Race Driver: GRID 2

poruka: 336
|
čitano: 74.699
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Skinuo, probo, izaso...

Osjecaj voznje KOMA, fizika KOMA, driftanje KOMA, sve u svemu sve vozne karakteristike ove igre KOMA...

Zali boze bandwidtha...

ak nisi bio tu, nisi ni tam...
Moj PC  
4 14 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Race Driver: GRID 2

Hm..kako pocet...u sta svrstat GRID 2? Simulacija definitivno nije...vise ide prema arkadi...u tolikoj mjeri da NFS Shift za ovu igru postaje SIMULACIJA...ne ne pretjerujem, vjeruj mi kad probate i vi ce te se uvjerit...

Odma u startu da lupimo direkt u glavu...GRID 2 je efidentno napravljen za ""širu" publiku...pocevsi od fizike voznje, fizike ostecenja, tezine same igre i tako redom. Grafika je solidna i vrti se na 60 FPS-a na Ultra. Mislim grafika je nebitna u ovoj prici sad.

Sve ono sta sam i govorio nazalost sve to se ostvarilo. Igra je DOSLOVNO PRELAKA( da mozda ce nekom to zvucit ludo i sta ja znam)...al Very Hard( najteza tezina na GRID2) je u rangu Serious ( tezina iz GRID-a). Igram na taj kao Very Hard i Damageje na Full i podijume osvajam ono maltene igrajuci i zjevajuci...

Fizika auta? Sta rec? Cudna, dosat cudna al da se naviknut na to...neke zavoje prolazis bez problema sa 150 i driftanjem a neke totalno banalne zavoje koje bis mogoa proc sa 200 tako rec moras prolazit pod pravim kutem i niskim brzinama.

Ponašanja auta? Nista bajno nista sjajno, al isto tako nista katastrofa, znaci sve u svemu igra je napravljena za veci spektar igraca, tj arkada je postala al doslovno.

Ostecenja auta su pretjerana, u smislu da su auti ko tenkovi, razlupas ga ko majku al on i dalje vozi bez problema...trebali bi to malo tonirat...

Karier moda i prica mi se svidja, osvjezenje, zvukovi isto jako dobro napravljeni.

Zakljucak ukratko:

Odma na pocetku nisam ni ocekivao nesto previse tako da se nisam ni razocarao previse...al opet GRID 2 je POMAK UNAZAD, ne NAPRED...sa stajalista fizike, ponašanja auta, tezine ostecenja i jos nekih stvari...POMAK NAPRED se vidi jedino u prici. Sve u svemu realtivno ok igra za odigrat i prec karier mode...al kao sta sam i prije napomenuo...nemam nikakav izazov kad mi je ovaj Very Hard kao neka zezancija...mozda ce se neki od vas mucit na tezinama ispod al meni one granice sa "debilnoscu"...U GRIDU na Extreme jedino Ravenwest mi je pruzao koliko toliko izazov, dok ostali su bili vise smetala na cesti nego suparnici vrijedni spomenia...dok u GRID 2 maltene na Very Hard  SVI protivnici su doslovno smetala...igram na x360 gamepadu...i jako dobro sve stima...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
14 godina
neaktivan

Ja sam ga upravo piknuo sa Steama: http://i.imgur.com/rZhRDjD.png {#}

Javim dojmove kada se probudim, pošto sam radio noćnu.... nadam se da će biti skinut {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
alen177 kaže...

Javim dojmove kada se probudim, pošto sam radio noćnu.... nadam se da će biti skinut {#}

Obožavam Richard Burns Rally, SHIFT 2, GTR? Nisam nikad igrao GRID. Reci te mi sa tog stanovišta, ima li smisla ikako da instaliram je ili da jednostavno zaobiđem u širokom luku?

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
15 godina

Cekajte jesam li ja nesto propustio ili je igra vec izasla? I to puna verzija koliko mi se cini?

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

Cekajte jesam li ja nesto propustio ili je igra vec izasla? I to puna verzija koliko mi se cini?

Da izasla je puna verzija.
15 godina
alen177 kaže...

Ne kontam kako skidaš igru preko Steam-a, a meni na Steam-u piše da će se igra otključati za skidanje za 1 dan i 13 sati????????????????????????

Molim objašnjenje!!!!!!!!!!!!!

12 godina
neaktivan

Još sam je jučer skinuo i normalno igrao.

To je zato jer steam misli da si u europi, igra kod nas kasnije izlazi, a jučer 28. je izišla u Americi.

Ke?!

0 0 hvala 0
15 godina

Pa to su totalne gluposti, sad zato što sam ja u Europi čekaj 2 dana više za isti proizvod koji se distribuira digitalno.

They suck {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ako netko ima problema sa gamepadom, rikta se u opcijama, controle pa loadat preset za direct input device bar je meni tako bilo.

Odigrao jednu utrku, idem sad još koju pa javim dojmove.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Fila kak ti radi igra? Da ne vadim volan iz ormara bezveze :D

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Ak ti je problem čekati 2 dana, pošalji ticket supportu da te prebace u SAD ili Kanadu, spajat ćeš se onda na njihove servere i moći ćeš sve skidati od prvog dana.

Ma da to se baš i ne isplati, u nekim igrama te onda spaja na servere u SAD-u ili Kanadi pa je ping preko 80, radije pričekaj tih dan dva i to je to.

Ke?!

1 0 hvala 0
15 godina
Jack Sparrow kaže...

Stari moj, sama je stavila sve na high i leti, ali doslovno leti, evo plačem od sreće.

Probaj, nećeš se razočarati. Meni je super, neka kombiancija arkade sa prizvucima nekad i simulacije. Ok priča, klasika, dobri stari Grid2. Uživancija zasad prvi dojam.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
Jack Sparrow kaže...

Volan i GRID 2 ne pričaju isti jezik... Gamepad samo... Ovo se ne igra sa volanom kao ni jedinica... A još nema pogleda iz kokpita...

GamModdok - http://doktor1.blog.hr/
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.5.2013 13:04 (doktor1).
15 godina

Imam problem, igra mi se freeza i crasha. Zvuk i sve nastavi klizit ali slika se freeza. Nije do PC-a , jel iko ima navedeni problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Korak natrag u odnosu na Grid. Izgleda stvarno dobro, a takva je i optimizacija. Na HD7850 sve na ultra i 4xMSAA ko podmazano radi.
Usporedba s Grid 1:

- vozni model nešto je lošiji, a nema ni pogled iz kabine (iako manje bitno za arkadu koja se ne igra volanom)
- damage model i na full jako je neuvjerljiv (na prethodniku je odma vuklo na stranu kad sam oštetio jednu stranu)

- skupljanje fanova lošije je nego skupljanje love; jednostavno tamo sam se osjećao kao dio tima i neopisivi gušt je bio kad sam imao love za vlastiti Le Mans auto

- sponzori su izgubili smisao, samo stavite da random popuni. Prije ih je trebalo dobiti i onda još razmišljati koje se najviše isplati uzeti
- biranje prepoznatljivih oblika i boja za svoju momčad više nema smisla jer se nikom neda poslije svake promjene koristiti onu glupu opciju koja samo preleti auto iz profila (nema real time rotacije kamere da vidite brzo i pregledno kako izgleda)
- općenito mi fali osjećaj "team managementa" pristuan u jedinici 

Dobra stvar je što ćete igrajući Grid 2 već nakon pola sata dobiti nevjerojatnu želju za ponovno odigrati jedinicu. 7/10 

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
Moj PC  
2 0 hvala 2
14 godina
neaktivan

rofl nema kamere iz kokpita?? pa tako jedino i vozim ....

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
3 3 hvala 0
15 godina

Potpis na optimizaciju. Jako dobro.

Što se tiče ostalog, jako zadovoljan, ali fale neke stvari kao što je kolega nabrojao.

Netko je spominjao težinu, meni je hard mslim da sam stavio čist izazovan. Ako je njemu very hard prelagan onda skidam kapu na vozačkom umijeću.

ZeNGe_CRO-mt kaže...

Njihovo opravdanje je da uzima puno resursa i vremena a samo 5% igrača je koristi.
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.5.2013 13:31 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
doktor1 kaže...
Jack Sparrow kaže...

Volan i GRID 2 ne pričaju isti jezik... Gamepad samo... Ovo se ne igra sa volanom kao ni jedinica... A još nema pogleda iz kokpita...

Neznam zašto nebi VOŽNJU igrao na volan ako ga već imam. Bez obzira jel arkada ili ne, meni je ljepše. Isto stvar sa DiRTom svi ga igraju na volan iako je daleko od simulacije.

zenge mislim da ima već mod za igru koji to dodaje{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.5.2013 13:34 (Jack Sparrow).
15 godina

Jesu li izasli kakvi fixevi za igru? Freeza mi se stalno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Potpis na optimizaciju. Jako dobro.

Što se tiče ostalog, jako zadovoljan, ali fale neke stvari kao što je kolega nabrojao.

Netko je spominjao težinu, meni je hard mslim da sam stavio čist izazovan. Ako je njemu very hard prelagan onda skidam kapu na vozačkom umijeću.

ZeNGe_CRO-mt kaže...

Njihovo opravdanje je da uzima puno resursa i vremena a samo 5% igrača je koristi.

fila...cuj svatko ima svoje :) A za skidanje kape netreba...GRID i GRID 2 nije nikakav problem vozit na Extreme/Very Hard samo treba naucit ponašanje auta, i naucit ulazne kutove u zavoj i to ti je to...mozda zvuci ludo..al ovaj very hard mi ne daje nikakav izazov...cak i sa onom kamerom iza auta...a da ima cockpit kamera jos bi mi bilo lakse jer imam bolji pregled ceste i auta pa mogu proc i milimetre pored ograde i barijera...ovako sa kamerom iza moram malo nekad i improvizirat pa mi se zna desit i da krivo neke pute procjenim barijeru pa se slupam :D

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
14 godina
neaktivan

samo 5% igrača to koristi?!?! wtf

pa SVI moji frendovi koji non stop igraju te aute SVI ali baš SVI igraju iz kokpita kako bi se zapravo i trebalo igrat jer tek onda imam pravi filing

što se tiče igre ko igre ako je imalo slična shift 1 ili 2 ipo ponašanju auta itd onda ću je kupit ako je napravljena kao nfs mw i takve gluposti onda je zaobilazim u širokom luku

isto tako što se tiče težine ja primjer u shift 2 igram na najjače i SVE JE POGAŠENO osim čini mi se kočnica tj abs-a jer bez toga auto fuul slabo koči.

moram pogledat koji gameplay same igre pa ću odmah znat jel to ičemu vrijedi

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...
...a da ima cockpit kamera jos bi mi bilo lakse jer imam bolji pregled ceste i auta pa mogu proc i milimetre pored ograde i barijera...ovako sa kamerom iza moram malo nekad i improvizirat pa mi se zna desit i da krivo neke pute procjenim barijeru pa se slupam :D

{#}

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

samo 5% igrača to koristi?!?! wtf

pa SVI moji frendovi koji non stop igraju te aute SVI ali baš SVI igraju iz kokpita kako bi se zapravo i trebalo igrat jer tek onda imam pravi filing

što se tiče igre ko igre ako je imalo slična shift 1 ili 2 ipo ponašanju auta itd onda ću je kupit ako je napravljena kao nfs mw i takve gluposti onda je zaobilazim u širokom luku

isto tako što se tiče težine ja primjer u shift 2 igram na najjače i SVE JE POGAŠENO osim čini mi se kočnica tj abs-a jer bez toga auto fuul slabo koči.

moram pogledat koji gameplay same igre pa ću odmah znat jel to ičemu vrijedi

NFS Shiftovi su pored GRIDa 2 simulacija :D

u GRID 2 nema postavka za ABS, traction control, oversteer i tako to :D Odaberi tezinu i damage model, i vozi :D

13 godina

Znači neisplati se vaditi volan zbog ovog?  

| ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | Play withSIX/DayZ mod: VandaL | RaceNET: VandaLzd
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
grid2_avx zna li neko sta je ovo u instalacionom folderu, da nije mozda dx11 i slicno
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

NFS Shiftovi su pored GRIDa 2 simulacija :D

u GRID 2 nema postavka za ABS, traction control, oversteer i tako to :D Odaberi tezinu i damage model, i vozi :D

daj me nemoj zezat?? znači grid 2 ništa,hvala

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
neaktivan
Xpider kaže...
grid2_avx zna li neko sta je ovo u instalacionom folderu, da nije mozda dx11 i slicno

To ti je za proceve koji podrzavaju AVX instrukcije, odnosno Intelove najnovije :D

15 godina

neznam dal ste vidili, ali već se krenulo sa modanjem i slično, rani cockpit pogled i slično

pošto je na pc-u, bit će sigurno i nekih modova koji će fiziklu riješiti, tako je sa skoro svakom vožnjom koja se nađe na racedepartment ili nogrip forumima

http://www.racedepartment.com/forum/forums/grid-2-mods.115/

battlelog: dev0lver
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
TheDarkSide kaže...

fila...cuj svatko ima svoje :) A za skidanje kape netreba...GRID i GRID 2 nije nikakav problem vozit na Extreme/Very Hard samo treba naucit ponašanje auta, i naucit ulazne kutove u zavoj i to ti je to...mozda zvuci ludo..al ovaj very hard mi ne daje nikakav izazov...cak i sa onom kamerom iza auta...a da ima cockpit kamera jos bi mi bilo lakse jer imam bolji pregled ceste i auta pa mogu proc i milimetre pored ograde i barijera...ovako sa kamerom iza moram malo nekad i improvizirat pa mi se zna desit i da krivo neke pute procjenim barijeru pa se slupam :D

Pa neznam, ja sam više fps/rts igrač i igram vožnje kad izađu i to samo neke. Diplomirao sam na gran turismu još otprije, ali izgubila se ruka :)

Nijen igra preteška, ali mi je hard taman, ako ti igaš na very hard svaka ti čast, velim, očito si dobar igrač i igraš te vožnje i to.

TO je bio kompliment, primi ga i ne kenjaj :)))

Ontopic:

meni je igra sve zanimljivija...igriva je, zanimljiva, ne znam šta da kažem. Ne muči me što nije super simulacija. Da mi se igra simulaciju otišao bi se vozat po grobniku. Šalim se. Meni je zasad igra ok.

Jedino što me ubija je kad moraš preticat one pickupove po stazi, ono mi je zbilja teško u combo jer se stalno spucam u neke od njih još auto za to koji sam dobio mi malo šugav, težak :(

ali malo po malo.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice