trenutku da je injuran

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.8.2016 14:54 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Rainbow Six Siege

Upravo altf4 rage quitao, nešto što zbilja rijetko radim.

Zadnji patch je uništio igru. Ljudi ni ne zapucaju, ja padnem. Glaz me 3 puta pogodi, na svom ekranu ja padnem, da nije ni zapucao. 

Tako se ne može igrat igra, na višoj razini rankeda, jer svatko igra svoju igru.

Žalosno, da nekim patchom slože igru i onda idu nešto drkati i razjebu sve.

Ovaj zadnji patch me odbio od igre i sad gledam da uzmem bf1 da imam što igrati. Hvala rs6 na 250 sati.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...

Upravo altf4 rage quitao, nešto što zbilja rijetko radim.

Zadnji patch je uništio igru. Ljudi ni ne zapucaju, ja padnem. Glaz me 3 puta pogodi, na svom ekranu ja padnem, da nije ni zapucao. 

Tako se ne može igrat igra, na višoj razini rankeda, jer svatko igra svoju igru.

Žalosno, da nekim patchom slože igru i onda idu nešto drkati i razjebu sve.

Ovaj zadnji patch me odbio od igre i sad gledam da uzmem bf1 da imam što igrati. Hvala rs6 na 250 sati.

Da, od već sad 2 patcha je dobro poznat problem sa hitregom i killcam bugom još uvijek. Sad su uveli kao neck shot koji nije hs, samo kako bi ovo prekrili.

Svakoj rundi se skoro desi da te netko ubije, a vidiš kako ne puca po tvom liku, nego iza tebe po zraku. Ili vidiš od liku glavu, ispucaš 2-3 metka i tek onda se makne. Ili znalo mi se desiti da napunim lika metkima, potrošim cijeli klip, a on se okrene i oneshota me. Pogledam killcam i ima 20%hp-a. I sve najviše to iskorištavaju ljudi sa visokim pingom, jedna od rijetkih igri gdje lik sa velikim pingom može samu rushati i bit će neuništiv radi laga nekakvog.

Osim toga u igri su ljudi, najvipe klanovi i kolege počeli iskorištavati votekick opciju da lječe frustracije.

Ne mogu na prste izbrojiti kolko puta sam kickan bez veze. Eto jučer neki lik sa Ash-om rushuao sa defuserom u attacku, ubili ga odmah kad je ušao kroz prozor. Naravno bili su tamo i njegovi kolegi, ali sam mu ipak ja bio kriv iako nisam ni blizu bio, napisao sam mu "dont rush". Sekundu kasnije me njegovi kolegići votekickali. 

Kasnije svi moji poginu i ostanem 1v4 i trebam plantati defuser, ubijem jednoga, a druga 3 mene i jedan lik pokrene votekick. I to se najviše puta desilo, ostaneš zadnje protiv 4-5 ljudi jer tvoji krepaju i onda te votekicakju.

Da stvar bude gora nakon toga ti ubisoft prikelji ban od 20minuta sa matchamkinga, veliki minus u ranku i parama.

Pošto je jučer došao patch koji nekim čudom dosta ljudi uzrokuje crash nakon 2 minute. Prvo čekao po 6 minuta da uđem u match, onda ovakvi debili sa kikanjem i na kraju jedna poštena runda ali igramo 3v5 jer se dvojici rušila igra.

Stvarno izgubio volju za igrom nakon toga. Sad će barem BF1 pa da se maknem od ovoga na neko vrijeme.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2016 13:11 (Jack Sparrow).
15 godina
Rainbow Six Siege

Fantastična igra  koju su  community stovren od bahatih klinaca kojima su dosadilde druge razne igre teroriziraju igrače koji žele igrati timski i preko voipa, uništili.

Šteta kažem, 250 sati mi je dala, ali mislim da je to sve, ako uzmem bf1 i ako se pokaže onakav kakav svi kažu, rs6 ide u naftalin.

Kuki jel moguće da smo se ti i ja složili ? 

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2016 14:00 (fila2208).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Svakoj rundi se skoro desi da te netko ubije, a vidiš kako ne puca po tvom liku, nego iza tebe po zraku. Ili vidiš od liku glavu, ispucaš 2-3 metka i tek onda se makne. Ili znalo mi se desiti da napunim lika metkima, potrošim cijeli klip, a on se okrene i oneshota me. Pogledam killcam i ima 20%hp-a.

pa tek kad je igra izašla imala je s tim problema i oni još i dalje nisu poduzeli ništa?

ja sam je igrao nešto sitno na početku ali sam brzo odustao, čak je nisam niti upalio mjesecima.

15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Jack Sparrow kaže...

