Meni radi sasvim ugodno radi na mojoj konfi, na 1920x1080, 2xAA....jedino teksture povremeno kasne ali stvarno par milisekundi, ako se ne koncentrira na to, uopće ne zapaziš!
To je valjda stvarno samo sa Radeonkama veći problem....
Meni radi sasvim ugodno radi na mojoj konfi, na 1920x1080, 2xAA....jedino teksture povremeno kasne ali stvarno par milisekundi, ako se ne koncentrira na to, uopće ne zapaziš!
+1
Ok, a kak si zvuk sredio?
ma ja se uopce ne brinem da ce se svi ti problemi ispolirati - igra je kupljena jucer i skida se lagano :)
ionako ce biti aktivirana 7.10 tako da neznam ja kaj vi i kak igrate ;P
ugl par odlicnig easter eggova :)
http://www.g4tv.com/videos/55583/rage-wolfenstein-3d-easter-egg-video/
secret doom level:
rage quake level:
ma presavrseno :)
Konfiguracija mi je Phenom II X4 955 3200 megaherza 8 gigabajta ddr3 i 4870X2 hoće li to biti dovoljno za vrtiti RAGE,jer ga upravo skidam tek sam na 4 gigabajta od 20.Znam da mi je grafička stara ali prije 2 i po godine sam je papreno platio,neznam dali mi se isplati nju nadograđivati jos za neku drugu grafu koja ima pristojnu cijenu.
Naravno da ćeš moći igrati,bez brige.Ja na svom kompu igram nove igre na high,doduše ne 60 fps-30-ak što je meni sasvim dovoljno,a kamoli ti koji imaš 3 puta jači komp.
Hebala te KONFA kakve još pederske izraze neću pročitati isse
Mora da si debel ko krava kada jedeš i slova -.-
Sry za offtopic, ali nisam mogao odoliti kad vidim ove perverzije.
Hm dok mi se skida ja cu jos malo peglati Crysis na svojoj konfiguraciji :/
Kako dobro ej! Vau... Da bar ja mogu peglat Crysis na svojoj konfiguraciji.....
Čemu ovaj komentar ovdje....?!?
očito nitko osim njega nema dovoljno snažno računalo da igra crysis... o bože
ma nije to samo isprobavam kolko su mi se povecale performanse u odnosu na staro racunalo nakon sto san ga nadogradio,nda bolje da nisam nista ni spominjao.
jos se mislim hoce li mi moci vuci rage bez problema koje imaju ati kartice
jesi mislio na crysis 1 ili 2? jer i bratovo računalo s geforce 9400gt 1gb vrti crysis 2 bez problema
jesi mislio na crysis 1 ili 2? jer i bratovo računalo s geforce 9400gt 1gb vrti crysis 2 bez problema
mislio sam na crysis 1 jos sa nekim beatifull patchevima na najvecim postavkama za grafiku, samo sam mjerio povecane u fps-ovima prije sam vrtio na 32 bitnom sustavu pa sam presao sada na 64 bitni i sve je smooth 1920x1200 rezolucija lenovo monitor.Bilo bi steta da situacija s RAGEom bude kao s Crysisom kad je izasao da ga rijetko tko moze vrtijeti.
Vidio sam videje na youtube gdje s mojom konfiguracijom sve na RAGE steka a texturama treba 30-40 sekundi da se ucitaju.
Daj pa ipak živimo na Balkanu.........XD
rage me podsjeća na gta 4 nekada. kad je izašao, svi su mu spominjali mamicu jer je bio neoptimiziran i pun problema. tek nakon par godina je sve donekle kako treba biti. samo da i rage ne završi isto
Hoce li mi ko reci da li cu moc vrtit ovo cudo na mom PC-u?
Vjerojatno hoćeš.
Minimum System Requirements:
.............
Video Card: GeForce 8800, Radeon HD 4200
Čudno. Po ovom bi se dalo zaključit da je igra posebno dobro optimizirana za Ati.
Na twitteru piše da je problem u driverima i da su privremeni driveri pušteni, ali da to još nije to. Inače, vjerujem da su oni radili primarno za konzole, ali ovo što im se omaklo je big shit. No, nema veze, pričekat ću da izađe fiksani driver pa zaigrati. Treba probati.
Covjece skidam igru cijeli bozji dan pff i tek se pola skinulo tj 9.5gb i jos sad toliko a budemo onda sutra zaigrali sta drugo :)
rage me podsjeća na gta 4 nekada. kad je izašao, svi su mu spominjali mamicu jer je bio neoptimiziran i pun problema. tek nakon par godina je sve donekle kako treba biti. samo da i rage ne završi isto
Pa naravno da je nakon par godina, kad su svi nakupovali bolje grafičke i bolje kopmpjutere a GTA je zahtjevao isto što i kad je izašao, nije se on poboljšao nego su ljudi kupili bolja računala
A malo i čitam razne komentare... Ljudi su zabrijali da je to nekkakav "novi" Fallout tj. RPG, a onda kada pokrenu dobiju FPS! To me tješi jer od Ragea ne učekujem RPG već zaraznu pucačinu, a po reviewima vidim da to je.... Još malo pa probat i odlučit dali dati novce Džoniju ili ne. Iako mislim da da....
Pa naravno da je nakon par godina, kad su svi nakupovali bolje grafičke i bolje kopmpjutere a GTA je zahtjevao isto što i kad je izašao, nije se on poboljšao nego su ljudi kupili bolja računala
ali ćemu napraviti igru koju 95% ljudi ne može igrati kako spada? i još čekati par godina da se sve sredi ili da se pokupuje novi hardver samo za nju? a sumnjam da ne bude i rage 2. hoće opet napraviti istu stvar? recimo da naprave rage 2 2013. tek 2015-2016 se bude mogla igrati donekle dobro? glupost
A malo i čitam razne komentare... Ljudi su zabrijali da je to nekkakav "novi" Fallout tj. RPG, a onda kada pokrenu dobiju FPS! To me tješi jer od Ragea ne učekujem RPG već zaraznu pucačinu, a po reviewima vidim da to je.... Još malo pa probat i odlučit dali dati novce Džoniju ili ne. Iako mislim da da....
Hmmmm, nebi baš rekao da je ovo zarazna pucačina, ako pod tim misliš da samo ideš i pucaš, ima i RPG-a ovdje, najviše baca na Borderlands ako si ga igrao. Dosta moraš voziti s jedne strane na drugu, pričati sa ljudima, uzimati questove, vraćati na opet na ista mjesta, pratiti priču i tako.
Hmmmm, nebi baš rekao da je ovo zarazna pucačina, ako pod tim misliš da samo ideš i pucaš, ima i RPG-a ovdje, najviše baca na Borderlands ako si ga igrao. Dosta moraš voziti s jedne strane na drugu, pričati sa ljudima, uzimati questove, vraćati na opet na ista mjesta, pratiti priču i tako.
Pa sviđa mi se to. A ako je priča malo bolja od Borderlandsa onda super...
WTF Is...: RAGE?
-dobar "review"- 39 minuta
evo igrao sam je 5 minuta...od grafike se može samo rezolucija i AA mjenjati i to je to...čak ne mogu ni V Sync uključiti jer me ovo prelamanje slike živcira.
Zvuk u igri ne valja krči , a grafika je sjedi i plači, teksture su mutne, igra izgleda užasno!
evo igrao sam je 5 minuta...od grafike se može samo rezolucija i AA mjenjati i to je to...čak ne mogu ni V Sync uključiti jer me ovo prelamanje slike živcira.
Zvuk u igri ne valja krči , a grafika je sjedi i plači, teksture su mutne, igra izgleda užasno!
naravno kad imaš radeonke, da si na geforce -nešto- igra bi radila donekle ok
kolko sam cuo igra ima config pa se tamo daju stelat postavke ?? i kao ima neki costum config koji dosta toga popravlja
neznam trazite malo (steam forum)
bio je ovaj link ranije, stavit ću ga opet http://www.gamepur.com/news/5615-rage-pc-version-tips-adjust-graphical-settings.html
naravno kad imaš radeonke, da si na geforce -nešto- igra bi radila donekle ok
ma nije imam 580gtx promjenio sam radeonke