- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I ja ga imam,, isto ne kontam cemu to? :D
prave arkadu od jedne igre koja bi trebala biti simulacija
Nekužim, čovjek će biti tjedan dana u igri i onda ga brišu kako su rekli, dakle neće biti trajno niti narušavati realnost igre...
je vani
El izašao galaxy patch dosad ili smoke?
smoke nije, rade tek 7.5 verziju za pes 17. mislim da će proći još dobrih mjesec dana dok ne dođe puni patch sa glavnim ligama.
Nekužim, čovjek će biti tjedan dana u igri i onda ga brišu kako su rekli, dakle neće biti trajno niti narušavati realnost igre...
ok sorry sefe, nisam upucen u to.. nisam se uopce informirao nista u vezi igre, samo je kupio i igrao..
momci, zna li netko u cemu je problem?
Dakle KUPIO sam pes 18, hardverska konfa mi je ok, igrivo je na medium detaljima i fullhd rezom, bem ih bas su porasli zahtjevi...
ugl nebitno..
stvar je u tome sto mi u toku igre, dakle moze biti u toku igre, a moze se desiti i kad loada igru, tj trazi protivnike ( myclub igram ), da mi samo ode u crnu sliku. par sekundi i onda izbaci na desktop... i onda dole kliknem na PES u taskbaru, i vrati se u igru kao da nije nist bilo,dakle kao da ga nesto minimizira.. Cudna stvar
Ako ne diram mis u toku igre, to se desava, a ako ga malo pomjeram svakih par min, onda nista....
Evo bas sam sad testirao 2 utakmice s pomjeranjem misa, i nista... Sve ok..
Cudno?
probaj iskljuciti screensaver...meni je rijesilo problem
Najjači PES do sad, valjda jedini nogomet gdje se vidi koji igrač je u naletu a koji je bio na mjestu pa počeo trčat, gotovo kao u realnom svijetu. Igrica u kojoj je Neymar- Neymar, Coutinho- Coutinho i tako dalje. Nisam mogao vjerovat da ću naletit na nogomet gdje sam u punom naletu i kao u stvarnosti ako stopera koji kreće s mjesta cimnem da bude na krivoj nozi i tako ga bez problema ostavim iza sebe i idem naravno jedan na jedan s golmanom. Fizika je jako dobra, golmani rade fenomenalne intervencije, jako uvjerljive. Definitivno su se potrudili, malo grafiku trebaju popravit kad je u pitanju trava sve ostalo odlično.
Ekipa pitanje, naime igrao sam FIFU od 08 i sve PES-ove do ovoga preskočio, naime ima li u ovoj igri način da igrači utrčavaju u prostor??
Mijenjam i formacije i strategije ali igrači su ukopani, nevjerojatno.
U Fifi igrači konstantno utrčavaju u prazan prostor, i po krilima i po centru, tu 0 bodova. Samo dupli pas funkcionira da igrač krene.
Nije ni troll ni ništa, samo pitam.
Samo da napomenem da igram na najvišoj težini i stvarno je challenging, samo golovi koje primam su ono... golman odbije prvom do sebe, suhi list preko obrane koji napadač uvijek prihvati, glavom itd... Mislio sam da su takve bolesti popravljene al niš od toga.
Hvala!
Ima bilo kakav patch koji bi popravio makar imena liga,klubova i dresove
http://www.hcl.hr/game-special/kako-ubaciti-dresove-i-prava-imena-klubova-u-pes-2018-111320/
Jel ima opciju da smenim kontrole u master ligu?
momci, zna li netko u cemu je problem?
Dakle KUPIO sam pes 18, hardverska konfa mi je ok, igrivo je na medium detaljima i fullhd rezom, bem ih bas su porasli zahtjevi...
ugl nebitno..
stvar je u tome sto mi u toku igre, dakle moze biti u toku igre, a moze se desiti i kad loada igru, tj trazi protivnike ( myclub igram ), da mi samo ode u crnu sliku. par sekundi i onda izbaci na desktop... i onda dole kliknem na PES u taskbaru, i vrati se u igru kao da nije nist bilo,dakle kao da ga nesto minimizira.. Cudna stvar
Ako ne diram mis u toku igre, to se desava, a ako ga malo pomjeram svakih par min, onda nista....
Evo bas sam sad testirao 2 utakmice s pomjeranjem misa, i nista... Sve ok..
Cudno?
probaj iskljuciti screensaver...meni je rijesilo problem
i tebi se to desavalo? moguce, iako bi bilo glupo da se on pali.. Na njega sam cak i pomislio pa sam samo produzio vrijeme paljenja. Cudno, nekad mogu utakmicu ,.dvije odigrati bez toga, a nekad zeza
nemoguce da je tako lose odradjeno u fifi.. nema sanse
Pretpostavljam da su ove slike FIFE 18 sa PS3 verzije igre. Ono, index.hr.
http://www.hcl.hr/game-special/kako-ubaciti-dresove-i-prava-imena-klubova-u-pes-2018-111320/
Meni faila na pola puta, sad mi pola ekipa ima 20 golmana u sastavu..
Meni faila na pola puta, sad mi pola ekipa ima 20 golmana u sastavu..
Probaj ponovit,meni je uspjelo iz prve.
izgleda sam rijesio taj problem.
ugl win 10 mi trazio da aktiviram win dosta cesto pa mi zbog toga izbacivalo.. Evo aktivirao ga i vise nista.. ako te trazi to, do toga je
Nego, svi spominju napredak sto se tice animacija, poboljsana fizika lopte, taktika, atmosfera... No za jednog prosjecnog igraca PES-a i njegovo psihicko zdravlje, jel normalno da protivnicki AI na Superstar, ili Legend, gadja slobodne udarce 8/10 i to onako hladno u raslje. Messi ili Ivica Mornar, svejedno je, zavaljat ce ga Neueru kao da je klinac s igralista. Ovaj problem savrsenih slobodnih udaraca se vuce godinama, kao i smrzavanje slike na 1sec izmedju cut scena. Igra je okej, i vidi se napredak od 2017, ali ima tu jos dosta toga za odradit... Uvest opciju za ukidanje replaya, ne zaustavljat vrijeme kad lopta ode van igralista, dinamicno vrijeme, sredit "drag" igraca (da Corluka ne moze ulovit Aubameyanga kad mu se prdne) bolja master liga (transferi), vise faula itd itd.. :)
Za slbodnjake..hh..to je više stvar postavljanja golmana. Barem protiv slabijih. Dok ovi jači ti zavaljaju i meni je to ok.
Koje smrzavanje slika?
Cut scene- ne znam to je na svim serijalima i ne smetaju mi.
Vrijeme- ono se sad gotovo nikada ne zaustavlja. Čak i kad golman ispucava gdje ej prije stajalo sada teče samo polakše.
Čorluka više ne može uloviti Aubameyanga. Ne znam što si ti igrao, al ako je nešto dobro odrađeno onda je to. Pa čak i Mitroglu kad pobjegne stoperu (ulovi ga na krivoj nozi) stoper ga teško ili nikako može uloviti. Ako ga i brzinom sustigne ovaj se fino zna ograditi,
Master liga- da to je zastarjelo. Na tome bi poraditi da naprave mod zanimljivijim, malo više upravljačkih funkcija, priče..itd
Najveća zamjerka su mi ružni i užasno spori izbornici. Pa čak i offline. Nelogična odabri igrača kada pokušavaš izmjenu napraviti. Ako imač DMF u sredini jedini način da ga strelicama na tipkovnici selektiram je da idem skorz na špicu ili na glmana i onda strelica naprijed nazad
Kad se skine patch ovaj za dresove, grbove i to, kako ispravit početne postave, svaki put mi budu nepravilne. U realu u prvom sastavu bez glavnih zvijezda, Borussia u napadu neki Phillip i tako dalje. Da li postoji način za to popravit?
Kad se skine patch ovaj za dresove, grbove i to, kako ispravit početne postave, svaki put mi budu nepravilne. U realu u prvom sastavu bez glavnih zvijezda, Borussia u napadu neki Phillip i tako dalje. Da li postoji način za to popravit?
Taj neki "Filip" ti je standardni igrač BVB-a ove sezone i frajer igra čudesan nogomet, kupili ga iz Freiburga za 20 milja €.. Ajd prije nek pišeš malo se informiraj..
Način je da odeš na "managment" u slaganju postave i staviš, default. Naravno za svaku ekipu treba posebno. Ali ni to ne garantira da ti bude OK postava...
Taj neki "Filip" ti je standardni igrač BVB-a ove sezone i frajer igra čudesan nogomet, kupili ga iz Freiburga za 20 milja €.. Ajd prije nek pišeš malo se informiraj..
Način je da odeš na "managment" u slaganju postave i staviš, default. Naravno za svaku ekipu treba posebno. Ali ni to ne garantira da ti bude OK postava...
Dečko mi igra na krivoj poziciji, znam ja tko je on ali to je pozicija Yarmolenka, kao što je u Realu Llorente ispred modrića, Marcelo mi igra na lijevoj polušpici umjesto Cristiana koji je na klupi, Bale na klupi imjesto njega igra Vazquez i tako dalje.
meni jedino sto smeta u 2018 pesu, su komentatori, vec su isti par godina, sve isto, a jako iritantno
Veliki plus je sto na pc verziji sad mozes minimizirati igru ( online ) da se ne diskonekta, prije se odmah automatski diskonektao s servera
sad ću moć radit usporedbe PES 2018 vs. FIFA 2018.
Taman kada sam mislio da nešto znam dođe hladan tuš...5 poraza u nizu (online seasons) i u svih 5 sam se osjećao limitiran. Ekipa igra prekrasan nogomet i moglo se dosta naučiti.
Sinoćnji Bale-ov screamer protiv BVB me podsjetio na PES.