Svakoj rundi se skoro desi da te netko ubije, a vidiš kako ne puca po tvom liku, nego iza tebe po zraku. Ili vidiš od liku glavu, ispucaš 2-3 metka i tek onda se makne. Ili znalo mi se desiti da napunim lika metkima, potrošim cijeli klip, a on se okrene i oneshota me. Pogledam killcam i ima 20%hp-a.

pa tek kad je igra izašla imala je s tim problema i oni još i dalje nisu poduzeli ništa?

ja sam je igrao nešto sitno na početku ali sam brzo odustao, čak je nisam niti upalio mjesecima.

Bila je sređena negdje tamo na ljeto, i tad je fino radila, baš sam se onda negdje i vratio u igru mislim.

I onda zadnji patchevi su je sve više srozali, počeli su izmišljat kažem neke pogotke u vrat i nerfat sve živo, reko ajde, sve to stoji, sve je radi gameplaya...ali sad je netcode na nivou kad je igra izašla.

Dakle jako loše.

16 godina
fila2208 kaže...

Fantastična igra  koju su  community stovren od bahatih klinaca kojima su dosadilde druge razne igre teroriziraju igrače koji žele igrati timski i preko voipa, uništili.

Šteta kažem, 250 sati mi je dala, ali mislim da je to sve, ako uzmem bf1 i ako se pokaže onakav kakav svi kažu, rs6 ide u naftalin.

Kuki jel moguće da smo se ti i ja složili ? 

Da u zadnje vrijeme, ali uvijek smo se slagali samo što smo na neke stvari imali drugačiji pogled ili ukuse.

Ovdje ne možeš zanemariti ovu činjenicu jer se počelo prečesto događati, pogotovo sa killcamom koji ti dodatno potvrdi kolko je netcode loš.

Da baš ti koji su me kickali ili pokušavaju obično vrište u mikrofon, a po glasu čuješ da im glas mutira, baš vidiš da su u pubertetu, deči i da nemaju više od 15-16 godina. Jučer lik izigravao pro igrača i mislio izrushati ekipu, a nije došao dalje od prvog prozora jer ga je pulse samljeo i onda mu svi ostali bili krivi.

fila2208 kaže...

Bila je sređena negdje tamo na ljeto, i tad je fino radila, baš sam se onda negdje i vratio u igru mislim.

I onda zadnji patchevi su je sve više srozali, počeli su izmišljat kažem neke pogotke u vrat i nerfat sve živo, reko ajde, sve to stoji, sve je radi gameplaya...ali sad je netcode na nivou kad je igra izašla.

Dakle jako loše.

Da ljetni patchevi i to doba je bilo kad je igra radila jako dobro, a sad previše toga počeli izmišljati. Htjeli su kao popraviti netcode, a tek ga pokvarali. 

Ono što bi trebali za početak je da mi se brazilci sa pingom od 250 i rusi, ameri sa pingom od 150 ne spajaju u meč jer tek onda najgora igra postaje.

Čak i taj netcode bi nekako zaobišao ali ovo kikanje me ubija i toksični igrači.

15 godina
Rainbow Six Siege

+1

Ne shvaćam zašto nisu te pingere malo riješili, igru je dodatno sjebala činjenica i nedostatak dedicateda, i zato se takva izdrkavanja high pingera događaju.

Nije moguće i nikad neću prihvatiti da netko tko se kreće ima prednost nadamnom koji sam skampan u heaadglitchu i čekam ga, on peeka i otkine me.

A ni zapucao nie, samo ga vidiš, a to neću trpiti, nisam u bf4, neću ni ovdje tako da, kažem, hvala rainbow za lijepe noći pune adrenalina da se ruke tresu, za smijeh do suza i svađanje s ekipom, taktiziranja i epičnih super wannabe specijalac shema, ali toliko od toga :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Rainbow Six Siege

a mene još i danas nagovarate da kupim tu šesticu..ccc

0 0 hvala 0
16 godina
BDS kaže...

ne kužiš ti to baka. To je kao droga, alkohol i sl. Loše je, ali opet bez toga svega ne možeš.

15 godina
BDS kaže...

Igra je s ekipom osobno jača od bf4 kompletnog. Toliko smijeha, deranja i adrenalina nisam dugo okusio. Žalosno je što ubisoft ne zna handlat tako dobar proizvod već ga blokira lošim supportom.

9 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
BDS kaže...

Igra je s ekipom osobno jača od bf4 kompletnog. Toliko smijeha, deranja i adrenalina nisam dugo okusio. Žalosno je što ubisoft ne zna handlat tako dobar proizvod već ga blokira lošim supportom.

Ovo je jedna od najpodcjenjenijih igara svih vremena, nazalost ubisoft i njegov support je djelom zasluzan za to.

13 godina
Rainbow Six Siege

Igra je predobra. Vjerujem da će riješiti ovo vrlo brzo. Sinoć su nešto čeprkali po serverima, možda su već sredili (nisam igrao poslije).

