PS2 kontroler u USB

poruka: 7
|
čitano: 3.774
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
PS2 kontroler na USB

Evo, Iman 2 stara PS2 kontrolera, pocea san nedavno igrat fightere na PCu i limitira me testatura.
Posto mi stari kontroler skuplja prasinu mislia san da bi bilo dobro da nabavin jedan converter za pretvorit signal u USB, nasa san nesto na sophoslab i hama, al narucivat nesto sta kosta 50 kuna je absurdno.

Zato bi htia pitat jel itko vidia http://i56.tinypic.com/112h760.jpg ista ovako u Splitu ili blizini.

Za USB gamepade... nebi mi se svidalo kupovat novi i dosta losije izradeni kontroller ako vec iman ovaj, a i nisu bas jeftini

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.2.2011 1:44 (naD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PS2 kontroler u USB

Ako oćeš kod nas kupovat uzmi ovo http://www.playcom.hr//artikl.asp?code=407

ako oćeš izvana preko PayPal-a kupovat onda ovo http://www.dealextreme.com/p/ps2-to-ps3-pc-usb-controller-convertor-adapter-cable-black-52831

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
PS2 kontroler u USB

Ma ima skoro u svakoj trgovini informatičke opreme. Provjeri Technomax, Links, Hgspot, Ve-mil (ako ta dva još i postoje :/ ). Mislim da kod Prime 3 i u pothodniku ima neka trgovina "Domus", tako nekako, mislim da tu ima.

totus mundus agit histrionem
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
PS2 kontroler u USB

Da pitam gdje ima u OS ili u ZG(mogučnost naruđbe) za debeli PS2 nettwork adapter,adapter koji omogučava uštekavanje pata diska,ima strujni i podatkovni utikač i ide na jako sitan utikač u ps-u i ima 2 ulaza za telefonski/internetski kabl.Ako netko zna gdje ima neka mi javi što prije,pokušavam modat konzolu.

dodajte me na skype:gmailovac
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: PS2 kontroler u USB
Krešo91 kaže...

Hmm, opet narucivat van grada...

SinCr0 kaže...

Ma ima skoro u svakoj trgovini informatičke opreme. Provjeri Technomax, Links, Hgspot, Ve-mil (ako ta dva još i postoje :/ ). Mislim da kod Prime 3 i u pothodniku ima neka trgovina "Domus", tako nekako, mislim da tu ima.

Technomaxova stranica je u broken pa nemogu vidit, pogleda san hgspot i links, nista nema od toga.
Koliko se sican vemil kraj poljuda i na splitu 3 su zatvorili.

Domus? Nikad cua.

18 godina
naD kaže...
Krešo91 kaže...

Ako..

SinCr0 kaže...

Ma....

...

Domus? Nikad cua.

Zato sam i rekao "tako nekako", ne znam kako se trgovina točno zove, al znam da se nalazi kod Prime 3 u pothodniku, ima čak dva prostora, odvojeni su nekih 30tak metara. U provom je samo praktički nekakav "kiosk" gdje ima puno laptopa, mobitela i sl. Tu neki čika sve to prodaje, i ako nešto odlučiš kupiti samo te pošalje niže 30m da sve to platiš i pokupiš. Ugl, trgovina je osrednje veličine i imaju poprilično dobru ponudu. Ime je nekako sa "D", ali stvarno ne znam točno.... :/

totus mundus agit histrionem
15 godina
neaktivan

Pogledat cu sutra.. jel imas ideje jel rade Subotom ujutro? Htia bi pogledat i svratit do Jokera vec kad iden.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice