ovako imam problem sa igricama na wndowsima 7........igre se instaliraju rade jedno kratko vrijeme i odjednom se zamrzne slika i počne krčati na zvucnicima..komp je totalno blikiran neprihvaca ništa jedino pomaže resetiranje........igre koje se smrzavaju su..gta 4......saboter.........crysis worhead........far cry 2.......call of duty modern 2.molim pomoc???????
Probaj instalirati nove drivere od grafičke kartice mislim da je to riješenje
stavio nove 10.1 ati
ista stvar vec sam lud.na xp radilo sve ok
ma sve pet .......i temperatura i driveri.racunalo staro 10 dana.....koma 4gb ddr3 i3 530 procesor 5770 vapor x .nekužim jednostavo zašto se to dešava.ocigledno da je do windowsa 7
misliš da bi to pomglo......
ili da se vratim na xp........
koju 7 icu si stavio..."ukradenu" s nekim super nazivom tipa nvidia gaming windows 7 i takvi slični?
windows 7 ultimate
windows 7 ultimate
taj sam ja imao i sve bilo ok. :)
vrati se lipo na vistu ili xp je ako nisi kupija win 7 to ti je to problemi su počeli a bit če ih sve više i više do totalnog gašenja to ti je to ako nisi kupija win 7 ultimate oprosti se od nje
vrati se lipo na vistu ili xp je ako nisi kupija win 7 to ti je to problemi su počeli a bit če ih sve više i više do totalnog gašenja to ti je to ako nisi kupija win 7 ultimate oprosti se od nje
Daj ne pricaj gluposti.
Kako te nije sram ovakve gluposti pisati?
Kakve veze ima jel windows originalan il piratski aktiviran?
Ja cu ti reci: Nikakve!
Zato prestani srat.
Imam piratske Windowse od kad znam za sebe, zato molim te...
Sto se tice autore teme, nije ti palo na pamet da napises svoju konfiguraciju u "Moj PC" tako da vidimo jel problem mozda hardwareski?
Velika vecina forumasa ovdje ne moze citati misli a oni koji mogu, ne mogu ih citati preko postova na internetu. ;)
ovako imam problem sa igricama na wndowsima 7........igre se instaliraju rade jedno kratko vrijeme i odjednom se zamrzne slika i počne krčati na zvucnicima..komp je totalno blikiran neprihvaca ništa jedino pomaže resetiranje........igre koje se smrzavaju su..gta 4......saboter.........crysis worhead........far cry 2.......call of duty modern 2.molim pomoc???????
evo ovako
ja imam win7(konfu vidi pod moj pc)
,saboteur se i meni zamrzne ali to je zbog grafičke,far cry 2,cod i ostale rade super
tako da ne vjerujem da je do windowsa
jedina igra s kojim sam imao problema je saboteur,ostale rade perfektno
vjerovatno ti je nešto otišlo u kompu ili neki opaki virus(iako čisto sumnjam)
problem nije do win7 ultimate
Nije, siguran sam da nije niti do virusa niti neki hardverski problem. Nebi vjerovao, no problem ti je u samoj igri.
Igra čim je izašla imala je velike probleme sa Atijevim karticama ( a kao što vidim koristiš Ati 4890 ) pa bi trebao instalirati patcheve.
Poslat ću ti na PM link od patcha i cracka. Ovdje baš nebi smio jer se ipak radi o ilegalnom sadržaju :)
Prepisujem sve što si rekao....
Nije, siguran sam da nije niti do virusa niti neki hardverski problem. Nebi vjerovao, no problem ti je u samoj igri.
Igra čim je izašla imala je velike probleme sa Atijevim karticama ( a kao što vidim koristiš Ati 4890 ) pa bi trebao instalirati patcheve.
Poslat ću ti na PM link od patcha i cracka. Ovdje baš nebi smio jer se ipak radi o ilegalnom sadržaju :)
znam da je problem u igri,pročitao sam to na nekom stranom forumu
ali nisu spomenuli kako se to riješi
uglavnom,ja govorim kreatoru teme da nije problem u windowsu nego u njegovom kompu
jer je nemoguće da mu nijedna igra ne radi kako valja
hvala još jednom
a ljudi.......pitam za savjet.........igrice smrzavaju totalna blokada uz nepodnošljiv zvuk na zvvucnicima..........windws 7 ultimate je os.......grafa ati 5770 vapor x.......4gb ddr3 procwsor i3 530.....komp star 10 dana niti interneta nemam na tom kompu .......a na xp radilo sve ok.i to još na laptopu........
vista semica sve je to smece zadnji normalni windows je xp
i meni se cini da je to tako..........stari xp je bio i ostao zakon.......a ne ovo smece pola stvari neprepoznaje.......
a ljudi.......pitam za savjet.........igrice smrzavaju totalna blokada uz nepodnošljiv zvuk na zvvucnicima..........windws 7 ultimate je os.......grafa ati 5770 vapor x.......4gb ddr3 procwsor i3 530.....komp star 10 dana niti interneta nemam na tom kompu .......a na xp radilo sve ok.i to još na laptopu........
možda nisi instalirao windows 7 kako treba
a možda i win7 ne podržava dravjere koje trenutno imaš za tu grafičku(iako čisto sumnjam)
i meni se cini da je to tako..........stari xp je bio i ostao zakon.......a ne ovo smece pola stvari neprepoznaje.......
ne bi se složio sa tim
ako imaš jak komp,win 7 ti je puno bolji nego xp
a uostalom,win 7 ima compability mode,znači svaku igru koju možeš pokrenuti na xp možeš i na win7
stoga,vjerujem da ti nisi dobro instalirao win7 ili ti se nešto shebalo u kompu,jer vidim da je prije radilo sve bez problema a odjednom prestalo da radi
ne vjerujem da je onda problem do windowsa,prije da ti je otišlo nešto u kompu(što je isto gotov nevjerovatno jer je star 10 dana)
ma sve je instalirano kako treba....recimo wolfenstain radi bez problema i fm2010....
ma sve je instalirano kako treba....recimo wolfenstain radi bez problema i fm2010....
rekao bih da je fm 2010(a i wolf.) igrica koja dosta manje traži nego ove 3-4 nabrojane koje ne rade
ako ti neke igrice rade a neke ne možda ti je problem do samih igrica
jesu li original ili piratske,ako si skinuo sa neta ili kupio cd za 20 kuna moguće je da su datoteke oštećene i da ne valjaju
Kažeš da je sve radilo na xp-u, i to još na laptopu. Da li si ti imao xp i na stolnom kompjuteru pa ti je onda radilo ili ti je radilo samo na xpu na laptopu? Valjda kužiš :S
@Black Eye
Ne se*i!
sve je radilo u xp i na laptopu i na stolnom racunalu.......prešao na 7 i samo problemi.........
Provjeri drivere za zvuk.
Meni se zbog jedne verzije Realtekovih drivera pojavljivao sličan problem u par igara, ali na starijem kompjuteru.
sve je radilo u xp i na laptopu i na stolnom racunalu.......prešao na 7 i samo problemi.........
jbg,ne vidim nikakvo rješenje
preostaje nam jedino reći da je win7 smeće,a nije jer nitko nema takav problem kao ti
tako da stvarno ne znam šta da ti kažem,odnesi u servis pa vidi šta ti kažu jer po meni nema nikakvog razumnog rješenja za tvoj problem
Provjeri drivere za zvuk.
Meni se zbog jedne verzije Realtekovih drivera pojavljivao sličan problem u par igara, ali na starijem kompjuteru.
ne znam zašto bi mu se zamrzlo zbog drivera za zvuk
ne vidim da to ima ikakve veze sa igricom,ali ajde,ako se to tebi događalo neka provjeri
i ja sam imao problema sa driverima za zvuk ali su igre opet savršeno radile
hvala svima činim se da cu ipak nazad na stari dobri xp...............
hvala svima činim se da cu ipak nazad na stari dobri xp...............
ja bi probao popraviti problem,jer win7 je za tvoj komp bolji nego xp
imaš li nekog informatičara u blizini,da ti dođe pogledati