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Rainbow Six Siege

Igra je dobra ali ovi momenti znaju nervirati, kad propucaš lika, a on te ubije jednim metkom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Igra je dobra ali ovi momenti znaju nervirati, kad propucaš lika, a on te ubije jednim metkom.

Sinoć sam igrao, i nije mi se desila niti jedna čudna situacija. Možda su nešto popravili?

16 godina
neaktivan
Igrao sam dosta jučer nakon ovog održavanja servera ili što već, i nije mi se desila nijedna glupava situacija. Bit će da su vratili na staro.
16 godina
Arabarran kaže...
Igrao sam dosta jučer nakon ovog održavanja servera ili što već, i nije mi se desila nijedna glupava situacija. Bit će da su vratili na staro.

Ajde fala bogu. Imali su da prije održavanja server pa možda nešto popravili, a od onda nisam igrao. Ali zato taman dan prije toga po zajebanciji uzmem tachanku i dolati mi thermite na mašinku. Ispucao sam vjerovatno 30 metaka u njega i krv leti na sve strane, a on okrenut sasvim suprotno od mene.  Nakon par seknudi me ubio. Kad sam gledao killcam kao da sam sve promašio iako je bio 20 metara od mene, a healtha mu uzelo tek 10%.

13 godina
Arabarran kaže...

Mislim da su ipak popravili novo.

13 godina
neaktivan
Sale je ovaj weekend a i free se moze igrat.
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sale je ovaj weekend a i free se moze igrat.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Rainbow Six Siege

Danas bi mogao sletjeti patch i zadnji DLC, ali su najavili drugu sezonu season passa samo se ne zna dali će dolaziti nove mape i operatori ili samo nekakvi skinovi. Za sad samo najavljeno da dolazi druga sezona novog contenta

Evo i videa za novi DLC

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

Za takav dlc ne treba season pass?

Kuky dodaj me na ubisoftu Drakul101

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
drakula789 kaže...

Za takav dlc ne treba season pass?

Kuky dodaj me na ubisoftu Drakul101

Ne, za DLC pakete u R6:S ne treba season pass svima su besplatni operatori i mape, ali trebaš platiti tog operatora 25 000 onih R6 bodova, dok season passeri dobe besplatno i tjedan dana radniji pristup istima. 

13 godina
Rainbow Six Siege

Dobar ovaj Kalaš što ga ima ova nova ženska :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Dobar, al mislim da sam više ljudi ubio s Bearing 9, taj sidearm je brutalan...

Engage...
16 godina
neaktivan
Rainbow Six Siege

Hibana je definitivno moj favorit! Već sam napravio par aceva sa njom, brutalna puška i strašna moć otvaranja ludih rupa u zidovima iz daljine

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Rainbow Six Siege

Ja osobno odmaram od igre dok ne vrate nazad onu minutu za vrijeme attacka, ta promjena mi je doslovno UNISTILA gust igre, ko bi rekao da jedna minuta moze toliko da utice na kvalitet gameplaya. Ovo nije jeben* Call of Duty da mogu rushat negdje bez da provjerim s drone, scoutam, potrazim roamera ili setupam napad. S ovim umanjenjem vremena napada doslovno se covjek nadje u situacij da MORA uci u sobu punu neprijatelja nepripremljen. UZAS!!! Da ne govorim o nekim game breaking sranjima tipa Hibana opuca svoj gadget i ukoliko ju netko upoca u memoentu dok ga aktivira DCa SVE igrace u trenutnoj igri, ranked!!

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
D3ViL kaže...

Ja osobno odmaram od igre dok ne vrate nazad onu minutu za vrijeme attacka, ta promjena mi je doslovno UNISTILA gust igre, ko bi rekao da jedna minuta moze toliko da utice na kvalitet gameplaya. Ovo nije jeben* Call of Duty da mogu rushat negdje bez da provjerim s drone, scoutam, potrazim roamera ili setupam napad. S ovim umanjenjem vremena napada doslovno se covjek nadje u situacij da MORA uci u sobu punu neprijatelja nepripremljen. UZAS!!! Da ne govorim o nekim game breaking sranjima tipa Hibana opuca svoj gadget i ukoliko ju netko upoca u memoentu dok ga aktivira DCa SVE igrace u trenutnoj igri, ranked!!

Pa nisu bez razloga maknuli jednu minutu, vidjeli su u statistikama da ima više pobjeda u napadu nego u obrani pa su morali nesto poduzeti u vezi toga. Po meni trebali su uzeti pola minute, a ne cijelu, ali do sad sam se već navikao na vrijeme. I jedna pozitivna stvar za campere na objectivu je da netrebaš čekat 3 minute da napadač napravi potez, nego se sve odvija puno brže a i s time igra je više zabavnija.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Rainbow Six Siege - vaši nickovi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice