Decki, ako ste misli da je GRID 2 napredak u odnosu na GRID, sta se tice voznje, tezine, fizike i toga...zaboravite na to...
GRID je dovoljno dobar, i ima dodatne opcije, dok u GRID 2, odaberi tezinu i damaage model, sjedii vozi, i to je to...nikakve dodatne postavke nema osim vibracije, grafike, zvuka, huda i controla :)
Sad sam iso pod Statistics...i uocavam gresku...imam sve podiume, tj prva mjesta a dole mi pise "Avarage position: 2nd" na koju foru ako svaku trku dodjem prvi? hahah...
Sta se tice tezine, na Very Hard...doslovno AI radi greske kakve ne rade na Serious i Normal na GRID-u...pustaju prevelike rupe, ne postavljaju se prije zavoja kako treba, koce kad netreba nepotrebno i prejako. Mislim zar Codemasters nemoze napravit tezinu dostojnu njenog imena? Svaki prelazak mi gleda skoro ovako: iza auta sam, dolazi malo jaci zavoj, on ranije i previse koci, ja samo prolazim pored malo kasnije kocim/tj kocim di je i on trebao ustvari i prolazim..tako svaki skoro...skuzio sam da te AI pokusava blokirat, al na ravnicama, umjesto da prije zavoja pokusa u kontru ti uc kad ga ides prelazt sa unutarnje on jednostavnoostaje na svojoj putanji i maltene te pusta da prodjes pored njega, jos ide i sirim lukom...nerealno...iako ima mjesta da slobodno te uze zatvori i pokusa te prisilit da ga pustis...zar da u 2013 god se nemoze napravit tezina dostojna svog imena?Pa DIRT 2 i 3 imaju bolje i teze tezine od ovog GRID-a 2. Ja shvacam da oni pokusavaju privuc sve mladju i mladju igru..al sta ce nakraju bit GRID 3 "NFS MOST WANTED GRID" ??