Kaj se bas na svakoj hebenoj utrki ovaj Carter mora odvojit 5 km ispred pa ga moram hvatat ? -.-
haha tak i ja, nego recite kak vam je difficulty? meni je prelagano iskreno na najteze
Kaj se bas na svakoj hebenoj utrki ovaj Carter mora odvojit 5 km ispred pa ga moram hvatat ? -.-
haha tak i ja, nego recite kak vam je difficulty? meni je prelagano iskreno na najteze
Igra mi je prelagana, igram na najtežem, i igram sa joystickom od pleyke, rasturam.
Fizika mi je užasna, nemogu vjerovati da čovjek prodrifta kroz zavoj, kroz koji ja uđem pravilno i da je on brži od mene.
Voziš se 250 izletiš na travu i čupas se van s gasom do daske i k tome izgubiš tek 20km/h.
Oštečenja su skoro pa nikakva, mislim da je GRID jedinica puno bolej pogođena igra!
Grid 2 = le savršenstvo
Priča sadrži puno dublji smiso života i ostalih p... Oduševljen sam sa velikim (pre)okretima u svakome zavoju. Također sam gejmplej nudi toliku raznovrsnost i toliko različitih krajeva da recimo možete biti prvi ili drugi, ali zanimljivo je da ne možete u isto vrijeme biti i jedno i drugo, što očito govori da developeri grida niječu postojanje kvantne fizike.
Nepostojanost kokpita na svakoj stazi je postojana jer ga nema,a i gdje ćeš bolje kamere od one haube, tako da dok voziš auto imaš osjećaj da si jelen koji je ustrijeljen i da se vozač bjesomučno žuri ka kolibi da ti odsječe glavu.
Lako za kartera, kasnije cete imat vece "glavobolje" od njega..pocevsi od Bruna, Luciana, Crisa, carter je tek pocetak...poslje u 4-5 sezoni dolaze "malo" jaci vozaci, tj kopije ravenvesta...kao vanseriski vozaci..sta se tice tezine..vec sam rekao..igram na najtezem sa damage na full, i jednostavno vozim i zjevam maltene...zvuci ludo al istinito..izazov nula...lakse nego GRID na Extreme i Pro Mode...
Što se tiče lakoće, mislim da je to, jer je tek početak, a tako je u više manje svakoj igri, ali kasnije kao što kaže kolega dark, kad počne ''ravenwest'' klon ekipa, bit će sranja :/
Tako da rokajte dok možete, kasnije će te svi par puta ići na restart, bar mislim :)
jesam li ja ovdje jedini kome fali postavke senzibilnosti volana (sensitivity)
jel tko nasao to?
jednostavno nemogu igrati s volanom, jer tek na cirka 30-40° pocne mi auto skretati, do tad je veliki deadzone -.-
dok ne izbace neki fix za to ili ako mi vi kazete gdje se nalazi fino stelanje tih postavki, ostajem pri rfactoru (barem imam grobnicku stazu tamo)
(da ne pljujem samo, igra je ok, grafika nelosa, vrti mi dobro s obzirom na graficku 9600GT i prica se CINI ok - igrao sam samo 2 utrke)
Lako za kartera, kasnije cete imat vece "glavobolje" od njega..pocevsi od Bruna, Luciana, Crisa, carter je tek pocetak...poslje u 4-5 sezoni dolaze "malo" jaci vozaci, tj kopije ravenvesta...kao vanseriski vozaci..sta se tice tezine..vec sam rekao..igram na najtezem sa damage na full, i jednostavno vozim i zjevam maltene...zvuci ludo al istinito..izazov nula...lakse nego GRID na Extreme i Pro Mode...
De čovječe kontradiktoran si! :)
jel tko nasao to?
jednostavno nemogu igrati s volanom, jer tek na cirka 30-40° pocne mi auto skretati, do tad je veliki deadzone -.-
dok ne izbace neki fix za to ili ako mi vi kazete gdje se nalazi fino stelanje tih postavki, ostajem pri rfactoru (barem imam grobnicku stazu tamo)
(da ne pljujem samo, igra je ok, grafika nelosa, vrti mi dobro s obzirom na graficku 9600GT i prica se CINI ok - igrao sam samo 2 utrke)
Meni preko gamepada izuzetno loše se ponašaju auti doslovce se ne mogu kontrolirati dok preko tipkovnice je odlično.. treba pričekati patch
De čovječe kontradiktoran si! :)
Ma nisi me skuzio...kazem da vanseriskih igraa imas puno kao carter, lucian, cris, bruno i ti...to su vozaci kao iz GRID-a Ravenwest..bolji od svih i oni bi trrebali kao predstavlojat "pravi" izazov..al nraku nista ni od toga..igra prelagana :)
Ok skužili smo da ti je prelagana :)
Mene živcira što uvijek krećem zadnji, a carter govno prvi i onda se kurči dok ga ne uhvatim. Ok, ja i on smo bili prvi i drugi, sad nas stavi 11 i 12 pa da vidimo borbe a ne ovako ja kraj on stalno 1st. malo blenatvo.
Mene živcira što uvijek krećem zadnji, a carter govno prvi i onda se kurči dok ga ne uhvatim. Ok, ja i on smo bili prvi i drugi, sad nas stavi 11 i 12 pa da vidimo borbe a ne ovako ja kraj on stalno 1st. malo blenatvo.
To ti je jos ok, al se sjecate onih trka iz GRIDA-a...2 kruga, ti zadnji...Ravenwest prvi...Extreme tezina Pro Mode...pa treba doc do prvog u 2 kruga :D E to je vec zabava :D
jel tko nasao to?
Meni preko gamepada izuzetno loše se ponašaju auti doslovce se ne mogu kontrolirati dok preko tipkovnice je odlično.. treba pričekati patch
ja sam sad na gamepadu i dobro mi se ponasa, ali na volanu ima ogorman deadzone i nigdje da se stela...
radi mi igra na 35fps, s obzirom na grafiku ja sam prezadovoljan
jel tko nasao to?
ja sam sad na gamepadu i dobro mi se ponasa, ali na volanu ima ogorman deadzone i nigdje da se stela...
radi mi igra na 35fps, s obzirom na grafiku ja sam prezadovoljan
Nemam pojma možda imam loš gamepad al na njemu nemogu nikako dobiti osječaj za auto konstantno kako bi se reklo pleše dok na tipkovnici savršeno..
To ti je jos ok, al se sjecate onih trka iz GRIDA-a...2 kruga, ti zadnji...Ravenwest prvi...Extreme tezina Pro Mode...pa treba doc do prvog u 2 kruga :D E to je vec zabava :D
Ma znam, ali mislim blesavo. Težina je da te stave zadnjeg a ovaj prvi da ga lovaš. Blesavo, razumijem, ali mi je to malo blesavo.
Nemam pojma možda imam loš gamepad al na njemu nemogu nikako dobiti osječaj za auto konstantno kako bi se reklo pleše dok na tipkovnici savršeno..
Ista stvar i kod mene, al koliko se sicam i sa Dirt 3 je isto tako bilo... jednostavno su kontrole na gamepadu preosjetljive i samo mali pomak analogom ili strelicama i auto skrece ko ludo... neznam da li se i kako se to moze fixati :/
Ali opcenito sta se tice samo igre auta su prelagana i previse driftaju...svako auto se isto ponasa, neznam uopce cemu one ocjene auta za tezinu, brzinu itd kad su sva vise manje ista... full me zivcira to driftanje na svakom uglu -.-
kako namjestiti rezoluciju u igri,meni je nativna 1920x1200 i stavljeno je fullscreen ali opet mi je igra u window modu i to malenom prozorčiću?Kako zaobici ovaj bug?
kako namjestiti rezoluciju u igri,meni je nativna 1920x1200 i stavljeno je fullscreen ali opet mi je igra u window modu i to malenom prozorčiću?Kako zaobici ovaj bug?
pritisni na tipkovnici alt+enter
Da li netko zna da li će se ovaj engine koristit za F1 možda, jer uz sve detalje čini mi se odlično optimiziran.
Pa ne mogu vjerovat, Probao sam se i na starije drivere vratit jos uvjek se freeza igra.
Meni radi odlišno igra na 1680x1050 na high postavkama,nisam mislio da ce tako dobro radit odlično je optimizirana i radi na slabijim konfiguracijama.:)
Pa ne mogu vjerovat, Probao sam se i na starije drivere vratit jos uvjek se freeza igra.
hm...si probao guglat dal ima isti problem možda netko?
driveri su zadnji? Probao si stock zavrtit? Koristiš li volan ili nešto? Da probaš sa tipkama malo odigrat da to isključiš, ako slučajno to smeta iz nekog razloga...
pozadinski programi?
Stvarno ne znam.
evo i ja poceo igrat grafika super nista ne trza ali zato zvuk trza tj. prekida i uzasno me to zivcira nemogu igrat tako. dal je jos netko imao problema sa zvukom?
driveri su zadnji? Probao si stock zavrtit? Koristiš li volan ili nešto? Da probaš sa tipkama malo odigrat da to isključiš, ako slučajno to smeta iz nekog razloga...
pozadinski programi?
Stvarno ne znam.
Jesam guglao sam i izgleda da zadnja 2 drivera od nvidie nisu u redu. Dosta ljudi ima problema sa crashanjem i freezanjem na 320.00 i 320.18 driverima . Vratia sam se na 314.22 koji su navodno stabilni ali mi se opet crashala igra.
Ja stvarno neznam sta pricate da je igra lagana ja se na hard namucio s onim promo overtakeom i nije bas lagano stic prvu dvojicu a tek sam poceo igrat(peta trka mislim)
pozadinski programi?
Stvarno ne znam.
Jesam guglao sam i izgleda da zadnja 2 drivera od nvidie nisu u redu. Dosta ljudi ima problema sa crashanjem i freezanjem na 320.00 i 320.18 driverima . Vratia sam se na 314.22 koji su navodno stabilni ali mi se opet crashala igra.
I meni se freezaju ti 320 driveri, pa sam vratio na 314.22.
aj ako može neko da mi kaže...vidio na Customization videu od njih da se da mjenjat colaža, ali ja u igri nemogu promjenit nikak...jel to vezano za konzole samo ili to možda kasnije dobiš opciju ili šta?
hvala unaprijed
pozadinski programi?
Stvarno ne znam.
I meni se freezaju ti 320 driveri, pa sam vratio na 314.22.
Da, ma evo kroz safemode sam driver sweeperom ocistio drivere i instalirao 314.22 ali GRID2 mi se jos uvjek crasha. I to crasha u artefaktima. A nije do nestabilnog clocka sigurno. Probao sam i na defaultu. Sve ostalo je stabilno.
stavim sve na low i opet mi zvuk trokira nije mi jasno.
imam ovakvu konfiguraciju:
6gb ddr3
intel i3 2.20ghz dvojezgreni
ati radeon 7670 od 2gb
laptop toshiba. zar mij e laptop preslab? igrao sam na njemu hitmana absolution,f1 2013,ac3,dirt3,far cry 3 i nijedna igra mi nije trzala ni malo. mozda su mi winwosi u banani :/
Da, ma evo kroz safemode sam driver sweeperom ocistio drivere i instalirao 314.22 ali GRID2 mi se jos uvjek crasha. I to crasha u artefaktima. A nije do nestabilnog clocka sigurno. Probao sam i na defaultu. Sve ostalo je stabilno.
Hm, v sync ti je uključen i to?
Možda je nešto u grafičkim opcijama što ga ruši, probaj sa opcijama eksperimnetirat.
ontopic: živcira me što su auti, od ostalih vozača preteški, aposlutno ne možeš ući u dvoboj koji bi dobio. Možeš se naslanjati na njih i prolaziti zavoje uz njih, ali nema šanse da bi nastala neka gužva, guranje i to.
Carter i Silva od naprijed, ostali siromasi koče i na ravnicama. Ne tražim da ih je lako okrenuti, ali barem malo da dovoboji i kontakti bude efektniji.
To me razočaralo.
jel nasao tko saturation, sensitivity i deadzone za volane?