Rage (PC, X360, PS3, Mac) zaključana tema

poruka: 308
|
čitano: 49.146
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Rage (PC, X360, PS3, Mac)

Meni radi sasvim ugodno radi na mojoj konfi, na 1920x1080, 2xAA....jedino teksture povremeno kasne ali stvarno par milisekundi, ako se ne koncentrira na to, uopće ne zapaziš!

To je valjda stvarno samo sa Radeonkama veći problem....

Jeberštaub and Mudalo, they are out there!!!! They only apear to be unreal, to the untrained eye!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

+1

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Rage (PC, X360, PS3, Mac)
Zvekan kaže...

Meni radi sasvim ugodno radi na mojoj konfi, na 1920x1080, 2xAA....jedino teksture povremeno kasne ali stvarno par milisekundi, ako se ne koncentrira na to, uopće ne zapaziš!

Ok, a kak si zvuk sredio?

16 godina
neaktivan

ma ja se uopce ne brinem da ce se svi ti problemi ispolirati - igra je kupljena jucer i skida se lagano :)

ionako ce biti aktivirana 7.10 tako da neznam ja kaj vi i kak igrate ;P

ugl par odlicnig easter eggova :)

http://www.g4tv.com/videos/55583/rage-wolfenstein-3d-easter-egg-video/

secret doom level:

rage quake level:

ma presavrseno :)

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nitro233 kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...
Nitro233 kaže...

Konfiguracija mi je Phenom II X4 955 3200 megaherza 8 gigabajta ddr3 i 4870X2 hoće li to biti dovoljno za vrtiti RAGE,jer ga upravo skidam tek sam na 4 gigabajta od  20.Znam da mi je grafička stara ali prije 2 i po godine sam je papreno platio,neznam dali mi se isplati nju nadograđivati jos za neku drugu grafu koja ima pristojnu cijenu.

Naravno da ćeš moći igrati,bez brige.Ja na svom kompu igram nove igre na high,doduše ne 60 fps-30-ak što je meni sasvim dovoljno,a kamoli ti koji imaš 3 puta jači komp.{#}

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
16 godina
Kora kaže...
Zvekan kaže...

Hebala te KONFA kakve još pederske izraze neću pročitati isse

Mora da si debel ko krava kada jedeš i slova -.-

Sry za offtopic, ali nisam mogao odoliti kad vidim ove perverzije.

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nitro233 kaže...

Hm dok mi se skida ja cu jos malo peglati Crysis na svojoj konfiguraciji :/

Kako dobro ej! Vau... Da bar ja mogu peglat Crysis na svojoj konfiguraciji.....

Čemu ovaj komentar ovdje....?!?

ššššš - možda su u šumi
13 godina
protjeran

očito nitko osim njega nema dovoljno snažno računalo da igra crysis... o bože

Trenutno se igra X3 Terran Conflict, Borderlands s 4 DLC i Torchlight
13 godina
odjavljen
skullscar kaže...

ma nije to samo isprobavam kolko su mi se povecale performanse u odnosu na staro racunalo nakon sto san ga nadogradio,nda bolje da nisam nista ni spominjao.

jos se mislim hoce li mi moci vuci rage bez problema koje imaju ati kartice

13 godina
protjeran

jesi mislio na crysis 1 ili 2? jer i bratovo računalo s geforce 9400gt 1gb vrti crysis 2 bez problema

13 godina
odjavljen
skullscar kaže...

jesi mislio na crysis 1 ili 2? jer i bratovo računalo s geforce 9400gt 1gb vrti crysis 2 bez problema

mislio sam na crysis 1 jos sa nekim beatifull patchevima na najvecim postavkama za grafiku, samo sam mjerio povecane u fps-ovima prije sam vrtio na 32 bitnom sustavu pa sam presao sada na 64 bitni i sve je smooth 1920x1200 rezolucija lenovo monitor.Bilo bi steta da situacija s RAGEom bude kao s Crysisom kad je izasao da ga rijetko tko moze vrtijeti.

Vidio sam videje na youtube gdje s mojom konfiguracijom sve na RAGE steka a texturama treba 30-40 sekundi da se ucitaju.{#}

14 godina
protjeran
skullscar kaže...

Daj pa ipak živimo na Balkanu.........XD

Dinamo živi vječno
13 godina
protjeran

rage me podsjeća na gta 4 nekada. kad je izašao, svi su mu spominjali mamicu jer je bio neoptimiziran i pun problema. tek nakon par godina je sve donekle kako treba biti. samo da i rage ne završi isto

15 godina
protjeran

Hoce li mi ko reci da li cu moc vrtit ovo cudo na mom PC-u?

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Vjerojatno hoćeš.

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Minimum System Requirements:

.............      

Video Card: GeForce 8800, Radeon HD 4200

Čudno. Po ovom bi se dalo zaključit da je igra posebno dobro optimizirana za Ati.

0 0 hvala 0
16 godina

Na twitteru piše da je problem u driverima i da su privremeni driveri pušteni, ali da to još nije to. Inače, vjerujem da su oni radili primarno za konzole, ali ovo što im se omaklo je big shit. No, nema veze, pričekat ću da izađe fiksani driver pa zaigrati. Treba probati.

http://www.appoteka.net/ - http://www.zvonimirbuzanic.com/ - http://www.doom.com.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Covjece skidam igru cijeli bozji dan pff i tek se pola skinulo tj 9.5gb i jos sad toliko a budemo onda sutra zaigrali  sta drugo :)

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Čini se da igra radi bolje na starijim grafickama

14 godina
protjeran
skullscar kaže...

rage me podsjeća na gta 4 nekada. kad je izašao, svi su mu spominjali mamicu jer je bio neoptimiziran i pun problema. tek nakon par godina je sve donekle kako treba biti. samo da i rage ne završi isto

Pa naravno da je nakon par godina, kad su svi nakupovali bolje grafičke i bolje kopmpjutere a GTA je zahtjevao isto što i kad je izašao, nije se on poboljšao nego su ljudi kupili bolja računala

Dinamo živi vječno
16 godina

A malo i čitam razne komentare... Ljudi su zabrijali da je to nekkakav "novi" Fallout tj. RPG, a onda kada pokrenu dobiju FPS! To me tješi jer od Ragea ne učekujem RPG već zaraznu pucačinu, a po reviewima vidim da to je.... Još malo pa probat i odlučit dali dati novce Džoniju ili ne. Iako mislim da da....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Kora kaže...
skullscar kaže...

Pa naravno da je nakon par godina, kad su svi nakupovali bolje grafičke i bolje kopmpjutere a GTA je zahtjevao isto što i kad je izašao, nije se on poboljšao nego su ljudi kupili bolja računala

ali ćemu napraviti igru koju 95% ljudi ne može igrati kako spada? i još čekati par godina da se sve sredi ili da se pokupuje novi hardver samo za nju? a sumnjam da ne bude i rage 2. hoće opet napraviti istu stvar? recimo da naprave rage 2 2013. tek 2015-2016 se bude mogla igrati donekle dobro? glupost

14 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

A malo i čitam razne komentare... Ljudi su zabrijali da je to nekkakav "novi" Fallout tj. RPG, a onda kada pokrenu dobiju FPS! To me tješi jer od Ragea ne učekujem RPG već zaraznu pucačinu, a po reviewima vidim da to je.... Još malo pa probat i odlučit dali dati novce Džoniju ili ne. Iako mislim da da....

Hmmmm, nebi baš rekao da je ovo zarazna pucačina, ako pod tim misliš da samo ideš i pucaš, ima i RPG-a ovdje, najviše baca na Borderlands ako si ga igrao. Dosta moraš voziti s jedne strane na drugu, pričati sa ljudima, uzimati questove, vraćati na opet na ista mjesta, pratiti priču i tako.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
16 godina
thesekiman kaže...
doktor1 kaže...

Hmmmm, nebi baš rekao da je ovo zarazna pucačina, ako pod tim misliš da samo ideš i pucaš, ima i RPG-a ovdje, najviše baca na Borderlands ako si ga igrao. Dosta moraš voziti s jedne strane na drugu, pričati sa ljudima, uzimati questove, vraćati na opet na ista mjesta, pratiti priču i tako.

Pa sviđa mi se to. A ako je priča malo bolja od Borderlandsa onda super...

WTF Is...: RAGE?

-dobar "review"- 39 minuta

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 22:30 (doktor1).
13 godina
neaktivan

Evo jedan review.

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.

0 0 hvala 0
15 godina

evo igrao sam je 5 minuta...od grafike se može samo rezolucija i AA mjenjati i to je to...čak ne mogu ni V Sync uključiti jer me ovo prelamanje slike živcira.

Zvuk u igri ne valja krči , a grafika je sjedi i plači, teksture su mutne, igra izgleda užasno!

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Horned Reaer kaže...

evo igrao sam je 5 minuta...od grafike se može samo rezolucija i AA mjenjati i to je to...čak ne mogu ni V Sync uključiti jer me ovo prelamanje slike živcira.

Zvuk u igri ne valja krči , a grafika je sjedi i plači, teksture su mutne, igra izgleda užasno!

naravno kad imaš radeonke, da si na geforce -nešto- igra bi radila donekle ok

15 godina
protjeran
Horned Reaer kaže...

kolko sam cuo igra ima config pa se tamo daju stelat postavke ?? i kao ima neki costum config koji dosta toga popravlja 

neznam trazite malo (steam forum)

13 godina
protjeran
15 godina
skullscar kaže...
Horned Reaer kaže...

naravno kad imaš radeonke, da si na geforce -nešto- igra bi radila donekle ok

ma nije imam 580gtx promjenio sam radeonke

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice