Race Driver Grid multiplayer

poruka: 1.198
|
čitano: 185.049
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: RD:GRID Multiplayer
17 godina
RE: Race Driver Grid multiplayer
nick kaže...
Armor kaže...

I još jedna napomena; kad startate prvi ili ispred nekoga, "zablicajte" mu dva-tri puta na brzinu stiskajući brenzu. Pravi će igraći skužiti da je to opomena da koče, noobovi će misliti da ćete krenuti u rikverc pa uopće ne budu startali Cool

Kak da koce ak nisu ni startali??
Očito ne razumiješ, kak da se sudare ak nisu ni startali, ak već tak hoćešCool. Dosta šale, misli se na prvi zavoj prvenstveno, znači ak neko blica, hoće na to upozoriti, to ti je neka vrsta sporazumijevanja.

Ljudi ja sad idem pelat, pridružite se!

Kad ti ju šutnem s 35m, nećeš je ni vidjeti!!
17 godina
neaktivan

E ljudi nakojem to serveru igrate?

djevice,padobranci i mineri griješe samo jednom! Quote(opifex):"Ne upustaj se u raspravu sa budalama;prvo ce te spustiti na svoj nivo pa dotuci svojim iskustvom..."
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nick kaže...

E ljudi nakojem to serveru igrate?

Instaliraj igru pa će ti sve bit jasno...Namigiva ....ne igramo na serverima već je multyplayer podijeljen na sessione
bobo desmra
17 godina

Igral sam malo danas i opet upal u jednu skupinu od 12 igrača, a najmanji rank superstar.

Vrlo izjednačeno je bilo ali sam ponovo primjetil nekaj čudno; dva prva, većinom prva prestizali su jedan drugog na ravnicama ko da imaju nitro i to naizmjenično. Kad ja malo bolje pogledam ovaj jedan ima 570 pobjeda od 930 trka-nemoguće u Gridu (realno gledajući). Da vidite koji start, prije prvog zavoja na startu već je 2, 3. I gledam ja malo pod options i naiđem na codes ali nikaj takvog tamo, samo neke maske za aute-za koje trebati znati kodove a nema ih. Kad ja pogledam na kontrole i vidim jedan key speed up, po mojem namjenjen je za single player ali su ga "frajeri" tj. cheateri očito namjestili sebi na multi. Jadno.

Ali najvažnije je ovo, srel sam jednog lika, pogledajte u statistici kolko ima odvoženih utrka, kolko wreckova od toga-i koji mu je nick:

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Ali najvažnije je ovo, srel sam jednog lika, pogledajte u statistici kolko ima odvoženih utrka, kolko wreckova od toga-i koji mu je nick:

joooj....pa tko još ne zna WRACKEDA....i njegov životni moto "race over kid".....Osmijeh    
taj mi lik već opako ide na k s vožnjom u suprotnom smjeru.....a što je najbolje nitko ga ne želi kickati.....il neznaju....
bobo desmra
17 godina
neaktivan

e sad si mi samo dodal soli na ranu. koje budale igraju na patchu 1.1 to nije normalno. pa ovaj 1.0 je miljardu put bolji,i kickova ima ko u priči a ne da cekam kretena pol minute koji nezna stisnuti shift.

nasli smo se ja i tom danas slucajno i imal je tolke srece a ja sam pop**** do kraja. kretencine se samo zabijaju u mene. startam prvi i roknu me,pa di im je mozak. od sad samo igram private pa ko je sposoban voziti nek se javi,necu neke njubare opet gledati kak me krše.

i da,ima sam na 1.0 177 pobjeda i dodem na novi patch i skinu mi sve pobjede,pa nek se jebu krasno,dojebava mi polako grid.

nek mi neko veli nekaj pametno da nije tak

ako je abortus ubojstvo onda je drkanje genocid :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Juhu,grid se vrti na naj postavkama...Smijeh

djevice,padobranci i mineri griješe samo jednom! Quote(opifex):"Ne upustaj se u raspravu sa budalama;prvo ce te spustiti na svoj nivo pa dotuci svojim iskustvom..."
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iwek kaže...

e sad si mi samo dodal soli na ranu. koje budale igraju na patchu 1.1 to nije normalno. pa ovaj 1.0 je miljardu put bolji,i kickova ima ko u priči a ne da cekam kretena pol minute koji nezna stisnuti shift.

nasli smo se ja i tom danas slucajno i imal je tolke srece a ja sam pop**** do kraja. kretencine se samo zabijaju u mene. startam prvi i roknu me,pa di im je mozak. od sad samo igram private pa ko je sposoban voziti nek se javi,necu neke njubare opet gledati kak me krše.

i da,ima sam na 1.0 177 pobjeda i dodem na novi patch i skinu mi sve pobjede,pa nek se jebu krasno,dojebava mi polako grid.

nek mi neko veli nekaj pametno da nije tak

evo ja mislim da sam sposoban vozit pa reci kad ces bit online i reci ime utrke
nick kaže...

Juhu,grid se vrti na naj postavkama...Smijeh

meni od prvog dana radi sve na najjace 1680x1050
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts(g92) oc@9800gtx
17 godina
benko kaže...

Ti  bi  trebao  uzet  neki  veći  monitor  pa  nafrljit  rezu  na  2560!
Čudi  me  što  se  GRID  ne  krši  na  tvojoj  konfi  zbog  brzine  izvođenja  :)
Konfa  je  fakat  mrak, i miran si i sa GRIDom 2...
Pozz!
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.7.2008 16:52 (Burs).
17 godina
neaktivan
Burs kaže...
benko kaže...

Ti  bi  trebao  uzet  neki  veći  monitor  pa  nafrljit  rezu  na  2560!
Čudi  me  što  se  GRID  ne  krši  na  tvojoj  konfi  zbog  brzine  izvođenja  :)
Konfa  je  fakat  mrak, i miran si i sa GRIDom 2...
Pozz!
 ma eto trebo sam kupit 24" monitor ali mislio da grafa nebu mogla vuc(i nemre ja mislim crysis na 1920x1080).
hvala na pohvalama konfe.
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts(g92) oc@9800gtx
17 godina
neaktivan

ja uzimam 2o" wide...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Benko je car...i lik je profi OC-er.....ako trebate njegov neki savjet u vezi toga....TAJ JE :D

PC: QX9650 4 GHz // XFX nForce 790i // 9800 GX2 Quad SLI(700-2200 MHz) // PSU CM 1000W // CM Cosmos // 4 GB Patriot 1333 MHz // 2x HDD Seagate 32 mb chache, 500 GB //
17 godina
neaktivan
Malarkey kaže...

Benko je car...i lik je profi OC-er.....ako trebate njegov neki savjet u vezi toga....TAJ JE :D

thx malarkey.  a ako neko ima apsolutno najbrzi komp u hrv to si onda ti u to sam 100% siguran, jos samo kad bi oc-o cpu.
17 godina
protjeran

Ajde benko i Malarkey...

Ja sam vas spojio...

Sve je to bilo jednog prelijepog gay dana kad smo ja i Tomo clockali goli...Loooooooool

Matej i Tomo

Predivan spoj,hihi xD

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

0 0 hvala 0
17 godina

Ljudi, ovih zadnjih 5 postova (prije mojeg) totalni je off topic.

Nemojte tu raspravljati o overclocku i ko ima jači komp i ko će kupiti koji monitor.

Da ste barem nekaj o igri spomenuli i nekim svojim doživljajima iz nje prije...

Ja sam uglavnom danas igrao sa 3 igrača iz top 10 (odjednom, tj. u istom sessionu), od toga i s PRVIM, i zauzeo 3. mjestoCool

Nisam imal baš vremena na večer jer tek sam došel doma.

Možda i sad malo navratim na servere...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ljudi budemo većeras kaj igrali?

Bilo bi vrijeme da se okupimo u većem broju pa možemo i private session napraviti.

Javite

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Ljudi budemo većeras kaj igrali?

Bilo bi vrijeme da se okupimo u većem broju pa možemo i private session napraviti.

Javite

Ja sam za! ajd ljudi javite se pa da konacno nes odigramo...
bobo desmra
17 godina
neaktivan

ovako,igramo sad na private na verziji 1.1

trazite nick iwek-is-crazy (nisam lud xD)  a password je noob   xD

ajde dolazite svi,nemojte da vas s bičem ganjam :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ovako,vozili budemo u kasnijim satima oko 11 jer sad nas bas nema a i pocelo je kod nekih nevrijeme....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jel se moze igrat sa demom na verziji 1.1

0 0 hvala 0
17 godina
Mislim da ne. Nije stvar u verziji igre, nego u manjku staza koje demo ima.
Recimo, GT1 koji najčešće vozimo ima 3 staze, dok demo ima samo jednu od njih.
Osim ako preostale dvije staze nisu dodali u v1.1 demo verziju, s demo verzijom nećeš moći igrati s onima koji imaju full setup igre.
Pozz...
17 godina
neaktivan
vedrann kaže...

Jel se moze igrat sa demom na verziji 1.1

koje pitanje,pa znas koja je razlika izmedu dema i full verzije??
17 godina

Ovako, imam jedan plan za koji, ako ga hoćemo ostvariti, moramo biti složni, točni i precizni.

U planu je mogući "okršaj" za Pc Ekspert timom.

Nisam im još predložil jer prvo trebam znati dal je Bug ekipa za i spremna.

Siguran sam da budu prihvatili jer se nekaj "pušu" na igrače s ovog foruma.

Napravimo susret pa sa vidimo ko je bolji...

Javite svoja mišljenja ali ukoliko sigurno mislite nastupiti.

Bilo bi to 6:6 ili 5:5, zavisi o odazivu.

Ajde da čujem

@Burs, kad se buš već jednom vratil??

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.7.2008 15:23 (Armor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Rado bi ja,al na novom kompu jos nemam net...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

Ovako, imam jedan plan za koji, ako ga hoćemo ostvariti, moramo biti složni, točni i precizni.

U planu je mogući "okršaj" za Pc Ekspert timom.

Nisam im još predložil jer prvo trebam znati dal je Bug ekipa za i spremna.

Siguran sam da budu prihvatili jer se nekaj "pušu" na igrače s ovog foruma.

Napravimo susret pa sa vidimo ko je bolji...

Javite svoja mišljenja ali ukoliko sigurno mislite nastupiti.

Bilo bi to 6:6 ili 5:5, zavisi o odazivu.

Ajde da čujem

@Burs, kad se buš već jednom vratil??

ja sam ZA....ali jedno FAIR PLAY...bude li lupetanja...i uletavanja u race putanju...NO RACE FOR EVERYBODY...
17 godina
neaktivan

zovi te ekspretovce makar armor mi dvojica samo vozili,a burs se vraca za 3-4 dana....

beziljy kaže...

ja sam ZA....ali jedno FAIR PLAY...bude li lupetanja...i uletavanja u race putanju...NO RACE FOR EVERYBODY...

gle covek,nemres ti ocekivati da kod takvog pritiska neko more biti 100% skoncentriran. naravno da se vozi fair,al ako ti se potkrade greska i slucajno nekog zakacis onda se dogodilo..

i meni se to dogada,pitaj armora,jednostavno naganjas nekoga i nemres izdrzati i mrvicu se pustis.....i eto ti onda krs

ili ako si brzi a nikak da nades slobodnu stranu,jebiga moras kociti a ne guziti me na sljedecem zavoju..

razmisli o toj drugoj strani fari play-a kad si iza mene....

i da,valjda znate da dolazi patch 1.2,nekaj budu sistemski poboljsali al nist tak dobro ko neke stvari u 1.0 :(

i ugovori mi armor te ekspertovce...

da pozabil sam reci da svi koji imate volane i gamepadove,bez uvrede,te stvarcice su pomagala u igri i nema nikakve umjetnosti voziti s njima...

kad dodete do ranga da ste brzi sa tipkovnicom od tih pomagala onda je to fakat umjetnost...

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.7.2008 15:57 (iwek).

0 0 hvala 0
17 godina

Znači, trojica za sad.

Burs je rekel da bude sredinom tjedna dobil novu grafu, kolko znam, danas je sredina tjedna.

Ajde još neko nek se javi.

Ja budem pokušal s ekspertovcima dogovoriti.

Pa da ih "spoteremo"!!

Što se tiče fair playa, ako bude došlo do susreta, bit će neka pravila.

Koncentracije mora biti u tim susretima, a i općenito.

Treba paziti na onog ispred-dok budu to svi radili, onda nebu problema.

Puno puta sam sebe zaribal jer sam pazil na onog ispred sebe.

Istina, moguće su nesreće ali uz puno pažnje moralo bi ih biti minimalno.

You ruin my store. Now, you will pay.
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.7.2008 16:14 (Armor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Bok

Armor,Burs,Iwek vi imate full verzije igre???

Originale???

Jer ja bih isto igrao a ne bih bas kupovao original pa mi malo objasnite to?

Ima piratskih servera?

LOl

Ako ti se svidja moj avatar,kopiraj si ovo u potpis: Ja volim Natanov avatar. :D :D :P lol

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

evo i ja bi sa vama sa pcexpertom, natan nabavi pirat igru i sve radi kao da ima original tj mozes na sve servere.

intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w,8800gts(g92) oc@9800gtx+
17 godina
neaktivan

i ja bih za Bug Belji se....ak me primite...ipak ovdje sam duže nego na protivničkom forumu...Smijeh

bobo desmra

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: RD:GRID Multiplayer
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice