Race Driver: GRID 2

poruka: 336
|
čitano: 74.667
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Race Driver: GRID 2

Decki, ako ste misli da je GRID 2 napredak u odnosu na GRID, sta se tice voznje, tezine, fizike i toga...zaboravite na to...

GRID je dovoljno dobar, i ima dodatne opcije, dok u GRID 2, odaberi tezinu i damaage model, sjedii vozi, i to je to...nikakve dodatne postavke nema osim vibracije, grafike, zvuka, huda i controla :)

Sad sam iso pod Statistics...i uocavam gresku...imam sve podiume, tj prva mjesta a dole mi pise "Avarage position: 2nd" na koju foru ako svaku trku dodjem prvi? hahah...

Sta se tice tezine, na Very Hard...doslovno AI radi greske kakve ne rade na Serious i Normal na GRID-u...pustaju prevelike rupe, ne postavljaju se prije zavoja kako treba, koce kad netreba nepotrebno i prejako. Mislim zar Codemasters nemoze napravit tezinu dostojnu njenog imena? Svaki prelazak mi gleda skoro ovako: iza auta sam, dolazi malo jaci zavoj, on ranije i previse koci, ja samo prolazim pored malo kasnije kocim/tj kocim di je i on trebao ustvari i prolazim..tako svaki skoro...skuzio sam da te AI pokusava blokirat, al na ravnicama, umjesto da prije zavoja pokusa u kontru ti uc kad ga ides prelazt sa unutarnje on jednostavnoostaje na svojoj putanji i maltene te pusta da prodjes pored njega, jos ide i sirim lukom...nerealno...iako ima mjesta da slobodno te uze zatvori i pokusa te prisilit da ga pustis...zar da u 2013 god se nemoze napravit tezina dostojna svog imena?Pa DIRT 2 i 3 imaju bolje i teze tezine od ovog GRID-a 2. Ja shvacam da oni pokusavaju privuc sve mladju i mladju igru..al sta ce nakraju bit GRID 3   "NFS MOST WANTED GRID" ??

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
15 godina

Meni je samo čudno, kako je nekako sad izletio taj grid. Očekivao sam ga kasnije, jer nisam gledao datum izlaska uopće.

Mislim ono...možda će u DLC-u dati nove težine, mape i to....pa sve duplo naplatiti tko zna :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Meni je samo čudno, kako je nekako sad izletio taj grid. Očekivao sam ga kasnije, jer nisam gledao datum izlaska uopće.

Mislim ono...možda će u DLC-u dati nove težine, mape i to....pa sve duplo naplatiti tko zna :)

Cockpit view u DLC-u...tezine, cisto sumljam...vjerovatno mozda kakve nove aute, mape i to je to...nsto za onlinei tako to :)

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
12 godina

Neznam,igram GRID1

i odmah na pocetku mi utrpaju

auto koji ima 500 konja.I to

divlja po cesti nenormalno.

Po meni NFS i ovo su neusporedivi.

NFS oni stariji su cista arkada prema

GRIDU1.Ovo tesko voziti (barem meni),

bez volana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Igra se parii zabavna iako je fizika losija nego u jedinici. Samo ne mogu je igrat,jos uvjek mi se povremeno freeza.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Neznam,igram GRID1

i odmah na pocetku mi utrpaju

auto koji ima 500 konja.I to

divlja po cesti nenormalno.

Po meni NFS i ovo su neusporedivi.

NFS oni stariji su cista arkada prema

GRIDU1.Ovo tesko voziti (barem meni),

bez volana.

Mislis na mustanga, vipera i te na pocetku GRID-a?  Ta dva auta su najlaksa za vozit:)) Imaju puno snage na okretni moment, i powerslidingom one trke po chikagu i san francisku dobivas kasnije samo kad naucis kako se auto ponaša kao od šale...ja GRID-ove vozim na x360 gamepadu i sve super...imam volan al nemam volje namještavat ga...

14 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

Igra se parii zabavna iako je fizika losija nego u jedinici. Samo ne mogu je igrat,jos uvjek mi se povremeno freeza.

Je li ti clockana grafa i na kojim je driverima drzis?

15 godina
infeqt0r kaže...
athlon64 kaže...

na 320.18 tj zadnji whql. Da,clockana je ali su taktovi stabilni. 

14 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
infeqt0r kaže...
athlon64 kaže...

Nije ti crashalo ni na jednoj drugoj igri pod overclockom? Pitam iz razloga sto ja tacno znam koje mi igre crashaju pod overclockom a koje ne.

15 godina
infeqt0r kaže...
athlon64 kaže...
infeqt0r kaže...
athlon64 kaže...

Nije ti crashalo ni na jednoj drugoj igri pod overclockom? Pitam iz razloga sto ja tacno znam koje mi igre crashaju pod overclockom a koje ne.

Da, nije mi crashalo ni crysis 3 , ni far cry3 , ni metro LL, ni bf3 sve igre zahtjevne za poludit. I to visesatno igranje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.5.2013 15:37 (athlon64).
14 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
infeqt0r kaže...
athlon64 kaže...
infeqt0r kaže...
athlon64 kaže...

Da, nije mi crashalo ni crysis 3 , ni far cry3 , ni metro LL, ni bf3 sve igre zahtjevne za poludit. I to visesatno igranje.

A hajd sad probaj Grid 2 na stocku odvrtiti neko vrijeme :)

15 godina

GAMESPOT Grid 2 - Review 8.5

3 0 hvala 4
15 godina

Ovaj početni mustang jede sve. Testirao silviu, camara, chargera...ali mustang je mustang, kliže po cesti kao drift king :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina

igrate ju na PC? pa di ste skinuli ako se smije znat?

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
omomomomoomm kaže...

igrate ju na PC? pa di ste skinuli ako se smije znat?

Sa steama.

سمندری ڈاکو
12 godina

objasni mi malo to se placa ili? nisam nikada sa steama nis skidao

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

objasni mi malo to se placa ili? nisam nikada sa steama nis skidao

Da, placa se.

12 godina

kolko kosta taj sport?

0 0 hvala 0
15 godina
infeqt0r kaže...

Evo probao sam na stocku ali se opet freezala.  Nakon par utrka slika samo stane. Igra se vrti u pozadini, cujes zvukove ali slika je freezana. Oce mi ostat savegame ako je reinstaliram?

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.5.2013 17:10 (athlon64).
14 godina
fila2208 kaže...

Ovaj početni mustang jede sve. Testirao silviu, camara, chargera...ali mustang je mustang, kliže po cesti kao drift king :)

Da fakat malo je i predobar ali meni pase obozavam Mustange pogotovo te 60' godiste {#}

twice the pride double the fall
13 godina
neaktivan

Dobar je mustang..al kad dodjete na uske staze( a vjerujte mi ima ih) malo teze ce driftovi sa mustangom prolazit...onda treba auto koji se bas lijepi za podlogu i koji je mali...ja sa Golfom radim cuda na takvim stazama...jedino je minus tezina mu, koju osjetim kad su serpentine nekakve ili duzi S zavoji, al sve u svemu dobar je :))

14 godina
neaktivan

Odigrao prve dvije utrke...ne sviđa mi se :) Još nema cockpit view...bitno da je grafika brutalna...fizika je nešto između dobrog i lošeg...očekivao sam više od ovog naslova.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
infeqt0r kaže...

Evo probao sam na stocku ali se opet freezala.  Nakon par utrka slika samo stane. Igra se vrti u pozadini, cujes zvukove ali slika je freezana. Oce mi ostat savegame ako je reinstaliram?

Onda bi stvarno neki update trebao, ako je u pitanju originalna verzija. Savegame iskopaj gdje se nalazi pa ga sejvaj za svaki slucaj.

14 godina
neaktivan

Probah ovo s volanom, nažalost igra je rađena da se igra s kontrolerom ili tipk. S tipk dodem prvi bez beda s volanom drugi iz 3. pokušaja. Ocekivao sam da ce ovo bit fora s volanom ali nažalost ništa još jedna arkadna igra iz Codemastera za dječurliju na konzolama...

Napravili su istu stvar kao i sa zadnja  2 Dirta, pojednostavili fiziku i napravili preosjetljive kontrole alt f4...

Moj PC  
3 2 hvala 0
12 godina
neaktivan

Bome zadnja 2 dirta, a posebno 2. dio su odlično pripremili za volan, barem za g27. Malo namještanja  feedbacka i leti ko ludo! dok sam za ovaj grid 2 danas opet proveo sat vremena namještajući i tražeći prave postavke, al nema sreće...

Ke?!

1 0 hvala 0
16 godina

ovaj grid je teski fail. drift drift i jos malo drift. prema njemu, grid 1 je mila majka.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
Moj PC  
9 1 hvala 0
15 godina

Problem je što ste očekivali neku simulaciju.

Doduše nebi ih ubilo da moš riktat one pomoći pri vožnji ali što je tu je. Iako razumijem rage i hejt, radi pojednostavljanja nekih stvari, bitno je tržište i kupci a ne manjina ljudi koji traže ralistične igre....takva je nažalost stvarnost :(

Za realnost imate gtr, lfs, rfactor i mnoge druge. Znam da ne nude grafiku kao ovo, ali ako pucate na simualciju grafika je najmanje bitna.

Ja uživam u igri, nije savršena, i nekad me puca nsotalgija za grid 1, ali znam da ću joj dati dosta vremena jer to zaslužuje :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Zalite se na drift tokom trka..cekajte da krenete bas u DRIFT evente pa cu vas pitat sta nakon toga mislite...to je doslovno klizanje ko po ledu...GRID driftanje je bilo isto dosta arkadno...al ovou GRID 2..jos je gore :D :D. BTW imam 27M fanova :) I da za one koji igraju karijer mode...prava "zabava" i "ozbiljne" stvari tek pocininju nakon 4-5 sezone :)

16 godina
fila2208 kaže...

Problem je što ste očekivali neku simulaciju.

Doduše nebi ih ubilo da moš riktat one pomoći pri vožnji ali što je tu je. Iako razumijem rage i hejt, radi pojednostavljanja nekih stvari, bitno je tržište i kupci a ne manjina ljudi koji traže ralistične igre....takva je nažalost stvarnost :(

Za realnost imate gtr, lfs, rfactor i mnoge druge. Znam da ne nude grafiku kao ovo, ali ako pucate na simualciju grafika je najmanje bitna.

Ja uživam u igri, nije savršena, i nekad me puca nsotalgija za grid 1, ali znam da ću joj dati dosta vremena jer to zaslužuje :)

od ovog grida sam ocekivao smece a ne simulaciju. na zalost, dobio sam jos vece govno od ocekivanog :/

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
16 godina

Kaj se bas na svakoj hebenoj utrki ovaj Carter mora odvojit 5 km ispred pa ga moram hvatat ? -.-

Moj PC  
5 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice